Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Valaki kérdezte, hogy miért Fehérvárra megyek UH-ra. A siófoki kórházban nem bízom, nem szeretnék itt szülni, másrészt olyan dokim van, aki Siófokon lakik, de a fehérvári kórház adjunktusa, Siófokon is rendel, de itt nincs a rendelőjében Uh, így aztán Fehérvárra kell átmennünk, ami nem akkora probléma, mert fél óra alatt ott vagyunk, ha a pályán megyünk.
A fehérvári kórházban van szülésre felkészítő tanfolyam, biztosítják az "együttszülés" feltételeit és a gyermekágyas osztály rooming-in remdszerben működik. Ha nagyon muszály, akár negyedóra, húsz perc alatt is ott tudunk lenni.

Kép
manka2

Hello Angel. Azért gondoltam a cisztára, mert eddig mindig csak egy-két napig fájt a hasam félidőben, és tüszőrepedés után elmúlt. (Van egy gusztustalan hasonlatom: olyan érzés, mikor van egy nagy pattanásod,ami lüktet és fáj, és mikor kinyomod, akkor utána már nem fáj. Bocsi) De most nem múlt el a hasfájás és a hőm sem ment túlságosan fel.
Egyébként egyszer már volt cisztám, de magától felszívódott.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok lányok!

Tontica!

Remélem, már minden rendben és felesleges leírni, de kivételesen nem értek egyet Krisztával... Kizártanak tarom, hogy 39 fölötti lázat le lehessen vinni boka-csukló borogatással. Legalább is mi nem vagyunk ilyen szerencsések Kép Én betekerem a fiam bokától hónaljig (azért a kezét tudja mozgatni) állott vizes lepedőbe..., és aztán együtt sírunk! Kép Kénytelen vagyok, ha nem telik el elég idő a a köv. lázcsillapítóig... (tüszős mandulás típus)

Más:
Mikor lehet leghamarabb megtudni, hogy összejött-e a baba? Sajnálom, de nem tudok másra gondolni, és az idő olyan szörnyen lassan telik Kép
Teljesen elszomorodtam... megyek is.

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Kamilla,
a régi ciszta is ilyen tünetekkel járt?
úgy tudtam, hogy cisztánál elmarad a vérzés, bár nyilván nem minden esetben...
Érzékletes volt a hasonlat Kép
Mondom, a hőm kicsit hasonlókat produkált, mint a tied most, és mégis OK volt!

Biztos nem mész nőgyogyihoz? Meg UH-zna és beutalna vérvételre is... Megnyugató lenne tudni, hogy mi van! Kép Vagy kiderül, hogy nincs gond, ha meg van, jobb gyorsan tenni róla...Kép

angel37

Bali,
emlékszem gyerekkoromból a hidegvizes lepedőbe csomagolásokra... volt hiszti, de használt!

Sztem mensi elvileg várható időpontja körül (inkább kicsit utána) már gyanítható ill. teszttel kimutatható...

Ne szomorkodj! Kép

Én is fosul vagyok, de nem bírtam nem jönni! Kép

angel37

Kamilla
Angyallal teljesen egyetértek!UH-n látszódna mi újság odabent!
A vérvétel is jó ötlet!A görbéd nem olyan rossz,ám mint gondolod.Hol méred a hődet?

Angyal
Neked írtama babásbaKép

Manka
Holnap UH?Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++

Tontica
Remélem már jobban vagytok!Kép
Utánnanéztem a tájogodnak.Ilyenkor,mikor nem lobos(nem fáj,nincs láz)ki lehet venni .Aztán már nem jön vissza.Csak a későbbi babásodás miatt,sztem nézesd meg,mert szülésnél viszont lehet,hogy zavaró lesz.Kép

Bali
Nálunk eddig bevált a csukló,homlok,max. mellkas borogatás.De hát minden gyerek más.

