Új privát üzeneted érkezett!

Norci!
Egyetértek veled!
Nálunk itt Egerben a kórház külsõleg és belsõleg is aránylag elfogadható állapotban van, mert nem egy régi épület és a szülészet is barátságos a többi kórházhoz képest. Viszont ez mind semmit sem ér, ha az ott dolgozók megkeserítik azt a pár napot amit bennt töltessz, és nem bízol az orvosodban.
Ugyan saját tapasztalataim még nincsenek, de sokan mondták, hogy az a lényeg hogy jó kezekben légy, és ha bármi komlikáció lépne fel a babával, akkor ott helyben is tudjanak segíteni.

Beszti!

Kép Köszi a választ!
Névválasztással kapcsolatban, mi sem tudunk megegyezni a férjemmel hogy mi legyen, mert én eddig amiket mondtam az neki nem tetszett. De egy sem!!!!!! Pedig vagy 10 nevet biztos felsoroltam neki..Kép((
Na de még van egy kis idõnk. És én még azt sem tudom, hogy lány vagy fiú a picúrkám. Kép

Hetty
hetty

Csilla!
Gratulálok a pici fiadhoz, biztos nagyon szép fornás baba.

Martina,Kata,Dojika!
kitartááááááááááááás!!

Lányok ez a fagyi téma nam volt szép! Most majd mehetek le én is.
Szia mindenkinek
Kato 35+?
katalinka

Kato
Bocs ,en hoztam fel a fagyitKépDe ne mondd,hogy nem volt jo otletKépKép

Krisztinka/21+4/
krisztinka

Elmentem fagyizni Kép
bringa
bringa

Norci!
Alighanem teljesen igazad van, végülis én is orvost választottam, és a lényeg a "végeredmény" Kép. Nem is akartam nyafizni, azt hiszem - hála Istennek - régen és ritkán voltam kórházban, és nagyobb fejlõdésre számítottam.

Dió (és Almamag 30+6)
Dió

BringaKépKépKépKép Jó nyalástKép

Krisztinka! Remek ötlet volt, de az az igazság, hogy nem volt elég az az 1 és majd megyek mégegyért, de majd olyan 4 körül, azaz minnyáKépKép

sasha

Kép
sasha

Dió,
szülés közben az égvilágon semmit sem fogsz észrevenni. Sokszor akkor is jön, ha volt beöntés, sokszor meg a szervezetünk egy-két nappal elõtte enyhe hasmenés formájában kiüríti magát. Ezért semmi értelme a beöntésnek.

Virág
Virág (fiore)

Barbara,
Most olvastam el a sztoridatKép Az Anyósod nem lehet semmi. Szerencsére és egyben szerencsétlenségemre az enyém a tenger másik oldalán lakik (USA), és 2-3 évente ha látjuk egymást. Pedig bírom öt, de hosszútávon biztos nagyon fárasztó lenneKép

A párommal Budapesten lakunk, úgyhogy Münchenbe is innen megyünk. Minden évben kiruccanunk valahova kocsival. Párizs, Velence, Prága, Ljubljana, Isztria, stb. Lehet, hogy még nyáron leruccanunk a Garda tóra isKép

A hasamon még nem látszik semmi! Szóval kicsit vastagabb lettem, de még nem gömbölyödik. Mikor fog már egy pindurit is gömbölyödniiiiiiiii???????????????????????
Puszancs
Moni
12+3
mj

MJ Móni!

