Új privát üzeneted érkezett!

Orsi ! holnap reggelre drukkolok, bár enélkül is nagyon biztos, hogy jó hírekkel jössz Kép
Puszi és kitartás... Kép

Zsebi : szépek a virágaid !!!

Szerintetek hívjam fel Mágust, hogy mégsem kezdjük még a lombikot, de a 2o-i UH-ra azért elmennék (középidő) ? vagy egyszerűen menjek UH-ra és majd ott mondjam mi a helyzet ?

mniki

Niki!
Miért nem kezditek mégsem a lombikot, ugye nincs baj????
Szerintem ne hívd fel menjél be uh-ra ha azt mindenképp szereténd aztán akkor megbeszéltiek a hogyan továbbot. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Icsilya!
Gratulálok! Tutira a pozitív teszt mutatja a jó eredményt! Drukkolok a holanpi vérvételhez, bár kár izgulni. Ami pozitív, az pozitív!!
Jaj de jó Neked! Áruld le, bogy csináltad!!!!

Lányok!
Szedi közületek valaki a Maca Vibe-t? Én rengeteg jót hallottam róla, az első lombikunknál szedtük mindketten a férjemmel. Abban az időben nagyon sokat idegeskedtem, lelkileg padlón voltam és mégis sikerült. Talán a vitamin is segített?
Egy barátnőm ajánlotta, akinek nem sikerült az első beültetése, aztán szedték 1 hónapig, majd spontán tehes lett. Ajánlottam egy munkatársdamnak, aki épp a 4. lombikra ment.Nem jutott el a transzferig, mert a dokija szerint a méh nyálkahártya nem volt lellően megvastagodva. Még ugyanabban a ciklusban spontán állapotos lett és most egy kisfiú boldog anyukája.
A Maca Vibe-t minden gyógyszertárban, DM-ben, talán a Rossmann-ben is be lehet szerezni, Kb. 5000 forintért. Meg nem mondom, milyen perui gyógynövényt tartalmaz, de segíti a termékenységet, növeli a spermaszámot, javítja a minőséget.
Gondoltam megosztom veletek ezt az infót, hátha segít valamelyikőtöknek!
Szorítok mindenkinek!

Üdv. Judit
cjud

itt pityergek.... olyan jól esik, amiket írtatok. Nagyon bízom, hogy a holnap reggeli teszt is csak jót fog mondani, és a vérvétel csak megerősíti mindezt.
Utána részletesen beszámolok... no, meg ha nem sikerülne Kép akkor is... legalább annyit el tudok mondani, hogy a csíkos clearblue-ig hogyan lehet eljutni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!
Remélem, lassan mindannyian csak a meghatottságtól fogunk pityeregni!
Ezt kívánom mindenkinek!

Judit
cjud

Cjud!
Azért Te se panaszkodhatsz hiszen eddig 1-ből 1 sikerült. Kép
A MacaVibét a párom szedte de neki nem jött be nem érezte magát jó, úgyhogy hosszabb távon nem tudok róla beszámolni. KépDe reméljük sok embernek segített és fog ezután is. Kép

Orsi!
Csak öröm könnyeket szeretnék látni és tényleg én is későn érek haza de már most majd meg vagyok örülva a doki által is megerősített terhességben. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Petyaanya!

Annyira jó, hogy 20-szal kisebb a sorszámunk. Remélem, továbbra is ilyen gyors ütemben haladunk a cél felé.

Orsi!
A vérvétel is pozitív eredményt mutat majd.

Timi
latimi

Orsi! Hányra lesz meg a vérvétel eredmény! Én is annyira izgulok!!!!

Zsebi! ebben igazad van, csak pont a Kaális doki az aki szerint semmi gond nem lenne ikrekkel. De még van fél évem, amit adtam magunknakKép

Nem gyógyulunk, köszönöm mindenkinek, még mindig az a fránya lás, és föleg éjjel nagyon magas, amit rosszul is visel hogy álmában viszem hütöfürdözni. Na majd csak tulleszünk rajta. Az is szerencse hogy közel 2 évig nem volt beteg v. csak enyhe náhta.

