Új privát üzeneted érkezett!

SZtem is Editke KÉTCSÍKOS, bizony!

angel37

Elmentem apunak ajándékot venni,és mire jövök vissza:
<font color="ff0000">Editke Kétcsíkos az bizony!!!!!!Az enyém is ilyen volt Adával.GRATULA.GRATULA.GRATULA.GRATULA
.GRATULA,és még sokszor ....GRATULA</font>

Megnézem már azt az őszi babás topikot magamnak!

KépKép

KépKép
okr

Melyik topicba írt Editke? Én is szeretném látni...! Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

A babát szeretnénkbe.

KépKép

KépKép
okr

Bali a " babát szeretnékbe", ha még nem találtad meg.

Kriszti! Nagyon megijedtem, hogy megint elmész több napra és nem fogod tudni, h mi történt Editkével.

LÁnyok!!

Látjátok érdemes kitartani! Nem szabad feladni, csak ki kell várni a mi időnket!!
Ja Editke asszem fagyöngyből készült cseppeket szedett! Ha még szedte. Ami egyébként a meddőségre jó.

Megindult a zebraesőőő! Hajrá mindenkinek!!
Vendég

ÁÁÁÁÁ,dehogy megyek,csak a gyerektől újabban már enni sem nagyon lehet,nemhogy netezni.
Míg az előbb írtam magáraöntötte a teáját.Megőrülök vele!
A DM-ben vettem neki tápszert,meg még pár dolgot,hát úgy üvöltött,hogy mindenki minket nézett.
Múlt héten pénteken kezdődött ez nála,és nem akar elmúlni.
Befejezem,mert újra üvölt.Este jövök,ha elaludt(ha fog egyáltalán)Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta: Kép
DETTO! Kép
Gyerekugyben. Kép
Most eppen kettovel vagyok, itt van uncsiteso is. Kép
Nem ertem, miert is akarok en megegyet? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Így van Tildi!

Zebraeső!!!! Hurrá!!!Hurrráááááááá! Kép

Livi

bali78

Yoko ujra akcioban az Elso babamat varom cimu topicban. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Gyors visszakukk!Igen ilyenkor én is gondolkodóba esem:biztosan kell még egy???

Ez a Yoko úgy látszik unatkozik.Inkább tanulhatna,mint ilyen baromságokat írogat.

KépKép

KépKép
okr

Ja utánanéztem ennek a Yoko-nak. Babát vár és segítséget kér, biztos nem akarja azért ír ilyen szar szöveget.

Akkor mi lesz a táblával?!! Excelben kell csinálni? Ha lesz időm én megcsinálom, de az sztm csak vizsgaidőszak végén lesz.

Ja képzeljétek szurkáltam ma a baloldalon. Jó érzés volt ám.Kép Érik a kis babókezdemény Kép
Vendég

Editke!!
Gratulákok!!! Gyere ide is, mert mindenki Téged ünnepel!
Írj majd, mi lett Veled?

Ildi
Milyen jó hírek.

Tontica
Mit csinált a kisfiad?

Szegény Yoko!
Komolyan megsajnáltam. Pedig elég durván bántam vele. Igaz, megérdemelete, amiért lerohanta Mankát meg a többieket.
És Rubint Rékát is. Olyan klassz lenne, ha ő is itt írogatna.
És végül is miért nem írogathatna itt?

puszi mindenkinek!
pitypalatty

(5)
pitypalatty

Ugyan már,csajok.Komolyan elhiszitek,amit Yoko írt?Sztem kamu az egész!
Másképp miért rohant volna le bárkit.Egyszerűen unatkozik,és szórakozik itt másokkal.Ennyi!

Mondjuk ezt a Rubint Réka dolgot nem értem,de igaz,nem is olvastam át tüzetesen a Hsz-ket.

KépKép

KépKép
okr

Dobok még egy görbét,mert azt meg el is felejtettem,hogy a hőm szerint nem volt pé.közel,s távol.
Kép

KépKép

KépKép
okr

Hát kétkedve állok a csajhoz (Yoko).

Pitypalatty! Hogy vagy?

Kriszti! Jó lesz a görbe! Mondtam én, h nem volt pé.
Vendég

Ildi
Nem volt p.é,de akkor mitől volt tojásfehérje?
Ráadásul nem is kevés,és két napig.Mára már semmi nyák.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Rendhagyó a görbéd. Én nem akarok semmit sem mondani, mert ha az enyém lenne én is csak kérdeznék. Nem lehet, hoyg túlságosan az elején vagy?

