Sziasztok!
Angi: nem is tudtam, hogy a Türrben dolgozol?! Szóval innen akkor a Krizsák Ildi! Még úgy csodálkoztam is, hogy pont őt mondod, mint volt osztálytársamat. Kik lesznek ezen a babatalálkozón? Akik ott dolgoznak, csak gyesen vannak? Az Ildi is, vagy neki már nagy a kisebbik gyermeke? Ha ő is ott lesz, mondd meg neki légyszi, hogy üdvözlöm. Aztán mesélj ám!
Igen a RW az Robbie Williams. Én szeretem, bár az új albumát már feltették nekem gépre, de még nem hallgattam meg. A régi számait viszont nagyon szeretem.
Nem látszik igazán Lujzika új fülbevalója, de biztos nagyon szép, így messziről szép csillogós. Mi voltunk ma sétálni Ákossal, elbabakocsiztunk a Darázs utcába, abba a bizonyos turkiba. Vettem Ákosmákosnak egy bársonygatyit, 200 Ft volt. Egyébként semmi extra, olyan lehet, mint a többi. Azt mondta a csajszi, hogy jövő héten kedden menjek, mert akkor jön új áru. Szerintem megnézem. Egyébként turkálni nem nagyon szeretek, de jó minőségű, használt cuccot olcsón megvenni igen. Egyébként kíváncsi leszek, Emma kire hasonlít majd. Mert a lányod tiszta te, fiad apja, Emma? Vegyes lesz? Az lenne a legszebb. Szerintem.
Írja meg mindenki légyszi, hogy ki a védőnénije.
Enyémet Pásztor Andinak hívják, én nagyon szeretem, hetente járt hozzánk az első hat hétben, azóta is havonta, plusz nagyon sokat segített nekem (főleg mellgyulladásoknál).
Szivi: Majd írd meg, volt-e vmi Majával este, szuri miatt! Nagyon cuki a kiscsaj, már ül? Egyedül? Vagy az etetőszékben?
Nekem a babamasszázs tanfolyamról nem szóltak, úgyhogy nem megyek. A játszóházról meg még nem hallottam. Ha befejeztem az írást, megnézem ezt a teszveszt, még nem hallottam róla. Viszont a barátnőm be akar hívni az iwiw-be. Közületek van bent valaki?
Szilvi! Jó pihizést, azért vigyázz magadra, tényleg nehogy eltörd valamid! Max a sílécet
Egyébként kikkel mentek? Barátok, család? Minket is hívtak barátaink tavaly, azért nem mentünk mert terhes voltam, idén is, most szintén Áki miatt nem. Szinte a lelki szemeim előtt látom, ahogy Ákit szoptatom (fekve!) a havas Alpokban
Én nagyon szeretem a koncerteket, bár sokon még nem voltam. Jó régen szközepes koromban Első Emeleten, aztán 90-es évek elején GunsnRoses-on, egyszer Rapülőkön Kecelen, meg 2 éve (természetesen) Ákoson!
Borka: olyan jó neked, hogy Anna már kanalazik. Rá kellene venni Ákost is, csak nem tudom hogyan. De nem adom fel! Virágom nagyon szerette a tejpépeket, és tápszert is kapott, ő nem volt olyan lelkes szopizó. A tápszert a doktornéni írja fel, azt ne vegyél csak úgy magadtól, mert nálunk is úgy volt Virággal, hogy amit először írt, nem lett jó (zöld volt tőle a kakija), aztán kaptunk mást. A tejpépről hallottam már, hogy tehéntej származékot tartalmaz, de hát... Komolyan, mikor Virág ilyen idős volt mint a mi kicsijeink, Petit Danone-t adtam neki, akkor még nem volt ezzel ekkora cirkusz.
Andi: most azt mondaná a barátnőm, akik próbálkoznak, hogy de jó neked, neked megjön rendesen. Neki az a baja, hogy nem jön meg rendszeresen, van hogy 2 havonta, akkor kicsit vérzik csak stb. és ez szerintem sokkal rosszabb. Mert ugye ez az alapja az egésznek...
Hát megint sikerült sokat írnom, de ha befejeztem, eszembe fog még jutni, hogy ja ezt is akartam még írni...
Na sziasztok, megjött apa, vacsin volt haverokkal, megyek, vele is kell foglalkozni...
Írjatok!!!
Évi