Cjud! Mi is szedtük a Macát, elöször gyorsan terhes lettem Orsival, de most fél évig semmi a kistesó project ügyben. Igy most váltottunk egy homeos szerre, amit Zsebi ajánlott. De én hiszem mindkettö segit valamennyit!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Végre hazaérkeztünk a rokonlátogatásról! És micsoda hírek vannak.....

OrsiKép
Szerintem egyértelműen a pozitív tesztnek kell hinni! Biztos, hogy az az érzékenyebb, holnap már a másik is mutatná.
NAgyon örülök neked, drukkok mennek továbbra is!(Aztán én is kérem a részletes útmutatót a következő lombikhoz!!!!!!!Kép)

ZSebiKép
VAlóban a Papp György profról volt szó. De lehet, hogy mégsem megyünk el hozzá, hanem enélkül is rászánjuk magunkat a visszérsérv-műtétre. A mostani doki csinálná úgyis, a proftól csak leletek megmutatásával kérnénk véleményt.

NikiKép
Én sem értem, miért akarjátok halasztani a következő bevetést?!!!

Farkaslány, EdinaKépKép
Mi ez a 90 napos diéta? Fenn van a neten? A versenysúlyomhoz képest rajtam is van 6-8 kg feleslegKép! S.O.S.!!!!!!!!!!

Öribabóra várók!!!Kép
Ezek nagyon jó hírek! Olyan irígy vagyok, hogy rövidesen megérkeznek hozzátok is az apróságok!!! LAssan lehet foglalkozni a babaszobával!!!Kép

Rólunk egy picit: mégsem vagyok olyan kemény csajszi, mint hittem. Két-három nap sirdogálás után azt hittem, túljutottam a nehezén. Két napig rendben is voltam, de szombaton megint rámjött a sírás. Időnként elkap az önsajnálat, aztán nincs megállás. Ez annál is rosszabb, mert holnap megyek először dolgozni a történtek után. A közvetlen kollégáim tudják, hogy lombikozunk. De szerintem nem fogok tudni bőgés nélkül beszélni róla. Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

CjudKép
Szerintem is a beteg gyerkőc a legjobb alibi, az mindig hihető. Szégyen gyalázat, hogy ilyesmire kell vetemedni!!!Kép

LimbiKép
Fantasztikus lehetett először hallani a picik szívverését!!!! NAgyon várom az UH-képeket!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Orsi! Micsoda hírek! Pozitív csak egy valamitől lehet a teszt jelen esetben Kép Kép Kép Mit szólsz ha újabb iker fiú párod érkezik a házhoz??? Csak hülyülökKép

Zsebi! Gyönyörűek a kaktuszaid! Nálam sosem virágoznak, hogy csinálod?

Karmen, Orsi remélem nagyon gyorsan rendbe jön, úgy sajnálom szegényt, gyerekkoromban én sokszor voltam lázas, még élnek az emlékeim...

Nóri, nem vagy semmi... Miss Marple...

jó éjt!
reno
24+2
renoka

Borsókás!
Nekem is vannak kollegáim akik tudják hogy lombikozunk és megmondom őszintén egy egy sikertelen lombik után mindig meglepődöm mindenki milyen tapintatos és kedves, szóval szerintem ezzelnem lesz baj, csak akkor "kell" róla beszélnde, ha te szeretnél és ha készen állsz rá. Kép

Jönnek majd a szakértők, de addig is itt találsz a diétáról infokat: http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12381

Kép Egy pár dolgot ki kell dobálni a hűtőből. Kép

Renó!
Én tavasszal amikor ár éjszaka sincs az a vad hideg (március április) kiteszem őket az erkélyre ahol közvetlenül süti a nap egész nap őket és gyönyörűen megerősödnek és ez mindig virágzik is. Kép

Kép Kicsit összebújtunk ma a párommal beszélgettünk jó volt. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Remélem, az én kolleganőim is így viselkednek majd. Inkább attól tartok, hogy a két kismama-kollégám miatt fogom rosszabbul viselni a holnapot!
Köszönöm az infót a diétáról, lehet hogy ezt fogom elkezdeni! Sajnos a hűtő tartalmának ritkításáról le kell mondanom, tekintve hogy van egy férjem.( nem adnám semmiért!Kép) Õ nem kíván részt venni a fogyókúrtámban, sőt. Nem veti meg a finomságokat.Kép
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Mka! Kép
Én is ilyesmiben reménykedem, hogy csak valami ehhez hasonló gond van. Bevallom, egy kicsit félek, hogy valami genetikai gubanc esetleg közbeszól, és megakadályozza a lombikot.

