Új privát üzeneted érkezett!

Judit Kép
én vírusos gyomorrontást kaptam a pasikkal hivatalosan Kép Kép
csak az a gond, hogy ha bármi ilyen van, és ő már képben van, hogy mennyi a lombik ideje meg ez az, akkor tök mind1 mit csinálsz gyanakodni fog.

nálunk a korom miatt nem gyanakodtak, sőt mint kiderült a legfelső főnököm azt sem tudta, hogy férjnél vagyok Kép Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!
Genetikailag mind a ketten tök normálisak vagyunk, szóval már erről is van papírunk. Kép Kép Kép

Kiscsillag!
Ne legyél letörve hiszen előtted a sok sok lehetőség és miért is ne sikerülhetene elsőre??? Ennek kell a alegnagyobb optimizmussal nekilendülni. Én az első előtt szentül meg voltam győződve a babagyárba jöttem ahonnan mindenki csak mosolyogva lép ki! Hajrá és sikerülni fog!!!!!!!!!

Fanni!
Az én dokim azt mondja, hogy teljesen normálisak ezek az "önöző" érzések amik a felszínre kerülnek ilyenkor bennünk, nem is emberek lennénk ha ne éreznénk fájdalmat, irigységet. Peresze bizonyos korlátokon belül.
Ne keseregj a március az egy gyönyörű hónap, biztos a ti babáitok már szép időben szeretnének költözködni és ezért toldodik!!!!!!!!

Cjud!
Hát nem egyszerű a helyzeted, így hogy tényleg tudják hogy mi fán terem a lombik és hogy az előző gyermek is abból van azért sok sikert kívánok talán a kislányoddal írasd ki magad az lehet nem olyan feltűnő egy bárányhimlő pl. sokáig tarthat, vagy mumsz.....

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
a genetikai vizsgálat miből áll? bármelyik kórházban kérhetem, vagy specko?
monyo

Kriszta, Köszönöm!

Fanni, akkor nem hiába drukkoltunk! Kép

Igyekszem én is eldugulni babás ügyben, a háttérből figyellek benneteket és szorítok!!!

Mi lehet Laráékkal?
reno
24+0
renoka

Zsebi !

Ez jóóóó, kell valami más a következő lombik előtt ?

Én most elhúzom a csíkot, úgy fáj a pocim Kép
de nem baj, 29 napra megjött Kép

mniki

Lujzika, Borsókás!
Most a Papp doki akiről Ti beszéltek Az Dr. Papp György????? Vagy mostmár én elvesztettem a fonalat a sok Papp között. Kép

Renó!
El ne duguljál már itt nekem!!!!! Tessék írni róla mi most irigykedünk, de azért tudni akarunk mindent mer nemsokára már nekünk is az lesz a gonolatunk mit hol vegyünk meg ilyenek! Szóval írásra fel!!!!!!!!!!!!!

Monyo!
A genetikára a Szabolcs utcába kell menni, illetve mi ott voltunk, nincs mindenhol. Papír nem kellett hozzá bejelentkeztünk elmondtuk a dolgainakt amiket kérdeztek utána levették a vért fizettünk 10e forintot kettőnkre és küldték az eredményt. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lujzika, Borsókás!
Jó már látom egyről beszélünk a Papp doki rendel a KRIO-ban is és rendel a Szabolcs utcában is, nyilván utóbbiban tb alapon. Kép

Orsi!
A KRIO-ban milyen fajta vizsgálatokat végeznek még ez a szokásos spermaszámlálgatáson kívül?
Egyre jobban hajlunk affelé hogy kikérjük más doki véleményét is.

Az őszintét megvalva amikor a genetikusnál voltunk és látta az összes spermavizsgálatos papírunkat azt mondta nem is érti miért küldtek mindet lombikozni, na jó azért ez is egy szélsőséges vélemény, mert a számok magáért beszélnek, de hátha másik doki mást mond. Mert sajnos a Kaáliba ugye nem foglalkoznak ilyen jellegű dolgokkal! Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Mka, Kép
Igen, nézik ezt a cisztikus fibrózis izét is. Ennek még csak nagyon felületesen olvastam utána, de amiket írtál, azalapján némileg megrettentem, jobb, ha még jobban elolvasgatom, hogy mi is ez valójában.

