Új privát üzeneted érkezett!

Na még egyszer...

Lányok!!

Most olvastam a hozzászólásokat a szülésstoryval kapcsolatban, köszönöm a gratulációkat,
NAGYON-NAGYON jólesett!!!
Azért figyellek ám Benneteket és szorítok mindenkiért...

én a magam részérõl Mindegyikõtöknek olyan gyors szülést kívánok mint az enyém volt!!!

Conti!!

A málnalevélteát nem ittam, ugyanis nem mertem, mert sejtettem, hogy egyébként is gyorsan fogok tágulni, mert a tapasztalat szerint a szülés "felgyorsulása" nálam burokrepesztés kérdése...
ez most is így volt...
de Te idd nyugodtan, hisz mindenkinek bevált eddig!!

Menta!

Szerintem minden esélyed megvan másodszor gátvédelemmel szülni!!
csak egy jólképzett szülésznõ kell hozzá.

Sheila

Jó Pocakosodást és kellemes hétvégét!!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Tudtatok, hogy nem csak ez az egy tema letezik babaneten?
Oldalt van egy kereso menu, sok erdekes dolgot talalhattok ott.
Babanet Társalgó: Anyaságról: Anyaság - apaság: Kispapa
[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/37.html" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/37.html[/url]
Névtelen

Sziasztok!

Kata007!!!!!!!
Ez tok jo hir, tehat Dori baba megindult kifele. Remelem minnel elobb babazhatsz. Kép

Csilla1!
Sok boldogsagot a kisfiadhoz! Jo egeszseget az egesz csaladnak!

Dojika!
Wow! Gratula Mate babahoz! Jo egeszseget!

Dio!
A beontes temahoz annyit szeretnek hozzaszolni, hogy nekem az elso lanyommal volt, es eleg kellemetlen volt fajasok kozepette. Most a masodik babanal nem volt, a dokim azt mondta, hogy ha a szules elott 24 oran belul volt a kismamanak akkor nem adnak beontest, mivel akkor tobbnyire csak a belrenszer felso vegeben lehet valami, es a beontessel csak elorebb hozzak es az biztos tavozik a szules alatt. Nekem par oraval elotte volt szekletem, es szerencsemre semmi sem tavozott a babaval egyutt. De ez embere valogatja. En nem szoktam naponta wc-re menni, csak 2-3 naponta.

Borotvalassal kapcsolatban, tenyleg csak az also reszt kell, tapasztalat az elso szulesbol. A masodiknal ezt is megusztam. Nem kellett borotvalas. Azt mondjak orvosa valogatja. Nekem a masodikkal nagyobb szerencsem volt.

Madison baba penteken volt 7 hetes es mar tobb mint 11 cm-t nott!!!!!!!! Es vegre alszik 5 es fel 6 orat ejjel egyhuzamban! Igaz cserebe nappal tobb oran keresztul szorakoztatni kell, de sebaj, ha az ember nem hullafaradt.

Andi + Madison
andysj

Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok, hogy ennyire szorítotok nekünk, köszönöm! Kép

Képzeljétek, éjszaka volt két elviselhetõ, és egy borzalmas erõs fájásom. Ne tudjátok meg, hogy majdnem kiesett a könny a szemembõl, de mellette nagyon örültem is. Aztán ennyi... Kép Még a férjem is megjegyezte, hogy tudja, hogy fáj, nagyon sajnál, de nagyon örül is. Hát sajnos nem folytatódott...
A nyákdugóról annyit, hogy nekem még nem igazán ment el, csak elkezdett elmenni. Vagyis még tiszta, nem véres, úgyhogy annyira azért még nem kell örülni... Kép

Sheila!
Nem tudom mit olvasol elõször, de hidd el, hogy nem haragszom! Én is azért nem írok Neked, mert tudom, hogy most az elsõ napokban kisebb gondod is nagyobb annál, hogy nekem írj.

Beszti!
Képeket megkaptam. Mindet felrakjam a képtárba???

Kata (38.)