Mindenkinek másképp nõ a pocijaKép Én is úgy várom hogy nõjjön már, pedig én lassan a 20. hétbe lépek. Mondjuk nekem a felesleg miatt nem látszik, viszont a köldököm, kezd kikukucskálni a nacimból, vagyis kúszik felfele ami viszont újdonság, egyébként még mindig megy a hason alvás, igaz el kell rendezni a dolgokat.Kép Ne izgulj észre sem veszed és akkora pocid lesz hogy már zavarni fog a mozgásbanKép
Fõleg ha az idei nyaratok is mozgalmas lesz utazás szempontjábol fel sem fog tûnni, hogy szalad az idõKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Még vagyok!
Azért a fagyi témát tényleg mellõzhettétek volna. Kép
Mióta köhögök nem mertem fagyit enni, és most borzasztóan megkívántam. Viszont még inkább nem eszek, de talán holnap hagyom magam bûnbe esni.
Viszont ma csináltam egy kis nyalánkságot. Tegnap az oviban uzsira valami vitamintál volt. A lányomnak nem ízlett, így én ettem meg. Kép Ma csinálnom kellett magamnak. Ha valakit érdekel: alma és sárgarépa lereszelve (olyan hosszúkásra, szóval nem pépesre), mézzel elkeverve. Valami isteni finom!!! Fõleg ha áll egy kicsit és még levet is enged! Kép

Sasha!
Nekem mindig jó volt a frissítés, csak reggel nem. Most újra ok. Kép

Nagypocisok!
Merre vagytok??????

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

Csilla!
Gratulálok, és sok boldogságot a babucihoz!

Dió!
Köszi a hugom nevében, már otthon vannak, beindult a tej, minden OK. Kint volt a gyerekdoki is, kicsit zokon vette Lilike, hogy alaposan megrángatták. Szegény..

Egyébként a beöntést nem tartottam kellemetlennek az elsõ szülésemnél, most sem fogom ellenezni. Ebben a helyzetben ez teljesen természetes dolog. Persze ha valaki nagyon nem akarja, gondolom otthon lehet valami módszert alkalmazni. Márha van idõ rá.

Lányok, sajnos nem tudok fagyizni a diéta miatt, de csak ajánlani tudom a fagyasztott gyümölcsök turmixolását, ez nem igazán fagyi, de a nagy melegben üditõ.

Ti hogyan oldottátok meg a munkahelytõl való elbúcsúzást?
Én 10 éve dolgozom ugyanitt, de úgy érzem nem fogok 2-3 év múlva sem visszamenni. (Hat év gyereknevelést tervezek) Kedden akarnak elbúcsúztatni, de már most bõgök, sajnos nagyon megvisel az ilyesmi. Alig várom, hogy itthon legyek, napi 2 óra vezetés már nem a régi, állandóan a tüdõmben érzem a gyerek lábát (vagy mást).
Sajnos csak nyavalyogni tudnék még, úgyhogy abbahagyom.

Üdvözlöm az új kismamákat, és nagyon szurkolok a finisben levõknek!!!

Conti (30+6)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok,

egy darabig nem voltam, sok munkám akadt. Igyekszem visszaolvasni az elõzõ hetet is.

Krisztinka, az én munkahelyemen is fogadnak már, hogy mi is lesz, gyerek, vagy lány?

Sasha, nálunk a párom vette észre a változást. Lassan akkora lesz a köldököm, hogy ki tudnám lopni benne a Titanicról azt a nagy ékköves nyakláncot :-) Azt hiszem, az ára jól jönne.

Szeretnék egyet kérdezni. Az AFP-t mikor csinálják? A betöltött 15. hét + valamelyik nap, vagy a betöltött 16. hét, + valahányadik nap? Orvosa/kórháza válogatja? Végülis nem olyan fontos, jól vagyunk, a baba folyamatosan nõ. Már alig várom, hogy megmozduljon. Olyan izgis :-)

Pusszantás, Lora (16)
Lora

Lora

ha tudod pontosan, hogy hányadik hét hányadik napján vagy, saját tapasztalatom, hogy jobb, ha nem túl korán veszik, mert akkor alacsony lesz. A könyvem szerint a 16. hét utcsó napján vették, és 0,55 lett, ami nagyon alacsony, így pirossal, felkiáltójellel írták be a könyvembe. Egész nap bõgtem Kép Akkor ott senki sem mondta, hogy ne törõdjek vele. Két hét múlva szerencsére már jó volt az erdemény, meg közben azért volt egy Uh is, de jól megijesztettek. Persze túl késõn se jó, mert akkor meg lehet, hogy magas. Egyes könyvek és orvosok szerint a 16. héten kell levenni, mások szerint a 16-18 hét között. Az orvosod mit mond? Nem adott idõpontot?

