Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Elköszönni jöttem. Na nem végleg, de ezentúl nem fogok mindennap írogatni. Ma megjött hajnalban, és megint sírtam. Muszáj kikapcsolni, de úgy nem megy, ha mindennap ezzel foglalkozom. Nem tudom mennyire lesz hatásos, majd elválik. Mindenestre megpróbálom. Ha valami érdemleges történik velem, akkor úgyis fogok írni. Ti is megtaláltok e-mailben, címemet a nevemre kattintva megtaláljátok.
Mindenkinek gyors babásodást kívánok!

moni

Ja ez lemaradt:
1/28(most a legutóbbi 30 volt Kép)

moni

Sziasztok!

Küldök hőmérsékletet. Írnátok vélemény pé ügyben?

Köszi, Mesi

Kép

Mesi

Kép
tücsök13

Moni
Nagyon sajnálom!KépKépKépPróbálj meg kikapcsolni pár napot ,aztán gyere.Várunk!

Tücsök
Még mindig úgy néz ki 10.cn-nvolt p.é-dKépEgy hét,és tesztelhetsz!Kép

Timocska
Mi ma szedjük le a fát.Ezt utálom ebben a karácsonyi mizériában,hogy 2 hét,és lehet előlről kezdeni mindent.Kép
Ablakpucolás meg jövő héten,valamelyik nap.Irigykedem picit,hogy ti már kész vagytok vele.Átugranál hozzám is???Kép
Még a párod munkahelyére reagálva:Kitartás!Biztosan nagyon nehéz mindkettőtöknek,de csak nem marad örökké így!Kép

Rólam:Nemrég keltem fel az ágybólKépIgaz már 7 kor fölvoltam,csináltam kaját a kiscsajnak,plussz hőmérő,de annyira fájt a fejem,hogy mikor hazajött a párom,még visszaszundítottam.Két takaró alatt is vacogtam,pedig nem volt hideg a szobában.Lehet vmi nyavaja kerülgetKépA görbém kissé megbolondult.Lehet azért,mert tegnap este ismét bevettem a bromot.Majd kiderül mi leszKép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Lemaradt: 8/30-50

KépKép

KépKép
okr

Moni!
Nagyon sajnálom! Kép Kép Remélem jobb lesz és hamarabb jön a bébi, ha nem gondolsz folyton rá (bár nem tudom ezt hogy lehet betartani)!
Kriszti!
Nekem is a takarítós rész a legrosszabb a karácsonyban. Előtte azért, hogy szép legyen meg minden, utána meg azért, hogy eltakarítsuk a romokat! Nekünk ráadásul még a lépcsőházat is fel kellett takarítanunk, mert ahogy levittük a fenyőt, minden tele lett tüskével! Kép
A görbéd tényleg elég érdekes, de mivel még nagyon az elején vagy a ciklusnak, bármi lehet!
Mesi!
Szerintem jó a görbe, akcióztatok rendesen?
Puszi!
12/40

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

A ferty osszebeszelhetett a ferjemmel mert a 12. napra tette a pe-t. Kép
Francba!!! Kép Meddig elnek a kukackak? Kép
Kép
Lanyok, ha igy folytatom lassan elerem a forraspontot Kép ez a 37.4 fok nem semmi. Kép
Kriszta: Kép
Ez a lukas gumi jo otlet Kép nagyon vadul kell csinalni hatha kilukad. Kép
Nalunk ma van taccsra vagos nap de akkor sem hagyom magam! Kép
Elrontottuk a fiamat, eddig ha kekszet kert kapott is de most mar ugy kezdi a napot es nem is akar mast enni igy ma megkezdodott az elvonas, mar a tunetek is jelentkeztek foldhozcsapkodos, ordibalos formaban, ja es nem hajlando vizet inni, mar ha megkerdezem tole hogy kersz inni iszonyu hiszti a valasz ra. Kép
Kiartas!!! Kép
A gorbed tenyleg megbolondult, bizzunk benne hogy helyrejon!!!

