Sziasztok! Voltam Szilason, megbeszéltük a zenebölcsit.
Az első foglalkozás február 6-án hétfőn lesz, fél 9-kor (8.30). Sajnos tudom, hogy ez korai időpont, de 10-kor már Gödöllőn kell lennem.
Szóval fél 9-kor, és egy 30 perces foglalkozásra számítsatok, ahol (a kezdeti feszengés után) sokat fogunk énekelni, mondókázni, bábozni, mozogni, körbejárunk, leülünk, lovagoltatjuk a csemetéket, tapsolunk, szaladgálunk, stb. stb. stb. Olyan verseket, dalokat, mondókákat fogok tanítani nektek, amiket nagy valószínűséggel nem ismertek, tehát komoly agymunkára lesz szükség a részetekről
A foglalkozás kb. úgy néz ki, hogy 20 perc közös, irányított játék, amelyben 8-10 féle játék kerül sorra. Utána "szabad a vásár" egy nagy bőröndben, ami tele van hangszerekkel és bábokkal, itt mindenki kolomolhat kedvére.
Kell-e hozni valamit: VÁLTÓCIPÕT nektek és a kicsinek is!!! Legalább, amíg sáros-vacakos az idő. Lesz padlószőnyeg, tehát erre is tekintettel kell lenni.
ÁR: mivel a a faluház támogatását fogjuk élvezni, nektek mindössze 200 forintos részvételi díjat kell fizetnetek. Azt sem nekem, hanem a faluháznak.
Ha valakinek még kérdése volna, jelentkezni akar (amúgy csak oda kell jönni), akkor vagy írjon nekem mélt, vagy fel is hívhat: 20 398 1931.
Ha nem veszem fel, akkor vagy vezetek, vagy zenebölcsit tartok, dél körül a legvalószínűbb, vagy este, hogy felveszem. fél10-11 között pl. biztos hogy nem.
Majd lesz plakát is.
Cili