KépKép

KépKép
kata007

Mindenkinek jó hétvégét, én elmentem Fövenyesre (Balcsi part), munkahelyi buli lesz (kétnapos). Szorítsatok, hogy jó legyen az idõ, megnapoztatnám a Hannucit.
pusszancs,

bringa (25+4)
bringa

Dojika, Byk gratulalok nagyon a kis Matehoz!!!!KépKépKépKépKépKép sok-sok tejcit neki!KépKépKép

Kriszti - fiuuuuuuuuuuuuKépKépKép De jo, ti mar tudjatok, egy picurit azert irigykedhetek /a tudasra persze/KépKépKép Mas - en azt hittem, jogsid is lesz mire megszuletik a pici babi!

Gumicukor - szoptatos melltarto, ezt kimasoltam egy infogyujto anyagombol:

-Jolydon markaju franciat termek. kaphato Damjanich utca a VII ker.-ben, 10-18-ig vannak nyitva hetkozben es szombaton kettoig, 2.000 ft volt ket honapja /2002.marcius 27-en irja/ a tobbi fehernemu is szep es sokkal olcsobb mint mashol-

Nickie - level ment a mail-boxodba!

Ilke -ejnye-bejnye, illik ezt a 30.heten, mikor minden eredmeny nagyon jo, a parod szeret, eppen -nagycsavargoba mentek- bulizni egyet. Csuda jo dolgok tortennek veled!KépKépKép

Errefele semmi ujsag, megjott a nyar, nappal 30 fok felett, ejszaka is 20 fok felett de inkabb 25 KépKépKépKép Es en imadom a meleget!!!!! KépKép A pocolako is, legalabbis ajanlom neki!KépKép Ennek oromere tegnap egy jot tornaztam, azaz tornaztunk!KépKép

Lella 20+6
lella

Sziasztok kismamikák és kisbabikák!Kép

A frissen született bébiknek jó egészséget és jó alvókát kívánok, anyuciknak is jó egészséget, sok tejcsit és sok pihenésre használható idõtKépKép

Most éppen a fõiskolán vagyok, és túl az UCCSÓÓÓ!!!! vizsgámon, már csak az államvizsga van hátra, ami június végén lesz.
Annyira jóóóó....KépKép

Talán többet is tudok jönni a netre, bár a tanulásom nem lanyhulhat..Kép

Leányzók!
Szeretném megkérni a táblázat-készítõ kisiparost, hogy tegyen fel engem is a sorbaKép Köszi!KépKép

Az adataim:

Ancsi, 21/0, 28 év/1 baba, 09.21., Gyöngyös, Bugát Pál Kórház

Köszönöm!

Na, most megyek egy kicsit olvasgatni..KépKép

cuppa,
Ancsi és Bálint
(21+0)
Ancsi

Sheila - de jo, hogy bekukkantottal!!!KépKépKép

Ancsi, ezek szerint most mar rendszeresen jossz ide, ugye? De jo!KépKép
lella

Szija Lella!Kép

Hát nagyon szeretnék jönni mindennap, de az internet-hozzáférésem eléggé ingoványos talaj...Kép
Otthon nincs, vagy fõsulin, vagy melóhelyen tudok netezni.

Remélem jól vagytok! Jó, hogy így bírod a meleget, én rosszul tûröm, inkább a tavaszias 20-23 fokokat szeretem, a melegtõl fáj a fejem és lefáraszt...
Hiába, no, nem vagyok egy déli fajta, szõkebõrû vagyokKépKép
Talán Svédországba kellene költöznöm, vagy az eszkimókák közéKép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Sajna sokat nem tudok irni, mert annyi a dolgom, hogy se füle se farkaKép

Barbara!
Jelentkezz! Beirnálak a táblicskubaKépKép

Ancsi!

Szió! BeirtalakKépKép (elõre is közlöm, hogy a figyelmem néha lanyhul és a bakik elõ szoktak fordulniKép mármint a táblázatban, úgyhogy elõre is bocsi, ha valamit elszúrkálokKép)

cuppp
sasha

Kép
sasha

Any!
Jó hogy meg vagy, már azt hittem hogy mindenkit beelõztél.
A cukor miatt remélem nem lesz semmi gond, voltál már Ctg-én vagy Nst-én? Tényleg van valami külöbség?
Sheila!
Gyere máskor is!!!!
Bringa!
De jó neked, aztán vigyázzva napozni!