Yoko -téma most tőlem utoljára.
Hiteltelen, mert a szex szülés után rovatba is írt. Ki gondolta volna?
Egyszerúen azért sajnáltam meg, mert szerintem ő egy fiú lehet, vagy olyasmi. De mennyire sanyarú lehet annak az élete, aki az ilyeneket találja viccesnek, és ilyen helyen próbál társaságot találni.
Lányok ez annyira szánalmas, hogy ha pszichológus lennék, lehet, hogy lemondanék róla....

Ildi jól vagyok, hamarosan vízszintesben. Alig várom a holnapot.
És izgalommal várom Editke híreit.

Ja, Rubint Réka Tontica poénjaként kezdődött.

puszi mindenkinek!
pitty
pitypalatty

Lanyok!
A borzalmasabbnal is borzalmasabb napom volt/van.
A fiam atvaltozott egy kisordogge de komolyan, egesz nap megallas nelkul csak a tilos dolgokat muveli, egy csomoszor eldontotte a radiatort, a kalyhat ami szet is tort egy kicsit, egyfolytaban a konektorban akar turkalni, mindent kipakol a szekrenyekbol, fiokokbol es agresziv is lett, utoget, csipked, meg magat is. Kép
Azonkivul megint nem akar inni es enni, most fecskendovel nyomatjuk a szajaba a teat, csak edesseget hajlando megenni es az alvassal is gondok vannak, renszerint 8 korul szokott elaludni de meg mindig fennt van, mar probaltunk mindent de nalunk csak ugrabugral az agyon, nem akar aludni igy most beraktuk az agyaba es sir, nem tudok mit csinalni. Kép
Teljesen elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem lazas, osszes gyogyszert bevette, megitattuk, evett, nem tudom miert nem alszik amikor egesz nap csak fel orat aludt.

Yoko egy kis siheder aki szorakozik itt velunk, olvassatok el a "szex a szules utan"-i topikbani hozzaszolasat.
Ezek utan nem hiszem hogy barmiert is sajnalni kene.

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti!

A hormonok miatt van szerintem. Azon belül is az ösztrogén túlsúlya miatt.De ez saját vélemény. Ne gyanakodj a prolaktinra, mert ha az magas lenne akkor inkább száraz lennél. Jó lesz a görbéd én látom.

Pitty. Akkor holnap várunk a hírekkel. Én lehet, h de. benézek de utána csak 19 h körül jövök. Szorítsatok.

Jó éjt. Ildi
Vendég

Sziasztok! Yokoval nem kéne foglalkozni. Biztos szórakozik. A Mamaneten is volt tavaly egy ilyen lány. Hónapokig irogatott úgy mintha terhes lenne, aztán kiderült, hogy nem is az. Valami lelkibeteg csajszi lehetett, aki gyereket akart volna de a párja nem akarta és minden nap az orra előtt kellett bevennie a fogigátlót, mert a párja nem bízott benne. Na mindegy. Ha tényleg terhes lenne Yoko és kétségbe lenne esve, nem úgy kezdte volna a bejelentkezést, hogy mindenkit lebunkózik.

Felrakom a katasztrófális görbémet. Nem elég, hogy fel sem ment, de még le is esett a semmiről még lejjebb. Nem mintha sokat vártam volna ettől a hónaptól, de azért azt nem, hogy 22cn-en 36,5 legyen! Szegény párom már teljesen ki van. Bemagyarázta magának, hogy biztos ő a ludas. Idézem a tegnap esti beszólását:
" Pedig ebben a hónapban olyan jókat szerelmeskedtünk, hogy ha ebből se lesz baba, akkor tényleg impotens vagyok."
Úgy megsajnáltam, pedig egyáltalán nem biztos, hogy miatta van. El is határozta, hogy ha megjön jövő héten, akkor bejelentkezik egy spermavizsgálatra.

