Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Kanga!Elkezdem: wc,zuhanyozok tisztasága, felszereltsége kritikán aluli. Pl. a takaritók ott létem alatt (7 nap) egyszer takaritották. Csecsemős nővérek hozzáállása nem igazán bababarát.Volt olyan aki igencsak másnapossan dolgozott nem is egyszer. A kora reggeli takaritások alatt (1/2 5-körül) a takaritónők a kórterembe kitárták az ablakot, nem számitott,hogy ott alszanak az újszülöttek.Ez decemberben volt, kora reggeli ködös, szmogos időben.Amikor Mi kismamák szóltunk neki azt mondta, ő mondja meg mikor kell szellőztetni, különben is kell egy nkis friss levegő! A látogatás: Ird és mond úgy történik mint egy krimóban.Csak a látógatok kultúráltságan múlik ,hogy teszik ezt. Az egyik szobatársamnál 5 napig amig bent volt 54 voltak.Bent a kórteremben. Aférje első nap ott aludt az ágyán részegen. Az emberek ki be jártak nem számitott, hogy szoptatunk vagy bármi. Meg is jegyezte , hogy az én látogatóim legalább kopognak és megkérdezik, hogy bejöhetnek-e? Eltávozás elött az egyik szülésznő, persze nem az amelyiknél szűltem valamilyen életbiztositásra akart rábeszélni a gyereknek.Ez egyáltalán nem etikus! Ki kellett töltenem egy papirt + telefonszám és még 3 hónap múlva is felhivott.Sajnos én nem vagyok egy olyan tipusú ember aki kerek-perec le tud szerelni egy rámenős ügynököt. Vissza térve a szobában a csapból olyan forró viz folyt, hogy nem lehetett alányúlni és mindennap a gyerekorvosi vizitnél a babák fenekét az alá tartva mosták le. Gondolhatod szegénykék. Szülés után (hajnal 3) egy pohár vizet nem kaptam, reggel reggelit sem , ha nem kapok egy banánt biztos rosszul leszek. Ebédnél is a takaritók kiabálnak be , hogy ki lehet menni a folyosó végére az ebédért.Ha véletlenül pont szoptatsz vagy sir a baba fuccs az ebédnek . Nem azt mondom , hogy olyan jó, de az a kis meleg lötty néha jól esett.Egyetlen egy ember végzi a munkáját teljes odaadással a gyermekorvosnő,de Ő nem helyetesitheti az egész kórházat.Köszi ,hogy elmondhattam.Szia TIMEA
médea

Szia Tímea!
Elborzadva olvastam soraid! Ezek után én még szerencsésebbnek éruem magam! Én tényleg Bababarát kórházban szültem ( István ) !!!
Üdv.
Kanga
Kanga-Zsebibaba

Kedves Tímea!
Szörnyű ezekről olvasni. Nem lehetne ez ellen vmittenni? Írni a Kismamának, az Eü. Minisztériumnak vagy vmi? Ezek nem emberi állapotok, a kórház vezetősége megéri a pénzét!
Zsóka
zs?ka

Kedves Tímea!

Csoda, hogy túléltétek. Hogy lehet ezt kibírni?
A helyetekben én is írnék a Kisbabának.

Magdi
Gallainé Magdi

Sziasztok!
Szerintem a "Születéskalauznak" is lehetne írni. Vagy meg kéne tudni , hogy kik bírálják el a Bababarát címet! Szerintem minden ilyen kórházba szúrópróba szerűen vissza kéne menni ellenőrizni , hogy azok a megfelelő állapotok megvannak-e.
Ez csak az én véleményem?
Üdv.
Kanga
Kanga-Zsebibaba

sZIASZTOK!Én azért választottam ezt a kórházat, mert beszéltem olyannal aki azt mondta, hogy szuper.Ezek után már biztos, hogy igaz a mondás " Izlések és pofonok különbözőek"! A lány, akinek a férje ott aludt részegen biztos jobb véleménnyel van , hiszen megtehette, a férje kialudta magát és lehet, hogy azt mondja ezt máshol nem tűrték volna el és akkor szegény apucinak olyan állapotban kellett volna hazamenni.Ennyi!!!! Tímea
MÉdea

