Sziasztok!
Marci alszik, így próbálok egy-két sort írni.
Dodo!
Üdvözöllek, mint "öreg motoros"
Gratula Neked is a pocaklakóhoz!
Cupicica!
Gratula a petezsákhoz és pöttyöcskéhez.
Én 25-én voltam az első UH, mert sajna fájt a bal oldalam és méhen kívülitől tartottam, akkor mi is petezsákot láttunk és szűk 2 hétre rá már a szívecskét is. 3 hét múlva már Nektek is biztosan ott lesz
Manka!
Ha az utolsó mensitől számolom, akkor már 8 hetes vagyok, bár a hivatalos számítás így történik. Viszont tudom, hogy valszeg a köv. mensi megjövetele előtt sikeredett a baba, így reálisabb a 6 hét. De majd az okos Uh gép pontosat mond úgyis. Marcival is így volt egyébként.
Pitypalatty!
Mikor is akarsz dokihoz menni? Szerintem a mensitől számított 6. hét környékén érdemes először UH-ra menni, ha már rögtön szívverést is szeretnétek látni. Nálam mindkét terhességnél először "csak" petezsák volt és én végig paráztam a köv. Uh-ig terjedő időt, hogy tényleg lesz-e baba. De Te tudod, ahogy a szíved diktálja
Marci mellett még nem jelent problémát a terhesség, talán annyiban, hogy nagyon aluszékony, fáradt vagyok (1. terhességnél ilyen abszolúte nem volt), de egy Örökmozgó mellett pihenni elég nehéz. Inkább a későbbi időszaktól félek.
Nekem cicifeszülés nincs, illetve a szopi miatt nem érzem, viszont sokkal jobban van hányingerem a nap bármely szakában. És az a fránya fáradtság. De egye fene, a cél érdekében mindent
Ja nekem a Házipatikás kalkulátor augusztus 24-ére hozta ki a szülést, de tudom, hogy későbbi baba. Azért nem baj, hogy ide írok?
A nyáriak már annyit írtak és én Marci mellett nem tudnék felzárkózni hozzájuk.
Tényleg Ti honnan írtok? Mi Érden lakunk.
Pusz: Melinda