Új privát üzeneted érkezett!

Érdekes, mert Livi amióta eszik főzit, csak 1 × kakil, előtte meg kétszer.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
köszi az infót!Úgy látszik az én védőnénim elfelejtette a papirt!
Kaki ügyben kiváncsi vagyok majd mit mond a doki 17.-én!

Kép

Kép
novum

Ilba, mi most a Krió-hoz megyünk majd megbeszélésre. Közben én megcsináltattam a vérvételt meg várjuk az eredményeket. A dokink tud róla és leveszi. Vele beszéltünk, mert én elég szkeptikus voltam. (Most is az vagyok.) Ha vmi miatt nem szimpi mégsem a Krió akkor megyünk a Sejtbankhoz és akkor azt kérjük majd, hogy magzati vért nézzenek, hogy ne szurkáljonak engem pluszban. Meglátjuk. Remélem nem lesz macerásabb mint más.
Köszi, megnézem Bubek hsz-át meg a honlapokat, de azt lehet a páromra bízom. Õ jobban érti az ilyesmit.
N

Kép Kép
natasa1975

De azért elintézed még? Biztos nincs határidő, hogy mondjuk a gyerek x hónapos koráig lehet igényelni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok, lehet, hogy hülyének néztek, de még mindig ez a miben szülök téma forog a fejemben. Végig a saját hálóingben leszek, vagy a kitolásnál meztelenül + lepel? Mert 2 éve a barinőm így szült az Istvánban. Most hogy?
Vendég

Jézusmária!!!!

Pedig csak két napig nem olvastam, és írtam semmit, és egyszerre olyan sokan lettünk, és olyan sokat írtatok, hogy égnek ált a hajam - meg Marcusé is!!!KépKépKép

Az újaknak, Pocakosoknak egy nagy HELLÓ!!!! Csak annyit mondok nektek - nekem még jó friss az Anya élmény - hogy abszolút nem tudjátok milyen boldogság vár rátok. Onnantól kezdve, hogy meglátjátok a Babót, onnantól szinte autómatikusan váltok Anyává. És minden - minden rózsaszín lesz, és csak két méterel fogtok tudni a föld felett járni. Bizony. KépKépKépKép

A kórházban most az van, hogy ehhez is írjak valamit, amit a többiek is írtak. Betétet adnak, az eldobható bugyi nagyon kell, mert eleinte (első 2 nap) nem nagyon tudod, hogy mikor ázol át, mert csak jön-jön, és nem is érzed, de már atáztál...
Babónak rugdalózó, body, popsitörlő legyen, esetleg takaró. Pólyában kapjátok meg lent a gyerekágyon őket, amikor a szülőszobáról lekerültök. Minden nap fürdés este 8h-tól kb 10h-ig sorban a szobákból nektek kell vinni majd a babákat át az újszülöttosztályra, és érdemes ellesni hogy hogyan fürdetik őket. Nekem egy magas vöröshajú csecsemős nővér tök jól megmutatta, hogy kell hason fürdetni, mert akkor nem sírnak, mert emlékezteti őket a magzati pozícióra, és nem érzik annyira kiszolgáltatottnak magukat, mint hanyatt. Szóval én azóta is hason fürdetem Marcit, és sohasem sírt!KépKépKép
Amit még érdemes vinni: jó sok hálóinget, de legalább minden napra egyet. Az első nap én is összevéreztem, mert a mozgáskoordinációm még nagyon gázos volt, de azután már elég volt egy nap egy hálóing. Meleg van a szobákban, én pl. a fürdőköpenyemet fel sem vettem, mert annyira meleg volt a folyósókon is. Csak Marcust öltöztettem, ha kimentünk egy kicsit, vagy átmentünk fürdeni az újszülöttosztályra.

Ja a többiek még régebben írták, hogy az 5 ágyas szobákban nincs fürdőszoba, de a 3 ágyasokban van. Én 3 ágyasban voltam, ott volt, szóval az 5 ágyasról nem nagyon tudok nyilatkozni.