Timocska: Kép
Maszirozas? Irigy, irigy!!! Kép
He, Ti nem raktok kepet a macho ferjeitekrol? Kép
A szomszedom kijott spanyolba dolgozni es egyszer magaval hozta a paromat Mo-ra unnepekre, oaltala ismerkedtunk meg, a falu vegi kurta kocsmaban szilvesztereztunk mindketten. Kép

Moni: Kép
Szerintem is jo otlet kicsit pihizni es nem ezzel foglalkozni, bele lehet bolondulni, mondom ezt en Kép
Probalj meg kikapcsolodni egy kicsit! Kép
Aztan gyere vissza de vidaman es ha valami nehezseg adodik gyozd le velunk! Kép

Mesi: Kép
Irigylem a pe-det. Kép
Remelem nem egy rovid ciklus lesz hanem egy 9 honapig tarto!!! Kép

15/28

KépKép
KépKép
tontica

Timocska
Tiszta lüke vagyok MEGINT!Állandósulni látszik a figyelmetlenség nálam.Kép
Kérdésedre válaszolva:5 napig tarotott a mensim.Kizárt a terhesség,mert levált rendesen a nyhártya+ volt egy jó erős napom is.De azért köszi,hogy babára gondoltál nálam.
Még mindig nagyon álmos vagyok,azt hiszem mégiscsak a bromo miatt van.Mi a francnak hagytam abba??????Kép

KépKép

KépKép
okr

Nalam ez maradt le: Kép
Kriszta: nana hogy megtartanank, mindketten igen-igen abortuszellenesek vagyunk!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Azt hiszem Moni másolt be egy cikket,hogy a fiúk a tojásfehérjében 2-3 napig is eléldegélnek,míg más helyzetben hamarabb elpusztulak.Nos,ha a 9. nap volt tojásfehérjéd,akkor még reménykedhetsz,pláne ha éjszaka akcióztatokKépKép

Ada is sokáig eléldegélt kekszenKépMost meg már nem szereti!Egy ideje a zöldségleves a menő,azt enne éjjel-nappal.Pont olyan,mint az anyjaKéphe-he.Én is egy féle dolgot eszem 1 hónapig,aztán évekig rá sem bírok nézni.Ez van,ha valaki habzsol,beleúnKép
Ami még fontos:Drukkolok neked+++++++++++++++++,csak kilukad az a gumi!Most nagyon gonosz leszek:mi lenne,ha eleve lyukas lenne???Ezt nem is én mondtam!

KépKép

KépKép
okr

En nem igazan hiszem el ezt a pe-t a fertynek mert a 12. napon volt nyakom es tegnap tojasfeherjem, szerintem itt valami nem stimmel.
Kriszta: en kicsilanyt szeretnek!!!!! Kép
A zoldsegleves megiscsak egeszsegesebb es taplalobb a cukros, feherlisztes keksznel. Kép
En babalevest /ezt jol elirtam de annyit rohogtem rajta hogy igyhagyom Kép latszik hogy min jar a fejem Kép / fozok, majd meglatjuk lesz-e sikere.
Kis gonosz! Kép A gumi alaposan be van csomagolva gondolva az ilyen alattomos, sunyi noszemelyekre mint en. Kép Nem olyan butak a ferfiak mint amilyennek latszanak. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Ha tegnap volt tojásfehérje,egy gumi nélküli meccsre csábítsd el a párod!Kép
A görbéd szerint már lehetne.
Sztem a nyák mérvadóbb,mint a hő.Kép
Ha kislányt akarsz,p.é.előtt kell együttleni,mert a X-s spermiumok lassúbak,nehezebbek,mint az Y.Azt hiszem tovább is maradnak életben.De ezt majd Anyapoc tudja jobbanKép

Nézd meg a Jónás-naptárt is ,mielőtt tervezitek a babucit.Az is ír fiús,és lányos időpontokat.Meg van egy Kínai naptár is,ahol leírja,hogy bizonyos életkorú nőnek,csak bizonyos nemű gyereke születhet.Ám ez nekem nem elég világos,mert valami időeltérést is kell számítani.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti: de hule vagyok, azt hogy fiuk szo szerint ertettem. Kép

Nagyon kivancsi vagyok erre a Jonas modszerre de mivel nem ertek angolul nem megy egyedul. Segitene valaki aki ert hozza?
Amugy annyira nem vagyok oda, majd lesz baba egyszer, nem szomorkodom vagy idegeskedek ez miatt most, csak jo remenykedni. Kép
Parom atverhetetlen Kép de igazabol nem is akarom am. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Olvaslak titeket csak nincs időm reagálni. Megnéztem a Jónást és most először teszi értékelhető időpontba a dolgot, mármint amikor lethet pé. Szóval 18-22. -ig rakja a piros vonalat. Az lehetséges ha most vagyok a 8.cn-en. és fiút ír. Hát majd meglátjuk. Mindenesetre most nincs már semmi barnázás semmi. Ez jó jel mert a múlt ciklusban volt. Ami sztm v.mi rosszra utalt. Asszem tegnap mértem hőt és 36.2 volt, úgyh. alacsonyan vagyok.