bringa (25+2)
bringa

Lányok a néválasztáshozén csak anyit szolnék hozá hogy nálunk ezt rámbizta a kispapa egy kikötésel István nem lehet bár sajna nem tudom hogy fiu vagy lány lesz de nekem mindketöre van nevem már mint fiura is meg lányra is ha fiu lesz Géza lesz ha lány akor Csilla virág vagy boglárka de az esö neve mindenkép csilla lesz . na jo éjt mindenkinek és jo hétvégét én holnap elutazom reggel és csak vasárnap jövök vissza én enek ugy örülök KépKépKépKépKép
puszi mindenkinek Csics 28+
UI: de azért ti hiányozni fogtokKépKépKép
csics

Sziasztok!

Kataa! Ne aggódj az AFP miatt, egy alapos UH sokkal többet mondó vizsgálat.
Lora! A védõnõ szerint a 15. hét+ x naposan, az orvosom szerint a már betöltött 16. hét után kell! Na most légy okos!

Leírom, hogy jártam az AFP-vel, miért kellett genetikára mennem:
Elsõ babámmal a klinikán vették le a vért, 2 hetet kellett várni az eredményre. Elköltöztünk, a védõnõ mondta, hogy itt a faluban is le tudják venni a vért, nem kell Bp.-re beutazni, és 2 nap alatt van eredmény. Naná, hogy ez utóbbit választottam. Tényleg volt válasz 2 nap múlva, 0.8 MOM, normál érték, de az alsó határon. Rákérdeztem és ekkor derült ki, hogy itt /mármint ahová továbbküldik a vért/ csak az AFP-t nézik, a bHGC-t nem, tehát így önmagában ez az egy érték semmit sem jelenthet. Akit bõvebben érdekel, olvassa el az "Alacsony AFP" c. topicot, benne Hajdú dr.nõ írását. Szóval elmentem a genetikai tanácsadásra, ahol megismételték az AFP-t, és csináltak egy részletes UH-t és megnyugtattak, hogy minden okés. Hát ennyi. Leírva és így utólag semmiség, de átélni... Pláne ha az ember kicsit többet tud a dolgokról, lévén társszakmában dolgozó.

MJ! Légyszi írj a szemészetrõl! Nagyon érdekelne!

Képzeljétek, végre apuci és érzi Kismanó mocorgását! Annyira jó látni az õ örömét!

Sziasztok!
Mona /19+4/
Mona

Kata,
megkaptad a mélemet???????????

Csics,
én is Csilla Virág vagyok. Kép

Pusz:

Virág
Virág (fiore)

Lányok! Sziasztok!

Lora, és Mindenki aki aggódni akar az AFP miatt az ne tegye!
Iszonyúan megbizhatatlan, és nem mindig fedi a valóságot. És ugye, minden esetben, ha jó, ha rossz, leellenõrzik jó minõségû, nagy felbontású UH-val. Sok olyan véleményt hallottam, hogy mivel ilyen jól meg lehet állapitani az UH-on, felesleges az AFP vzsgálat. Ezt egyébként nagyon sok nyugati országban nem is használják, éppen ezért! Legttöbször KISMAMARIOGATÓNAK hivják ezt a vizsgálatot a sok tévedés miatt, mert általában kiderül hogy felesleges volt úgy aggódni!!! Volt egy ilyen topik is, most nem találtam meg, de ott a kezdõ hozzászólás igen tanulságos!Kép

Conti!

Ajánlom a fagyasztott málnát!!! Én régebben mindig tejturmixot csináltam belõle és a málna megfagyva isteni. Egy kis bodzaszörp, meg igen finom izt ad neki, de tényleg nem sokKép Szerintem próbáld ki, és még laktat isKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Virág!

Igen, köszi!
A weblappal kapcsolatban majd írok magánban, de annyira fáj a derekam, hogy nem bírok sokat ülni a gép elõtt. De persze virtuálisan lehet szó a kölcsönadásról... Kép Ugye tudod mirõl van szó??? Kép
Csak majd kellene hozzá valami elképzelés.