Editke jelentkezz! Szerintem is pozitív a teszt! Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Nem lehet,hogy most van p.é.-d?
Mindenesetre hajtsatok rá!!!!!!!!!!!Kép

Tontica
Nem a telehold a ludas???Az én csajom is ördög volt egész nap,sőtt már péntek óta azKép

Ildi
Szorítok nagyon!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Hát ráhajtunk, de elég fura lenne. Most ki is hagytunk 3 napot, úgyhogy jó sok cucc van.
De ilyet még nem láttam! Mintha teljesen elégtelen lenne a sárgatest fázisom. Ha esetleg ma van pé, akkor +14 nap múlva kéne megjönnie, ami 36cn. Nekem sose volt ilyen. A leghosszabb ciklusom 29 napos volt, de az átlag 24-25 úgyhogy én inkább a megjövés előtti leesésre tippelek. Sajnos.

Kép

Kép
kamilla306

Szep jo reggelt mindenkinek! Kép
Kép

Kamilla: Kép
Latod en most Teged irigyellek a parod hozzaallasa miatt. Kép
Miota is probalkoztok? Lehet hogy nincs senkinek semmi baja csak egyszeruen ki kell varni.

Kriszti: Kép
En most latom hogy jol dontottem a bolcsivel kapcs. itthon csak unatkozik es nem tud magaval mit kezdeni aztan mar unalombol elkezd rosszalkodni. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Hát lehet,hogy az unalom a ludasKépItt nálunk be sem veszik bölcsibe,míg nem dolgozom,és hát írtam,hogy akkor sem bizti,hogy lesz helyKép
A görbédről:Mintha vhol olvastam volna,hogy az ilyen kiugrás,a babás görbékre jellemző.Kíváncsi vagyok,mennyire igaz..Kép

Kamilla
Mensihez még korai a leesés sztem.

KépKép

KépKép
okr

Kamilla!

Pedig ha mostanában megjön, akkor sajnos ez egy anov. ciklus volt... De hátha!Kép
Viiszont az angyon jó, ha a párod elmegy vizsgálatra, legalább azt az oldalt is letudjátok.

Rómal: én még csak 3. napja mérem ebben a ciklusban. Nem voltam túl lelkes, mert ha igaz az, ami eddig tűnt az elmúlt idők alatt, akkor ez egy anov. ciklus.. És eddig tényleg 36,5 k. mozog, meg nyákom sincs. Ja és 2 napja egy teljesen negatív LH tesztem is volt (annyira negatív, hogy egyáltalán nem volt második csík).
Szóval mst várok és reménykedem, hogy egy kellemesen rövid ciklusom lesz.

Tontica!

Kitartás!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Üdv Csajok!

Kamilla,
biztos jó ez a mai érték? úgy értem nem hülyült meg a hőmérőd? Lehet, hogy van ebben a ciklusban vmi kis zavar Kép, DE ilyen előfordulhat egyszer-egyszer, és még így sem jelenti, hogy esélytelen ez a hónap! Kép

Kriszta Kép
sztem is még a ciklus elején vagy, azért ilyen a hőd! Sztem se volt még pé... nálad később is szokott lenni, nem?
a tojásfehérjére viszont passz Kép

Tontica, Kriszta - Kedves Ördögfiókát nevelő Anyukák! Kép
Biztos kiborító tud lenni, de én még akkor is irígy kutya vagyok (fúj)... Majd pár év múlva visszatérünk a témára, lehet, hogy mást fogok mondani? Kép

Tlidi, szorítok! Kép

Megyek megnézem, mit szólt be John Lennon özvegye! Kép

angel37

Beszti: Kép
Ugy gondoltad, hogy :
1.: Kitartas, Lesz ez meg rosszabb is!
vagy
2.: Kitartas! Ez az idoszak is elmulik majd!
Nekem a masodik szimpibb. Kép

Angyal: Kép
Neked:
Kitartas! Neked is lesznek majd lyen napjaid! Kép

En tutti biztos vagyok hogy nincs baba, de most jobb is igy. Kép

Kamilla: Kép
Tenyleg olyan mintha most lenne pe-d. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Egy kis bemutato, hogy mit muvelt tegnap a ket gyerek itt. Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kamilla! Egy érték, az nem érték. Én legelőször, amikor ránéztem a görbédre beágyazódási süllyedésnek láttam. Aztán olvastam, hogy elmentetek negatív irányba. Várjuk meg a holnapot, hogy mit mutat. Semmi gond,ha egy nap lemegy. Ari a férjed. De egyetértek Tonticával, hogy lehet,h senkinek semmi baja, csak ki kell várni a megfelelő időt, Lásd Editke. Most vele fogok példállózni mindenkinek. Egyébként is a megtermékenyítéshez egyetlen sperma kell.De ha tartotok etttől akkor a párod ne fürödjön forróvízbe és szedjen Aurum Metallicumot. Amit nagyon dícsérnek azok akik voltak spermavizsg. és kevés volt miután beszedték ezt jelentősen javult a kép.

