Sziasztok!
Először is BUÉK mindenkinek!
Nagyon régen nem voltam, igaz azért néha olvasgattalak benneteket az éjszakai tanulásaim közben..
Szomoru vagyok..
Azt hiszem nem sikerült a pénzügy vizsgám most sem..
ez borzasztó érzés, meg fogom én érni valaha, hogy letegyem ezt a nyomorult vizsgát? vagy még 70 évesen is ezt fogom ismételni? az a legszomorubb az egészben, hogy most tényleg foglalkoztam vele, 5 éjszakán keresztül este 11-től hajnali 3-fél 4-ig görnyedtem felette még szilveszter éjszaka is és tessék, megint kifogtak rajtam..
teljesen letörtem és ilyenkor úgy elmegy a kedvem a sulitól.....az a legbosszantóbb, hogy egy nyolcadrendű, semmi haszna kis tantárggyal keménykednek, megérteném ha ez lenne a szakirányom, de én soha a büdös életben nem fogok sem könyvelő, sem pénzügyi szakember lenni, mert nagyon távol áll ez a terület az érdeklődési körömtől. Inkább a szakdolgozatot kellene írnom és az egészségturizmus szigorlatommal kéne foglalkoznom, de neeeem én már a rongyosra forgatott idióta pénzügyet kell ismét elővegyem és azon agyaljak, hogy most éppen milyen lehetetlen kérdéseket fognak kitalálni a ráérő tanáraink..
Bocsi, hogy így kifakadtam, de kivagyok teljesen......olyan hülyének érzem magam.....csak azt nem értem , hogy ha tényleg az vagyok, akkor a fősulis matekból miért voltam 5-ös miközben körülöttem össze vissza buktak ebből a társaim..?...
Na most valami szépet is:
Jól teltek az Ünnepek, olyan boldog vagyok, hogy apukám is itt volt és kicsit együtt lehettünk
sokat unokázott, vitte sétálni, mesélt neki, jó volt látni őket így együtt...bárcsak közelebb lakna apum.....
Karácsony este anyuéknál voltunk, ajándékozás, vacsi, utána hazamentünk és ott is jött az angyalka. Inkább Fürtösnek vettünk többnyire ajándékokat: ruhát, játékot, kapott szánkót is, amit még nem próbáltunk ki, de szeretnénk..
, etetőszéket stb.
Szilveszterkor a keresztgyerekeimnél voltunk este 10-ig , utána hazajöttünk, a 2 gyerekem (fürti és apája) bedobta a szunyát és végigaludták nekem az éjféli durrogtatást
, én pedig éjfélkor ittam egy pici sört, főztem magamnak jó pár virslit (kb. 3 párat), bánatomban mind megettem és hajnalig olvastam.....na persze éjfélkor megpusziltam apát és próbáltam életet lehelni belé, de ő már akkorra teljesen más dimenzióban volt...
Szeretném ha idén lefogynék, ismét emberi ábrázatom lenne végre és nagyon szeretném ha az idei karácsonyi ünnepeken egyáltalán nem jutna eszembe az iskola és a vizsgaidőszakok, csak talán annyi erejéig, hogy jaj de rossz volt ez 4 éven keresztül...(mármint a téli vizsgaidőszak)
Fürtöst teljesen elkábította a nagy ünneplés, kapott egy baba rádiót, 4 dallamot játszik és van rajta egy sapkás hernyó vagy mi aminek a fejére rácsapva 3 különböző hangot tudunk kivarázsolni belőle, na ez utóbbival nem volt kibékülve a fiam, úgy megijedt tőle, hogy elkezdett sírni szegényke, kb. 1 hét kellett amíg megbarátkozott vele..
Próbáltam visszaolvasni és látom sok fincsi receptet tettetek fel, ki is másoltam őket!!
Annyira helyesek a képek, a babákról, a karácsonyi ünnepekről, szóval mind mind tetszettek!