Kata!
Neked is eléggé keményedett a pocid ugy 35-36 héttõl kezdve, ilyenkor még lehet magnéziumot szedni vagy nem?
Drukolok nektek egy gyors szülésért.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Kato35-36
katalinka

Kato!
A 36. hét után úgy tudom már nem ajánlják. Fölösleges is, hiszen a keményedések tágítanak, ami nem hátrány! Kép

Én már a 34. héten abbahagytam. Hallottam már több órás vajudásról, mert nem tágult a kismama. Szerintem már neked is fölösleges szedned. Az én kicsi lányom 3 héttel jött hamarabb, 3500 g-al, pedig nem vagyok egy nagynövésû, s látod mégis megfelelõ volt a súlya.

Kata (38.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Ilke
Érezd jól magad a 7végén, azért a táncolást ne vidd túlzásba Kép és vigyázz a pici lányodra.

Lányok lenne megint egy "hülye" kérdésem, most a szoptatós melltartóval kapcsolatban. Azért én is hallottam hogy nagyon jó, de honnan tudjam hogy mekkora kell? Úgy értem, hogy most még nem tudom hogy a szülés után, ha megtörtént a tejtermelõdés akkor mekkora lesz a cicim. Akkor honnan tudjam hogy mekkorát kell kérni? Bocsi ha tényleg debil kérdést tettem fel, de veletek legalább ilyenekrõl is lehet beszélni.

Kata007
Nagyon-nagyon drukk!!!!

Bringa
Olvastad? Van állítólag egy ilyen kispapás oldal, én már mutatom is a páromnak, had panaszkodjon a többi kispapának. Kép

Szép napos 7végét mindenkinek.
Forti (27+2)

Kép
Kép
forti

Forti!

Szerintem sehonnan nem fogod tudni, hogy mekkorára nõ, amig meg nem történtKép Érdemes lehet szülés (belövellés) után a kispapát vagy a nagyit megkérni, hogy vegye meg. Egy-két napot a kórházban ki lehet birni ilyen melltartó nélkülKép Ki lehet számolni, hogy mekkora kell, hisz az addigi melltartóhoz, lesz viszonyitási alapodKép
Ha valakinek van jobb ötlete, azt viszont én is szivesen fogadnám, de én személy szerint nem hiszem û, hogy meg fogom tudni jósolniKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Kato!

Én még nem voltam NST-n, majd jövõhét pénteken kell mennem, akkor leszek a 36. hétben. Fogalmam sincs a különbségrõl sem, mert én még egyiken sem voltam soha. Kíváncsi is vagyok már rá.
Nálad bizonytalan, hogy pontosan mennyi idõs is vagy?

Kata!

Lehet, hogy lemaradtam, de mit mondott a doki, Dóri baba befordult?
Szorítok nektek!

üdv

any
any

No megint itt vagyok!

Tudom most nem sokan vagytok gép közelben, de szeretném tudatni veletek, hogy a párom "Hóember" létrehozta a "Sanyarú sorsú kispapák" topikot, és nagyon nagy érdeklõdéssel várja a TI kispapáitokat, hogy megbeszéljék a megbeszélni valójukat. Kép Kép
Ne hagyjátok hogy az én kicsi szivem magába folytsa kérdéseit, had ossza meg a párotokkal.

Köszike pusza: Forti (27+2)

Kép
Kép
forti

Forti!

Az én kispapámnak nincs kérdése, pedig felolvastam neki az elsõ hozzászólást, jól megmosolyogta a "sanyarú" szót de nem hajlandó ráKépKép Ezek szerint sanyarúan érzi õ is magát, de tisztában van a dógokkal???Kép Remélem a többi kispapa vállalkozóbb szellemû e téren és nem lesz sikertelen a topikKép

sasha

Kép
sasha

Forti!

Én benéztem abba a topicba, a férjem is, de még nem nyilatkozott. Szerintem lesz ott majd hozzászólás, csak ki kell várni. Kép

Mert ugye mutass nekem egy férfit aki azonnal csinálja amit kérsz tõle. Kép Nehogy már ugorjanak... Kép Majd amikor õ akar akkor ír, ugye?

Kata (38.)

KépKép

KépKép
kata007

Kicsit szétszórt vagyok, mert a lényeget elfelejtettem... Kép

Forti!
Mond meg a párodnak, hogy nem lesz névtelen, ha az azonosítóba beírja a nickjét. A jelszóhoz nem kell semmi, nem muszáj regisztrálnia magát.

Kata (38.)

KépKép

KépKép
kata007

Sasha!