Tontica! Csak türelem. Legyetek türelmesek azokkal a gyerekekkel és foglalkozzatok velük. Nem ők a hibásak ha rosszalkodnak, csak fel akarják hívni a figyelet, hogy foglalkozzatok velük. Játszatok vagy meséljetek nekik. A görbéd: hát neked kiegyensúlyozottabb szokott lenni. Persze minden ciklus más.

Beszti! Hát akkor reménykedjünk, hogy rövid lesz a ciklusod! De még akármi lehet, nekem az utobbi időben pl 33. cn- en repedt meg. Szóval azért akció. Amúgy nálad sem ritka a hosszú ciklus, ha jól emlékszem, úgyhogy lehet, h várat még magára a kicsike. Pont ezért nem veszek lh-t mert egy vagonnal elhasználnék pé-ig.

Kriszti! Tonticának amit írtam rád is vonatkozik.
Aztán várjuk türelmesen a pé-nket.

Angel! Te nem mérőzöl?
Kösz,h szorítasz. De nem adok túl sok esélyt magamnak. Ja azt hallottad, h Marsi Anikó babát vár. Asszem már túl van a 12. héten. Felháborító, h a sztároknak milyen gyorsan összejön. A párom erre azt mondja " Nem tudhatod, h mióta próbálkoznak". Dehát godolom, hogy esküvő után óta.

Puszi
Vendég

Hát ezek a sztárok már csak ilyenek. Hipp hopp teherbe esnek. Na jó, azért Liptai Klaudiának akadtak némi gondjai. Õt azért nem irigylem. De azt hallottam, hogy most neki is összejött. Vagy ez nem igaz?

Tlidi! Bárcsak neked lenne igazad! Én nem mertem leírni, de ez az utolsó remény amibe még kapaszkodok amig meg nem jön. A beágyazódási leesés.

ÉN IS AKAROK EGY ÖRDÖGFIÓKÁT, AKI SZÉTRÁMOLJA A SZOBÁT, ÖSSZECSOKIZZA A BÕRGARNITÚRÁT A MASZATOS KEZÉVEL ÉS ZSÍRKRÉTÁVAL ÖSSZEFIRKÁLJA A FRISSEN FESTETT FALAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Tlidi,
na ja, tegnap hazamentem, benyomtam a tv-t, és ez volt az első hír. 4 hósnak mondták, de nekem annyi elég is volt, elkapcsoltam. Nekem inkább az jutott eszembe, hogy ocsmány médiafogás volt a szétmenés meg az esküvő, ha már itt tartanak Kép

A hőmérőt ezen ciklustól elzártam. Kép Eléggé kiszámítható vagyok, hormonjaim jók, és úgyis csak miklósbá megjövetel után esett le.
Azért maradhatok, ugye? Kép Kép

Hm, Tontica a prófétanő! Kép
A képen a kupi nem semmi! De nekem azértis tetszik! Kép

angel37

IrigykedőkKépÍme az ellopott kávékrémpor,és papírtörlő esete
Kép

KépKép

KépKép
okr

Ez pedig a csatatér harc után:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Tontica,
hát én nem értelek! Kép Kép
Olyan aranyos! Kép Kép

angel37

Úristen, mekkora segg vagyok! Kép Ez már a vég kezdete! Kép

Kriszta,
az előző mél neked szól!!! Kép Kép Kép
Jaj!

angel37

Angel, ha publikus, te mit dolgozol hol?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
inkább nem tenném ide ki, de azért nem kell titkosügynökösdire gondolni! Kép
Sose lehet tudni, nem a szomszéd szobában veri-e a billentyűket vki a fórumról... Kép
Ha érdekel, megírom külön!
Dobj egy mélcímet v. angel.37@freemail.hu Kép

angel37

Sziasztok!

Voltam orvosnál, méhen belül van a baba és 6 hetes.
A szívhnagot 3 hét múlva nézzük.
Minden rendben van.

Este bejövök még, akkor írok mindnekinek külön. Most rohanok dolgozni.

puszi
pitypalatty
pitypalatty

Pitypalatty!