Gabus, Livinek küldünk nagy-nagy gyógyítópuszikat Marcussal. (nekem nincsenek olyan izéim, mint Novumnak, vagy SajtinénakKép, de képzeljetek ide egy nagy cuppanós puszit! CUPPP!KépKép

Ilba, Beni már nagyon nagy. Boldog 8 hetes szülinapot, és a csajoknak is, Boginak, és különösen Zsófi barátnőjének Marcus küldi az óriás puszikat!!!KépKépKép

Én olyan ügyesen fürdök már, hogy csak na!!! Zsófi, tetszem???KépKép

Kép

És amikor tiszta vagyok, akkor még a lábam sem büdös. Bizony, még aludni is tudok rajta!Kép
Kép

És ilyen édesdeden durmolok, amikor levegőzünk.Kép
Tegnap már voltunk kint is, de ebben az esőben ma csak a szobában aludtam, nyitott ablaknál! Kép
Kép

Amúgy jól vagyunk, most hogy esszük az infacolt szopi előtt, így a legtöbbször büfizni is büfizünk, és jönnek az irdatlan büdi pukik is...Honnan jön egy ilyen pici babából ennyi büdi???!!! Nem is értem. Szóval most kevesebb a sírdogálás, de azért időnként most is van. De már vannak éjszakák, amiket kissebb megszakításokkal végig is alszunk. És ez tök jó!!!

Ja egy kérdés: a szájpenészt meddig kell kezelni? Ha már nem látom a szájában, abbahagyhatom, vagy még tovább kell? A védőnéni nem mondott semmit erre. KépKép Köszi szépen.

Eszembejutott mégegy kérdés: Ilba, az a csörgős micsoda, amit Beninek most raktatok össze, azt hol vettétek. Az nekem nagyon tetszik. És nem láttam sehol ilyesmit. (Igaz, nem jártunk azért max 3-4 bababoltban.) Köszi az infót.

Ja igen, ha már itt vagyok, még azt is hadd kérdezzem, hogy miben fagyasztjátok le a tejcit? És meddig érdemes tárolni? (azt tudom, hogy 3-6 hóig lehet, de meddig érdemes?) Már kezdek aggódni, hogy nem lesz hely előbb utóbb a mélyhűtőben a kis üvegektől. Köszi erre is a válaszokat.

Puszi minden babónak, és minden kismamának is, és minden mamának is!KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Esztipeszti,

én tök pucéran szültem., de fogalmam sem volt róla, hogy pucér vagyok, mert marhára nem ez foglalkoztatott akkor. Utána kérdeztem a férjemet, aki ott volt velem, és ő mondta, hogy pucér voltam. Rögtön utána, amikor megkapod a babót, akkor már őt is téged is betakarnak. Ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy ez a legkevésbbé sem fog akkor izgatni, hogy meztelen vagy-e vagy sem. Nem lesz rá időd ezzel törődni...KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Natasa,
Kérdezd meg a munkahelyeden, hogy nem ők intézik-e! Nekem mindent ők csináltak és napokon belül megvolt. csak az anyakönyvi kivonatért kellett elmennie a férjemnek, aztán minden iratot be a mh-emre. Ott elintéztek mindent.
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!

Nem voltunk itthon egész nap, azért nem válaszoltam.

Ilba,
a Laktoherbtől lehet, de ha Beni hasa nem féj tőle, ihatod, a zöld-ség nem baj.
A habos-túrós az habos-túrós, azt nem lehet eltéveszteni, olyan, mintha cappucinót csinált volna a gyerek.Kép Ákosnak csak egyszer volt ilyen, mikor nagyon tejszíneset ettem. Amúgy a túródarabkák emésztetlen anyatej.

Esztipeszti,
Én végig a saját hálóingemben voltam, kitolás előtt meg aztán nem is lett volna idő átöltözködni, az nagyon hirtelen jött. Nem lehet, hogy a barátnőd hálóingével történt valami vagy nem akarta összevérezni?