Patri!
Köszi az SMS-eket, aranyos vagy!!!! Én valamiért nem tudtam küldeni , folyton visszajött amit írtam, lehet a telefonommal van valami..
Virág!
Együttalvás: hát nálunk sem egyszerű a helyzet....elég kicsi az ágyunk és ha mellettem alszik Fürti én nem tudok aludni, mert avval vagyok elfoglalva, hogy nehogy leguruljak (ha én vagyok a szélén), vagy avval, hogy nehogy Fürti guruljon le (ha a jobb ciciből kap enni). Sajna nem fal mellett van az ágyunk, így mindig résen kell lennem. Aztán nem is tudok ilyenkor csak 1 oldalamon feküdni, ami elég szépen be tud állni és zsibbadni egy éjszaka alatt. Szóval ha egyszer lehet vissza szoktam evés után varázsolni a kiságyába, ha szirénázás van , akkor marad a nagyágyban...
Nálunk kb. 3 hónapja próbálkozott apája avval, hogy na akkor elég nagy már a gyerek, próbáljuk "nevelni", tegyük be a kiságyba hadd aludjon el egyedül és akkor ne feküdjek mellette órákig míg elalszik. Na én ezt egyszer próbáltam meg, kb.10 percig bírtam a sírását, többé soha.Inkább ringatom vagy szoptatom vagy amit akar, aztán ha nagyobb lesz majd csak alakul, nem? Párom úgy oldja meg a fogkibújós, szortyogós nem alvós éjszakákat, hogy egyszerűen átmegy a másik szobába, mert, hogy neki másnap dolgozni kell és aludni szeretne....hát ez van....azért jó érzés együtt ébredni az biztos, nincs is csodálatosabb amikor első pillantása rám esik és elmosolyodik...
Cseriviola!
Üdv közöttünk
Elmosolyodtam amikor megláttam lánykád születési dátumát...
Húsvét vasárnap?
Az én kisfiam, Botond (becenevén Fürtös) Húsvét hétfőn jött a világra, 3200gr és 53 cm-el, ma már nagylegény 10.500gr körüli és 80 cm. Imádja a hasát, ha lehetne folyton enne, mindent megeszik, nem válogat és folyton dumál mint egy cserfes vénasszony..
Nagyon szép kislány!!
Timurr!
Köszi a mailt, olyan édes huncutszemű rajta, Boti is megnézte és ott dumált, kiabált neki, tágra nyílt szemekkel.....
Lir!
Örvendek, hogy Luci jobban van, mi is szortyogunk sajnos, szívjuk orrát ezerrel, na persze igen nagy és egyre nagyobb ellenállásba ütközünk, kapja a Cebion cseppeket +Bérest. Jobbulást nektek is!!!!
Sulid? Sok vizsgád van még?
Jégvirág!
Gratula a vizsgádhoz!!!!!! Nagyon ügyi vagy! Ugye milyen jó érzés amikor azt hiszed, nem sikerült és kiderül, hogy mégis?? Én sokszor jártam így, volt, hogy örömömben sírtam...
Viki!
Gratula Dóri babának!!!!
Connie!
A fogtündér ismét visszajött hozzánk is, nálunk most jön a 8. (felül) és kicsit megviseli, a hegye már látszik, de nagyon nehezen akar kibújni...
Sok puszit küldünk Ákosnak!!!
Brigó!
Mi is jobbulást kívánunk Jázinak!!!!!
Még annyi mindenre szerettem volna reagálni, de alig látok, azt hiszem megyek kicsit alszom, eddig a vizsga miatt nem aludtam, most pedig szegény Fürti takonykóros és 2 óránként ébred, így a zombi tagságimat én is sürgősen kérném..
Bocsi ha nem írtam mindenkinek!!!
Igyekszem gyakrabban jönni és bekapcsolódni a beszélgetésbe...
Mindenkinek jó éjszakát!!
üdv.
kingu