Sünireni! Kép
Annyira jó, hogy már így haladnak a sorszámok. Bár ahogy leírtad, hogy az idő előrehaladtával hogyan juttok előbbre-és-előbbre, fura volt belegondolni, hogy ennyi baba kerül örökbeadásra. Én azért kitartóan drukkolok, hogy a bűvös 100-ast mihamarabb átlépjétek! Kép
Nagyon szép az orchideád! Én már alig várom, hogy az enyém újra virágozzon. Kép Annak idején tettem fel képeket én is: pont olyan színe van, mint a tiednek! Kép Te mit csinálsz a virágok szárával? Visszavágod, ha elvirágzott, vagy hagyod leszáradni?

Orsi! Kép
Agyavilág! Eddig is nagyon izgultam értetek, de ilyet produkálni nem volt szép dolog, most aztán még jobban... Kép Azért csak kitartás a holnapig, mindjárt itt is van! Nekem már lyukad az oldalam!

Limbi! Kép
Képetkérek, képetkérek! Kép

Jó éjt!
Seszi
seszi

HH: azaz hajnali hírek Kép
a clearblue pozitív, ha 10 perc végén nézem, akkor már nem is halvány.

Kémem Norka Kép
a csnetre Mkatinak küldök majd sms-t. Átmész kémkedni? Kép Kép Kép

nagyon köszönjük a kedves szavakat, bízom benne, hogya vérvétel csak megerősíteni fogja a sejtésünket.

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
CSak miattad kukkantottam be munkába indulás előtt! HURRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

VKOrsi
Szuper!!! Kép trükkökre kiváncsiak vagyunk, mit ettél, ittál, mit csináltál stb... Gratulálok!!!!
Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Zsebi, Borsókás : azért halasztjuk a köv. lombikot, mert felbuzdúlva a spontán pém-en, kíváncsi vagyok működik-e újra a dolog, vagy tényleg csak gyógyszerrel. Kép Bárhogyan alakuljon, én az idén szülni fogok KépKép

Limbi : nagyon gratulálok a két kis dobogó szivecskéhez KépKépKép

Borsókás : hidd el, jó időbe beletelik, míg pityergés nélkül tudsz visszatekinteni. Ez így normális ! Remélem a kollégáid nem lesznek tolakodóak, de csak arról beszélj, amiről szívesen, magadtól beszélnél !

mniki

Sziasztok!

Munka előtt én is gyors bekukk!
ORSI!!!!
Lehet, hogy ikrek?????Kép

Kavicska
Párodnak utólag is boldog szülinapot!
Látom a héten konzultáltok. 25. is mindjárt itt lesz. Drukkolunk nektek nagyon!
Az Ágacskához mentek tanfolyamra? Mindenki dícséri, biztos nektek is tetszeni fog!
Most már indulnom kell dolgozni, de este írok neked mail-t!Kép

Seszi
Köszönöm, hogy drukkolsz nekünk.
Itt találsz jótanácsokat, én ezeket fogadtam meg.
http://www.orchideak.hu/html/orchideak.html
(Nem vágtam le a szárát.)

Zsebi
Gyönyörűek a virágaidKép
Rám is rámférne a fogyi, de csoki nélkül számomra az élet elképzelhetetlen. Óviban a gyerkőcökkel eszünk, így ez a módszer kizárva.
Viszont nekem már bejött, hogy a kenyeret, zsemlét, kiflit teljesen elhagytam (tésztát ettem). És így két-három hét alatt lement akár 4-5 kg. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy én esténként nem vetettem meg akár 4 melegszedvicset sem. Délelőtt zsemle, kifli, délután 3 kenyér uzsira a gyerekekkel, persze délben a főzelék mellé is ettem.
Szombattól megint belevágtam, mert az ünnepek alatt átléptem a 60-atKép Cél:56kg, na jó 58 is elég lesz.