Nagypocisok!
Nektek nem jön valami nyálkás bigyó? A nyákdugóra gondolok. Nekem egyre több marad a papíron, de fehér, nem véres egy picit sem. Igaz holnap megyek a dokihoz, de valahogy nagyon izgat ez a dolog. A két lánynál nem emlékszem ilyenre, sõt nyákdugót sem láttam még. Kép

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

Forti,
Nem kaptam mailtKép.

Lányok,
ma voltunk UH-on. Már majdnem 1600g a picikénk! A 30. héten ez állítólag igen jónak mondható. Fejvégû fekvésben van, és mindene oké.Kép És mostmár biztosan kislány, azaz Lili leszKép! Viszont nálam kiderült, hogy vérszegény vagyok, és hát a hasim is minden nap keményedik elég rendesen, így magnéziumot is kell szednem. Már lassan 1 hónapja nincs a dokim és még 3-4 hétig nem lesz, a többi doki pedig nem igazán törõdik velünkKép. Kicsit elszontyolodtam, mert ezeket a dolgokat is a kerületi SZTK-ban vették észre, a kórházban nem is foglalkoztak vele. Ugye, hogy nem fer ez? Na nem panaszkodom tovább, de kicsit rossz lett a hangulatom a mai nap után.

Pusz,
Ilke 30+3 a mai UH alapján

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Van egy rossz hírem számotokra. Dojika kiesett a friss kismamák közül. Ma hajnali 1 óra 4 perckor ugyanis megszületett Máté KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Az UH némileg túlzott a méretével kapcsolatban, mert "csak" 3500 gramm lett, amihez 52 cm tartozik.

A többit majd holnap, akarom mondani ma délelõtt. Kép
Byk

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy Kiszel Máté, Dojika kisfia, 1 óra 04 perckor megszületett.
Hatalmas gratula mindhármuknak!

Ágci

Kép
Ágci

Jo reggelt mindenkinek látom megint én vagyok az elsö
Kata most már én is elmondhatom hogy kaptam már virusos levelet vagy is inkább egy olyan levelet hogy amibe levanirva hogy virusos levelet küldöt valaki nekem .UGY HOGY VIGYÁZATOK MERT MEGINT Szorakozik velönk valaki .azonal a kukába dobtam a levelet miután meg mutatam a kispapának is. amugy is minden ujan levél ott végzi rögtön amelyiket a rendszer hibás Csatolt fájlnak mond erre a levélre is azt irta ki hogy hibás csatolt fájl. Na megyek mert még ösze kel készülnöm az utazáshoz mindenkinek jo hétvégét kivánok és szép napot KépKépKép
UI: Bocsi az OFF ért .puszi csics 28+
csics

Dojikának Oriési Gratula a kisfiához és sok finom tejcit kivánok Pusz Csics 28+ KépKépKépKépKépKép
csics

Nagyon nagy gratula Dojikának és a pici Máténak!

Puszi:Norcsi.
norcsi
Lenti

Dojikának és a kis családnak sok-sok boldogságot kívánunk!Kép

Dió (és Almamag 31)
Dió

Dojika!
Nagyon gratulálok a kisfiadhoz!

Bringa!
Neked sokat mozog a baba? Nekem van olyan amikor többet és van olyan mikor csak néhányszor. Érezted már, hogy csuklik?
Én még nem. Te nem akarsz elmenni a 4D ultrahangra, én már gondolkoztam, hogy idõszerû lenne bejelentkezni.

Szerdán voltam a MÁV kórházban szüléselõkészítõ elõadáson.
Nagyon jó volt és ott is szóba jött a beöntés. Õk javasolják mert azt mondta a doki, hogy mikor jön az a bizonyos "nyomás" érzés az pont olyan mint mikor kakilni kell és aki nem kapott beöntést az félve nyom, hogy nehogy baj legyen és így nem tudja ellazítani kellõen a gátat.
De különben itt is azt mondták, hogy mindenhez hozzá vannak szokva (csak hát szerintem a férjed elõtt azért elég kellemetlen)

Ma megyek vizsgázni drukkoljatok.

