Sziasztok
Nagyon le vagyok maradva, sokat írtatok, csak a felére volt időm, mert Bence jönne ide játszani.
Bencével ma voltunk újra dokinál. Köhög, sípol a tüdeje, irány a röntgen, baloldali tüdőgyulladása van. Új gyógyszer, jövő héten sem mehet suliba, már magántanulók leszünk. Így gyorsan eltelnek az utolsó napjaim szülés előtt. Szerencsére nincs olyan rossz állapotban, mint amekkora baja van. Itthon annyira babusgat engem és Adrit, hogy néha már szólok neki, hogy ne nyálaskodjon annyira.
Ma egyébként negyed 12-kor kelt fel, én meg 11-kor. Kimerült a drágám, még be is pisilt egy picit.
Én is voltam csütörtökön dokinál. Kicsi lányom addig-addig fészkelődött, míg farosból átment koponyavégű fekvésbe. Úgy örültem neki, de így izgulhatok a szülés miatt. Azt mondta a doki, hogy megpróbálkozunk vele, aztán, ha nem megy, akkor császár. 2600 g a becsült súlya, minden rendben van. Jövő héten kedden leszek 37 hetes, és menni kell ctg-re.
Nana
Én terhességem első 3 hónapjában voltam ingerlékeny. Azóta nagyon nyugodt vagyok. Nálunk, ha minden igaz jövő szombaton lesz zsúr 4-5 gyerekkel. Dani helyes lehet, ahogy udvarol. Bencét abszolút nem érdeklik a csajok, még útálja is, ha ő tetszik valamelyiknek.
Nekem is hátsó falon tapadt mélyen a méhlepéy. Ez nem annyira jó, látszik is, hogy vastagon van írva. Én nem gondoltam, hogy az nem jó, a doki sem szólt, és mindent ugyanúgy csináltam vele, mint előtte. Tornáztam is, bevásároltam. A vődőnő mondta, hogy nem kellene 2 kg-nál nehezebbet emelni. De, sokan nem tudják ezt betartani, ha pl van még egy pici otthon.
Erszényes
A torna soha nem késő. Én a viszér miatt nem mentem. Mikor először voltam otthon gyesen megismertem egy brancsot. Nagyon jó kis társaság volt. Õk már a terhestornán verbuválódtak össze.
Sbea
Nagyon sajnálom a térded. Műtét, és mégsincs vége.
Az hagyján, hogy beveri az orrát az ajtóba, de én az ujjait féltettem-féltem nagyon.
Roz
Na ezt már el is felejtettem, hogy alá is teheti, nemcsak a résbe. Jó, hogy Niki olyan ügyes. Már elképzeltem, hogy Bence rohan kezet mosni, vagy ilyesmi, ő aztán nem fogja figyelni a kezét. Hogy mennyi minden lesz, amire figyelni kell még, de most ez él élénken bennem. Hamarosan Áki lesz a bátyó, túlnövi a lányokat.
Az én öcsémnek is sokszor én voltam a húga.
Syg
Köszi az infót.
Most ennyi, majd még bepótolom a lemaradást.