Szép hetet mindenkinek
Üdv: Süni
Kép
süni_renóca

Lányok! Kép

Nagyon szép Kép-ot és kellemes hetet kívánok mindenkinek!

Icsilya Kép
Ez igaz??? Huuuuha, akkor gratulálhatunk??? Kép

Amúgy még nektek nem mondtam, de voltam pszicho dokinál. Nagyon örült a jó hírnek, hogy babát szeretnénk! Kép Egy gyógyit már abba is hagytam a többit két hetente kell. Remélem nem lesz semmi baj!

*

Kép
Kép
kiscsillag

OrsiKép
Micsoda hírek!!!
Nagyon drukkolok a vérvételhez, de szerintem ennyi zebra után nincs miért izgulnod!!!
Szerintem van esély egy újabb ikerpárra, mert elég hamar kimutatta a teszt!

Én délig leszek csak netközelben, mert negyünk 4D-re, de holnap majd sietek, hogy ne nagyon maradjak le a híreidről!!!
Kiváncsi vagyok nagyon az értékekre!!!!!
Dejóóóóóóóóóó!!!!!!
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt,

majd csak 10 után fogok tudni írni, mert Krizsa dokink el van havazva, és Orsi is csak telefonon tudja meg az eredményt, nem várta meg.

Miss Marple (17+4)
s_norka

Renoka Kép
Nyugodtan írjatok a babarucikról, mert majd visszakeresem néhány hónap múlva, amikor már jól fog esni olvasni Kép

Niki Kép
Nekem is megfordult a fejemben, hogy várok még pár hónapot a kezdésig... de miután még1 vérzést úgyis meg kell várjak... ha nem jön össze spontán, márciusban jön a lombik, mert Apa viszont már nagyon rákészült... Idei babát szeretne...

Wish Kép
Nem válaszoltál Zsebinek, miért hagytok rá egy hónapot!? A munka miatt? A lelkecskéd miatt? Vagy mégis lesz előtte lapar műtét?

Edina Kép
Jó hogy írtál, amúgy hogy vagy, mert arról nem szólt a fáma?

Limbi Kép
Gratula a dupla örömhöz!
Irigykedem ám nagyon... de bízom benne, hogy már nem sokáig..., mert én is ráhajtok az ikrekre! Pihizz, amennyit csak tudsz! Várjuk az UH képeket!

Orsi Kép
Tutira ikrek! Jól működik a szervezeted!
2 hugit kívánok Máténak és Levinek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni : igazatok van, ráadásul amikor már elkezdődik ... Lehet, hogy minél többet várunk, annál nehezebb újra nekiindulni.
Nálunk is a párom van jobban besózva Kép (jelenleg)

Stella : ha gondolod, küldök neked sms-t a hírekről, ha dobsz egy telcsiszámot az m.kiralyn@freemail.hu -ra Kép
Nagyon jó 4-D-s babázást kívánok !!

mniki

76 a HCG Kép
UH 25én

Orsi
KépKépKép
icsilya

VKOrsi
Az mennyi? Egy baba? Hurrá sikerült, annyira szorítottam, így kell ezt!!!!KépMond el a titkod!!!

kagyló

Orsi Kép
Gratulálok!

Kagyló Kép
Értelmező szótár Orsihoz:
http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/betahcgterhessegalatt.htm

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Orsi :itt is nagyon gratulálok ! Kíváncsi vagyok hány babócád van, elvileg kettő is lehet Kép

mniki

Kagyló Kép
ez egy baba szerintem. A pasikkal a 11. napi érték 285 volt.

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, de UHig is kérek szépen egy kis drukkot Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, lemaradtam. Gratulálok, ez egy erős kislány lesz!! Ahogy szeretted volna! Kép

Akkor halaszthatod a jogot is. Kép

Norka
s_norka

Orsi! Kép

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Orsi!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Most nagyon vigyori vagyok!!! Én is így szeretném csinálni, ha egyszer indulunk!
Sok puszi!