KépKép

KépKép
okr

Egyszer már voltam nődokinál, mondjuk akkor nem volt semmi panaszom azt leszámítva, hogy nem sikerül a baba. Elhajtott a rákba, hogy jöjjek vissza ha letelt az egy év. Az igazság az, hogy a Szent Imrében akarok egy dokit lőni magamnak, mert ott akarok szülni. Eddig a SOTE 1-re jártam.
Az előző cisztámnál nem volt panaszom, se vérzéskimaradás, csak a szokásos éves rákszűrésre mentem és akkor derült ki. Ez 2000-ben volt. Nem adtak rá gyógyszert se, mert azt mondta a doki, hogy az esetek nagy százalékában magától felszívódik. Így is lett szerencsére.

Okr. Én hüvelyben mérem, minden reggel 4:30-kor 10 percig. Eddig is úgy csináltam és nagyon szép görbéim voltak. Ez az első ilyen kis laposka.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
A cisztád pontosan hogy derült ki? UH, tapi?

A laposka görbe még mehet feljebb is! Kép

Júj, tudom, hogy szokták, de én nem merném hüvelyben mérni... Mi van, ha beletöröm???

angel37

Mér? Attól nem félsz, hogy elharapod?

A ciszta úgy derült ki, hogy megtapizott kívül belül aztán még egy UH-ra is elküldött. Van is róla egy helyes kis fotóm. Akkor láttam hál istennek először és utoljára, mert mikor mentem vissza kontrolra, már nem volt ott.

Kép

Kép
kamilla306

Hú. Eszembe jutott valami. Most lehet, hogy nagyon ki fogtok nevetni, de leírom lesz ami lesz.
Szóval arra gondoltam, hogy mi van akkor, ha egy bizonyos "karácsonyi ajándék" zavarta meg a hőmérős ciklusomat. Anyósomtól kaptam egy "bio-mágneses birka lepedőt és hozzá egy birka takarót is, úgyhogy most alul felül birkában alszok. És azt mondta anyósom, hogy ez azért jó, mert a természetes gyapjú állandó hőmérsékletet biztosít a testnek, ergo nem izzadsz bele és nem is fagysz meg. De azt is mondta, hogy ha majd terhes leszek, szedjem ki a lepedőt, mert a bio-mágnesek nem tesznek jót a magzatnak. Most akkor lehet, hogy a peteérésemre is hatással van a bio-mágnes? A párom szerint ez az egész egy nagy kamu és nincs is semmilyen hatása a bio-mágneses lepedőnek, csak arra jó, hogy az emberek 40.000 Ft-ért megvegyék és azt gondolják, hogy ettől majd jobban alszanak és nem fog fájni a reumájuk se. Na sikerült litániát írnom egy oltári baromságról. Azért érdekelne a véleményetek.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Hát,én nem hiszek a mágneses izékben,de birkás garnitúrám nekem is van.(igaz cak Sima,nem mágneses)A kispárnáján Ada alszik születése óta,előtte a pocakomat támogatta.KépEgy biztos,jó meleg.Kép
Kár,hogy 2000-ben még nem hőmérőztél.Összehasonlíthatnád vele a mostanit.Kép

KépKép

KépKép
okr

Kamilla,
nem is írsz hülyeséget! nekünk is van, helyesebben a szüleimnek... Nem kamu, tényleg jót tesz hátfájásnak stb.
És igen, lehet, hogy bezavart egy kicsit! Nem is a pé-dbe, hanem a mérhető hőbe!

Bocs a ciszta témáért, de ígérem utolsó kérdés: csak tapival is érezhető volt?

De attól is tartottam, hogy megrágom, egyszer majdnem meg is történt. De már nem mérek! Kép

angel37

Kriszta!

Akkor nagyon szerencsések vagytok! Kép

Kamilla!
Sajnos vagy szerencsére egy szót se értek ebből a cisztás dologból... Most valami baj van, vagy nincs?

Szia Angel!