Petra (26+0)
Petra

Sziasztok

Dojika
Sok-sok boldogságot a kicsi Mátéhoz! És sok tejcsit neki. Várjuk majd a történetedet Kép

Ilke
Akkor most kaparhatom megint össze a gondolataimat. Nem értem miért nem ment át. Már vagy 3-4 napja küldtem.

Forti
(27+1)

Kép
Kép
forti

KépJó reggelt MindenkinekKép

Különösen Dojikának, Máténak és Byk apukának!KépKépKépKép

Ez egyáltanán nem rosz hír, sõtt!! Gondolom már Dojika is nagyon várta! Sok-sok tejcsit és nyugodt, kiegyensúlyozott, ügyesen szopizó Máté babát kívánok nektek!KépKép

Nagyon várjuk ám a szüléstörténetet, hogy tudjuk mi itt a "végén", hogy mire számíthatunk!

Kata007!

Néha nekem is marad a wcpapíron átlátszó tojásfehérje szerû valami, de minimális mennyiségben.
A nyákdugó 1-2 cm3 mennyiségû rózsaszímû-kékes-esetleg véres nyálkás folyadék. Ezt a szüléselkészítõn mondták.
Nem biztos, hogy egyszerre távozik az egész, de nagyobb a valószínûsége, hogy észreveszed, mint az, hogy nem. Lehet, hogy a hüvely gyakorol a szüléskor szükséges síkosítás miatt? Vagy ez hülyeség?

KépPetraKép!

KépKépKépSZURKOLUNK A VIZSGÁDHOZKépKépKép

Pucúr és Dóribaba 34+1
Pucúr

Sziasztok!

Dojika és Byk!

Hatalmas gratula nektek! Kép
Sok boldogságot a kis Mátéhoz!
Most már tényleg jöhet az én Dórim is, hiszen a fiúnak illik idõsebbnek lenni, nem??? Kép

Petra!
Nagyon igaza van annak a dokinak aki ilyet mondott. Aki már szült az biztos egyetért vele.

Kata (38.)

KépKép

KépKép
kata007

Szép jó reggelt mindenkinek!

Dojika
nagyon sok boldogságot a kis Mátéhoz és az igazi anyasághoz! Kép

Petra
Szerintem ne aggódj, ha ezt elolvasod, meglátod miért. Én nagyon megörültem, amikor úgy igazán éreztem, hogy ez Õ. Azt hiszem már írtam, hogy ez csak úgy a 20-21. héten történt így, elõtte csak a klasszikus bélmozgásos, nem egyértelmû ficánkolások voltak.
Szóval múlt hét vége felé vagy másfél napig nem éreztem semmit. Már a kispapával minden próbáltunk, ittam egész nap, hangokat adtunk, stb, de semmi. felhívtam a dokimat, õ meg azt mondta, azonnal menjek be a szülészetre, mert meg kell nézni, él-e a baba. Gondolhatod! Kép Ott azzal fogadtak, hogy miért vártam ennyit! na szép. Lefektettek az Uh-s ágyra, s várni kellett, amíg beindul a gép (este volt), hát elég kínzó volt. Viszont, ahogy megérintett az Uh fejével a doki, már mondta is, meg a nõvér is, hogy most is mozog, meg most is! De én ebbõl semmmit sem éreztem!
Szerencsére azóta egyre jobban, de mivel nem mindig ugyanakkor, nem mindig ugyanolyan intezitással, néha már épp megijednék, amikor eszembe jut a szombati sztorim. Szerintem ne aggódj, mert ez normális. ha mégis nagyon kétségeid vannak, inkább menj be a dokidhoz, vagy a kórházhoz, mert az megnyugtat, s neked is, meg a babának is jobb.
Különben azt hittem, egyedül én vagyok ilyen aggodalmaskodó, de lehet, hogy ez általános? Kép
Üdv,

bringa (25+3)
bringa

Petra

És elfelejtettem, hogy egy nagy kalappal a vizsgádhoz!! Kép

bringa
bringa

Pucúr!
Hát este már biztosan többet tudok majd, mert megyek du. a dokihoz aki meg is fog vizsgálni. Nekem a két lánynál indították a szülést, így halvány gõzöm nincs, hogy milyen ez a nyákdugó. Annyit tudok, hogy nem fehérnek kell lenni, nekem pedig az.

