Sziasztok!
Jó sok hozzászólást kellett végigolvasnom (szerencsére
), de nagyjából sikerült is.
Martin ma megint Csolnokon van, igy egy kicsit több időm van, igaz ma Márk elég nyűgös, állandóan kézben szeretne lenni. Lehet, hogy jön a hó? Akkor szokott ilyen lenni.
Erika,
Köszi, hogy felraktad a képeket, nagyon örültem neki, hogy ha már nem tudtam ott lenni, legalább láttam a gyerekeket. Olyan édesek, ahogy együtt játszanak. Kár, hogy az anyukák nem nagyon látszanak a képeken, mert én pl. a Ritáról és Renáról még nem is nagyon láttam képet.
Nagyon ügyes a Viki, hogy már felállt. Azóta is gyakorolja?
Nagyon szuperek ezek a naptáras képek, majd egyszer én is kipróbálom.
Kérdezted, hogy a pelusok légáteresztők-e. Igen, mindegyik az. Rena már rendelt belőlük, majd ő elmondja jövő héten, hogy milyenek.
Jövő héttől lesz popsitörlő is, de még nem tudom, hogy mennyi lesz az ára.
Rena,
Hogy tetszik Benedeknek a játszóhenger? Mennyi idős kortól lehet használni? Amikor már tudnak mászni? Én is szerettem volna venni Márknak Karácsonyra, mert a Tescoban volt akció, de megint csak ál-akció volt. 3 dolgot szerettem volna venni, egyik sem volt. Amikor megkérdeztem a vevőszolgálaton, hogy miért nincs, azt mondták: Á, ezekből jön 1-2 db, amit még rögtön aznap el is visznek". Nagyon pipa voltam....
Irtad, hogy a fiúk sosem alszanak együtt. Sajnos nálunk ugyanez a helyzet, ezért sem irok mostanában annyit. Amikor Martin alszik, akkor Márkot csititgatom, nehogy felébressze Martint, amikor meg Martin van ébren, akkor le sem ülhetek a géphez, mert ráncigálja a kezemet, hogy menjek vele játszani.
Ti este mikor mentek aludni?
Kipróbáltam Cirmike tanácsát, hogy nem altatom el délután Martint. Hát, igaz, hogy 10-10.30 helyett már 9-kor elaludt, de du 5-től annyira nyűgös volt, hogy alig birtam vele.
Igazad van abban, hogy el kell fogadnom őt ilyennek, hogy későn fekszik. Végül is mit várhatok, ha a férjem is szinte minden nap 1 után fekszik csak le?
Lola,
tök meglepődtem, hogy egy oltástól ilyen komoly problémák lehetnek. Szegény Soma, biztos nagyon fájhatott neki.
Edit,
Gratula Marcinak a mászáshoz. Tényleg, a többiek nem nézik őt furcsán, nem próbálják utána csinálni?
Akartam már korábban mesélni, hogy a bébitornáztató nálunk is nagyon bevált, nagyon szeretik a fiúk (Martin is
) Mindig felhúzza Márknak a zenélős méhecskét.
Én is jobbulást kivánok a betegeknek, remélem hamarosan mindenki felépül.