Timi! Kép
Agyam elhagyom a hivatalokon. Sajnos ma Mo hatóságai úgy működnek, hogy amire 30 nap az ügyintézési határidő, akkor azt az utolsó percig ki is használják. Sőt, ha van +30 nap haladék, akkor azt is. Hát, csak azt tudom mondani, hogy kitartás! Kép
Egyébként nálatok konkrétan mi a párod baja? Azt már írtad, hogy vmi genetikai jellegű, de bevallom másra nem emlékszem. (Bocs, ha azért nem írtad, mert nem szeretnéd, de tényleg nem emlékszem.)

Stella! Kép
Juhéééééjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!! Kép
Hát nekem komolyan ez volt a nap jóhíre! Hogy lesz netetek jövő héttől otthon is! Kép Nagyon-nagyon örülök! Kép

Niki - Fanni! Kép
Nagyon egyrugóra jártok! Remélem ez azt jelenti, hogy mihamarabb indulhattok is a köv. lombikkal!

Wish! Kép
De jó, hogy itt vagy! Kép
Már visszamentél dolgozni? Mikor indul nálatok a stimu?

Puszó:
Seszi
seszi

Zsebi,
megkérdezhetem, hogy milyen voll nálatok a spermavizsgálat eredménye?
monyo

Zsebi Kép
van rendes manuális andrológiai vizsgálat is, szóval full service Kép

O.
(aki ma vett 3 tesztet, hétfő reggelre... ha pohzitív lesz azért, ha nem akkor azért Kép)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük a drukkolást.
Sajnos rosszul emlékeztem az októberi sorszámunkraKép. De így is nagyon örülünkKép.
Július 5-én 182.-ek, októberben 143.-ak voltunk, most 123. Ha továbbra is ilyen jól halad a sor a húsvéti ajándékunk a 99-es sorszám leszKép És az mindjárt itt lesz!!!!!!
Mi is babás karácsonyban reménykedünk!

Latimi
Megkérdezhetem a ti sorszámotokat?

Stella
Örülök, hogy a babók ilyen nagyokKép
Jó, hogy lesz neted otthon!!!

Icsilya
Már csak pár nap. Drukkolunk!

Mindenkinek szép hétvégét!
Üdv Süni
Kép
süni_renóca

SesziKép
Jövő hét vége felé fog megjönni a mensim, akkor kezdünk, bár most éppen nem vagyok biztos benne, lehet hogy még halasztjuk egy hónappal. Nem tudom...
Dolgozni már dolgozok, bár nagyon nehezemre esik a három hónap pihi után. De legalább gyakorlom milyen lesz, ha a gyerköcök után kell majd visszamenni Kép

wish

VKOrsi
Te reggel adtad be magadnak az injekciókat? Ha igen akkor a repesztöt is majd reggel kell? Percre pontosan mindig???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló Kép
én úgy adtam, hogy reggel a suprefactot este a gonal-f.t.
Az, hogy repesztőt mikor kell az orvos mondja meg, attól függ, hogy mikor lesz a punkció!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

VKOrsi
Én eddig mindig este adtam, vedtem be. Most úgy döntöttem változtatok rajta. Hátha szerencsém lesz. Kép Veled mi van? Van már valami tüneted?

Ezt küldöm neked:
Kép

kagyló

Seszi,
Nem akartalak elijeszteni, ne haragudj. A cisztikus fibrozis ha eddig nem jott elo, mar nem fog, mivel genetikai a problema, ha felszinre kerul, akkor az már születéstől kezdve ott van, nem alakul ki idő közben. A genetikus úgy magyarázta, hogy a szülöktől örökölt bizonyos gén egyik fele nagyon hibás, a másik fele csak kicsit, ezért nem a cisztás fibrozis alakult ki, hanem "csak" nincs ondovezető. Ha mindkét szülőtől nagy hibával rendelekző gén felet kapott volna a párom, akkor jelent volna meg a CF, amivel elég ritka, hogy sokáig élnek az emberek, ez egy csúnya tüdőbetegség. Szóval NO para.
Nem lesz semmi baj.