Tontica! Szerintem egy tű elég hegyes!!Kép Átmegy az még a kartonon is, ami borítja. Egyébként itt Mo.-n. A kis suhancok ki is lukasztják már a boltban. Pl Tesco meg ilyenek. ugyh ha valaki védekezni akar érdemesebb gyógyszertárban vnni. A patikus talán nem lukasztgat.

Kriszti. Az első fázisban nem gond a fűrészfog. De sztm is a bromo lehet a ludas. Sztm. ha veszel agnucastot ne vedd be a bromoót
Vendég

Kimásolta az alattunk lévő topikból:
"Szia!
Azért a biztonság kedéért leirom,hogy le tudd ellenőrizni magad!!-astrodienst special
-Please select the type of your chart you want.Legördördülő sáv legalján:Lunar phases fertility calendar,és most kell beállitani a személyes adataidat!
Igy csináltad????A végén,meg:Click here to show the chart.ENNYI!!"

Egyébként felül át lehet váltani a nyelvet.Én úgy hiszem spanyol is van,mint lehetőségKép
Persze,hogy nem akarod átverni!!Csak a rosszaság szólt belőlemKép

Ildi
Képzeld,nekem is valahogy oda teszi a p.é.-t.A ferty tutira,de a naptárt is mindjárt megnézem.
Mikor születtél?Ha nem titok!

A profilomba teszek fel egy fotót.Akit érdekel megnézhetiKép

KépKép

KépKép
okr

jó a fotó. Nekem a ferti nem rak előre pé-t. 81.06.24
Olvastam ám, h kaptál mobilt. Gratula és boldog szülinapot.
Vendég

Sziasztok!

Már nem hőmérőztem, ellustultam. Remélem továbbra is minden rendben lesz.
Holnap államvizsgázom. Már félig felkészültem.
De nem félek, és nem izgulok. (Most vannak ennél fontosabb dolgok is. Kép

Moni igazad van, hogy egy kis szünetet tartasz.
Várunk a visszatérésre!! Kép

Mesi
Szerintem korrekt az, amit a ferti mutat.
Mennyit kell várnod a tesztig? Kép

Kriszti
Remélem, nem leszel beteg. Pihend ki magad!

Tontica
Szerintem reménykedhetsz, mert a 9 cn-t a ferti átlátszó gömbbel Xelte. És ha mondjuk a görbébe illeszkedve 36,7 lenne az igazi hő, akkor egy nappal előbb lenne p.é-d.
Miért lett az átlátszó? Később/előbb mérted? Mi történhetett?
És ha 9-én még nem kellett gumi, akkor lehet.
(És nem feledjük azt, hogy lehetett spontán p.é-d is. Kép )
Mindenesetre drukkolok. Kép

Tildi
Remélem sikerül, és jó lesz a Jónás nap és p.é kombinációja. Nekem bejött.

puszi mindenkinek
pitypalatty
4+4
pitypalatty

Ildi
A ferty visszadta 5 napra a VIP módozatot,így a calendarban előre beírja az esélyesnek vélt napokat.
Ferty szerint 18-31-ig lehet p.é.
Jónás szerint:18-22 -ig.
Még a végén egyszerre szülünkKép

Pitypalatty
egy kalappal a vizsgádhoz!!!

KépKép

KépKép
okr

Én nem nagyon reménykedek! Editkének is volt, amikor egyszerre volt és nem jött be. Bár ki tudja, nem hallunk róla semmit.

Egyébként nálam most minden normálisnak tűnik. pl.:nyák

Pitypalatty! Államvizsga: ha te írtad a szakdolidat gond nem lehet. Ha valaki idáig eljut és túléli a matekot meg egyéb nyalánkságokat akkor nem szoktak már szívózni. Én úgy vettem észre, h itt inkább csak a szakmához való rátermettségett vizsgálják. Jó azért tudni is kell, át kell olvasni a tételeket még ha nagy anyag is, legalább egyszer. Bár legjobb lenne megtanulni, de ha eddig nem puskáztál akkor jól feljön.
Egy vagonnal küldök én is, de nem lesz gond tuti. ne stresszeld magad. Nem ez a legnagyobb dolog az életben.
Vendég

Moni!
Én is nagyon sajnálom, hogy megjött.