Köszi! Adataim:
életkor 25 év
elös és egyetlen baba eddig
A 40 hétböl eddig 15/2 ketyeget le.
Lakhely: Stuttgart
Szülés helye: fogalmam sincs még.

A kérdésem pedig a vércsoportösszeférhetetlenségre irányult: én Rh -/ férjem Rh +... Ha esetleg van valakinek ötlete hozzá. Alig léptem be, már mennem is kell, mert a férjecském dolgozni akar. Még ilyet! Pont most, amikor egész nap durmolt. Mondjuk én is. Tegnap megnéztük az Ice Age címü animációs filmet. Halálra röhögtünk magunkat. A pocakomban lakó elefántbébit ezek után Manfréd mamut után szabadon Maninak fogjuk becézni.
Most kísérletezek az elsö kelttésztámmal. Kíváncsi leszek, hogy lesz-e valami belöle.
Holnap beszerzési körúton leszek a bolhapiacon, ha utána a géphez jutok, jövök!
További kellemes hétvégi gömbölyödést kívánok nektek!

Puszi: Barbara
bmaass

Szasztok!
meg en is itt vagyok. Pocok teljesen nyugodtan viselte a mai napot, csak a mamija egyre hisztisebb a vizesedo kacsok miatt Kép

mar csak 2* megyek melozni....

Nem kuld nekem valaki valami jo kis hidegfrontot? Pockot szeretnek latni Kép
m
martina

Kata ! Köszike, már rádöbbent Õ is Kép

Kép
Kép
forti

Ágci!

Köszi az infot a fizetés tekintetében. Bár sajna nem lettem sokkal okosabb, hogyan is csináljam majd. Nem a te hibád, csak én vagyok még mindig tanácstalan.

Többiek!
Továbbra is várom a doki és lóvé kérdéssel kapcsolatos hozzászólásokat.

Törpi!
Nem tom mi a norámlis a CTG-n én elhiszem amit a hozzáértõk mondanak, a kinyomtatott görbéken meg sajna fogalmam sincs, hogy mi micsoda. De nem is akarom elemezni, laikusként úgy sem tudom a dokit felülbírálni. Ha egyszer minden okés, akkor minden okés. Ebben hinni kell Kép Kép (Nem is akarok másképp hozzáállni, a gyógy ped. tanárképzõ fõiskolára (is) jártam, hat évig jártam fogyatékosokat táboroztatni, éppen ezért az aggódás helyett kezdettõl fogva ilyen pozitívan próbálok viszonyulni)

Újabb kérdésem van mindenkitõl!

Málnalevél tea: 1. hol kapható ?
2. És nem késõ már elkezdenem inni?

Sziasztok!

Forti kispapának tetszik a párod topicja! Azt mondta ott fog rám majd panaszkodni.

Norci
Norci

Norci,
én mindig a hathetes kontrollon adtam.

Kata,
küldtem neked mailt.

Virág
Virág (fiore)

Kata!

Igen, mehet mind a három kép fel.

Barbara!

Már elment az Arhivba a múltkori neked szóló válaszom. Remélem most több szerencsém lesz, és még azelött elolvasod.
De még egyszer: olvasd el az Anyaságról/ERAZMUSZ - kérdezz, és felel a nögyógyász topicban Erazmusz eme válaszát
Erazmusz 2002 Április 27 szombat - 02h 41
az RH- anyákról és RH+ apákról szól.

Beszti
32+1

KépKép
KépKépKép
beszti

Szép jóreggelt mindenkinek

Sasha
Azért mert a párod "csak" megmosolyogta a sanyarú sorsú kispapák topikot, még nem jelenti azt hogy nem fog írni, ha TE nem vagy gépközelben Kép Szerintem!
Köszi a melltartóval kapcs. véleményed, nógassuk egy kicsit azokat, akik már többet tudnak errõl, nem az elsõ babájukat várják. Kíváncsi vagyok a véleményükre.

Bringa
Visszavonom amit mondtam hogy van egy kispapás topik, tényleg van, de utoljára 2001-ben írtak beleje Kép Kép
Úgyhogy mint olvashatod fentebb, a párom csinált magának egy újat, "Friss" kispapásat.