Sziasztok!

az én dokim Dr. Vermes Gábor,fiatal, bizalomgerjesztő és nagyon szimpatikus a II. sz szülészeti klinikán dolgozik, ahol most újítják fel a szülőszobákat és tavaszra az ország legmodernebb bababarát szülészete lesz.
Kriszta

Sziasztok !
HA valaki Győrben akar szülni annak tudom ajánlani a Dr. Mosonyi Pétert. Fiatal , rengeteget van ügyeletben és szinte mindig meg lehet találni a kórházban . Lelkiismeretes mindenről tájékoztatja a beteget.
Én a győri kórházzal nagyon meg voltam elégedve. Erről tényleg elmondható , hogy bababarát kórház. Én azóta is szoptatom a kisfiamat, amit a nővéreknek köszönhetek , mert koraszülött lévén nehezen ekert neki indulni az első napon. De a nővérek kitartásának köszönheten , úgy belelendült , hogy ma már 2,5 hónaposan 6,14 kg a súlya.
Üdv: B Judit
B Judit

Sziasztok!

Én a Nyírô Gyula Kórházban szültem (régebben Róbertnak hívták). Semmit sem hallottam elôzetesen felôle, de már 10 éve ugyanaz az orvosom és ezért mentem oda. Csak nappali rooming-in van, talán ez az egyetlen hibája. Úgy szülsz ahogy akarsz, bent lehet a férjed és neki IS mindent külön elmagyaráznak. Szép, tiszta környezet. A csecsemôsök kedvesek, segítô készek, a nôvérek úgy szintén. Császárral szültem és a 24 órás fekvés után még 24-et ráraktak mert visszamaradt fejfájásom. Iszonyú nyűgös voltam és így is maximum kedveséggel etettek, külön teát csináltak nekem. Elvileg ilyenkor nem adják ki a gyereket, hiszen felülnöm se szabadott, de akárhányszor kértem kihozták a picit és segítettek nekem. De a kaja az nagyon kevés volt!!
MiniMami
MiniMami

Helló Mindenkinek!

Én is a BM-ben szültem, 99.07.26-án. A kórházzal, a dokimmal, a madamokkal, a csecsemősökkel és folytathatnám a felsorolást a takarítókig, mindenkivel és mindennel maximálisan meg voltam elégedve. Dr. Bíró Gáspárnál szültem.
Bővebb infóért írjatok nyugottan.
Ani
Náfrádiné Tóth Anita

Szia Kriszta!

Én is a SOTE II. klinikáján fogok szülni, ha minden jól megy akkor 2001. április 5-én. Nálatok mikor lesz a baba? Én a Sipos doktorhoz járok és nagyon kedves és aranyos. Õ is mondta a szülõszobák felújítását, ha tudsz konkrétumokat még, kérlek írj! Úgy örülök, mert Te vagy az elsõ aki ugyan ott fog szülni mint Én.
Enikõ

Szia Eniko,

Én is a SOTE II. klinikán fogok szülni,február végén.

Hédi
Hédi

Szia Hédi!

Kihez jársz? Láttad már a szülészetet, és magát a szülõszobát? Tudsz Te is a teljes felújtásról? Kérlek írj, biztosan többet tudsz már a helyrõl mint Én.

Köszi: Enikõ
Enikõ

Kedves Enikö,

Én Dr. Bánhidy Ferenchez járok.Még nem láttam semmit,csak az alagsort.Mint már írtam januárban indul egy tanfolyam,és akkor bemutatjak majd a szülõszobát is.A felújításról annyit tudok,hogy a szobák már készen vannak,5 ágyasak és nappali babásak.A szülõszoba tavaszra lesz kész,február végére még nem.
A választott gyerekorvosunk,nagyon dicsérte az orvosokat.