Mizu? Hol is tartassz? (bocsi, képtelen vagyok megjegyezni)

Ki is mondta azt a táblát? Jó ötlet, de hogyan lássunk neki?

Manka!

Én is drukk!!!+++++++
..még emlékszem...., de szép volt!

Livi

bali78

Ciszta téma: Valamit kellett, hogy érezzen kézzel is, mert csak úgy nem küldött volna UH-ra mikor nem volt semmi panaszom. Na leírom mit írt a papíromra pontosan. Itt van a kiskönyvemben. Előkeresem.
Jobb ovarium mérete 51*56mm, benne 47*27mm-es egyrekeszes finom belső echokat is tartalmazó cystikus képlet látható.

Birka paplan: Anyósomnak elmúlt a lábfájása tőle, a nagybátyám nem tudott 3 óránál többet aludni egyhuzamban, most meg végigalussza az egész éjszakát. Ki tudja. Lehet, hogy van benne valami.

Kép

Kép
kamilla306

Hali lányok! tanulok csak közben olvaslak.
A mágneses cuccot én lehet, hogy hanyagolnám, bár nem bizti, h az zavart be. Nekem fájt a hasam a cisztinél először olyan mensi görcsös, csak gyengébb és talán más, aztán szurkáltam össze vissza. hol egyik hol másik oldalt, de nekem a hőm nem is ment fel. Meg azért kívülről is ha nyomizod úgy mint a nőgyogyi (és nincs székleted útban, bocsi gáz volt) akkor azért érzed ,h nem olyan mint amikor nincs, kvázi egy kicsit fáj. Ja és tompán is fáj.
Ma nem barnázom. Hurrá!!Kép csak el ne szóljam. Lehet h tényleg idegesség volt.
Vendég

Szia Bali!
Nincs bajom, egy hat évvel ezelőtti cisztáról értekezünk Angellel.

Kép

Kép
kamilla306

Hát azért ekkora cisztát érezni is lehet. Nem semmi. Mármint a nőgyogyi simán kitapintja.
Vendég

Kamilla,
köszi az infót!
Akkor ez nyilván már jól tapizható volt kézzel is...
Csak próbálok én is kizárni minden lehetséges sz*rt...Kép

Ja, akartam írni, hogy sztem is tedd félre most a birkát!

Tlidi,
jó, hogy nincs pecsét! Kép Hányadik napon is vagy?

Bali,
nem csoda, hogy nem tudod, mert nem tartok sehol! Kép Na jó, 7. nap!

angel37

Ildi
Jó,hogy te is jössz néha!Kitartás a tanuláshoz!Lassan nekem sem ártana már,de nehéz hozzáfogni.

Angyal
Ildi-Kriszti 11cn. Tudod összedumáltunkKép

Kamilla
Ha viszont cisztád lenne,ami sztem nincs,akkor kimondottan jó a birkásmágnes .Vagy nem?
Azért lehet,hogy mégis jobb lenne lecserélni egy kis időre.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta, Kép

Csak van akkor vmi abban, hogy egy idő után összehangolódik...Kép Kép Bár inkább együttlakó nőknél v. barátnőknél szoktak ilyenek lenni...
Lassan az egész topicnak egyszerre fog megjönni Kép Kép Kép Vagy jobb lenne, ha inkább egyszerre nem! Kép Kép Kép

angel37

ja-ja 11.cn úúúúútálom ezt a téli vizsgaidőszakot. Már várom, h jövőre, bocsi idén dolgozzak és végre legyen egy nyugodt karácsonyom.
Viszont most végre ebben a cikl. nincsenek pattanásaim, eddig amióta próbálkozunk minden ciklus első felében is volt. Azt olvastam, h a homolokon jelentkező pattanások mind hormon eredetűek, és nekem ott volt egy halom. Most tiszta vagyok. Kriszti neked mikorra teszi a Jónás? Nekem 18-22. edikére. Hát kíváncsi vagyok.
Angel te a 7.cn. ugye? Akkor hasonló időben lesz pé-nk. Márha nekem a Jani igazat mond.
Vendég

Erről az összehangolódásról én is hallottam már, de ez mitől van? Ez nem butaság?