Seszi
seszi

Orsi!
Gratulálok. Drukkolok továbbra is. Nagyon örülök, hogy szép nagy család lesztek.

Timi
latimi

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Akkor most izgulhatunk az UHig Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

hurrá!

Irigy vagyok, de nagyon örülök.Krizsa tudott még valamit mondani, vagy lerogyott eléd és megkérdezte, hogy csinálod?

Farkasok J

Kép
farkasok

Orsi : húhh, most nézek a naptárra, 25.-ig még van idő izgulni ! De legalább nem lesz unalmas az elköv. 2,5 hét Kép
Mész vizsgázni, vagy halasztod ?

mniki

de jó, hogy eddig nem tudtam, jönni, most legalább öt perc alatt letudtam az izgulástKép

OrsiKép
Gratulálok KépKépKép, teljesen feldobta a hír a napomat Kép
Hihi, látom a menetrendet. 2,5 hét amíg kp lesz róla, aztán még kb 10 hét mire megtudjuk, hogy fiu, vagy lány, aztán pikk-pakk itt lesz a szülés és Máté és Levi nagy kerek szemekkel fog rácsodálkozni a tesó(k)ra Kép (én azért még nem mondok le róla, hogy akár ikrek is lehetnek Kép)

ZsebiKép FanniKép
A lelkem miatt halasztanék egy hónapot. Még van kb egy hetem eldönteni. Azt hiszem, ha megjön majd, akkor tudni fogom, addig csak vacilállok Kép

CjudKép
Nekem eddig három sikeretelen beültetésem volt. Most futunk majd neki a negyediknek. Mindegyik stimus volt nincs fagyibaba és a párom miatt lombikozunk.

wish

Orsi,

Ez fantasztikus KépKépKép Gratulálok a tesóhoz KépKépKép Remélem nálunk is bejön ez igy masfél év múlva KépKép Bár nekem nincsenek fagyibabók sajna... 25-ig mennek a drukkok továbbra is KépKépKép Akkor most lesz kozben római jog, vagy passzolod ?

Majd este otthonról írok még, csak muszáj volt megnéznem hogy mi a helyzet Kép

Kriszta
26+2

Kép

KépKép
kriszta71

Fanny73
Hát én nekem ez elég magas, vagy én vagyok amatőr hozzá. Kép
VKOrsi
Mostmár végig izgulom veled a heteket, hónapokat. Kép De azért kislány lenne a szép a két kis fiúhoz. De ha fiú lesz akkor sem baj, csak egészséges legyen. Mond már el a titkodat... mit ettél, ittál, mennyit mozogtál stb. Hiszen vízsga is volt,vagy készültél, hihetetlen, hogy nem stresszeltél. Nem mintha nem tudtam volna, hogy megint sikerül, de komolyan mondom meghajlok előtted. Szívből gratulálok!!! KépKépKép

kagyló

Helló csajok Kép
köszönöm ezt a sok-sok jót, amit írtatok Kép tényleg nagyon jól esik.

Farkasék Juditja Kép
Kr. dokival telefonon beszéltem, annyit kérdezett, hogy hány szobás a lakásunk Kép Kép

Hmmmm vizsgakérdés.... hmmmm..... ma tanulni akartam Kép de tényleg Kép
részletezzem, hogy mennyire ment?
este azért még megpróbálok tanulni, és holnap mindenképp elmegyek, aztán meglátjuk mi lesz.
Ezzel a joggal már az eleje óta nem tudom eldönteni, hogy mennyire volt jó választás, szóval úgy alapvetően az egész képzéssel vacillálok egy kicsit.