Hédi
Hédi

Sziasztok,

Én is a II. Klinikán fogok szülni, januárban.

Anna
Anna

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy a "mi" kórházunkról is van már kivel beszélgetni, sajnos néha elfelejtem, melyik topic-ban is jártam legutóbb, így ide is csak Enikõ felvilágosító szavai után kukkantottam be újra.
Engem is érdekel az a tanfolyam, de hát itt én vagyok a legtávolabb idõben és nem tudom, menyi idõsnek kell lenni a terhességnek, hogy egyáltalán elmehessek. Vagy ez egy-két havonta rendszeresen indul? Lehet, hogy hülyén néznék ki 5 hónapos terhesen enyhén dudorodva az igazi nagy-pocakosok között?
Anna!
Ki a dokid?

Kriszta
Kriszta

Kedves Kriszta,

Szerintem a tanfolyam indulásáról érdeklõdj,a kórház védõnõjénél - telefonban nagyon szimpi volt.A 3246-os (SOTE II. vezetékes szám)melléken lehet elérni,Csóka Zitának hívják.

Hédi
Hédi

Kriszta!

Szerintem ha ráérsz, nem kell megvárnod, hogy nagy pocakkal járj "tanfolyam"ra! Én anno a SOTE I-en szültem és jártam oda tanfolyamra, ott akkor ha jól emlékszem 8 alkalom volt egy turnus, ez kb. két hónapot jelent, és amikor egy lefutott, utána indult a következõ. És ott is voltak különbözõ idõben levõ mamák. Meg talán most még könnyebben is mozogsz, meg ki tudja még mit hoz addig az élet!
Szia:
Ildi
Pethes Ildikó

Kriszta,

A legközelebbi tanfolyam,2oo1.január 9.-én indul.

Hédi
Hédi

Köszönöm a tanácsokat, azt hiszem benevezek a januárira, számolnom kell avval, hogy esetleg koraszülõ leszek, már családi hagyomány nálunk, és akkor még véletlenül a március-áprilisi tanfolyamon szülnék meg felkészülés helyett.
Ha felvesznek, igérem, hogy megírom
Kriszta

Sziasztok!

Én pénteken megyek be a kórházba, mert volt némi problémám, és máris jelentkezem. Remélem még beférek a csapatba Én is. Jó lesz majd ott találkozni Veletek!
Addig is vigyázzatok magatokra és a babákra!

Enikõ
Enikõ

Enikő!

Remélem semmi komoly, azonnal írj, ha van eredmény, én is jelentkeztem a csoportba. A védőnő nagyon kedves volt és szívesen lát mindenkit, a könyvtárban lesz a találkozó 9-én délután és a csoportlétszámtól függően 11-12 alkalom lesz.
Kriszta
Kriszta

Kriszta!

Kicsit rejt-jeles lett az üzeneted. Az az igazság, hogy nem jelentkeztem, de az orvosom azt mondta, hogy menjek oda a könyvtárba és kész. Ha ez nem így mûködik akkor kérlek írd meg. Hol a könyvtár egyébként?

Nagyon Boldog, Szeretetben Gazdag Békés Karácsonyt Kívánok Nektek!

Enikõ
Enikõ

Kedves Eniko,

A könyvtár állítólag a bejárat környékén van,a földszinten,nagy borborítású ajtó mögött.
A védono az én nevemet sem írta fel különben,azt mondta,hogy menjek oda 9.-én és kész.
Szerintetek a terhes tornára milyen ruhát kell vinni ?