KépKép
connie

Bubek, köszi! Kép
Nem aggódom én, meg nem vagyok nagyon szégyenlős fajta sem, de mostanában naponta 100X képzelem el, hogy milyen lesz, és mivel a lényeges dolgokat úgysem tudom elképzelni, ezért egyelőre a részletekkel foglalkozom. Kép
Készülök, de olyan jó volt olvasni, hogy te is milyen pozitívan írsz. Remélem nálunk is ilyen lesz. Kép
Annyira jók ezek a képek! Kép
Vendég

Bubek,
de jó, hogy írtál!!!! Már nagyon kíváncsi voltam, mi van veletek. Gyönyörű a kisfiad, és az a lábon alvás az öledben!Kép
Szájpenészünk nekünk is volt, amíg szoptattam, addig minden nap 1× kezeltem, akkor is, ha épp nem volt neki. Asszem az anyatejtől van.
Én az anyatejet pici műanyag dobozkákban tettem el, 250 ml-s. Kisebbet nem kaptam. De lehet venni anyatej gyűjtő zacsikat is.

A magas vöröshajú nővérke nekem is szimpi volt.

Gyerekek, a lányom 2 óra óta alszik. Ezek szerint ma nem fáj az ínyecskéje. KépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Connie, neked is köszi, ezek szerint ahány szülés, annyi fajta....Kép
Nem, ő kifejezetten lepelben volt, a vajúdás alatt is, de mondom, ez már két éve volt. És mostanában azért gyorsan változnak a szokások kórházon belül is. Kép

Úgy örülök, hogy idejöttem közétek, és köszönöm a gyors válaszokat, annyira megnyugtatnak. Jó érzés nem totál tudatlannak lenni. Kép

Mindenkinek a válaszát elraktározom a fejemben, aztán majd kíváncsi vagyok, hogy nekem milyen élményeim lesznek.
Vendég

Bubek:
Örülök,hogy jól vagytok!Marci egyre szebb lesz.
Az anyatajet én általában 3 hónapig őriztem,aventes üvegekbe.
Ilba a játékot azt hiszem a Brendonba vette.

Gabi:
jó lenne elintézni,de babakocsival nem tudommenyire vagyok mobilis.

Kép

Kép
novum

Eszti,
Én is pucér voltam, mert mikor jöttek a tolófájások, iszonyúan zavart a hálóing. Azt mondta a férjem, hogy mondtam, vegye le rólam, mert széttépem Kép- mármint A hálóinget

Bubek,
Én kis műanyag poharakat (sima party poharakKépvettem. Elmosom és abban fagyasztom le. Folpakkal fedem le és legumizom. Eleinte vettem ezeket a Madelás zacsikat, de a barátnőm ajánlotta ezt. Õ ezt használja és tök jól bevált.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Bubek,
Én 6 hónapig fogom őrizni. Úgy tudom 3 hónapig, ha megitatni akarod vele, de 6 hónapig lehet, ha főzelékbe teszed majd bele. Lehet, hogy Connie erről többet tudna mondani.
O

Kép

Kép
szorsi

Bubek,
de hogy lettél tök pucér??? Nekem csak felhúztuk a hálóingem a nyakamba.

KépKép
connie

Pedig látod az én szülésem azért nem volt akármilyen. Majd olvass vissza, asszem a 27-i archivban van a szülésemet ott írtam le. Egyszerűnek nem volt mondható, szegény férjem két napig halál sápadtan mászkált be a kórházba, annyira aggódott értünk. Én nem aggódtam.KépKép Az tök jó, hogy elképzeled milyen lesz, csak az vele a gond, hogy nem olyan lesz. Én is elképzeltem előtte milliószor, és minden annyira más volt. Első szülést az ember olyan érzésekkel éli át, amilyet még előtte soha nem tapasztalt. Egyszerűen nem hasonlítható semmihez. Nagyjából tudod csak, hogy mi történik veled, mert már annyimindent olvastál róla, de csak nagyjából tudatos minden. A legnagyobb részt a természet végzi, és te csak szereplője vagy az eseményeknek, nem pedig irányítója. Ezt azért jó ha tudod. Felkészülni agyban lehet csak a szülésre. Fizikailag szerintem nem, mert nem tudod előre, hogy milyen lesz. Ésszel ott kell lenni, és akkor tök jó az egész. Nagyon drukkolunk szerintem, hogy minden úgy legyen, hogy neked és a babádbnak is jó. Értem is úgy aggódtak 3 hete a csajok! Olyan jól esett! És ezúton is köszönöm mindannyiuknak a drukkot is! Asszem nem is köszöntem meg. Most összementem jó kicsire....KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Orsi, ez jó. Kép Már a széttépem. Kép Mondjuk el tudom képzelni, hogy engem is zavarni fog, mert nagyon kényelem párti vagyok. Csak úgy érzem jól magam, ha kényelmes cuccban vagyok és nem gátol semmi.
Vendég

