Hüpi,
Köszönöm, hogy hiányoltál, jólesett
Azt hiszem, hogy a lányom újévi fogadalma az volt, hogy felfedezi a világot
és ezt ezt igencsak betartja.... sőt úgy vélem, úgy képzeli, hogy a veszélyesebb felével kezdi
Egész nap a nyomában vagyok, állandóan, mindenhol feláll, mászik be mindenhova, és alig van vezeték a szobában, mégis megtalálja. Teljesen ki vagyok purcanva.
Ádinak gyógypuszi
Timurr,
Majának jobbulást, szegényke, gyógyuljon meg minél hamarabb.
Vizimanó,
Ákosnak is sok gyógypuszi
Ákos szemei nekem is nagyon tetszenek
Vezso,
Rozinak is jobbulást
Én karácsonykor voltam beteg, mandulagyulladásom volt, és végig vidéken voltunk a nagyiknál, és attól rettegtem, hogy Gréti is elkapja tőlem. De szerencsére megúszta...
Elkérhetem tőled azt az alapanyag listát, amit Connie-nak összeállítottál? neraskukacfreemail.hu köszi
Pviki,
Dórinak grtalulálok az áldogáláshoz
Juszti,
Boldinak nagyon boldog első névnapot
Bea, Virág,
Grétinek is ugyanilyen turbinát vettünk karácsonyra, ő elég jól elvan vele. Nagyon szeret mellette felálni, és a cuccokat leszedegeti róla
Szerintem dicsérjük ezt a masinát, hogy ez a játék legyen a topik babáinál egyen-turbina
úgy mint a micimackós fürdőkönyv
Ildi,
Nagyon sajnálom apukádat, de hátha rendben lesz mninden.
A kezműtéted után pedig remélem már nem kell küszködnöd vele.
kínánom, hogy Marcipán gyógytornásza most már érjen el sikert.
Kingu,
Sajnálom a vizsgádat, sajnos ezekhez szerencse is kell, nem csak a tanulás.
Fürti nagyon édes
Ami a legrosszabb:
Gréti megint leszokott az evésről, vagyis újból nem eszik szilárdat. Nem mintha evett volna.
Karácsony előtt már olyan jól evett mégha keveset is, de a karácsonyi családlátogatsok alatt nem akart enni, az új környezet elvonta a figyelmét, gondolom. Aztán rájöhetett, hogy elvan ő a bébékajcsik nélkül, úgyhogy most megint nem kell neki semmi.
Connie, mit gondolsz, meddig mehet ez így???? Holnap 8 hós lesz Grétinek, nem lesz így valami hiánya pl vas?
Szerintem még akartam valakinek valamit... de elfelejtettem...
Akiren