Hédi
Hédi

Sziasztok, lányok, kedves kismamák!!
Élvezettel olvasgatom pár napja ezt a topicot! Tele vagyok kérdéssel, hátha ti tudtok nekem segíteni!! Hol van olyan epidurális szülés, ahol azt altatóorvos végzi és szabály szerint végig veled is marad felügyelni a módszert, végzi a módosításokat, ahogyan kell?? Ahol előtte vele is lehet találkozni, megbeszélni a dolgot? Mert ezért nem a szülésznek jár pénz. A Kútvölgyiben, tudtommal így működik, de félek, hogy az túl drága lenne nekünk.
És hol van olyan hely, ahol a gyerekorvossal is tudok találkozni??? Én szeretném tudni, hogy kire bízom a csöppségemet az első néhány órájára. Mert én sokmindent kibírok, de ő nem !
Bár, ahogy pár leveleteket olvasom, lehet, hogy túlzottan naív vagyok és ilyen hely egyszerűen nincs. Pedig szerintem ezek legalább olyan fontos dolgok, mint az, hogy ki a szülészed!!!
Sziasztok: Viktória
Viktória

Szia ViktóriaÉn szeptemberben szültem a Sote I-en igaz, császárral. Der az én altatóorvosomról (spináélis érzéstelenmítés volt), ill. regy másikról is csak jókat tudok mondani, (kettővel találkoztam, az egyik úgy tudom, csak altatóoprvos, a másik szülész-nőgyógyász-aneszteziológus-patológus-kutatóorvos, és a világ legszimpatikusabb dokija. emilben megadom a nevüket, ha gondolod. A SOTE I a belvárosban van, a BAross utcábasn, a Kálvin tértől öt percre.
A gyerekorvosokról nem tudok sokat mondani, mert alig taslálkoztam velük, (ez nem jelenti azt, hogy rosszak), viszont az utolsó nap a kicsi lányom koponyáját megnézték Uh-on, fent a PIC részlegben, (soha ne kerüljön da senki babája), iszonyú odafihgyelés és kedvesség volt, amit tapasztaltam. ÉS óriási szakmai rutin.
üdv
Zsóka

UI. Azért ne aggódj annyira, (ahogy látom, nagyon izgulsz)mert bár vannak iszonyú helyek, azért vigyáznak ránk!
zsóka (zsók

Szia Zsóka!

Én a SOTE I-re járok, május elejére várjuk a babát. Szeretnék epidurális érzéstelenítést és a férjem is szeretne bent lenni, de nincs felkért orvosom, az ambulán rendelésre járok (januártól az ambuláns orvos Dr. Ádám lesz, azt hiszem). Ezeket szerinted mikor kell megbeszélni és kivel? A SOTE I-en is vannak tanfolyamok? Az idei tájékoztatóban a jövő éviek nincsenek benne.

Előre is köszönöm

Mónika
adgj

Szia Mónika!
Tudom, hogy oda jársz, ha jól rémlik, én ajánlottam... Kép (ha nem, akkor bocs).
Anno a dokim azt mondta, hogy epid. érz.-t lehet kérni, a férj is bent lehet, még császárkor is (kivéve sürgős császár, azaz ha altatnak - akkor sok értelme nincs).
Ha szeretnél orvost választani, tudok ajánlani emilben, innen is járnak hozzá többen, nekik is én ajánlottam (ill. az elsőnek, ő a másodkinak és így tovább). Én nem hozzá jártam, de a következő babával hozzá megyek Kép Kép. Szerintem a fentieket a válaszott orvosoddal érdemes megbeszélni, mivel ha nem választasz orvost, akkor (gondolom) az ügyeleteshez kerülsz, és akkor már nem biztos, hogy lesz idő megbeszélni (de ez csak feltételezés, szerintem van rá lehetőség minden esetben).
Tanfolyam van, szerintem a ambulancián meg tudják mondani, mikor vannak. Ezek szerint még nem adtak ki jövő évi tájékoztatót?
Én is májusban szültem (az elsőt), gyönyörű hónap!! Kép Kép
Minden jót
Zsóka

ui: Egyébként szó szerrint a klinika szuomszédságában lakom, ha gondolod, beugorhatsz. (ha akarsz, a címem megadom emilben)
zsóka (zsók

