Sziasztok,
Nagyon sok hasznos dolgot olvastam, ezert gondoltam en is leirom a problemamat. Parommmal mi is kozel 2 eve vagyakozunk egy babara. Mar orvosnal is jartunk, ahol a petevezetek atjarhatosagi vizsalattol kezdve a spermavizsgalatig mindent megneztek nalunk. S ekkor derult ki, hogy a prolaktin szintem sokkal magasabb az elfogadott erteknel. A nover egybol megnyugtatott, semmi gond, ez orvosaggal beallithato. S en is megkaptam az orvosomtol a "bromociptin"adagomat, amit azota is szedek de ez idaig nem tul sok eredmennyel.
Szivesen fogadnam az ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat. Kinek mennyi ido utan sikerult ettol teherbe esnie, ill. van e valami mas mod amivel esetleg ez a szint csokkentheto. Olvastam a baratcserjerol, melynek prolaktin csokkento hatasa van. Esetleg van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata?
Nekem a ciklusommal ill. az ovulaciommal nincs gondom. A Big Ben orajat ehhez lehetne igazitani, olyan pontos.
Ennek ellenere a honapok s az evek meg csak mennek s en egyre jobban veszitem el a remenyt, hogy valaha is lesz kisbabank. Tudom nem kellene gorcsolnom, s nem kellene allandoan a babara gondolni, de ha valaki nagyon ahitozik mar egy picurirol akkor ezt hogyan tudja kiverni a fejebol.....????