Sziasztok!!
Akinorevnek már emaileztem,de azért itt ís leirom mégegyszer,persze csak amit Roxmort kihagyott!!Kezdem azzal hogy 8000 ft/éjszaka a különszoba,de nem ajánlom senkinek mert el van szigetelve mindenkitöl aki ott fekszik,meg egyébként is nem jó ott benn egyedül és semmi értelmét nem látom felesleges pénz kidobás!!!Egyébként 4 ágyas szobák vannak külőn fürdővel wc-vel,igaz,hogy nálunk a korterembe a hidegviz nem folyt,ugyhogy ugy ugráltunk el a zuhany alol nehogy leforrázzuk magunkat!!A növérek és a szülésznők is változoak,ki lehet fogni aranyos szülésznőt,nekem nem síkerült
Aki biztos nagyon aranyos azt Víkinek hivják!!Az orvosokkal akikel találkoztam mind rendesek voltak!!!Én a Mihályí dr.-nál szültem,ő fogadott volt de alapjáraton kedves ember!!!Mindenkinek ajánlom őt!!A csecsemösök is aranyosak!!A gyerek veled lehet szinte egésznap csak éjszakára víszik el,na meg vízsgálatra,fürdésre!!De éjszaka ís be lehet menni a csecsemő osztályra etetni!! Hát ennyí,ha van kérdés szivesen válaszolok!!
Roxmort!!
Ja az más ha van allergiás a családba,nálunk semmi,honap ujra probálunk kakaozni de most majd a reggeli tápi helyett!!
De jó hogy mi már tul vagyunk a Rókus korházon ugye???Nem szivesen mennék víssza oda!!
mennem kell mert vár a lányom,Miron már alszik mert ma vendégségbe voltunk és kimaradt a délutáni alvás!!!És jo nagyot sétáltunk is két lábon,ugyhogy kellö képpen elfáradt!!!
Üdv mindenkinek!!!
ANDI