Timi,
a bejáratnál van biztiőr, ő segít a lépcsőn, bent meg a fsz-en van. És a biztiőr meg is mondja, hova menjél.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én 3 hónapot tudok. Főzibe nem érdemes tartogatni, mert a felengedett anyatej jó büdi, bár nem romlott attól még, de nem valami ínycsiklandó.Kép

Eszti, hát a lepel vagy a hálóing között olyan nagy különbség nem lehet.Kép
Sőt, rajtam volt bugyi meg betét is, amíg a végleges helyemre nem kerültem, ahol aztán szültem.KépEgy hálósbugyit érdemes betenni a szülőszobára is, mert a magzatvíz folyamatosan csorog, és ha több szobát is vég9ig "látogatsz", akkor nem túl kellemes mindent végigcsorgatni.Kép

KépKép
connie

Az előző Esztipesztinek szólt.

Connie,

őszintén, lila gőzöm sincs, hogy a hálóingem mikor került le rólam. Szerintem az EDA-nál, de nem tudom tényleg. Arra sem emlékeztem, hogy pucér vagyok. Mondom, utána mondta a férjem.

Kép
----------------
B&M
bubek

Tehát a biztiőr mindenben segit!Kép
Melyik osztályt kell keresni?Vagy az ügyfélszolgálaton intézik?

Kép

Kép
novum

Bubek,
Brendonban vettük, 10ezer forint, mi kuponra vettük szeptemberben, akkor 4ezerért adták, de szerintem 10et is megér, nagyon élvezi Beni és vannak kerekei is, később azt is rá lehet szerelni. Persze lehet, hogy máshol olcsóbb, a Brendon ugye elég drága. (Nekünk szerencsére van 20% kedvezményünk ismerős a góréKép), így mi elég sokat vásárolunk ott.
Kép

Tejet én tejgyűjtő zacsiban fagyasztok le, 10db 1400Ft körül van, én 150ml-t teszek egybe. A márkája Medela.

Marcus nekünk is tetszik ám! Rosszra nem kell gondolni. Kép

Natasa,
mi a Sejtbanknál vagyunk, korrektek voltak mindenben és sikerült a lefagyasztás, már telefonáltak a svájci központból. Kép

Eszti,
én végig a saját hálóingben voltam, fel volt csak húzva.

Connie,
köszi, nagyon jó a hasonlat! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Timi,
nincs külön osztály, hanem a bejárattól rögtön balra van egy pult, oda kell menni. De ha esetleg már nem ott intézik, akkor a biztiőr bácsinak (biztos csuklik, annyit emlegetem) megmondod, hogy miért jöttél és ő máris eligazít.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sziasztok!

Én még új vagyok és lassan terveznénk a második babót (a fiam most 13 hónapos). Szeretnék az Istvánban szülni és már most jó lenne találni egy rendes, kedves doktor bácsit. A barátnőm Újváry Attilát(?) ajánlotta. Ha valaki tud róla írni néhány sort (magánrendelés, tarifák, személyes benyomás stb., minden érdekel!), megkérném írjon az email címemre!

Előre is köszönöm: Ildikó (moil@t-online.hu)
matt07

Ezt figyuzzátok, átugrok Anya ölébe:
Kép

Zsuppppppsz!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
nincsen meg az 5kiló, 4,95kg. Kép
A tegnapi 590 után ma 635öt evett nappal, hát ez sem az igazi még, de legalább már több.
Tök furi, 8-9ig most este cicin volt, aztán 10kor megint balhézott, úgy rávetette magát a cicikre, mintha éhezne, szopizott még 130at.
Most várom, hogy aludjon.
Szorsi, nálatok mi volt ma szopi ügyben?

Livi,
nagyon cuki pofika vagy! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja, ha a BCG oltás kifakad, az gáz?
Vetkőzésnél véletlenül beleakadt a body.