MÁV korházról ki tud bővebbet???
Névtelen

Sziasztok!
Szívesen írnék bárkinek, aki még nem tudja hol/kinél szüljön, ill. a Péterfyben akar szülni.
Nekem szinte csak pozitív tapasztalataim voltak (igaz, császárral szültem, amit egy új, kíméletes módszerrel végeztek). Az epidurálban profik, a szüloszobák családiasak és van 1-2 ágyas külön kórterem, megfizetheto áron.
Én nagyon féltem a szüléstol, de amikor kitoltak a mutobol, újrakeztem volna az egészet, akár százszor is, az "eredményrol", gyönyöru kislányunkról, nem is beszélve!
Ancsa
Névtelen

Szia, Ancsa!
Nem tudod véletlenül, hogy annál is alkalmazzák ezt az új eljárást, aki az elsot a hagyományos császárral szülte? Légy szíves írjál nekem bovebben (általad ajánlott orvos neve, kórház, szülésznok, fizetos szobák, stb.)! Igaz, még a szülés nem aktuális, de szeretnék elore készülni.
Köszi: Viráganya
Emilre is írhatsz: perl&coder.hu
Viráganya

Szia, Ancsa!
Nem tudod véletlenül, hogy annál is alkalmazzák ezt az új eljárást, aki az elsot a hagyományos császárral szülte? Légy szíves írjál nekem bovebben (általad ajánlott orvos neve, kórház, szülésznok, fizetos szobák, stb.)! Igaz, még a szülés nem aktuális, de szeretnék elore készülni.
Köszi: Viráganya
Emilre is írhatsz: perl&coder.hu
Viráganya

Szia Ancsa!

A kíméletes módszer azt a vízszintes vásgást és kevesebb vágást jelenti (nekem ez volt)amit most már egyre inkább alkalmaznak, vagy van már ennél is ennél is újabb módszer,amiről még nem hallottam?

Köszi:Detti
Detti

Kedves Zsóka,
Megadnád az emílcímedet, hogy tanácsot kérhessek toled Sote ügyben???? SOS
Köszi,
Niki
nikolett

Kedves Ancsa!
Bár a mi kisbabánk még csak a tervezés stádiumában van nagyon érdekelne minden info a Péterffyről és az ottani orvosokról tudsz. Szeretnék majd ott szülni és addig is szívesen járnék egy ott dolgozó orvos magánrendelésére csak sajnos nem ismerek ott senkit.
Ha gondolod írhatsz a privát e-mailemre is (Ivincze@aramszu.net)
Köszi
Antónia
Névtelen

Sziasztok,
a legkíméletesebb módszer az, amikor csak kívül váégnak, meg a méhen, de a hasban az izmokat nem vágják, hanem széthúzzák csak. Mo-om állítólag csak pár helyen csinálják így.

Niki,
szabozso@matavnet.hu
üdv
Zsóka
zsóka (zsók

Sziasztok!

Ezer éve nem jutottam géphez, lemaradtam szinte minden ünnep körüli dumcsizásról.
Ki jön ma a terhes tanfolyamra a SOTE II-re???

Enikő!

Nekem se kellett feliratkozni a tanfolyamra, de azt mondták menjek csak. Ott leszel? Mikorra mész
Ha megadom a mobilomat nem találkozunk előtte?

Kriszta
Kriszta

Szia Kriszta!!!!

Én is megyek a SOTE II-re ma a tanfolyamra!
Ott fogok szülni a Bakos doktornál június vége-július eleje környékén.
Tegnap beszéltem telefonon a védönövel, aki nagyon aranyos volt.
A tanfolyam nem fél 4-kor, hanem fél 3-kor kezdödik, és ma még nem lesz terhestorna, csak a második alkalomtól. Összesen 12 alkalom lesz a "kurzus" Kép
Nekem is azt mondták, hogy nem kell feliratkozni, menjünk csak nyugodtan.