Timocska, Tontica!
Köszi, akció volt, csak én még mindg azt furcsálom, hogy előző hónapban a 19.napon volt pé-m, most meg a 10-en. Ennyire össze-vissza lenne?

Tontica!
És ha Te lyukasztanád ki a gumit gombostűvel?

Pitypalaty!
a ferty 20-ra írta a tesztet. Drukk az államvizsgához. Hova jársz, ha nem titok?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!

Olaszból megyek holnap. A Pázmányra járok. És most félig leszek kész. A másik szakom még várat magára.

Olasztanár vagyok Kép.

puszi mindnekinek
p
4+4
pitypalatty

SZIASZTOK!!

Már nagyon régen voltam, nincs idöm jönni rengeteget kell dolgoznom,sok a tulorám az áfáarázás miattKép!!
A párommal eldöntöttük hogy pár hónapig babaprojekt szünet lesz,de fogigátlot nem szedek ,majd megoldjuk a védekezést máshogy!!

De azért néha benézek majd, mert érdekel ,hogy kivel mi van!!
Én ma már barnázok ,ugy néz ki holnap leszek az 1cn.
Mindenkinek mennek drukkjaim!!!
Sok puszi!!
Sziasztok!!!
Vendég

Editke
Már nagyon hiányoltunk!!!!
Attól még nyugodtan jöhetsz,hogy szünetet tartotok!A barnázást sajnálomKép
Ha van görbéd ebből a ciklusból ,azt is szívesen látjuk!
Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziiiiiiiiiija Editke!

Még annyit azért árulj el, hogy mi van a lakásüggyel?? Ott töltöttétek a karácsonyt?? Nagyon kíváncsi vagyok ám!
Vendég

Sziasztok!
Csatlakozom én is a barnázók táborához (ha barnázik még vki egyáltalán)! Kép
Csajok! A hüvelyváladékból hogy lehet megállapítani, hogy van-e pé?
Editke!
Azért még gyere hozzánk!
Pitypalatty!
Drukk a vizsgához!+++++++++++++
Ma lement a hőm 36,4-re a tegnapi 36,7-ről!

Timi
Kép Kép
timocska

Megjöttem a hétvégéről
Ez a terhesség dolog egyenlőre nem is olyan mulatságos, nagyon sz..ul vagyok, mindentől hányingerem van.
Valaki írta, hogy boldog, ja Pitypalatty, hát én nem tudok az lenni. először is aggódok, hogy nehogy méhenkívüli legyen, másodszor ilyen émelygősen nem lehet boldog az ember és még nem is láttam a babám, az is lehet, hogy csak álterhes vagyok Kép
Ma megyek dokihoz. Szorítsatok!
Mindenkinek puszi

Kép
manka2

Timocska

Közvetlenül a peteérés előtt az addig ragadós váladék nyúlóssá, takonyszerűvé(bocsKép) válik,vagy ahogy Kriszta írta,mint a tojásfehérje...Ezt lehet kézzel vizsgálni,de ha elegendő a mennyiség,akkor amúgy is észre fogod venni.Ezt jó alkalmazni együtt a hőmérőzéssel,mert a kettő együtt biztosabb eredményt ad.
A hő jónak tűnik,most figyeld a nyákot is!Hányadik cn?

Anyapoc

anyapoc

Anyapoc!
Holnap lesz a 14.cn, elviekben jónak kellene lenni. Bár nem tudom igazán, mert múlt hónapban elég hosszúra (40 nap) sikerült a ciklusom! Azért kérdeztem ezt a nyákot, mert a napokban elég soknak tűnik...
PP!
Ne aggódj, én szeretnék már hányingerrel küszködni! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

<!--attachment: tal_n-330662.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*146.2*tal%e1n%2e%2e%2e%2e%2e*tal%e1n%2ebmp --><center><pre>
Képtalán.....
talán.bmp (146.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Mit szóltok lányok? Szó szerint elb...tuk? Attól, hogy nem pont aznap, még van némi esély? Vagy nem? Kép

Manka!

hánysz is vagy csak (! Kép) hányingered van? Ha nem jön ki minden, szerintem fiú...Kép

Timocska, Anyapoc!