Kép
Kép
Kép
ilba

Livi tényleg nagyon cuki vagyKép

Szorsi, köszi kérdésed éjfélkor elaludtunk és reggelig alvásKép
Most aludt el a kisasszony egy 50 perce. Remélem nem kel fel reggelig.

Ilba, az jó ha kifakadt.
Nekünk 30-án este fakadt ki mikor fürdettem és ahogy fogtam a karját az oltás alatt akkor történt.

Zsófinak hátul kezd kikopni a haja pedig nem is nagyon szokott hanyatt lenni.
Ott fog nőni az új haj? Remélem nem marad kopaszKép

Ha van időtök nézzétek meg
www.okosbaba.hu

Ilba ne haragudj, hogy kíváncsiskodom erről az őssejtről.
Ott fizetni kellett ahol megkötöttétek a szerződést.Hogy volt ez az egész?
Írhatsz emailt is: esallai@yahoo.com

Bubek, Marci baba tündériKépKép
egyforma overálunk vanKép
Olyan édik mikor még így összegömbölyödnekKép

Ma énekeltem a Zsófinak "egy kis malac röf röf röf"
olyan hagosan kacagott, hogy a nevetéstől nekem is folytak a könnyeimKép
hát ezért érdemes élniKép

Kép

Kép

Kép
sajtine

Jó reggelt!!!

Ilba,
szerintem ne ragaszkodj mindig a pontos számokhoz, Beni eszik mindig annyit, amennyi kell neki, egy baba sem éhezteti magát.Kép Ügyes kis fickó, tudja, hogy csinálja!Kép
Mi pontban éjfélkor aludtunk el, Szorsi ómozását vetettem be, hát, mintha meghipnotizáltam volna a gyerkőcöt. Először egy pontra meredve feküdt mozdulatlanul a hátán, aztán oldalra fordult és aludt. Szóval ez a módszer nagyon jónak tűnik, csak a férjem nézett hülyének.Kép

Ja, ahogy Sajtine is írta, annak ki kell fakadnia. Nekünk többször is kifakadt, nem egyszerre ürült ki. Jött belőle sárgászöld meg fehér trutyi is. Aztán a felületén egy kis seb lett, de begyógyul, mint minden más sebecske.

Mi most 5,6 kg vagyunk. A korosztályos topikunkban van 4 hónapos 8 kilós és 9 hónapos 8 kilós baba is, tök nagy eltérések vannak.

Ma megyünk dédizni, délután bekukkantok!

Pááááááá!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szasztok!

Még csak most ébredtünk fel,mert az éjszakai nem alvást most potoltuk!

Ilba:

Szerintem se izgulj amitt,hogy mennyit eszik Beni!Lesznek olyan időszakok amikor többet igényel és lesz amikor kevesebbet!A tejed minősége is változhat,ha kevesebbet pihensz!
Ne izgulj!!

Gabi:

Ez az ómózás nekem nem jutott eszembe éjszaka!!Kép
Livi jobban van már?
Köszi az infót önkormányzat ügyben!!

Pocakosok!
Az jutott eszembesn éjszaka,hogy a hálóingek mellett én rövidgatyás pizsit is betettem.Nagyon jó volt,hogyha kitakarództam véletlenül a látógatók nem a bugyimat láttál meg!Bátrabban mozogtam!

Kép

Kép
novum

Sajtine,
Beni haja is hullik, születésekor oldalt rálógott a fülére, ott most alig van már valami. Igazi bundeszliga feje van, elől és oldalt kihullott, hátul még hosszabb. Kép

Elkezdtem nézegetni ezt az oldalt, de ehhez több idő kell, majd nyugiban ...

