<font color="ff6000">Sziasztok!
Hát a csütörtöki tali tuti nem jó nekem.
Szóval a tegnapi nap:
Bementem délelött, vitem a vizeletet. Azt leadtam a másodikon a Gizikének, utána felmentem a drnőhöz. Õ elküldött ctg-re. Ctg-n minden rendben volt. Gyorsan lenyomtam egy 2 dl-es gyümilevet, és a kicsikém szépen mozgolódott is tőle
Utána vissza dokihoz. Azt mondta, hogy a ctg tökéletes, fájások még nincsenek rajta, így az elkövetkezendő 2-3 napban biztos nem szülünk. Ez jó.
Vérnyomim szokásos alacsonyka 100/70. Nálam ez normális. A sztrepto kenetem pozityv, ami nálam nem okoz gondot, de antiibotikumot most nem ad rá, mert egyrészt gombásodást okozhat, másrészt szülésre ugyanúgy vissza jöhet, mert ez bennem van, és kiírtani teljesen úgysem lehet. Annyi, hogy szüléskor fogják majd adagolni belém az antibio-t, nehogy a bébi elkapja. Azt mondta a drnő, hogy menjek vissza csütörtökön UH-ra, ctg-re, és majd akkor meg is vizsgál. Most nem vizsgált meg, mert a múlthéten zárt voltam, és úgyis kell mennem csüt-ön. Menjek le az Uh-ra, és kérjek cs-re időpontot. Oké. Lementem, ott vártam, míg kijön valaki a szobából. Végre kijött egy nővér, szólok neki, hogy a doki küldött, hogy kérjek időpontot cs-re, erre azt mondta, hogy jó, és szépen ott hagyott. Én meg álltam ott, mint egy idióta, hogy akkor most mi van?? Még jó, hog pont ara járt a dokinéni, kérdezet, hogy sikerült-e, mire mondtam, hogy nem, elmeséltem, hogy mi volt, erre Õ bement a kiskönyvemmel a szobába, és szépen beírt engem 2-re. Utána mondta, hogy akkor cs-n először menjek be ctg-re, utána 2-re Uh, és utána találkozunk. Szóval ennyi volt velem. Ja, meg azt mondta a doktornő, hogy a 7 pontos cukorra már nem akar befektetni, meg ha minden ctg, meg leletem okés, akkor is pár nappal hamarabb megindítják a szülést, mint a terminus. Ha csak addig be nem indul magától. Szóval már nincs 2 hetem!! Már para van rendesen!!
Két napja én is vizesedek. Akkora a bokám,mint az állat. Majd keresek itthon csalánteát. Hátha segít.
Ja, ma betelefonáltam a laborba a Gizikéhez, hogy mi van a vizelet lelettel. Hát tök jó. A múltkor a nappali vizeletben is, meg az éjszakaiban is két keresztes volt az aceton, most meg már a nappali negatív (!), az éjjeli meg már csak egy keresztes. Tök jó!!!
Csütörtökön még délelőtt lesz egészséges rendelése a gyerekdokinknak, és oda is el kell mennem, hogy megbeszéljem vele a részleteket.
Délután be akarok menni a templomba, hogy beszéljek az atyával, mert meg kéne keresztelkednem, ugyanis az unokatesóm 8,5 hónapos kisfiának én lennék a keresztanyja. Az atyának meg cs du. van fogadó órája.
Szóval nekem a csütörtök teljesen kész.
De szerintem menjetek el nélkülem a talira, mert alig bírok mozogni. Ha csak 50 métert sétálok, már meg kell állnom, így fáj, meg görcsöl mindenem. Azt sem tudom, ezt a csüt-t hogy csinálom végig. Bár apukám megígérte, hogy csak telefonon fog dolgozni, és elvisz mindenhová. Még jó, hogy kész vagyok nagyjából mindennel, alig van 1-2 itthoni dolgom még. Nem tudok már intézni semmit. Ma is idáig feküdtem, mert úgy görcsölök, mint akinek meg akar jönni. Úgy néz ki, ezt most ki kell hagynom.
Majd a következőre elmegyek a fiammal együtt.
Zseppy!
Veled mi van?????????????????????
Mi volt tegnap??
Oladanyi!
A Máté szép név!!!!!
Zkatica!
Nagyon édes ez a kiscsaj!! És ez a haj!! Tényleg hihetetlen!!
Odex!
Majd csinálj sok képet, és tegyétek fel ide!!
Jó lett volna látni a lányodat is. Hiszen amikor láttalak, akkor még "rejtegetted" a pocakban.
Szilpa
37+6</font>