Remélem találkozunk!

Puszi: Katus
Katus

Kedves NÉvtelen!

Én a MÁV kórházban fogok szülni májusban. Mire vagy kíváncsi?

Üdv: Krisztina
krisztina (krisztina)

Kedves Krisztina,
Próbáltam nem Névtelenként belépni, de sehogy sem akarja engedni a rendszer. Egyébként Antóniának hívnak, 27 éves leszek idén és a férjemmel úgy határoztunk, hogy ideje lenne egy kisbabával gyarapítani a családunkat.
Elég sok kórházról (köztük a MÁV-ról is) hallottam jókat-rosszakat. Én sajnos (vagy inkább szerencsére) nem ismerek egyetlen kórházat sem és nőgyógyászt is csak azt akihez eddig jártam (Ő olyan kórházban dolgozik ahol nem szeretnék szülni). Azért elsősorban a Péterffyről szeretnék infokat, mert úgy hallottam, hogy ott elég profik az epidurális érzéstelenítésben és mivel én meglehetősen rövidlátó vagyok valószínűleg úgy fogok majd szülni.
Te kinél fogsz szülni a MÁV-ban?

Antónia
Névtelen

Kedves Krisztina,
Próbáltam nem Névtelenként belépni, de sehogy sem akarja engedni a rendszer. Egyébként Antóniának hívnak, 27 éves leszek idén és a férjemmel úgy határoztunk, hogy ideje lenne egy kisbabával gyarapítani a családunkat.
Elég sok kórházról (köztük a MÁV-ról is) hallottam jókat-rosszakat. Én sajnos (vagy inkább szerencsére) nem ismerek egyetlen kórházat sem és nögyógyászt is csak azt akihez eddig jártam (Ö olyan kórházban dolgozik ahol nem szeretnék szülni). Azért elsösorban a Péterffyröl szeretnék infokat, mert úgy hallottam, hogy ott elég profik az epidurális érzéstelenítésben és mivel én meglehetösen rövidlátó vagyok valószínüleg úgy fogok majd szülni.
Te kinél fogsz szülni a MÁV-ban?

Antónia

P.S.: Elküldöm még egyszer, hogy olvasható legyen kijavitottam a kritikus betüket
Névtelen

Sziasztok!!
mennyibe kerül tanársegédnél szülni egyetemi klinikán?
Gesztieszti
gesztieszti

Kedves Antónia!

Elnézést hogy belekontárkodtam a levelezésedbe
amit Krisztinával "bonyolitanál", de nagyon
megörültem amikor a MÁV kórházról érdeklődtél.
Szerintem a MÁV a legjobb kórház nemcsak azért mert ott született a kislányom és mert én is ott
születtem (ugyanannál az orvosnál) hanem mert nagyon jól esett az a törődés és odafigyelés amit
a nehéz órákban kaptam. Még most is szivesen gondolok vissza a kórházban töltött napokra.
A csecsemősök is minden babucira odafigyeltek és
tanácsokat adtak ha nehézségeid voltak.
Köszönöm hogy meghallgattál és ha kérdésed van a MÁV kórházzal kapcsolatban szivesen
válaszolok neked.

Szia és üdv
Andi
Andi

Kedves Antónia!

A Péterffyről nem sokat tudok, bár jártam ott, és ismerek egy dokit is onnan, akit itt, a babaneten ajánlottak: Dr. Rácz Tibor. Én is hallottam, hogy a Péterffyben alkalmazzák leggyakrabban az epidurált, és a legprofibb császármetszést is ott csinálják, úgyhogy ha epidurállal kell szülnöd a szemed miatt, akkor talán tényleg ez a legjobb választás. Én a MÁV kórházban Dr. Banczik Zoltánnál fogok szülni.