Ja errõl jut eszembe Kata007 nem tudod véletlenül, hogy ha már egyszer csináltál egy ilyen új topikot annak nem lehet megváltoztatni a nevét? Arra gondoltunk, hogy hozzá kéne még írni ezt hogy FRISS és akkor közelebb lenne a mienkhez. Kép Amúgy hogy vagy?? Dóri baba nem törekszik?

Szép napsütéses napot mindenkinek, további jó pocakosodást!!

Forti (27+3)

Kép
Kép
forti

Csipkebogyo, en tapintatni eppen nem tudtam, de most utanaszamolva a bebim eloszor a szulinapomon mozdult meg, ami eppen a 13.het 5.napja voltKépKépKépKépKép S most mar lathatoan hullamzik a pocom, amikor -rugdalozik-, amit hal'istennek eleg gyakran megteszKépKépKép Ezzel persze biztatni akartalak!KépKépKép

Torpi, most jottem ra, hogy a te marc.27-i hozzaszolasodbol masoltam be -megegyszer- a kismami melltarto beszerzesere vonatkozo infotKépKépKépKép Ugy latszik, mar engem is elert a kismami-betegseg, minden kiesik az emlekezetembol - remelem csak ideiglenesen!KépKépKép

Ancsi, maradj csak itt, velunk!KépKépKép Azert a Sved-Fin orszagok fele valo koltozes nem is lenne rossz otlet, plane, ha munkat is sikerulne szereznetek arrafeleKépKépKép

Norci, nem tudom segit-e, de reges regen, 5,5 evvel ezelott en 6-12 hetente adtam a dokinak nehany ezrest /veszelyeztetett leven 3 hetente jartam kontrollra/, majd a szules utan, szinten a varratszedes alkalmaval adtam neki oda a boritekot - mennyi legyen benne, szerintem a szules utani napokban ez is tema a kismamik kozott, en is itt pontositottam a vegosszeget. Csak ennyiKép

Barbara, ha hazaertel, kivancsi vagyok, -mit sikerult beszerezned- a bolhapiacon!Kép

Kata, Martina hol vagytokKépKép? Alszotok meg vaaaaaaaagy KépKépKépKépKép?

Borinak sajnalom, hogy mar nincsen net-hozzaferese, hianyzik! Kinek is uzen majd, ha eljon az ideje?

Lella 21+Kép
lella

Sziasztok! Szia Lella Kép
En itt Kép

ma ugy sontottem aktiv leszek. Most mosom a masodik adag ruhat, teregetek, fuggonyt szedtem le es tettem fel. Na ehhez letrazni kellett. Amikr meg aszittem kesz vagyok, osszecsuktam a letrat hat nem kiderult hogy szorulnak a gorgok?!

Nose sebaj, vagy szulunk vagy nem alapon felmasztam az ablakparkanyra es helyreigazitottam a dolgokat. Nyugalom, az ablak csukva volt, es fsz-en lakom. Kép
Meg jo hogy nem latott senki, mert meg lettem volna verve ilyen hulyeseget csinalni Kép
Szoval csavarhuzo, fuggony, 9honapos pocak az ablakban Kép)))

Nem ertem miert van mindenki kiakadva. Ti is szoktatok ugy lemenni a lepcson, hogy letrapp-trapp? En tegnap igy ugraltam lefele erre a hazbol egy 50-es no szent borzalommal nezett ram... Hat konyorgom! okvetlenul szwarul kellenne erezni magam?

Jo, nekem vizesedik a kezem, az elmult 2 hetben ossze is jott folyadekbol vagy 4 kilo, majd lemegy, de mas bajom nincs! Sajna Kép Pedig jo lenne POckozni Kép

Na ma mosok, szarogatom a ruhacskakat, aztan F1 alatt vasalok... Es ha ettol sem leszek hulla estere akkor semmitol.
Ja amig mos a mosomasa, kinnt ulok az erkelyen a napon, a kovaszolodo uborka mellett ;)

csokjaim! Kataaaaaaaaaaa holvagy?

m (kiszamolja mar?!)
martina

Sziasztok!

Virág!
Megkaptam, köszi!

Beszti!
Felraktam a képeket.

Forti!
A témáknál van egy olyan, hogy szerkesztõ topic. Ott kérdezd meg a szerkesztõt, Gabit! Vagy megváltoztatja õ, vagy törli, és akkor csináljatok egy újat.

Lella!
Úgy emlékszem Bori, Sheilának adta meg a számát, hogy értesítsen minket.