Mka
Vendég

Kagyló Kép
pasikkal sem volt semmi tünetem, így jobb, hogy nincs, mert akkor csak pszicés lenne....

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

VKOrsi
Gondolok rád! Kívánom, hogy sikerüljön, és mindenkinek itt a forumon!! Kép

kagyló

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek köszönöm az információkat, a segítséget!
Azt hiszem, a kislányommal fogom kiíratni magam, aztán reménykedünk, ti meg szorítotok. (Ugye szorítotok ezerrel??????)

Wish!
Próbáltam visszakeresni, mi történt veletek, de nem találtam meg. Nem sikerült a transzfer vagy el sem jutottatok odáig? Bocs, ha sebeket szakítgatok, de a kíváncsiság...

Icsilya!
Hétfőig azt hiszem nem leszek gépközelben, de gondolok rátok és nagyon szorítok!
Mindenkit puszilok!
Judit
cjud

Renikém!
A karácsonyi babóca már tuti, sőt előbb és addigra már egy full összeszokott család lesztek. Kép

Orsi!
Három teszt akkor felszereltél, csak lesem a bátorságodat én biztos nem mernék a 10. napon tesztelni, bár neked a fiúkkal is szerencséd volt és már a 9. napom megmutatták hogy anya itt vagyunk. Drukk megy tovább!

Wish!
Miért bizonytalanodtál el, hisz oly rég erre vársz, hogy kezdhess tessék lelkesedni én nagyon drukkolok!!!!!!!!!

Kagyló!
Én együtt adtam be a gonalt és a suprét az egyik az egyik oldalba a másik a másikba. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszi mindenkinek a drukkokat Kép
jah, hétfőn tesztelek ám Kép holnap lesz tényleg a 9. nap, a pasikat ekkor már mutatta, tényleg... de most nem merem bevállalni...

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!
Nem nagyon tudtam vissza olvasni, mert majd leragad a szemem.

Fanni
Örülök, hogy végre pirike megérkezett!Kép

Farkasok Judtja!
Én is megcsináltam a 90-ven napos diétát.Nekem bőven volt feleslegem, én 15 kg-ot fogytam.A végén már elég nehéz volt.Sok sikert!

Edina
dedina

Icsilya
Nagyon-nagyon szorítok értetek!!!Kép

Edina
dedina

Tegnap voltam ultrahangon,mind a kettő babócnak láttuk a pici szívét dobogni KépApa is bejöhetett nagyon büszke volt rájuk KépMindenkire folyamatosan gondolok ám és ha jobban leszek egy picit teszek fel majd képeket is Kép

Tesztelők KépNem feladni,küldöm nektek a hányingert,oké?
limbi

Limbi, ÉLJEN! Várjuk a képet a picurkákról! Nem vagy jól? De csak hányinger, ugye?

Orsi! Nagyon szorítunk neked!!
reno
24+1
renoka

Orsi!
De hétfőn mész vérvételre is nem???????

Limbi!
Remélem én is hogy csak hányingered van és semmi más baj nincs! Küld a narancssárga részbe bárkinek a róka családot mert itt mindenki majd megkörül érte. Kép
A Kaálitól akkor már búcsút is vehettetek vagy még mész oda?

Na megyek mert még sok dolgom van!
Kép délelőtt megvolt a bevásárlás!

Most megyek Kép és Kép
Kép majd Kép.

A párom pedig Kép.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Seszi!

Az én páromnak volt mumpsza, és az apjánál is voltak már gondok a babagyártással. A kettő összeadódott sajnos. A spermaszáma nagyon minimális, és azok sem azt csinálják, amit kéne.

Süni!
A mi sorszámunk 199. De ez már elviekben meg is változtt, ugyanis soknak összejött spontán a baba. Az új sorszámról majd márciusban értesítenek.

Nektek már tutira lesz bőven karácsony előtt babátok. Nagyon szorítok.Bízom benne, hogy nekünk is, ha ilyen gyors ütemben haladunk majd mi is az 1-es sorszám felé.