Most már kezdek izgulni, hiszen a múltkori vaklárma után még a végén kihúzzuk a kiírásig. Kevés ember éli meg, hogy a táblázat elsõ helyén legyen, de azt hiszem én meg fogom. Pedig én már nagyon babáznék... Kép

Kata (38.)

KépKép

KépKép
kata007

Dojikának és családjának szívböl gratulálokKép

Mona,
Bocs, hogy nem válaszoltam. Szóval volt 2 éve egy retinaleválásom a bal szememen, amit csak mütéttel lehetett hejrehozni. Most van egy gyürü a bal szememben. A gond az, hogy mindez megtörténhet a jobb szememmel is.

A retinaleválás az egyik legnehezebben kezelhetö szembetegség, nem biztos, hogy az elsö, második, v. harmadik mütét sikeres lesz, mert a retina nem feltétlenül tapad vissza a helyére és újra, meg újra leválik. És mindezt megtetézve a látás sem állítható vissza 100%-osan. Az orvosok örülnek, ha a látásod 60-70%-át vissza tudják adni, a 80% pedig már kimagaslóan jó eredménynek számít.

A retinaleválást különben nagyfokú megeröltetés is okozhatja, hát ezért nem szülhetek rendesen, csak császárral.

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

próba!
nikie

Dojika, Máté, Byk!
Gratulálunk!!!!!!!!
cory, Balu, Csala

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Dojika hatalmas gratula Máté babához Kép Kép Kép

Húha aszem én már csak a 10 vagyok a táblázatban. Kezd nagyon izgi lenni, no legkésõbb hétfõig összepakolok!

Norci
Norci

Sziasztok, jo regelt!

Hat Dojika es T.csalad, gratulalok!

nekem ma mondtak eloszor hogy mintha kezdene latszani rajtam hogy helyzet van/lesz. marmint az arcomon latszik.
es vizesedem Kép

de meg mindig egyben!
m
(nemtommennyi)
martina

Kata,
persze, tudom, mirõl beszélsz. Kép Ami a nyálkás izét illeti: nekem csak a 4. babánál volt ilyen. Legalábbis akkor vettem csak észre. Elõször nekem is csak színtelen volt egy-két napig, de nagyon sûrû, aztán néhányszor nagy mennyiségben vöröses, látszott, hogy friss vér van benne. Egy nap múlva szültem. De az a helyzet, hogy 1 vagy két hét is lehet a nyákcsap távozása és a szülés között, bár ez nem jellemzõ szerintem.

Puszi:
Virág
Virág (fiore)

Dojika, Byk
óriási gratula a nemisolyankicsi fiúcskához!!!!!!! Várunk az elsõ napokban! Kép

Pusszancs:

Virág
Virág (fiore)

Csilla1!
Hatalmas gratula Erik babához! Sok tejcsit, jó egészséget!

Dojika, Byk!
Nektek is nagyon gratulálok és jó egészséget Máté babának és az egész családnak!

Hajrá finisesek! Frontmentes napokat minden kismamának!
Halacska 30+2

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Elõször is!

És a friss babás táblázat!

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Mummy Iván 3600 g, 56 cm 2002.04.07 ( - ) 6 nap
Robi Tamara 3006 g, 52 cm 2002.04.25 ( - ) 4 nap
Krita Nelli 3450 g, 50 cm 2002.04.19 ( + ) 8 nap
Mia Soma 3290 g, 55 cm 2002.04.14 ( - ) 24 nap
Bubu Lili 4000 g, 54 cm 2002.04.21 ( - ) 2 nap
Sheila Melissa 2850 g, 47 cm 2002.04.30 ( - ) 6 nap
Bszilvi Péter Attila 2970 g, 50 cm 2002.05.01 ( - ) 3 nap
Csilla1 Erik Gyula 3820 g, 55 cm 2002.05.08 ( - ) 1 nap
Dojika Máté 3500 g, 52 cm 2002.05.10 ( - ) 11 nap</pre>

Kép
sasha

Sziasztok!