Martina!
Hát még én is vagyok, ne izgulj. Kép Látom neked is minden bajod van már... Kép Én ma reggel csináltam egy klassz kis porszívózást, portörlést, kõtörlést, kád- WC-fertõtlenítést, hogy hátha... De hát semmi. Azonkívül, hogy úgy leizzadtam, hogy most lezuhanyoztam, és újra várok-várok-várok...Kép

Kata (38.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata - Martina, kezdem kisse aterezni a nagypocos gondjaitokatKépKépKép Jobbrol rug, majd balrol rug, majd kozepre boxol, alulra rug /ippen csak a fenti oklozesek-rugasok hianyoznak. Macisodunk - jegyezte meg a parom is a minapKépKépKépKép Micsoda egy oriasi nagy buli ez!KépKépKépKép Azert nem irigykedem am ratok, de majdnemcsak!KépKép
lella

Andisy, lehetseges, hogy ropke 6 het alatt 11 cm-t nojon egy baba?KépKépKép Manoken lesz ez a lanyka, ugy tunik!KépKép Akkor nalatok mar a 72-es rugi is kicsike lett? Kép
lella

Sziasztok!
Szerdán délelõtt 11:25-kor megszületett a kisfiúnk, Péter. 3800g és 56 cm. négy és fél órás vajúdás után a János kórházban. Az ügyeletes doki keze alatt, akit Dr. Szuromi Andrásnak hivnak. És nagyon jó szivvel tudom ajánlani mindenkinek. Amúgy az egész szülés nagyon pozitiv emlék maradt. Mindenkinek ilyen jó csapatot, és figyelmes ellátást kivánok. Na meg persze gyors szülést.

Most csak igy röviden, mert nem akarlak traktálni titeket a részletekkel. Kép

Puszi
Zsunya
zsunya (zsunya)

Ja most látom mennyire drukkoltatok! Köszi szépen mindenkinek, egészen meghatódtam. Kép

A szülés részletes beszámolót a János kórházas topikba beirtam. (itt van az is az anyaságban). Persze ha bárkit érdekel nyugodta. Vagyok és olvaslak titeket továbbra is. Most még nagyon sokat alszik a picike.

Ami fura lehet, hogy éjfél körül mentem be és mégis azt irtem ahogy négy és fél óra vajúdás volt. Hát elfolyt ugyan a magzatviz, de nem voltak fájásaim. Reggel hatig vártuk, hogy legyen. Akkor kezdték adni a serkentõt.

Hát igy. Kép
Mégegyszer köszi mindenkinek a biztatást.
Puszi
Zsunya
zsunya (zsunya)

Zsunya, elolvastam, nagyon tetszett, foleg a vegen a megjegyzesed, hogy te mindezt mintegy foprobanak tekinted a nagy dolog elottKépKépKép Neked direkt nem volt fogadott dokid? Nehari, hogy ilyet kerdezek, adtal azert neki -halapenzt?
lella

Sziasztok!
Zsunya,
én is gratulálok nektek, és jó egészséget kívánok!

Norci,
a málnalevél teát szerintem még nyugodtan el kezdheted inni, és gyógynövényboltban, Herbáriában lehet kapni.
Ami a többi dolgot illeti, valóban sokat fognak segíteni, ha már megszülted a babudat a szobatársaid. Mi részletesen kibeszéltük a dokikat, a szokásokat, úgyhogy én is közben döntöttem el mennyit is adjak konkrétan. Adagolj egy kis önbizalmat magadba, a szüléstõl pedig ne félj!!! Túl leszel rajta, és akkor odateszik a pocakodra és mindent elfelejtesz! Nekem nehéz szülésem volt, mégis egy szempillantás alatt elfelejtettem mindent, mikor rámtették a picit. Ahogy nézett, maszatosan, álmosan!Kép A pocakomon megnyugodott, aztán mikor elvették, hogy elvágja a köldökzsinórt apuka, megint kieresztette a hangját,reklamált, nagyon édes volt! És azóta is az. Olvasgass minél többet itt és más kismamás oldalon, és nem lesz semmi probléma!Kép
A szoptatásról is sok hasznos infot olvashatsz már most, és ha tudod mire számíthatsz, nem fogsz kétségbeesni, ha nem lesz minden fenékig tejfel.
Minden jót,
kellemes pocakosodást mindenkinek:
Ágci

