Szilvi
Igen a San Marcoba.
Tök jó ha ti is jöttök majd!
Boglárka
Köszi a szervezést!!! Örök hála!
Azért előtte való nap még szólj rám, hogy el ne felejtsük, melyik szerdán indul!
Hús: én egy kis levet szoktam önteni az összekockázott főtt húsra, úgy turmixolom (különben nagyon száraz és csak marcangolja a turmixom), az aznapi adag megy a kajájába, a többi jégkockatartóba. Nekünk bevált!
Viki
Hát Zsom nagyon lelkes, hogy a nyomdokaitokba lépjünk! (Legalább, de kitalálta, hogy harmadszorra majd ikreket, hogy tutira meglegyen a 4, mert én nem nagyon hajlok egyelőre csak max. 3-ra...).
Marci jó fej!!!
(Igazából olyan hülyeség ez a "kakilunk"-buzdítás szüléskor, egészen máshogy nyom az ember olyankor, és egy kicsit gusztustalan is szerintem...)
Myra
Szerintem nincs olyan, hogy "normális" alvás, Sebi is hamar kidől délelőtt (4-5 óra után), aztán szunyál egy nagyot, és estig akár 6-7 órát is simán kibír, nem is lehet elaltatni.
Ha Lillának ilyen a bioritmusa, hát ilyen. Örülj neki, hogy végre alszik!
Ja, különben veletek álmodtam, vendégségbe mentünk hozzátok az új kuckótokba, de mostmár nem Lilla mászott Sebi hátára, hanem Sebi Lilláéra, és közben nagyokat kacagtak!
Hogy halad a renoválás? Marad végül a parketta?
Nikcsi
Most szerdán lesz ahogy elnézem tali nálunk. Remélem jöttök ti is! Mostmár ne is kérdezd, hozd a tesód is nyugodtan!
A tücsökzene később indul, gyertek ti is, ha jó az időpont! Reméljük van még hely!
Utána pedig (már korábban is felajánlottam) akár mindig feljöhetünk ide hozzánk talizni egyet, ha van kedvetek.
2-szeri kelés... jajjjj... nehéz lehet nektek!!!
Egyszerűen éhes a leányzó, vagy más baj van?
Ja, és holnap valszeg megyek piacozni, jössz? Majd reggel csörgök (lehet, hogy 1/2 8 körül már indulok...).
Móniékról mit tudsz? Berendezkedtek már? Dorina hová jár suliba?