Sziasztok lányok!
A bográcsozást júniusra 16-ra tervezem (és nem Leányfalvára, hanem Lajosforráshoz, itt van Szentendrén, megy oda busz is, gyönyörû hely és teljesen biztonságos gyerek szempontból), mert a május nekem nagyon húzos a vendégjárás miatt, a 26-i Evelin napot és a 28-i Adrián szülinapot is 19-én vagyunk kénytelen megtartani, mert apa megy Németországba a maratonra. Egy hétig anyu lesz itt velünk, azon kívül nehéz jó idöpontot találni, mert szinte minden hétvégén verseny van, azonkívül pedig szombatonként egész napos edzés.
Kérlek írjátok meg, hogy ki tudna jönni és hány fövel, mert én megveszem a húst (gulyást tervezek), meg ami kell, aztán elszámolunk. Arra gondoltam, hogy a 10 év alatti gyerekeket, akik kevesebbet esznek kettöt számolok egy személynek, persze akik még nem esznek ilyesmit, azt nem számoljuk. Mit gondoltok? Ez így korrekt vagy másképpen csináljuk?
Hát nem nagyon tudok sûrûn jönni, mert úgy néz ki, hogy jövöre építjük az új házunkat és most gözerövel tervezünk. Viszont jó hír: kb. két hét múlva lesz új autóm (Suzuki WagonR), bár épp mostanság újítottuk fel az Unot.
Zsorka! A családi bemutatkozást ide gondoltam, meg van nekünk egy kérdöívünk is, amit kitöltöttünk, ha adsz egy email címet, elküldöm. Ez a többiekre is vonatkozik, akik újak.
A megjegyzéses titok nyitja a táblázatunkban rejlik, amit most már tényleg felteszek. Neked is elküldöm, ha adsz egy email címet és akkor mindent fogsz tudni.
Bóbita! Teszt:
, Mátédnak jobbulást kívánunk!
Pele! Itt is nagy-nagy gratula és kívánunk sok boldogságot és jó egészséget!
Hajni! Hogyne lenne lehetséges, söt ezt ne kelljen mondani, ezt vegye minden topiklakónk tudomásul, hogy mindenki szeretettel lesz várva a bográcspartira!
Anikó! Tesód hogy van? Mi az a boszileves?
PM! Gratula a telekhez? Hány négyszögöl? Elkezditek már idén nyáron? Milyen lesz a ház? Mi könnyûszerkezetest szeretnénk. Ha kell designer, szólj, férjem ismer!
Úgy érzem fiad lesz!
Ági! Neked is fiút érzek!
Afrika? Mennyi idöre menne? Házzal mizújs?
Norcsi! Hát a férgekröl annyit, hogy megfordult a fejemben, hogy mielött a kutya megkapta volna a féreghajtóját, többször szájon csókolta a gyerekeket! Aztán szép kis férgeket kakilt ki (bocs)!
Honnan lehet vajon tudni, hogy átadta-e?
Nem is írtam! Adrián mondja, hogy anya, baba, apa, deje (gyere)!!Ja igen, ma éjjel átaludta az éjszakát, de még nem szólom el, általában 3-4* még kelünk éjjelente, de már megszoktam. Emese! Most olvastam, hogy lehet kapni a Bricostore-ban mûanyag tisztitót, rá volt írva, hogy kerti garnitúrákhoz is jó?!
Kriszta! A banán turmix nálunk is sokáit menö volt, Kikkónál. Minden reggel 3 dl, vagy egy évig!
Virág! Cicinek jobbulást!
Gondolom, hogy nehéz azért négy gyerekkel otthon huzamosabb ideig. Azért le a kalappal, nekem azért még néha a kettö is sok!
Adri! Leevinek:
Mi is mennénk vizeletvizsgálatra, mert anyósom ödémás duzzanatot vél látni Adrián szemei alatt. Már három pisizacsit dobtam ki, mert egyszerûen nem ragad oda és kifolyik a pisi! Ti hogyan csináljátok?
Ildi! Nálunk meg apa azt mondja, hogy vigyem a gyereket nyáron is oviba, mert nem azért fizetjük havonta az ovit, hogy a gyerek otthon legyen! Én azt gondoltam, hogy Kikkó nyáron itthon lenne, az jobb neki. Most nem mindegy? Ha ott van, ha itt van, fizetni kell, neki pedig szerintem itthon jobb nyáron, nem? Gergö kérdésén jót vidultam!
Bálint akkor most tulképp mire allergiás?
Szile! Jó, hogy jelentkeztél! Olyan régen nem hallottunk felöletek! Tessék szépen gyakrabban jönni!
Feksi! Jól kijutott a családodnak a rosszból! Mindenkinek jobbulást kívánunk és szeretettel várunk júniusban!
Madárka! Jó olvasni egy ilyen élménybeszámolót! Örülök, hogy minden ilyen simán ment és megy! Kívánom, hogy maradjon is így!
Nikie! Nekem is rendszertelen volt a ciklusom, hol 28 nap, hol 35, volt olyan, hogy 38 nap! Mégis az elsövel rögtön teherbe estem, a másodiknál én is szedtem clostylbegitet. A szedés hónapjában már teherbe estem, igaz inkább a nyaralás, pihenés segített és meg próbáltam nem gondolni a terhességre! Ne izgulj, próbáld lefoglalni magad és a gondolataidat a nap 24 órájában, ha lehetséges. Legjobb az lenne, ha elmennétek a pároddal nyaralni, ott általában sikerül annyira lazítani, hogy teherbe fogsz esni meglátod! Ezen a nyáron megfogan a baba.
Edókáék! Gyógyuljatok meg mind!
Kanga! Köszi elöre is a jókívánságot! Én meg tudod mit kívánok aznapra! Legalább olyan könnyût, mint Madárkának és Pelének! De föleg egészségeset!
Helga! Szerintem szoptasd még nyugodtan, nem törvényszerû, hogy 6 hónaposan el kell kezdeni a hozzátáplálást! Azért próbálj cukrot tenni mindenbe, hogy édes íze legyen, azt szeretik a babák általában.
Erika! Én nem nyaggatásnak vettem, hanem barátságnak!
Verus! Merre vagy?
Gergelyeknek boldog névnapot! Írjátok már le még egyszer, hogy ki Gergö és ki Gergely és mikor ünnepel! Egyébként én készítem a névnapos táblicskut is, de könnyebb dolgom volna, ha mindenki ideírná a babái névnapját! Elég hosszadalmas, mire végigfutom a naptárt! Erre jelenleg csak reggel jut egy kis idöm és nyugalmam, tudjátok hol
Reggel, amikor bekapcsoltam a mobilt, ott várt Pele üzenete, enapi elsö hírem és milyen szupi!
Puszi, Evey