Limbi!
Jó volt olvasni az uh-os beszámolódat. A képeket mielőbb rakd fel, ha tudod.

Timi
latimi

Cjud! az hogy mivel vagy tp. senki sem tudja, mert egy kódot irnak csak rá, igy a fönököd sem tudhatja hogy lombik kezelés v. más betegség. Én azért nem mondanám meg a lombikot mert a védettség szerintem fabatkát sem ér, mert ha nem sikerül akkor utána viszont tudják hogy hosszabb távon valszeg már nem számithatnak Rád és lehet emiatt válnak meg. Én nem bántam meg hogy egyik lombikot sem vállaltam fel elöttük!

Köszönöm aki kérdezte, Orsi még mindig lázas, tegnap este fülészetre küldtek minket, de szerencsére nincs arcüreggyulladása, csak a mandulái hatalmasak. Kapott láz ellen szurit, az reggelig kitartott, de azóta lázas, megint nem lehet lenyomni egyik gyogyszerrel sem. 5kor kell telefonálni azt mondták ha nem javul megint vissza kell vinni. Valszeg ez lesz, de neki is jobb lesz ugy. Amugy nagyon rossz volt hogy nekem kellett lefogni, ha fájt ha nem fájt neki.
De én nyugodtabb vagyok hogy nem olyan komoly a baj, és a láza sem 40 fokos már.

Zsebi! Köszi az infot, ez megnyugtat, mert bár nagyon fájna a szivem, de inkább legyen csak 1 egészséges baba mint 2vel vetélés. Azért mivel több orvos nem javasolja az ikreket, én inkább félek töle. És már csak 2 lombik maradt. Bár a spontánban is nagyon bizunk! De egyre jobban tudjuk közeleg a nyár, amikor nem várunk tovább.

Leona! Nekem nem kellett fizetni a mütétért, igaz mivel én kértem fel rá orvost, vagyis én választottam ki hogy ki csinálja én adtam neki 5e. De mások többet szoktak, de én nem tudtam többet adni. De szerintem itt ugyis mindenki annyit ad, amit gondol. Régen rossz ha az orvos ez alapján fog megitélni! Az enyém szerencsére rendes.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Cjud,
Nem igazán vettem az írásodat? Most mi is van? Terhes vagy? VAgy mi? Nem értem, pedig végigolvastam!

Dedike,
én min 8 kg-ot tűztem ki célul, majd meglátjuk, egyenlőre egész jól bírható, de megjegyzem, hogy a 15kg is beleférne, bár akkor olyan súlyban lennék, mind 22 évesen. Nem élem magam bele az őrült súlyvesztésbe, mint ahogy semmi másba sem csak csinálom illetve csinálok mindent és nem agyalok annyit rajtuk, aztán majd lesz valami, lehet hogy majd a végére annyira megerősödik az akarásom, mint 22évesen volt. Talán ennek örülnék a legjobban. Ez egy kicsit kacifántosra sikerült.

Sorszámosok!
Szuper hír!Mindjárt vásárolhattok!

Vásáros leendő kismamák!
Shoppingoljatok csak nyugodtan, szerintem érdemes mindenféle rucit vennetek, ami megmarad azt majd a következő poronty elhordja!

Icsilya,
Próbálom megkeresni Neked a Dévay topikon egy webes angolruha turit, majd megírom, ha megtalálom

Farkasok J

Kép
farkasok

Limbi Kép
ezek szuper hírek Kép Kép Kép nagyon-nagyon jó, hogy láttátok a szívecskéket Kép
Te figy Kép nekem hányingert légyszi ne küldj Kép a pasikkal sem volt, és most sem vágyom rá Kép Kép

Zsebi Kép
ezek a hozzászólások Kép olyanokat derülök rajtuk Kép
Persze a terv: hétfő reggel teszt. Ha pozitív, akkor azért megyek, hogy megtudjam mennyi az annyi számosítva Kép ha meg negatív, akkor azért megyek, hogy megcáfolják Kép Kép Kép

Farkasék Juditja Kép
köszi Kép minden forrásra vevő vagyok.