Az én nyákom a 13. napon tűnt nagyon tutinak, ezért le is támadtam apust.... Korán...

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Lenne egy buta kérdésem: előfordulhat az, hogy a menszi megjövetelének napja körül a teszt negítív lett, de később pozitív? Igaz még nem csináltam második tesztet. Már 2 hete késik, azóta a hőm 37.2 igaz most fájdogál a hasam. Úgy mint amikor megjön. Igaz 3 napig akkor is éreztem amikor meg kellett volna jönni, aztán elmúlt.
Szerintetek??
Manó
manó11

Kép

...jó volt a formátum?

Livi

bali78

Szia Manó!

Én simán el tudom képzelni, sőt a barátnőm mindkét lánya ilyen későn látszó típus volt......! Kép

Livi

bali78

Bali!
Nekem tetszik a görbéd! Kép Ha végig fenn marad, akkor nyerő a dolog! Kép
Mano!
Hogy bírod, hogy nem tesztelsz? Ha megcsinálod, jelentkezz! Kép Persze addig is!

Timi
Kép Kép
timocska

Bali
Nem hányok, 7 nap alatt kétszer hánytam, reggel, nyálat, mert más nem volt bennem. (bocs hogy ilyen részletes voltam)
Anyukám azt mondta, hogy szerinte meg lány, mert ő is velem volt rosszul, öcsémmel nem, bár ő is azt mondta, hogy ő hányt is.
Ha fiú lenne, annak mindenki nagggyon örülne, de főleg a férjem és apukám
Csendben megjegyzem, hogy én inkább kislányt szeretnék. De pssszt!

Kép
manka2

Manka!

Én is így gondoltam! Kép A fiammal volt hányingerem, de nem lehetett összehasonlítani azzal, amit a barátnőm szenvedett a lányaival...
Tehát attól függ honnan nézzük, szerintem jól vagy... Kép elhiszed?

Livi

bali78

Sziasztok!

Csináltam ma LH tesztet és pozitív lett! Ezek szerint most van a peteérésem.
De akkor mi volt a 10. cn-n?
Hülye kérdés, de lehet egy ciklusban két peteérés?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Mesi!
Ha tudsz, dobjál fel egy görbét! Lehet, hogy 10 cn-en tényleg korán mérted!

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska

Akkor szt esélyes a peteérés tényleg,úgyhogy hajrá!!!!KépDrukk megy!
Igen,ilyen a jó nyák,amikor soknak tűnik... Kép

Anyapoc

anyapoc

Timocska!

Itt a görbe!

Mesi

Kép

Mesi

Kép
tücsök13

SZiasztok!

A hsz-eket inkább csak átfutni tudtam... Van vmi hír?

Manó, tudok olyat, akinek csak 8. héten mutatta ki! Kép A tünetek alaoján több, mint gyanús vagy! Kép

Tücsök Kép
nekem is elég korán szokott pé lenni (11.12.nap)! jó lehet ez a görbe, bár egy kicsit még emelkedhetne...

Bali Kép
ha a 14. nap akar lenni a pé-d, akkor az előző nap nagyon jó időzítés (már ha zöld E ezt jelenti) Kép

angel37

Mesi!
Ha ma vagy holnap kellene pé-nek lenni a mittudoménmilyenszerkezet szerint, (LH teszt), akkor le kellett volna esnie a hődnek..de lehet, hogy holnap esik le és akkor szerdára várható pé.. sztem. De lehet, hogy butaságot beszélek!
Lányok, javítsatok ki, ha így van!
De azért ma is akciózzatok! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Angel!

A zöld E a tojásfehérje akar lenni, de közvetlenül alatta a PM a délutáni próbálkozást jelenti... U.a. 2 nap múlva...

Akkor nem kizárt?

Livi

bali78

Timocska!

Mesivel kapcsoltaban elvesztettem a fonalat, de az akció valóban nem árthat! Kép

Livi

bali78

Sziasztok!

Megjöttem a farkas szájából. Sikerült.
Továbbra is 37.1 a hőm. Állandó. Örülök neki.

Manka
Ide is leírom, hogy nagyon szorítok. Biztosan minden rendben lesz. Nem lehet, hoyg a bizonytalanság fojkozta a rosszullétedet?
Szerintem méhen belül leszel, és az álterhesség sem valószínű. (Mindkettő elég ritka jelenség.)
Remélem ma estére már láttad a babád szívét dobogni, és ez minden rosszullétért kérpótolni fog. Kép

Bali
Esélyesnek tűnik. (A ferti ha van VIP-ed, erre azt írja GOOD! és tesze gy zöld lámpát. Kép
Sztem esélyesebb, mintha p.é. napján lettetek volna meg utána. Már a kis huncutok ott toporogtak a petéd előtt.
Drukkolok.