Nekem az állam vonalában szoktak pattanások lenni, vagyis nem is pattanások, hanem ilyen fehér ragyák, de nem gyulladtak és egybe ki lehet nyomni az egészet. Fúj már megint túl naturalista voltam. Na azok mitől vannak? Az is hormon? A homlokom a tiszta.

Kivárom a cilkus végét, addig birkázok, hátha szerencsét hoz. Aztán ha nem, akkor lecserélem.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Angel

Mél mentKép

Tontica

Kriszta nagyon pontos választ adottKép...A Bartolin mirigyek a hüvely beneténél találhtaók és a hüvely nyálkahártyájának nedvesen tartása a feladatuk(na meg jobb napokon plusszt is termelnek némi simire Kép).A másikat a méhnyak termeli.Annyiban lehet gáz,ah eldugulnak a mirigyek,hogy nem leszel elég nedves akciókkor és úgy eléggé fájdalmas lehet a dolog...de remélem,már megoldódottKép!
Pici fiadnak jobbulást,remélem,azért nem komoly.Bár ha már eszik-iszik,akkor talán jobban vanKép.

Kriszta

Köszi a kisegítéstKép!Nem vgaoky elég gyors..Kép!
Na,én meg jól elnéztem,azt hittem Te oktattad...Hát a súlyrendeződésről annyit,hogy amikor már nem szoptattam a fiamat,akkor is csak 47-re sikerült magam feltornázni...aztán még egyetemen milyen kis dundika voltamKép!

Ildi

Ne mondd azt,hogy rossz a szervezeted! Nem szabad így hozzáállni!,irgumburgum!KépNekem ugyan még ilyenem nem volt,de azért ha nagyon állandósodik,akkor vizsgáltasd ki magad!

Pitypalatty

Várjuk a híreket az UH-rólKép!

Manka

Teljesen megdöbbentett,amit írtál a siófoki kórházról...elég maradinak hangzik.Siófoki is vagy?A pályán egyébként tényleg gyorsan oda lehet érniKép.

EditkeKép

HajráKépKép!Szupi lesz az új lakás,de jó nektekKép!

Na mentem,pusz mindenkinek!

Anyapoc

anyapoc

Lányok!

Hogyan lehet elérni ezt a Jónás-naptárat? Fogadjunk, csak külföldiül van meg...Kép, de úgy is kezd érdekelni... Fel tudná nekem valaki vázolni a filozófiáját? Légyszi-légyszi! Kép

Én most akarom tudni, hogy ügyesek voltunk-e ! Kép
A párom állandóan méreget, hátha felfedez valami jelet...,rémes... brrrr

Livi

bali78

Tlidi,
Az enyém kb hétfőre várható Angel-sacc alapján! Kép Egyszerre izgulhatunk majd! Kép (Ha egyáltalán lesz kedvem izgulni...)

Jónás?
Egyszer megnéztem: a termékeny napokat épp ugyanoda tette, ahol abban a ciklusban valóban voltak!!! + épp Rómában voltunk akkor. Az eredményt tudjátok...

angel37

Jónás bácsinak vmi olyan a lényege, hogy csak olyan holdálláskor tudsz teherbe esni, mint amilyen akkor volt, amikor születtél. + egyben borítékolja a gyermek nemét! Kép

angel37

Bali
A Jónás -topikban nézd meg,ott van mailcím,és útmutató a megfejtéshez.

Ildi
Nálam Jónás 18-22 Kép-re teszi a p.é-t.Tudhatott vmit a pasi!