Orsi
aki már nagyon lázban ég

Orsi
KépKépKép
icsilya

VKOrsi
Ne égjél annyira lázban, mert POZÍTIVET fogsz tesztelni. És akkor már talán felcsillan bennünk is a remény 2006-ra. Kép
Én elég változoan vagyok, fáj a mellem, és már alig várom, hogy vége legyen a gyógyszernek.

kagyló

Orsi!
Nem is csoda hogy lázban égsz! Te jó ég akkor a teszt után mindenképp dobj egy levelet, mert nem bírjuk ám sokáig a várakozást!!!!!! A Kaáliba megvárod az eredményt?????? Na ez az amire eddig nekem még soha nem volt merszem. Kép

Judit!
Drukkolok hogy sikeres legyen a 90 napos program, de azért annak jobban hogy márciustól már csak gyarapodjál, ha érted mire gondolok! (Beavatkozás februárban sikeres, márciusban egy spontán.)

Karmen!
Orsinak további gyógyító sugarakat küldök!!!!!!
Ilyen szinten az ikrek miatt tényleg ne izgulj mert ha orovsi ok is van az megint teljesen alátámasztja. Nekünk Krizsa mondta (amikor hármat kértünk vissza és a párom félt mi van ha mindhárom marad) hogy lehet csökkenteni a számot, persze én modntam az milyen.... aztán mondta hogy ilyenkor mindig az anyuka helyzetét is mérlegelni kell és nem szabad adott esetben három csetemőt vezsélyeztetni, néha kisebb a kockázata a beavatkozásnak mint kihordani a többes terhességet. Természetesen ez mind helyzet és alanyfüggő. Kép De drukkolok hogy Orsika után siekrpüljön még egy sponátn és akkor viszont tényleg kicsi az esély az ikrekre. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
dobok.....

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Zsebike
Ma pihizzél is egy kicsitKép!

Limbi
Várjuk a képeket! Jaj de jó lehetett látni őket!Kép

Kagyló
Kitartás, már nincs sok, ugye?Kép

Karmen
Orsinak jobbulást!

Judit
Sok sikert! Csatlakozom Zsebihez. Most sikeres fogyást, márciustól pedig gyarapodást kívánokKép!

Orsi
Már csak egyet kell aludni!Kép

Timi
Olvastad itt Nikinozso=Móruczné Gabika 2006.jan.5. 21.01-es üzenetét?
Levonhattok 20-at a számotokból!!!!
Mert ha jól értettem a 199. az októberi volt. Az örökbebabára várva-beszélgessünk topikon részletesebben is leírta.

Szép vasárnapot mindenkinek.
Üdv SüniKép
süni_renóca

Süni!
Igen ma csak főzök és pihenek. Illetve délutánra elkértem a keresztlányomat és vele megyünk sétálni. Kép

Kép

Neked is szép hétvétét!

Kép

Ja és képzeld el végre nekem is teli van bimbóval a karácsony kaktuszom, igaz megkésve, de van rajta. Ha kinyílik küldök képet! Kép
És van egy másik kaktuszom az mindig nyáron virágzik és most is van rajta, meg is nézem nem virágozott-e el még. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebi!

Az orchidea azóta is virágzik:
Kép
Várom majd a képeketKép
Gyönyörű idő van. Szép délutánt!

Üdv Süni
süni_renóca

Farkasék Juditja!
Nem vagyok kismama. Most ugrottunk neki a lombiktestvérnek. Arra gondoltam, hogy a kislányommal(3és 1/2 éves, lombikababa) íratom ki magam táppénzre, hogy ne tűnjön fel senkinek a cégnél. Sziasztok!
cjud

Sziasztok!

Itt vagyok,olvasok,csak írni nincs időm.
Orsi Nagyon drukkolok!
Farkasok Judit!
Köszi hogy mindig hiányolsz,jól esik.Mi jól vagyunk,de alig jutok a géphez írni,és akkor is az emilekre öszpontosítok.12-én megyünk a Kaáliba gyógyszert iratni.És úgy számolom 25.körül kezdünk.
Sankó bácsi dolgozik ,kevés a szabadnapja.Tegnap 1/4 évszázados lettKép
Jan.30.31,február 1-én lesz a gólyahíres tanfolyam.Már várom.
már szedegetjük össze a babacuccokat,mert annyira jó felajánlásokat kapok,hogy nem lehet kihagyniKép
Lelkileg is teljesen jó érzem magam.
Puszi mindenkinek!
kavicska

Süni!

