Szasztok!
Akkor holnap talán sikerül odaérnünk addig!
juhéjj!
Először is, köszönöm a bíztatást mindenkinek!
És nagyon jól eset, hogy hiányoltatok
!!!
Aztán: Boldog Újévet Mindenkinek!
Aztán: Üdv Csillának, Verának és Dittának, jó hogy Ti is idetaláltatok! Ditta, Gyöngyös környékét csak ajánlani tudom, Tarján beválni látszik nekünk is!
Maris, kérdezed, hogy olyan új, könnyűszerkezetes házat építettünk-e?
Ami azt illeti,ez a kéró kb 60 éves ház, és fél köbméteres andezit-tömbökből épült
De legalább még olyan békebeli,jó minőségű kockaház
Örülök hogy a tejecskék viszagyüttek!
Sorsi, ez a baleset! Vigyázzatok csajok!
Olyan jó volt olvasni a romantikus történeteiteket, meg a karácsonyi idill-beszámolókat!
Én ezt nem mondhatom el, iszonyatos volt... nem is a nyomasztó körülmények, hanem az ezekből kifolyólag megzakkant idegállapotom miatt, hüpphüpp.
22-én még burkolták a konyhánkat, és benn flexeltek a bácsik, úgyhogy a kitakarított házat újra vörös por borítottaaz előző mekkmester lelécelt félbehagyva a dolgot)... én a 24-ét végigbőgtem, este 6-kor még dobozhegyek voltak az egyetlen elkészült közös helyiségben is, és a Férjecskémmel veszekedtem, aki rettenetesen makacs pasi, hogy ne másszon fel szédülős-betegen, sötétedéskor, szélben a jeges fenyőfa tetejére, ami 15 méter magasan van, karifát szerezni, mert ha leesik... Ja, mert a favevés nem jött össze előbb, aznap meg már nem volt. Nem mászott, alulról vágott ágakat, abból kötözött össze egy fácskát, hihetetlen, de nagyon szép lett, mint ha igazi lenne. Én hatkor kibőgtem magam, és valahogy hétre kész lett a háromfogásos vacsora, Isteni ajándékképpen, magam se értem, hogy sikerült. (Tejszínes borhableves, baconbe és aszeltszilvába göngyölt füstöltsajt, cirtromfüves krumpli és cirtomos halpecsenye...) Akkor behozta Ember a fát(mi este szoktuk) és én épp föltettema lámpákat meg vagy tíz díszt, mikor Marci már nyöszörgött a fáradságtól, úgyhogy felfedtük előtte is a művet. Jó hogy ilyen pici, mert így is elámult, és nevetett rá, nem volt összehasonlítási alapja
Na igen, de de ajándék a nagy szétesésében sehogy se jött össze, pedig én már mindenkinek kitaláltam vagy októberben az ajándékát... úgyhogy csak mi voltunk a fa alatt, meg a közben odacsöppent törékeny békesség...illetve az uram mégis kapott valamit a mhelyén, azt Marci rituálisan kibonthatta (nagy, zörgős, piros volt) (úgyse tudja még, hogy hogy is kéne lennie) és abban volt mindhármunknak valami
nevettünk, hogy milyen jól jött ki a dolog... mire vacsiztunk, Marcika átpisilte valahogy a szép ruciját, úgyhogy sietni kellett...fürdés, alvás.
Másnap irány Pest, vagy hat családdal találka (rokonok, ugye) és rettenesen éreztem magam, majdnem üres kézzel mentünk, morcosan, pláne, hogy ők meg elhalmoztak minket... (most pótoltuk a hétvégén
Jól lerobbantunk persze, mindenki beteg volt, Marci vagy 8 féle cuccot kell szedjen még most is
Szoval betett ez a fránya költözés...vagy inkább az előtte lezajlott 4 hónap felújítás, amikor alig találkoztunk, Ember hulla volt, én meg befordultam... meg előtte a másik 4 hónap stressz és rohangálás a hitel miatt...
na jól kipanaszkodtam magam. ("Tyű de nehéz felnőtnek lenni" - mondta unokahugom 4 évesen.)
Létezik, hogy ere a rémes káoszra fogok öregen úgy viszagondolni, hogy de szép is volt, milyen boldog voltam??
Na de már kezdünk helyreállni anyagilag, házilag és házasságilag is (kb. újra kell tanulni egymást)
de még messze van a nirvána.
(ja az előző Karácsonykor mindenórás voltam, és fenn dekkoltam a fél decembertől már Pesten, mert befagytam volna a falunkba, Emberem meg itten dolgozott, nem volt saját Karácsonyunk...az azelőttin meg (Egerben) szintén roncs voltam, előtte vetéltem az első babával... Tán majd jövőre, (uuugyeee? ) (Így jár, aki 2,5 év házasság alatt 6 helyen lakik, más-más városokban...)
A CD-kkel még adós vagyok, nem felejtettem el, remélem még jól jön, és bocsi a bénázásért!
Puszi,
Zsuzsa