Õssejtek: még Beni sehol nem volt, mikor elhatároztuk, hogy mindenképp szeretnénk levetetni a köldökzsinor vért. Hallaottuk az amerikai esetet, mikor a csontrákos babának "csináltak" egy kistesót, és az ő vérétől meggyógyult, utánaolvastunk és nagyon érdekelt minket. Aztán a végső döntés a doktornőnél született meg, mikor rákérdeztünk, nagyon-nagyon támogatott minket, nagyon jónak tartja, elég hosszan beszélgettünk erről. Mondta, hogy többször is vett már le, semmi akadálya. A Sejtbank-kal kötöttük a szerződést, 20 évre tárolják a levett vért 2 különböző laboratóriumban (Belgium, Hollandia) és összesen, minden költséggel 360ezer Ft. Szerencsére többféle képpen lehet ifizetni, mi 2 részletben fizettünk, a másodikat akkor, mikor szóltak, hogy sikeresen lefagyasztották. Mert ha leveszik, akkor még nem biztos, hogy mindenok, mert lehet, hogy nincs, vagy nem elég őssejt van a levett vérben. Nálunk szerencsére volt. Egyébként a www.sejtbank.com-on nagyon részletesen le van írva minden, de ha van még valami kérdezz. Ja kaptunk egy szettet, ezt mi vittük a szülésre, levették a vért, akkor kell hívni egy futárt (a száma a dobozon) és ő viszi a reptérre a vért, a gép naponta megy és szállít. Na, jó hosszú lettem. Kép

Az egy kis malacot én is szoktam énekelni, látni kéne Beni arcát, gondolja teljesen meghibbantam. Kép

Gabi,
jó dédizést! Itt megint szakad az eső, megint nem tudunk kimenni. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Gabuska,
nagyon édes a kis babócádKép

Felteszek egy fotót az én kis pocaklakómról, ez akkor készült, amikor 23 hetesen voltunk 4D-s uh-n. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jópofa kép jön össze. Azóta, amikor rossz kedvem van vagy már elegem mindenből, csak előveszem ezt a képet - mindig nálam van - és megnézem, mindig felvidít a kis huncut mosolyával. ImádomKép

Üdv
Lona

Kép
lona

Lona,
nagyon aranyos a kis pocaklakó!!! KépKépKép
Gratula hozzá!
Mi voltunk a 33.héten UH-on és teljesen olyan volt már Beni arca, mint amikor megszületett. Nagyon jól látszódott minden. Mentek még ti is?

Sajtine,
mai program átszervezve! Hason fejemelgetés gyakorlása és az új játszó alatti játék helyett olvasás és írás óra lesz. Kép Kép Kép
No comment ....

Kép
Kép
Kép
ilba

Hm, de legalább önbizalomhiányban nem szenved a honlap készítője....És jól félreértelmezi az "elég jó szülő" fogalmát.Kép

KépKép
connie

Ilba,

Köszi szépen. Tervezzük még, hogy január második felében elmegyünk, ami azt jelenti, hogy olyan 35-36 hetes leszek. Remélem az is ilyen jól fog sikerülni.
lona

Szia Mindenki!

Valaki árulja már el nekem, Connie, Gabi, valaki, hogy mi az a korosztályos topik? Vagy én vagyok dinka, hogy nem értem?? Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
Babanet - Gyermekek/magzatok kor szerint
Te is oda gyere, ahol én vagyok, 2005/2006 téli babák.

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó reggelt! Kép

Bubek, Nem a Szülészetek kórházakba lépsz be, hanem a gyermekek, magzatok kor szerint-be. Ott megkeresed, hogy a te babódmelyikbe tartozik és ott olyan kismamák vannak, akiknek uannyi idős Kb a babájuk, mint a tiéd. Ahová mi tartoznánk otta múltkor fél óra alatt volt 50 hozzászólás, szóval túl nagy a nyüzsi én azért nem járok oda .

Ilba,
Jól telt az éjjel. Kép 5kor kelt, aztán 10-kor!! Szóval este 9 től jól bírta. De a 10 órás kaját megint elbohóckodta. Engem néz és nem eszik, hanem gagyog. Hát elraktam a cicim. 10 perc múlva annyira elkezdett sírni, hogy csak na. Akkor meg nem vette be a szájába. Nyugtatgattam és végül siker. Majdnem 1 órát elvoltunk ezzel az evés projekttel. Kép

Matt07,
Írtam levelet Ujváriról. Nagyon meg vagyunk vele elégedve. Ha van kérdésed, írj.

Kép

Kép
szorsi

Ja hogy a babák korosztálya!!!! Ééééértem! Majd mindjárt megnézem.Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
november az még ősz!KépKépKépKépKép
Én csak olvasgatni szoktam a korosztályost, írni már nem lenne energiám két helyre.