Kép
Ágci

Nora!
Direkt nem volt dokim. Volt egy olyan érzésem, hogy ha az van megirva nekem, hogy rossz dokim legyen akkor, ha fizetek ha nem, rosz lesz. És forditva. Sokan lehülyéztek emiatt, de én a dokikban nem bizom, az emberekben viszont igen. Kép Igy is lett. Az is teljesen látszott, hogy én nem is fogok fizetni. Gondolom, mivel a doki meg nagyon fiatal, hogy neki meg jól jön egy kis reklám. Tehát még nem a jólkiépitett klientúrából él. Ahogy a szobatársam mondta, ebben ott volt a róka és a holló meséje. Kép De ez nekem itt most csak jó volt.

Zsunya
zsunya (zsunya)

Forti

sajnálom, hogy ilyen reakció érkezett a párod által kezdeményezett topicba. Szerintem lehet jövõje, de talán a szerkesztõt kéne megkérdezni,mit gondol.
üdv,
bringa 25+5
bringa

Kata!
Kösz a választ én is erre gondoltam, tegnap éjjel elég szarul voltam már azt hittem menni kell ugy görcsölt elõször csak fél oránként utána már 10 percenként de szerencsére abbahagyta. Lehet hogy tartott egy fõprobát és igy figyelmeztetett hogy pakoljak már össze, a kisfiamnál még nem voltam összepakolva miközben folyt a magzatviz ugy rohangáltam a lakásban.
Any!
Utoljára mikor a doki megnézett az utrahanggal is õ mondta hogy lehet hogy egy héttel elõbre vagyunk, ezért már szerdán voltam ctg-én, jõvõ szerdán mehetek újra.
Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!
Sziasztok
Kato
35-36
katalinka

Ágci!

Köszi a tanácsokat, anyám már be is szerezte a málnalevél teát, náluk lehetett kapni Kép

Azért önbizalomnak nem vagyok hijján, de jó elõre tudni mire számítson az ember. A nõvérem orvosa meg mindig azt mondta, hogy "gyerek még bent sose maradt"

Norci
Norci

Sziasztok!!

FINISESEK!!

Drukkolok Nektek, és ne féljetek semmitõl, egykettõre babázni fogtok!!
Most pihenjetek SOKAT, mert azután jön az éjszakai mûszak!

Zsunya!!

Óriási GRATULA a kisfiadhoz, és sok tejcsit Neked!!

Kata!

A nyúlós nyákdugószerû "izé" nekem heteken keresztül jött kifelé, és az utolsó napon vált kicsit véressé.
Ebbõl tudtam, hogy ITT az IDÕ.
De Neked most már tényleg nem lehet sok hátra!!
Küldöm a mailt és képet Melissáról, légyszi tedd fel a babák közé.

Puszi Mindenkinek!

Sheila és Melissa ( 12 napos )

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok Kismamák!
A szoptatós melltartóra visszatérve: lehet, hogy csak C és D kosaras melltartók léteznek? Én is a Tescoban nézegettem, de csak 90 C vagy D -sek voltak ill. ennél nagyobbak. Vagy csak nem volt szerencsém? A védõnõm szerint nem lesz túl nagy különbség a mostani és a szülés utáni méretek között, bár olyat is mondott, hogy a nagysága nem fog változni, csak a kosara, ami nálam pont fordítva mûködött. Szóval nem tudom, mi lesz szülés után, de azért már most meg szeretném venni, hogy akkor ne legyen vele gond, mert a párom biztosan nem akar "égni" egyik boltban sem. Szerintetek hány db -t kell vásárolni? 2-3-4? vagy többet?

Lora: haskeményedésem nekem is volt rendesen az elmúlt idõszakban, fõleg hidegfront elõtt és alatt, de a magnézium tényleg csodákra képes. Persze nem tudom, hogy hányadik hétnél jársz és szedheted -e, de nekem bevált. Ha elindultam vhova sétálni, rögtön fájt, ahol a baba hozzáért a méhfalhoz és ez rettenetesen elkeserített. Addig csak este szedtem a Magne B6 -t, de most már reggel is és ha tényleg front közeleg, akkor délben is egy pezsgõtabletta. Persze vigyázni kell a vas miatt, hogy legalább három óra teljen el a Mg és Fe között.