Ez csodálatos!!!! Gratula! Kép

Húúú Angel!
Ez olyan izgalmasan hangzik... öööö...remélem, egyszer kiérdemlem, hogy én is megtudjam Kép

Itt van a görbém, mit szóltok hozzá? Tudom, kicsit aktívabbak is lehettünk volna...Kép

Livi

bali78

Kép

Livi

bali78

Pitypalatty
Szuper,és nagy grat!!!!!Kép

Bali
Teljesen jók voltatok!!Azt hiszem keresek vmi szép képet neked,tudod a teszt utánraKép

KépKép

KépKép
okr

Jaj, Kriszta!

Most nagyon el kezdett dobogni a szívem Kép, Kép

Livi

bali78

Ja, és muszáj az én fiamat is,bocsi...Kép

Látjátok, milyen nagy? Nagyon időszerű lenne a kistesó...
Kép

Livi

bali78

Pitypalatty,
gratulálok! Kép

Bali,
bőven elég a kevés, ha jól el van találva! Kép márpedig Krsiztának igaza van! Kép
Megy a mail, te kis kíváncsi! Nehogy vmi extrát várj! Kép

angel37

Bali
Már írtam egyet,de elszállt!Kép
Szóval,tényleg nagy fiad van,és elkél a kistesó.Az is biztos ilyen szép lesz majd,mint a bátyó!
Még egy hét ,és tesztelhetsz!!!Szuper!Kép

KépKép

KépKép
okr

Pitypalatty: Kép
Gratulalok!!!!!!! Mondtam hogy minden rendben lesz!!! Kép

Angyal: Kép
Tenyleg profetano vagyok es az a latomasom volt, hogy nemsokara mindenkinek lesz babaja!!! Kép
Kiveve talan anyapocnak. Kép

Bali: Kép
Hany eves a fiad? Hogy hivjak?
Nagyon helyes!!! Kép
Akkor Te is kislanynak drukkolsz?

12.-e van!
BOLDOG 29. SZULINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ES A 30.-RA KISTESOT ADANAK!!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép

Ugy latszik nalunk normalizalodik a helyzet, ma voltunk setalni, nincs laza, jo az ido, mar 2 oraja alszik addig en kitakaritottam az egesz lakast es meg ebedet is tudtam fozni. Szupi!
Ja, ma reggel amig oltozkodtem a mi kalyhankat is fellokte es eltort allul. Kép
Mindig oda akar bujni! Kép
Na de sebaj!!!!!!!!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

SZia Tontica!

Oszlopot emelek Neked, ha így lesz! Legalábbis ha nekem! (Fúj, önző ocsmány disznó!) Minél hamarabb, annál magasabbat! Kép

Juhéj, hogy normalizálódtok! Kép

Gondolkodtam egy darabig, hogy mi az, hogy "nincs laza" Kép

angel37

Sziasztok!!

Bocsi,hogy nektek nem irtam tegnap ,de alig volt idöm,még korai lenne a gratulácio!!
Még mindig barnázom(mensi sehol) a 2.csik is eléggé halvány.Alig birom kivárni ezt a pár napot h csináljak még 1 tesztet,és akor minden eldöl!!
Már semmilyen bogyot nem szedtem ebbe a hónapba,kivéve az Elevitet(de az csak vitamin),se hömérö se semmi,nem is gondoltam a lakás miatt a babára!!Na felteszem a tesztet ,aki még nem nézte meg a másik topicba!!

Kép

Ahogy idöm engedi igérem jelentkezek még!!
Puszi mindenkinek!!
Sziasztok!!

38/30-36
Vendég

Na végre zebra! Ebben a topicban is van!!! Végre látok itt ilyent.
Kívánom ezt mindenkinek!
A gyerekeknek meg üzenem rosszalkodjanak csak!!! Addig gyerekek, amíg huncutkodnak!! Úgyhogy tessék rosszalkodni gyerekek.
A vizsg. rossz lett. És pöttyözök. Hát ezzel a mai pöttyözéssel elszállt a reményem. Dehát nemcsak egy hónap az élet igaz?!! Úgyhogy hajrá mindenkinek a zebra
Vendég

Editke
Én is barnáztam Adával sokáig.Szedtem E vitamint,és rutascorbint,valamint talán Folsavat,és elmúlt.
Várjuk a következő tesztet!Kép

Ildi
Én nem értem miért pöttyözöl?!Nem akció utáni nap jelentkezik véletlenül?
VizsgaKép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?