Jóestét!
Eveka!
Nagyon jók a képek! Igen, hihetetlen, hogy már 1 évesek a törpék, most este beszélgettük apuval, hogy tavaly még tele várakozással töltöttem ezt az utolsó hónapot, és mindenki hogy megkönnyebbült, amikor megszületett Marci és milyen pinduri volt, most pedig egy akaratos önálló emberke! Én már azért várom, hogy lassan újra heteket és napokat írhassak!
Flames,
bicajt mi Bécs alatt vettük a játékboltban 45 Euro volt, ugyanez a brendonban 25 ezer körül volt novemberben. Kocka is onnan van, a kalapács egy fa szerszámkészletből van, ami a Baross utcai fajátékosból számrazik, holnap ha lesz időnk benézünk apuval valami szülinapi játékért.
Köszi kérdésed, apu jobban van, már terhelheti a lábát, azért ma MArci szerintem lefárasztotta, amíg kettesben voltak!
Egyébként mi a gond a mcsakákkal?
Nem is tudom mondtam-e, de ahogy MArcinak kijött a foga és elindult, a szopit sajnos befejezte dec. 22-én, ez egy emlékezetes nap volt, viszont így nem kellett erőszakkal elválasztanom, őfelsége megoldotta!
Jók a keretezett képek, Marcinak is van olyan zsiráfos törcsije, nagyot kacagott amikor megmutattam a képeteket, le akarta szedni Adri fejéről!
Ráhel,
jól hangzik a törta, lehet, hogy kipróbálom, bár elvileg a sógornőm akar sütni Marcinak, de 1 torta annyi embernek úgysem elég!
Kérdés: hogyan lehet egy rohanó gyereket lefotózni? Ahogy meglátja a gépet, rohan felém én meg képtelen vagyok lefotózni!
Egyedül ivás/evés: Marci nem hajlandó felemelni az üvegeket, inkább rábukik, de persze úgy nem jön semmi, viszont megtanult inni az aventes puhacsőrös itatóból, ennek örülök, mert nem szeretnék hézagot a fogai közé, úgyhogy a tea és gyümilé mostantól abból fogy!
Na még dolgozom, a fiúkat már elaltattam! Szép álmokat, már ha valaki még ilyenkor olvas!
tamesz