Szeretnék én is bekerülni a táblázatba, ezért rólam csak annyit, hogy:
Ágota, 29+7 (hétfõtõl kezdem a 30. hetet), 30 éves vagyok, elsõ babát várom, 07.17-re vagyok kiírva, Székesfehérváron élek, de Móron fogok szülni

Bocsi a hosszú levélért, üdv mindenkinek:
Ágota (majdnem 30 - hihetetlen :-))
Ágota

Sheila!
Most küldem neked mailt! Kép Látom elkerültük egymást...
Ok, várom a képet. Igaz már nagyon-nagyon várom, de nem akartalak sürgetni... Kép

Kata (38.)

KépKép

KépKép
kata007

Ja és Zsunya! Gratula a babához, sok örömöt és egészséget kívánok Nektek!
Ágota
Ágota

Forti!

Ne haragudj, hogy névtelenként írok, de nem vagyok vitázó tipus. Több helyre is írogatok itt a Babaneten, és nincs rá szükségem, hogy kikezdjenek velem. Itt is aktív hozzászóló vagyok esténként, azért nem írok inkább azonosítót.

Én is csatlakozom az elöttem szólóhoz! Kép
Olvastam, hogy ezt a topicot is szóba hozták ott. Én kicsit elnéztem itt az archívumba, és annak idején itt is ugyanaz volt a téma, mint a kispapáknál, hogy már van hasonló topic. A lányok akik elkezdték mégis maradtak, és innen mentek szülni. Nem halt ki a topic. Kép

Most ez csak magánvélemény, és szeretném ha senki nem venné sértésnek, de én is könnyebben megyek át innen egy olyan topicba, ahol olyan anyukák vannak, akikkel együtt voltam kismama. Az elsö hetek-hez hasonló is van, de én speciel ott nem sok embert ismerek. Azt persze hozzá kell tennem, hogy tettem már ott fel kérdést a lányoknak és nagyon aranyosak voltak, segítettek azonnal.

Részetekröl pedig egy próbát megér. Mióta megnyitottátok, én is mindig benézek, söt a kedvesem is rákérdezett ma, hogy mi újság a sanyarú sorsú kispapáknál? Kép Ami után nem véletlen a smile, ugye? Ahogy olvastam más ezt is kifogásolta, pedig szerintem nagyon találó topic-cím!

Most elöször névtelen
Névtelen

Lányok!

Felraktam Sheila képeit Melissáról!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Zsunya
Gratulálok a kisfiadhoz, sok-sok tejcsit neki!

Kedves "Most elõször névtelen"
Én sem szeretek vitázni, sõt a párom sem. Ezt a topikot tényleg csak azért hozta létre, hogy megossza a gondolatait más kispapákkal. Szerintem az hogy van már egy, az nem zárja ki annak lehetõségét, hogy más is csináljon egyet. Úgyhogy egyet értek, egy próbát megér, fõleg hogy így a párom is beszélget sorstársaival Kép Kép Ide mégsem írhatja le gondolatait, el lenne nyomva a sok nõ között.

Forti (27+3)

Kép
Kép
forti

Sheila

Nagy gratula a kislánykádhoz, igazán gyönyörû baba!!!
De lenne egy kérdésem. Mi az a Warning!!!! figyelmeztetés a babakocsi, vagy hordozó belsejében??? Szegény gyerek még a végén frászt kap hogy milyen veszélyre figyelmezteted! Kép
Bocsi ha kicsit pihent agyú voltam, remélem azért ez elnézhetõ egy kismamától. Kép Kép

még 1x gratula!!!!!

Forti (27+3)

Kép
Kép
forti

Zsunya!

Gratulálok!!! KépKép
Sok boldogságot a picurkával, és sok tejcsit neki.
Megyek olvasom a szüléssztoridat...

Kata (38.)

KépKép

KépKép
kata007

Jo reggelt mindenkinek jelentem megérkesztem a Balcsirol isteni idövolt ott lenn a hétvégén sokat sétáltunk a páromal a városban és a balaton partján nagyon jo volt KépKépKép .
Lányok ma megyek dokit nézni délután ha vissza értem majd elmesélem hogy milyen volt adig is mindenkinek szép napot kivánok KépKépKépKép puszancs Csics 28+
csics

Zsunyának gratula a babájához és sok tejcsit kivánok Üdv Csics Kép 28+
csics

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?