Mamacka
bocs, hogy csak most tudom folytatni
próbáljatok olyan bankot találni, ahol a fedezetet nézik és nem a jövedelmet. Mi is fedezet alapú hitelt vettünk fel, anno még 2003-ban, igaz két lakást tettünk be és így kevés önrésszel vásárolni tudtunk aránylag kedvező törlesztő részlettel lakást. Mi anno a postabanknál vettük fel a hitelt, tudomásom szerint nem változott a rendszerük, most hogy megvette őket az erste.
Szerintem éljetek a connie által felajánlott személy segítségével. Én is azért írtam ide, hogy hátha valaki még hozzá tud tenni valamit, és tud nektek segíteni.
Hogy vagytok amúgy, remélem jól érzed magad, így nagyterhesen is
Ildi
jó az ötleted, szívesen részt vennék ilyen találkozón, sőt jöhettek hozzánk is, igaz pici a lakás, de sok jó ember kishelyen is elfér
Képzeljétek tegnap Dorkával meglátogattuk apát a munkahelyén
az ötlet, hogy utazzak a lánnyal kiváló volt, csak tömegközlekedni budára az kész katasztrófa. már elinduláskor hezitáltam, hogy mivel is menjünk. babakocsival már el sem merek indulni, ráadásul csúcsban mentünk, fel sem fértem volna a buszra a kocsival (esernyő kocsink van, de még sem merek vele közlekedni) így viszont kemény négy órám volt egy 13-14 kilós csomagot cipeltem a karomon, volt úgy, hogy aludt a drága.
az én kellemetlenségemet leszámítva örömmel tapasztaltam hogy nem egy bátortalan gyerekkel áldott meg az ég, köszönt, integetett, ha vki tüsszentett mondta egészségedre, barátkozott és rohangált
ma reggel negyed hétkor kelt és közölte velem, hogy menjünk azonnal apához anya
na jó nem untatlak benneteket a történetemmel
legyen szebb napotok
Kriszta