Sziasztok!
Melinda, köszönjük a jókívánságokat, sajnos Boga még mindig nem gyógyult meg teljesen, most kapott másik gyógyszert. Makacs ez a hörghurut.
Vivcsi meggyógyult?
Szerintem jól tetted, hogy nem hoztad át ide Patrikot oviba. Főleg mivel imádja, és ezek szerint nem okoz gondot a behordása. Bár lehet, hogy itt is hamar megszokna.
Hát igen, Halásztelek sokat fejlődött az utóbbi időben, még mindig jócskán van lemaradás. Teljesen egyetértek. Mi a Petőfi utcában lakunk, felénk nincs is játszótér egyáltalán, pedig lenne hely neki, mert a hatalmas Piactér tök üres.
A bejárás is tényleg gáz, főleg a buszon. Én Budafokra jártam dolgozni, mielőtt Boga megszületett, sokszor lekéstem a 138-ast reggel, és el is késtem a munkából a másfél órás út után. így hamar átnyergeltem az autóval bejárásra. De sajnos a reggeli csúcsban az is kb egy órát tartott. A különbséget csak az mutatja, hogy ha délután jöttem haza, akkor max 20 perc volt a szintidőm...
Holnap fogom betölteni a 30-ik hetet a terhességben, most is lányzó lesz, ha minden igaz, és két és fél év korkülönbség lesz köztük.
A pocikeményedések nem tudom mitől vannak - bár mostanában szerencsére ritkán fordul elő, és akkor se olyan erősen. Nálam nincs semmi olyan, mint nálad. Boga is simán született, eddig még Csillapoc is fejvégűnek mutatkozott.
Akkor te császárral szülted a gyerkőcöket?
Amúgy mit jelent, hogy egyszarvú méhed van? Ilyenről még nem hallottam.
A tejjel anno én is küzdöttem Bogával. Mindig épp csak elég volt, vagy még lehet, hogy kevés is. Ennek ellenére nem adtam föl, igény szerint szoptattam, később pótoltam egy kis tápszerrel, ha muszáj volt. Fejni sose tudtam, mert nem volt mit. Így Boga 14 hónapig szopizott és folyamatosan választotta el magát. Patrikot meddig szoptattad? Vele is voltak ilyen problémák? Szerintem próbálj meg nyugodtan szoptatási tanácsadóhoz fordulni, a Kismamában mindig vannak telefonszámok. De a legfontosabb, hogy ne görcsölj, ne idegeskedj miatta. Majdcsak jobb lesz!
Többiek?
Andi