Mesi
Tök jó a görbéd. Szerintem esélyes vagy. Szokot tilyen kurta ciklusod lenni?

Angyal mi van Veled?

Puszi mindenkinek
p
(4+5)
tanulok a következő vizsgámra Kép
pitypalatty

Bali,
aha! végülis ugyanaznap volt, úgyhogy fenntartom, hogy esélyes! Kép

Szerény véleményem szerint a pé előtti 2 (3) nap nagyon esélyes, ill. aznap. Kép Általában ezeket próbálom belőni...Kép Mondjuk eddig 0 sikerrel...

A tojásfehérjém nekem sajnos nincs, de régről rémlik, hogy milyen volt, csak akkoriban még nem foglalkoztatott, hogy most pontosan pé előttre esik v. akkorra.

Pitypalatty Kép
vagyok, nézegetem a hsz-eket, csak nem vagyok topon Kép

Bocs, mi volt a farkas szája? Kép

angel37

Pitypalaty!
Nem, nem szokott ilyen rövid ciklusom lenni, általában (a szülés óta) 30-35 napos. Ezért is nem értem.

Manka!
Ma voltál dokinál? Mi volt az UH-on? Mekkora a kicsi?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Na most megprobalok irni amig apa eteti a picurt.
Szegeny nagyon megfazott, lazas es nagyon kohog, hat ez a tel mar csak ilyen. Kép
Mindenkinek aki javasolta a tus dolgot: Kép szoval azert addig nem szeretnek elmenni, az mar nagyon durva lenne, szepen kivarom amig apa rabolint de addig is remenykedem mert az a baba akkor jon majd ha Isten ugy akarja, becsapni a paromat nem fogom de ha veletlenul par nappal elobb van pe-m az nem az en hibam. Kép

A Jonas modszerrel nem boldogulok ugyhogy inkabb hanyagolom, pedig erdekes lehet.

Pitypalatty: Kép
Nagyon edi vagy, hogy drukkolsz. Kép Kép Kép
Ugy orulok hogy osszejott es hogy nagyon nagyon boldog vagy!!!! Kép
GRATULALALOK A SIKERES ALLAMVIZSGADHOZ!!!!!!!! Kép

Tucsok: Kép
Hat en nem igazan ertek meg a gorbekhez, par honap mulva mar tobbet fogok tudni de az en ehavi gorbem is meroben mas mint az elozo, tehat szerintem lehet ilyen nagy elteres, miert is ne lehetne.

Keditke: Kép
Miert dontottetek igy, a lakastema miatt?
Irjal ha tudsz! Kép

Manka: Kép
Mizujs? Irj gyorsan, mi volt a dokinal?
Meglatod gyorsan elmullik ez a par honap aztan elvezheted a terhesseg jo oldalat is! Kép
Kitartas es legy boldog, nem kell mindig aggodni! Kép

Bali: Kép
A 13.-a az pont jo, meg a vegen pont ez a nap fog szerencset hozni Nektek! Kép

Mano: Kép
A tuneteid alapjan en meg mernek eskudni hogy baba van a dologban, tesztelj!!!!!!!!!! Kép

Ani
16/28

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti: Kép
Irto jokepu a ferjed!!!!
Ada pedig gyonyoru!!!!! En is ilyen kiscsajrol almodozok! Kép
Es Te hol vagy? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Angyal

Ez egy hülye olasz mondás. Amikor vizsgázol, akkor azt mondják: In bocca al lupo. (=A farkas szájába)

Mesi
Akkor nem értem. Már nálam is csinált olyat a ferti, hogy hol 13 cn-re - ez nálam volt épp ilyne valószerúteln, hol 29 cn-re tette ugyanabban a ciklusban a p.é-t.
Mindkettő elég idióta időpont.
Reméljük hamarosan kiderül vmi.

Még nem volt erőm leülni tanulni. Ill. kikapcsolni a számítógépet.
Le vagyok pattanva.

puszi
pp
pitypalatty

Most indulok a dokihoz
Sziasztok holnapig
Majd írok!

Kép
manka2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X