Titok... szerintem az nincs Kép
Nem tudom. Én a transzfer napján efküdtem kb. 2 órát itthon, azóta cipelem a két pasim, 25 lépcsőn fel-le napjában 4szer... ez kb. 20 kg így önmagában. Foggalmam sincs mit ettem Kép azt sem tudom, hogy ettem-e Kép
na, jó ma ettem már 1szer.

tényleg nem tudok mit írni.

az UHig azért még izgulok rendesen, hogy minden OK legyen Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Akkor a kövekező transzferem után kölcsönadod a kispasikat egy hétre? Kép

Egy hivatalban miért nem veszik fel a telefont egész nap, ha egyébként hatig úgyis ott vannak Kép

wish

VKOrsi
Hát én is szeretném kölcsönkérni a fiúkat pár napra, mondjuk leszívás és visszaültetés utánig, tesztig, kb 12-14 napra. Gondolom majd meg tudjuk oldani. Utáloma lépcsőket, de ha kell egész nap cipelem a fiúkat le-föl.
KépKépKépKép

kagyló

ORSIKépKépKépKép
NAgyon irígy vagyok én is, de természetesen örülök a jó HCG-eredménynek.Drukkolok nagyon, hogy egy szép pici lányka legyen a fiúk mellé. Gratulálok!!!!
Kép

NikiKép
Nem igazán emlékszem. CSak nálad van prücök? Mert akkor azt hiszem, én is halasztanám így a következő lombikot! TEtszik az optimizmusod az idei babát illetően. Küldhetnél belőle nekem is!KIcsit én most elveszítettem a szokásos derűlátásomat.

KisKép
Nagyon örülök neki, hogy kezdessz leállni a gyógyszerekről. Nem voltak tanácsai a pszichodokinak? Nem kell más gyógyikra átállni?
Nem kell aggódnod, minden kivállóan fog működni, nem lesz semmi baj. Hajrá a babócákért!!!!Kép

Én túléltem az első munkás hétköznapot, nem sírtam el magam, csak egyszer. A kollégáim egy kivétellel nagyon korrekten viselkedtek.Kép
Nemsokára indulunk a párommal az andrológusához, megbeszélni a műtéttel kapcsolatos teendőket. NAgyon izgulok!!!!!

Borsókás

Borsi
borsókás

Orsi! Csak miattam jöttem, de én már tegnap éreztem hogy jo hir lesz!! Annyira örülök!

Na megyünk a doktornénihez. Láz végre lement höemelkedésre. Én már ennek is örülök 5nap magas láz után.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jól van Orsi, megy ez neked! Nagyon gratulálok!

Fanni, aranyos vagy, jövök én majd babatémával, csak nem nyomulok annyira.

Ma volt a védőnéni, gyönyörű volt a szívhang és minden rendben van, picit visszaveszek a zabálásból, a Karácsony sajnos megtette a hatását. Ma már nem nassoltam!

Karmen, örülök, hogy Orsi jobban van!

reno
24+3
renoka

Orsi

Szaladtam ide, mikor hazaértem, hogy lássam a jóhírt!
Szívből gratulálunk!!!
Vigyázz magatokra!
Kép

Renoka
Mikor lesz új kép a piciről?
Örülök, hogy minden rendben.

Stella
Ha tudsz feltenni képet, úgy örülnénk neki!

Üdv Süni
Kép
süni_renóca

Kedves Orsi!

Szívből gratulálok! Kép
25-re meg +++++++++++++++++++++++++++ Kép
leona

Orsikám!
Hát én tényleg nem tudom hogy csinálod, de örülök nektek és drukkolunk tovább hogy minden rendben legyen.
Kép

Borsókás!
Neked mennek a drukkok tovább hogy a műtéttel kapcsolatban minen rendben legyen, hát titeket nem irigyellek, de remélem hogy ez megoldja a gubancot. Kép

Wish!
Hát a te helyzeted sem könnyű, de remélem sikerül dönteted és utólag bárhogy is döntesz nem bánod meg. Kép

Renó!
Szuper hogy nálad is rendben minden!

Stella!
Várunk a 4D-s élményekkel holnap!

Lányok azt mondhatom ez a mai nap jól alakult mindenkinél! Reméljük Orsi zebráját sok szép zebra fogja követni. Kép

Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
köszi a zebrákat Kép

annyira izgulok... komolyan jobban, mint a pasikkal... rémes Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Azt nem is csodálom hogy izgulsz én sem lennék másképp és ha jó tanáccsal nem is tudsz minket ellátni nekem már az sokat adott hogy igen is meg lehet ezt csinálni van fény az alagút végén és remélem hamarosan mi (akik már oly sokszor próbáltuk hiába) is átéljük ezt a csodálatos érzést!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?