Szép jó reggelt! (délelőttöt?)
Gabi,
a képen Livi van? Ha igen, komolyan mondom nem ismerni fel. Mert egyébként mindig mosolyog.
Ilyen megkötős bodyról még nem hallottam, illetve mint régen a rékli? Miért kell ilyen?
Natasa,
a kocsi Jané (háninak kell ejteni, lehet, hogy egyértelmű, de én nem tudok spanyolul
), a Babycenter nevű boltokban lehet ezt a márkát kapni. Pesten nincsen ilyen, mi nyaraláskor vettük Gyenesdiáson, bementünk csak úgy körbenézni, megláttuk, beleszerettünk, főleg, mivel utolsó darab volt, így le volt szépen árazva. Aztán visszamentünk még 3x(!), mert azért így is elég drága volt, aztán végül megvettük, lesz, ami lesz. Ez volt az első dolog, amit megvettünk. Adtak hozzá táskát, lábzsákot, esővédőt és van ugye az autósülés, amit egy adapter segítségével a kocsira is rá lehet tenni, sőt, amit most látsz a képen, azt mind le lehet szedni és csak az autósülést is rá lehet tenni. Így, ahogy most van 9,3kg. Legalábbis a prospektus szerint.
Na akkor most itt leszek ellenpéldának szopi ügyben, ok?
Nekem nem fájt soha, még egy picit sem
, pedig Beni ugye a nyelve miatt nem szopizott rendesen. Csak arra kell figyelni, hogy be ne durranjon a cici, ha csomósodik, akkor masszírozd és fejjél.
Úgy látszik, ma a védőnők napja van
, az enyém úgy eltűnt, hogy december eleje óta nem hallottam felőle.