Bocsánat, hogy elõzõ hozzászólásomat nem igy inditottamKép Most viszont a friss kismama táblázatKép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Szilvi 40 / 0 28 év/1.b. Budapest 05.03 [size=-2]HIETE / Dr. Dancsó[/size]
[size=-2]2.[/size] Zsunya 40 / 2 25 év/1.b. Budapest 05.13 [size=-2]János Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Margaréta 38 / 6 26 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen[/size]
[size=-2]4.[/size] Mano 37 / 5 29 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]5.[/size] Vicamama 37 / 5 31 év/2.b. Pécs 05.26 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]6.[/size] Bori 37 / 2 32 év/3.b. Kisbodak 05.30 [size=-2]Mosonmagyaróvár[/size]
[size=-2]7.[/size] Kata007 37 / 0 35 év/3.b. Miskolc 05.31 [size=-2]Miskolc Megyei K. / Dr. Gyurkó[/size]
[size=-2]8.[/size] Martina 36 / 6 28 év/2.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 06.01 [size=-2]BM Kórház / Dr. Gerencsér[/size]
[size=-2]9.[/size] Norci 36 / 5 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 06.02 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]10.[/size] Törpi 36 / 5 26 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Marcsi 35 / 4 31 év/2.b. Budapest 06.09 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]12.[/size] Blano 34 / 6 24 év/1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]13.[/size] Any 34 / 4 34 év/2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]14.[/size] Kato 34 / 4 27 év/2.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 06.17 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szép[/size]
[size=-2]15.[/size] Pucúr 34 / 2 29 év/1.b. Budapest 06.15 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]16.[/size] Katesz 32 / 4 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]17.[/size] Gumicukor 32 / 1 25 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]18.[/size] Beszti 31 / 6 27 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]19.[/size] Dió 31 / 1 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]20.[/size] Conti 31 / 0 34 év/2.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]21.[/size] Ilke 30 / 4 26 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]22.[/size] Halacska 30 / 2 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]23.[/size] Nyuszi 28 / 4 32 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]24.[/size] Zsanci 27 / 4 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.05 [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Mészáros Márta[/size]
[size=-2]25.[/size] Malacka 27 / 1 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]26.[/size] Csics 28 / 0 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 08.08 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Forti 27 / 1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]28.[/size] Djeszter 26 / 4 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]29.[/size] Zsani 25 / 5 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]30.[/size] Bringa 25 / 3 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]31.[/size] Anda 24 / 3 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]32.[/size] Petra 25 / 1 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]33.[/size] Viktória 25 / 2 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]34.[/size] Iddi 24 / 3 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]35.[/size] Nóra 22 / 2 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]36.[/size] lomis 23 / 2 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]37.[/size] Zsóka 21 / 2 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]38.[/size] Kriszti 21 / 5 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]39.[/size] Nyusza 21 / 3 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]40.[/size] Dec8 21 / 4 24 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]41.[/size] Gyöngyöske 21 / 2 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]42.[/size] ParaZita 21 / 0 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]43.[/size] Lella 20 / 5 33 év/2.b. Tripoli 09.23 [size=-2]Oil Clinic[/size]
[size=-2]44.[/size] Edina 19 / 5 24 év/1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]45.[/size] Mona 19 / 5 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Csatlós[/size]
[size=-2]46.[/size] Sasha 19 / 2 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]47.[/size] Bolegajudit 18 / 3 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]48.[/size] Sch_moncsi 16 / 1 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]49.[/size] I_ancsa 17 / 5 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kocsis[/size]
[size=-2]50.[/size] Kataa 16 / 3 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]Nyírõ Gyula Kórház[/size]
[size=-2]51.[/size] Lora 15 / 1 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]52.[/size] Szilcsike 15 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 11.01 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]53.[/size] Csipkebogyó 15 / 1 26 év/1.b. Németország [size=-2]XVII.[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]54.[/size] Mj (Móni) 12 / 3 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]55.[/size] Pilinke 12 / 0 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]56.[/size] Kamelia 11 / 3 23 év/1.b. Helsinki 11.26 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]57.[/size] Kisvakond 7 / 5 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]</pre>

