Sziasztok!
Pele, de jó!! Lehet, hogy már babázol?
Remélem, minden jól ment, várjuk a híreket, hogy tudjunk gratulálni!
Helga! A joghurt tetszõleges mennyiségû (akár több féle) gyümölcsbõl, mézbõl és natúr joghurtból készül turmixolva vagy keverve. Én az elején botmixerrel szoktam, majd kézzel folytatom, így maradnak benne darabok is. Tényleg finom!
Anikó! Lehet, hogy azért nem lett elég sûrû, mert sokáig turmixoltad, vagy kevesebb gyümivel csináltad, mint én.
Zsóka! Szerintem is talizhatnánk gyakrabban, mondjuk 2 hetente, az még nem lenne túl sok. Vélemény? Esetleg váltogathatnánk a helyszínt.
Zsófi akár minden nap is menne, ha lehetne, ma reggel is kérdezte, mikor lesz ilyen legközelebb.
Anikó! Gratula az ügyi Lilinek a pisilésért!
Adri! Én valamiért nem kaptam meg a képeidet! Lehet, hogy valahogy véletlenül töröltük. Elküldenéd még egyszer, nagyon kíváncsi vagyok a nagyfiúra. Köszi!
Zsorka! Hát nem csak az én Zsófim ilyen cicimániás?
Teherbe esni lehet szoptatás alatt is, erre az én Lucám is jó példa, de vannak itt mások is.
Igaz, hogy Zsófi 2 éves volt, amikor teherbe estem, de rengeteget szopizott, félidõ terhes voltam, amikor abbahagyta. Problémám vérképpel, stb nem volt, közben jártam táncolni is (ír sztepp, szóval elég strapás), tejem is volt bõven és jól éreztem magam. Az sem rajtam múlt, hogy Zsófi nem szopizott tovább, amikor Luca megszületett. Egyszerûen elfelejtette...
Ha a szívproblémád miatt aggódsz, kérj errõl orvosi véleményt. Az sem baj, ha még vártok egy kicsit a kistesóval. Én is nagyon szeretnék már egy harmadikat, de Luca is még csak 9 hónapos. Majd jövõre...
Feksi! Örülök, hogy meggyógyultatok, már én is hiányoltalak. Nõvérednek és a barátjának jobbulást! A babához sok sikert!
Madárka! Olyan jó volt olvasni a történetedet, örülök, hogy ilyen jól érzed magad!
A kórházban én is találkoztam olyan anyukákkal, akik szintén azt mondták, õk pihenni akarnak, és a síró babát inkább a csecsemõsnõvérre bízták. Volt egy anyuka, akinek dõlt a tej a mellébõl, és tápszereztette a babáját, mert õ ugyan nem teszi tönkre magát a szoptatással. Próbálkozott vele a védõnõ, a nõvérek és a szobatársai is, de nem lehetett meggyõzni.
Jó hétvégét mindenkinek
Puszi
Andi