Többet nem hagy írni AdaKép

KépKép

KépKép
okr

Az áll körüli pattanás sztm. nem hormon dolog.
A Jónásról a másik topicban le van írva.
Anyapoc: már nem vagyok annyira elkenődve.
Én is hétfőre gondolom a pé-t. De nálam lehet,h később lesz. És fiút jelöl.
Vendég

Hát nem tudom. Én egy realista gondolkodású nő vagyok, nem tudom elképzelni, hogy a Jónás módszer hatékony lenne. Max véletlenül. Mondjuk egyszer egy évben nekem is egybevág a tényleges pé-vel, de ez a mázli faktor. És ha már itt tartunk, az előbb volt szó az összehangolódásról. Ha az együttlakó nők egyszerre menstruálnak, akkor pé-jük is egyszerre van, de nem hiszem, hogy ugyanúgy állt a hold születésükkor........

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
hát őszintén szólva egyetértek az előttem szólóval! Kép

Ja, ragyás szerencsére nem vagyok! Soha nem is voltam!

Tlidi, Kriszta,
nagggyon egy húron vagytok! Kép

angel37

Jó a levezetés. Köszi! Persze komolyan én sem hiszek ebben, csak tudod, hátha. Nekem még sosem volt, olyan,h úgy jelölte volna, hogy pé-körülire. V.hol olvastam, hogy ez még akkor volt mérvadó amikor nem volt mesterséges fény és a hold világításához állt állt be a mensi. Na ezt tényleg elhiszem és a másik vonalon is van értelme, hogy akik együtt laknak, nagyjából ugyanazon fényhatásoknak vannak kitéve, ha jó b.nők együtt maradnak fenn este dumcsizni és így egybe esik a mensijük. Amikor albi-ban voltam nagyon poén volt mert egy idő után beállt a mensink egyszerre és mindíg ugyanakkor volt meg mindannyiunknak. Poén volt nagyon. Gusztustalan leszek de leírom, hülyültünk is mikor vittük le a szemetet, hogy"na jöhetnek a drakulák".
Bocsiiiiiiiiii.
Vendég

Sziasztok!

Mennyit írtatok.
Mankával felbosszankodtunk az őszi topikban mert vki ránktört és lebunkózott meg gusztustalanozott mindenkit.
Óvakodjatok Yoko-tól!

Ma letudtam a vizsgámat holnap megyek dokihoz.
Drukkoljatok, hogy bent legyen és ott, ahol kell!

Ki tesztel, mikor?

puszi mindenkinek
pitypalatty
(kereken 5)
pitypalatty

Pitypalatty!
Hol van az a topic? Olyan kíváncsi vagyok, h mit írogattok meg ki ez a bunkó!!!
Gratula!
Vendég

Pitypalatty: Kép
Lehet, hogy Rubint Reka volt alneven. Kép
Bocsi de nem tudtam kihagyni Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

gyermekek magzatok kor szerint 2006 őszi babák.

Tontica
micsoda humorod van. Kép
Én komolyen nagyra becsülöm Rubint Réka álhatatosságát. Végig kísérte a múltkoti első harmadomat. Kép
Vajon amiatt rágott be rám réka, mert továbbadtam volna akazettáját, megfosztva őt egy potenciális vevőtől?
pitypalatty

Na igen, tényleg volt ilyen "közös miklósbá" dolog a kollégiumban! Kép

A drakulákról jut eszembe: egyszer láttam egy vicces (v. inkább morbid) képet vmi agyament újságban. Egy drakula guberált rajta, és épp felszúrt a villájára egy betétet... Kép Bocs! Kép

angel37

És lányok lehet, hoyg tényleg közöttünk van Rubint Réka?

Hahóóó! Réka! Itt vagy?