Üdv: Krisztina
krisztina (krisztina)

Sziasztok!

Én is a SOTE I-re jártam,két éve szültem a kisfiam.Nekem jó véleményem van a klinikáról.
Most ujból szeretnénk kisbabát,ezért szeretném ha irnátok minden info érdekel. Elöre is köszönöm! Üdv.Szani
Névtelen

Sziasztok!
Nagy örömömre rátok talaltam az interneten.Tavaly áprilisban született a kislányom a SOTE II.-n.
Az orvosom nagyon rendes volt,de a következő babámat nem szeretném itt szülni.Ha valaki tud irjon nekem a MÁV kórházról.Minden fontosat szeretnék tudni,amit csak lehet.Ha tudtok ,kérlek ajánljatok itt egy "beváét" orvost.
Köszi,sziasztok: Annamari
Annamari

Szia Antónia!
Nekem sok ismerősöm szült a Péterffyben , mivel itt van pár sarokra. Mindenkit megpróbálnak rábeszélni az epidurálra (az egyik doki még a TV-ben is elmondta , hogy szerintük mindenkinek így kéne szülni). És elég hamar császároznak.
Különben az új császár technikát már elég sok kórházban alkalmazzák!
De ha szimpi a Péterffy , akkor a Rácz tényleg normális!
Bocsi , hogy én is beleszóltam!
Szióka
Kanga

Ui.:Ja és a Péterffys csecsemősökről elég rossz a vélemény , nem igazán segítőkészek!
Kanga-Zsebibaba

Sziasztok!
Csak most tudtam újra bekapcsolódni. Szóval a Péterfyrol a következoket mondanám:
A személyes tapasztalataim szinte csak pozitívak.
A terhesség elejétol kezdve:
minden hónapban tartanak egy eloadást, a témák
a terhesség kezdetétol az epidurálon át a szülésig, szoptatásig mindent átfednek és az a legjobb, hogy bemutatkozik a személyzet (szülésznok, csecsemosnovérek, stb)
Az epidurálban tényleg profik, nekem pár percig tartott (nem túl kellemes, de nem fáj és utána ....leírhatatlanul jó). És az a legjobb, hogy az ember akár a császár alatt is ébren lehet.
A császármetszést úgy csinálják, ahogyan fentebb Zsóka leírta.(kb. 20perc) Ha nincsen komplikáció, a "normál" úton szültekkel azonos idoben lehet
hazamenni. 4 szüloszoba van (lehet választani) 2 otthonos, 2 kórházi berendezéssel, van labda, bordásfal, stb. A normál kórtermek is csak max. 3
, a fizetosek 1 v.2 ágyasak (TV+telefon).
A választott orvosommal és a szülésznovel 100%-ig meg voltam elégedve.(A szülésnél a fent említett Rácz Tibor asszisztált).Ha szeretétek többet tudni, adjátok meg az emil címeteket, válaszolok.
sziasztok:
Ancsa
Névtelen

szia Szani,
én most szeptemberben szültem a Sote I-en, császárral, oda is jártam terhesgondozásra is. Vhol már jó részweletesen megírtam az "élményeimet", de ha bármi kérdésed van (akár magánban is) szívesen válaszolok. dersu@matavnet.hu

Niki! Te is ide írj, ha írni szeretnél, úgy néz ki, a másik cím nem üzemel!
üdv
Zsóka
zsóka (zsók

Szia Ancsa!
Kérlek irjál nekem a "Péterfyről"!
Leginkább az érdekelne,hogyan bánnak ott a babákkal?Van-e 24 órás rooming-in?Normál szülés után rögtön odaadják a babát,vagy csak másnap?Rendesek-e a csecsemős nővérek,stb.
Üdvözöllek,egyenlőre még ismeretlenül:
Annamari
Annamari

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?