Mi dec. 16-án kaptuk a sorszámot. Õ mondta a telefonban, hogy ez a szám már nem annyi, hanem kevesebb, csak még nincs meg a végleges besorolás. Kíváncsian és nagyon izgatottan várjuk az új besorolást.

Kavicska!
Örülök, hogy jól vagytok. A következő inszemhez természetesen küldöm a drukkot .

Timi
latimi

Süni!
Elolvastam azt a levelet. Ez szerintem ránk is érvényes. Ha ilyen gyorsan haladunk a sorban, nagyon gyorsan lesz kisbabánk. Így már csak a 179-ikek vagyunk.

Timi
latimi

Icsilya Orsi!

Tessék ide is jönni, és megírni, hogy jártál ma! Kép
Kell egy izgalom ide is, nem gondolod??

Kémkedő Norka
s_norka

Kép Kép Kép Kép
a kis kémem Kép Kép Kép

szóval a mai storym Kép
van 2 db pozitív clearblue tesztem, és van 2 darab negatív corax tesztem... a story röviden ennyi.
én meg nem tudom most, hogy melyiknek higyjek.

a holnapi vérvételt így különösen nagy izgalommal várom Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Ez nem semmi. Bízom benne, hogy a clearblue eredménye a jó. Nagyon szorítok. ++++++

Timi
latimi

Orsi!
Drukkolok holnap a vérvételre nagyon!!!!! Ezek aztán az izgalmak! Éreztem én hogy nem bírod ki holnapig a tesztet!!!!!!!

Kavicska!
Örülök, hogy megtaláltad te is a lelki békédet, így talán az inszem is könnyebb lesz és sikeresebb, hogy nincs olyan görcsös akarat benned!!!!!!! NAgyon nagyon drukkolok!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

VKOrsi
Egyértelmű, hogy a clearblue teszt a jó!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Igen, ez az. Holnap majd meglátod mennyi lesz az annyi... Olyan izgi! Írjál minnél hamarabb!

kagyló

OrsiKép

Nem semmi amit produkálsz!! Holnap sajnos csak este leszek gép közelben, de kíváncsian várom az eredményt!

Hurrá! Már csak 182.-ek vagyunk...

Karmen Orsikájának mielőbbi gyógyulást kívánok!

Latimi
Csodálkoztam ám rendesen a helyi gyámhivatalon. Sokkal hosszabb idővel számoltam, de kellemesen csalódtam bennük.

Petyaanya

Kép
petyaanya

Kép Kép olyan aranyosak vagytok! Kép Kép
bízom én is abban, hogy a pozitívnak kell hinni, és csak korai volt a másiknak a tesztelés Kép
holnap, amint hazaérek írok.
Ne izguljatok, lehet, hogy csak ez 2 körül lesz, mert egyből a kaáli után van egy megbeszélésem.

bízom benne, hogy jó hírekkel jövök.

Van itthon 1 clearblue, azt reggel azért még elhasználom.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Azért már azért is nagy szó mert a Clearbule-ról eddit csak rosszat hallottam, na most te semmilyen HCG tartalmú cuccot nem kaptál, tehát csak a sajátodtól lehetett pozitív. Tök jó!!!!!!!!!!
Ja azért azzal remélem tisztában vagy hogy nem úszod meg részletesen be kell számolnod, hogy mit ettél mit ittál, mit csináltál és egyáltalán milyen vitaminokat szedtél. Hogy kell ezt csinálni??????

Renóca!
Nagyon szép a virágod! Az enyémek ilyenek!

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

VKOrsi
Én úgy tudom a clearblue érzékeny teszt, és hamarabb mutatja ki. Ez már el van döntve, itt baba vagy babák bannak. Kép
KépKép

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?