Tontica
teljesen paranoiás lettem Kép
pitypalatty

Nahát akkor én most megkapom! Kép

Megnéztem Yokot. Inkább tartózkodnia kéne bárminemű ilyetén megnyilvánulástól, főleg egy kismamás topicban. Egyébként nem értem, mi a gondja... Ja, 17 éves! Kép

angel37

Kösz! Már megtaláltam a topicot! Nagyon jóóóóó! Én is menni akarok egy ilyen topicba, ahol ilyen jók a témák! És menni is fogok! Most pozitív leszek. Miért ne. Végülis a görbéim nem olyan rosszak csak kicsit későn van pé. Ha most nem jön össze. Febrárban belehúzok, egészségesen eszek és pihizek sokat, nem idegeskedem.

Angel. Ja ez ilyen kollektív mensizés volt.4-en voltunk.

Jó sokan összegyűltetek abban a topicban.
Vendég

Pattanás dologhoz: Mióta terhes vagyok tele van a homlokom, legfőképpen a hajam töve és két oldalt a halánték fölött. Lehet, hogy nem megszépülök, hanem megrondulok?

Nekünk is van birka takarónk és derékaljunk, de nem mágneses és nagyon nagyon jóóóó!

Kép
manka2

Tlidi
Amikor ilyen volt a hozzáállásom mint Neked és ilyen pozitivokat írtam, akoor lettem terhes! Nézd csak vissza az archivban.
Jó úton vagy!!

Kép
manka2

Lanyok, fo a pozitiv gondolkodas!!!!!!!!
Amugy nem hiszem hogy Rekanak lenne ideje babanetezni, semmi bajom Vele es a Norbi konyve is megvan. Kép
Tehat bocsi Reka!!!!!!!!!!!!!!!

En ma a hajamat tepkedem, tudom hogy itt mindenki azt varja hogy legyen egy kis ordogfiokaja aki miatt a hajat tepheti ugyhogy bocsi a panaszert de ma nagyon de nagyon kihuzta a gyufat.
Kolcsonosen haragszunk egymasra, mar ott tartok hogy kiugrok az ablakon ha valaki nem szabadit meg legalabb par orara a fiamtol. Kép /Na jo azert nem kell szo szerint erteni!/
Inkabb nem reszletezem miket csinal.

KépKép
KépKép
tontica

Hát igen, fontos a pozitív gondolkodás. De az ember inkább rosszat szeret gondolni és utána pozitívan csalódini, mint egy nagyot koppanni.

Tontica! Egyébként meg tudlak érteni! Már csak ha magamra visszanézek, h milyen hisztis voltam.DE azért sok a jó oldala is. Tudod a mondást" akinek nincs gyereke, annak se öröme se bánata nincs" Akkor inkább legyen bánatom is.
Vendég

megnéztem a Jónásos topicot, követtem az utasításokat... Nos van előttem valami naptár-féle, amely szerint menstruációkor van peteérés (kék csíkszerű)... hm? és hol mutat fiút meg lányt? Ó, nem értem! Kép
Beírtam Gergő fogantatásának dátumát... abban a hónapban is menstruáltam akkor, és egész bizti, hogy nem akartam szexelni...

Ja, viszont nem tudok angolul.... Kép

Livi

bali78

Lanyok, jol lattam a masik topikban Keditkenek pozitiv tesztje van? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.

Jól láttad!!!
Vendég

Még itt sincsen. De hatalmas Gratula!

Ez tuti pozitív. Homályos, de a másik csík is szellemképes. sztm tök egyértelmű.
Vendég

Szerintem is pozitivnak nez ki! De jo!!!
Akkor megsem lesz szunet! Kép
Keditke!!!!!!!!!!!!!
Hol vagy???????????

KépKép
KépKép
tontica

Teljesen eltűnt! Hozzánk nem is jön. Mondjuk biztos nagyon izgatott!
Vendég

Tontica,
hidd el, én most ezért is irígyellek! Kép
Remélem nem tart sokáig a kölcsönös harag! Kép

Én alapbeálításként totál optimista vagyok, de mióta így elhúzódik ez az összejövés téma nem merném ezt állítani...Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?