Timi,
remélem sikerrel jársz a támogatással!
Livi ma jól van (eddig), voltunk dédizni, nagyon aranyosak voltak, nagymamám majd kiugrott a bőréből. (Nem tudta, hogy megyünk, meglepi volt.) Órákig cipelte Livit, sétáltak, nézegették az ablakból a galambokat, lányzó gőgicsélt neki, szóval nagyon jól sikerült. Csak én hülye, nem vittem fényképezőgépet!Kép

Most megyek altani, nagyon lefelé tekintget Lívia.

Mi van, nem láttatok még meztelen gyereket?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,
ez a épaláírás nagyon jól sikerült! Mintha tényleg ezt mondaná. Kép

Kép

Kép
szorsi

Gabi,
de a télnél vannak már az október végi babák is. Én se nagyon írok oda, csak olvasgatom, néha pont olyanról van szó, ami érint minket is. De hát az a társaság nem ez a társaság!!! KépKépKépKép

Puszi Livi meztelen popójára! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
Mivel én Benim okt 10 mi az őszibe tartoznánk, de ott egy oldalon annyi hozzászólás volt, hogy ugyanazt a nevet se láttam egy lapon! Kép Szóval én se írok máshová, mert nehéz megtalálni a választ is.

Kép

Kép
szorsi

Hát akkor mi a lényeg ....
A mi kis topikunknál nincsen jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Képzeld Ilba,
Benéztem a 2005 őszi babák topikba és akkora veszekedés, szó szerint anyázás van ott ma, hogy tisztára rosszul éreztem magam. Szerncsére!!! nálunk nincs ilyen vita.
O

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!
Ilba, a Kriónál is hasonló az eljárás. Egyébként mi már végigböngésztük ezeket az oldalakat meg én még pár tudományosabb írást is. Olvastam pro és kontrát egyaránt. Az lenne a legtutibb ha ez is TB-re menne, mert ez így nem nagyon fair.
lányok ezeket az érdekes képeket ti honnan varázsoljátok elő? Kép
Közben én is töprengek a 4D-n. Kicsit abban bízom, hogy a dokink legközelebb csinál és én azzal is beérném. Sajnos anno a 27. héten a Praxisban sem volt minden tökéletes mert a csajóca végig takarta az arcát és főleg a lábait nézegettük. És ezért én sajnálatm a pénzt. Persze, azért lett egy pofi-fotó, de úgy kellett könyörögni nekiKép
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa ne sajnáld a pénzt, megéri. Petra mindig is takarta magát, csak a 4D-n tudtuk meg, hogy lány lesz (31. hétben). Ott is az első negyedóra azzal telt, hogy megpróbáltuk a doki bácsival leszedni Petra kezét az arca elöl. Forgolódnom kellett, köhögni stb., de megérte, mert 20 perc után végre láttam az arcát. Ha visszakeresel, akkor megtalálod a sztárfotókat. Nekem mégis az a kép tetszik a legjobban, amikor Petra a szemét takarja. Már alig várom, hogy január végén élőben lássam. Na megyek, mert 3-kor kezdődik a torna és nem akarok elkésni.
Üdv Mindenkinek

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa:
most látom egy korábbi hozzászólásodban, hogy Ágotánál fogsz szülni. Én is Kép Küldenél egy mailt nekem, a picibogyo@vipmail.hu címre, mert volna egy pár kérdésem. Engem a 36. héten "vett át" magához a doktornő, és emiatt teli vagyok kérdésekkel, hátha tudnál nekem segíteni.

Előre is nagyon köszi:

Titati 36+3
titati

Volna egy pár kérdésem a tapasztaltakhoz Kép Elkezdtem visszaolvasgatni, de még nem találtam választ 1-2 kérdésre.
1. jól veszem ki a leírásokból, hogy 3 napot kell szülés után benn maradni a kórházban? Vagy csak én értem félre, és itt is tartják az 5 napot?
2. Felszívódó varratot használnak, vagy pedig az 5.napon varratszedéssel "boldogítanak"?
3. Milyen idő van a kórtermekben? Azért kérdezem, hogy milyen ruhát érdemes a babának vinni? Pamut vagy plüs rugi inkább? Hosszú bodyra hosszú rugi, vagy elég egy hosszú réteg?

Bocsi, ha sokat kérdezek..

Titati
titati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?