Puszi
sasha

Kép
sasha

SziasztokKép
Megjottunk az UH-rolKépKép
KISFIU!!!!!!!
Uuuugy orulokKépKépKépMert hat az elso igazi megerzesem azert megiscsak kisfiut sugott csakhat biztosan elbizonytalanodtam ahogyan kozeledett az UH idopontja.
Apa is nagyon buszkeKépMeg szivhangot is hallgattunk,most hallottam eloszor az ovetKép es a koldokzsinorkeringese is rendben vanKépKép
Olllyan boldog vagyokKépKépAz idopont itt is stimmel mostmar tutti a szept 15.

MJ
Mi tavaaly voltunka Garda-tonal,gyonyoru helyKépA vidamparkot ki ne hagyd,szenzacios!

Dojika
GRATULA a pici fiadhozKépKépSok tejcsiket kivanokKép

Karta
Nekem hofehetr volt es ket hettel a szules inditasa elott ment el a nyakdugo.Most ez jo vagy rossz hirKépSzerintem csak az a biztos,hogy mindenkinel masKép

Meg jovok!!!!!

cuppp,Krisztinka&Gergo/21+5/
krisztinka

Petra!

Nézzenek oda! Majdnem elfelejtettem szurkolni a vizsgádhozKép DE még idejében eszembe jutott, pedig még irni is szerettem volna az elõbb, csak az eszem olyan mint a rosta likaKépKépKép

pusszancs
sasha
19+2

Kép
sasha

Dec8!

Küldtem neked mailt!

sasha

Kép
sasha

Sziasztok,

Dojika,
Gratulalok a Matehoz es sok boldogsagot mindharmotoknak.

Krisztinka,
Gratula a sikeres UH-hoz.

Lanyok,
tegnap voltam dokinal es o is mondta hogy a vedono ne mondjon semmit mert a 3 kg a 17.heten jo es nem ekll leallni avitaminnal.
Jovo heten elvileg megavan az AFP-eredmenyem es azzal kell menni UH-ra a kovi heten.Mar alig varom,kivancsi vagyok mekkorat nott a babu.
Nalunk a nev kerdes mar akkor elv olt dontve amikor osszehazasodtunk.Mivel a ferjem csak felig magyar igy a nev sem volt egyszeru.De vegulis ha fiu ALEXANDER ha lany akkor INEZ.
Mi nem kerdezzuk meg ugyhogy a vegen fog csak kiderulni hogy melyik nev lesz a befuto.

Sasaha,
En is imadom a fagyasztotot malnat,cukorral es tejszinhabbal.De turmixnak is imadom.Minden este ez a csemegem vacsi utan.Annyira jol esik mint meg sohaKép))

Puszi mindenkinek s esomentes napot,
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kismamik

Kérdésem lenne, volt valakinek magas vércukra? Mit jelent , hogy diétázni kell??? Help me plíz!

Nyuszi
28+3
Nyuszi

HAlihó

Én botor elfelejtettem gratulálni Dojikának és Csilla1-nek a Babucikhoz!!!! Sok Boldogságot Kivánok!!! KépKépKép

Nyuszi
Nyuszi

Sasha
Bocs hogy nem jöttem vissza tegnap, de ha én egyszer elhagyom az irodámat, nincs az az isten, hogy visszajöjjek. Így is nehezen tudom elintézni a dolgokat.
Nekem miért nincs otthon netem?Kép Most már tényleg létszükséglet!!
A fagyasztott málnát én is imádom Kép, kis tejjel, cukorral v. mézzel turmixba! ISteni!

Dojika
Gratulálok a "kicsihez". Látom mégsem volt erdemes izgulni a méretei miatt. Kép

dec8 (21+4)
dec8

Sasha
válaszolta

dec8
dec8

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?