Új privát üzeneted érkezett!

Sasha!

Már rég jártam felétek, de ha jól tudom Te csinálod a táblázatokat! Látom, hogy Mummynál nagy piros kérdõjelek vannak, biztos nem haragszik meg, ha közlöm a hiányzó adatokat:
A kisfia neve: Iván, 2002.04.07-én született 6 nappal a kiírt idõpont elõtt. Légyszi írd be!

Köszi
Heni ( és a 6 hetes Szandi )
heni

Kataa én bene lenék egy kávéhézi találkéban ha az pesten tartjuk ugy is televan mostanában a hocipöm is mindenkivel
(csak a kispapápával és a barátnömböl nincs elegem )
MJ gratula a jo leletekhez csak igy továbbKép
Gumicukor tényleg meglepödtem hogy van aki egy két kg magán akar tartani szülés után. én ha majd sikerül mindet leakarom adni hogy vissza tudjak férni a ruháimba különben én még kevesebb kg nyomtam a terheségem elött mint te mert én csak 51 kg voltam.
ÜDV csics 28+
csics

Sziasztok

Ismét jön a meleg! Kép de hát ez a dolga végül is.

Zsunya
Hajrá-hajrá, illetve mostanra már gratula-gratula! Legalább is remélem már túl vagy rajta.

Robi
neked is gratulálok, és sok boldogságot kívánok a kislányodhoz.

Kata007
Tök jó lett az oldalatok, tetszik nagyon. Kép Kép

Forti
(26+6)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Én is azok közé tartozok, akik csak olvasnak, olvasnak, aztán mernek csak bejelentkezni: Sasha kedves, befurakodnék a 47. helyre. Mona vagyok, 27 éves, 2. baba, 19 hét és kb. 3 nap, kiírás napja 09.30. Pont mint Edina! SOTE I., Dr. Csatlós.

MJ! Milyen szemészeti problémád van? Sajna én is érintett vagyok, írnál pár szót a lényegrõl?

ParaZita!
Ezt az AFP-s dolgot nagyon átérzem veled, nekem is 0.8 MOM az AFP a másik 1.7, elküldtek genetikára, de engem "megnyugtattak", hogy ez a normál értékbe még belefér simán. Nagyon drukkolok az amniód eredményéért!

Mindenkinek üdv!

Mona
Mona

Sziasztok!

Muszáj elkotyognom Kép Az alábbi SMS-t kaptam Kép
"Erik Gyula 2002.05.08. 13.46-kor 3820 g-mal, 55 cm-vel megszületett! Gyönyörü élénk baba! Csilla1"
Kép Kép

Mi jól vagyunk az esti UH-n kiderült, Manókánk 4 kg (!) 40 hetes méretei vannak... szóval a Dokim szerint is lassan meg kéne szülni Kép
Én akár már most is visszamennék a kórházba Kép

Pusz Dojika 37+6

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Barbara egyátalán nem uncsi amiket irsz én is szivesen olvasom a levelet látom nem könyü No. ban magyarnak lenni.az anyosodnak nincs nincs egy parányi elöitélete a magyarokal szemben? Különben ne is figyej oda mit mond az anyosod nem érdemes izgatnod magad miata.és még valami igaz hogy lehet 40évesen is szülni de nem érdemes mert nagyobb az esélye hogy vami bajal születik a baba ha az anyosod inteligens akor ezt tudni a kéne.
üdv csics 28+ UI:NE AGGODJ ÉS MOSOLYOGJ SOKAT IGY KépKépKépKépKépKépKépKép
csics

Kata!

Én úgy hallottam, hogy a nyers dolgokkal úgy általában, de különösen a tojással és a hússal vigyázni kell! Vagy nem nyersen teszed bele? Persze, lehet, hogy csak riogatás.

Bringa
bringa

Dojika!
Hát nem semmi paraméterek... Kép
Tényleg jobb lenne ha mennél már. Kép
Esetleg egy kispapás beindítás??? Kép
Csak ötlet...

Bringa!
A hûtõbõl vettem ki a tojást, és azonnal megettem. Szóval így azt hiszem nem volt ideje megromlani. Kép Viszont azóta már 4-szer voltam WC-n, tehát a víz elindult. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Barbara!

A függõség kialakulását már az elején észrevettem, csak gondoltam, nem szólok, nehogy elijesszelekKép

Heni!

Köszi az infót Mummy kisfiárólKép Dejó nekem is ápr. 7-én van a szülinapomKépKépKép Ja, beirtamKép

Szia Mona!

Üdv a 47. helyenKépKépKép BeirtalakKép Aztán irjál is ne csak olvassKép

Csilla1

Millió és ezer gratulációKépKépKép Sok-sok boldogságot és minden jótKép

Dójika!

4 kg???? Az igen! Mekkora lesz még abban a 3 hétbenKépKépKép
Szép méretekKép

És akkor a friss babás táblázatKép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Mummy Iván 3600 g, 56 cm 2002.04.07 ( - ) 6 nap
Robi Tamara 3006 g, 52 cm 2002.04.25 ( - ) 4 nap
Krita Nelli 3450 g, 50 cm 2002.04.19 ( + ) 8 nap
Mia Soma 3290 g, 55 cm 2002.04.14 ( - ) 24 nap
Bubu Lili 4000 g, 54 cm 2002.04.21 ( - ) 2 nap
Sheila Melissa 2850 g, 47 cm 2002.04.30 ( - ) 6 nap
Bszilvi Péter Attila 2970 g, 50 cm 2002.05.01 ( - ) 3 nap
Csilla1 Erik Gyula 3820 g, 55 cm 2002.05.08 ( - ) 1 nap</pre>

Kép
sasha

Csilla1

Én is nagyon gratulálok Erikhez, sok boldogságot és sok-sok-sok tejcsit! Kép Kép

Forti (26+6)

Kép
Kép
forti

Sziasztok lányok!

Bocsánat, hogy csak így betolakodom közétek, én sajnos még "a már megint..."topicban vagyok.Remélem nem sokáig. Mindenkinek boldog babavárást és egészséges babákat kívánok!
Kata 007
hozzád szólna a kérdésem.így ismeretlenül is nagy -nagy gratula! A zebrafarmon láttam a görbédet, Beszti írta, hogy szájban mérted, azért voltak ilyen alacsonyak a hõid. Azt szeretném kérdezni, hogy látta e a görbédet orvos, és ha igen,mit mondott rá? -persze csak ha nem túl személyes a kérdésem. -A görbém ugyanis tök hasonló a tiédhez, csak nálam sajnos az iszonyú alacsony értékek nem a mérés helye miatt vannak.

Köszönöm
Bea
Bea

Sziasztok!

Bringa
Én is kb ott tartok ahol Te, de szerintem még ráérsz a vásárlással. Mi sajnos ezzel már egyszer ráfáztunk.
Én csak az utolsó hónapba fogok majd vásárolni. A nõvéremtõl is kaptam csomó babaruhát de nem hoztam még el tõle.

Kata
Nekem is rosszul fekszik a babám. Hányadik hétig tud megfordulni? Hétfõn megyek UH-ra majd kiderül, hogy hogyan fekszik de szerintem biztos fordítva mert mindig alul érzem
ahogy mocorog.

Most szerencsére azért tudok netezni mert a férjem haza hozott egy modemet, hogy betudjak jelentkezni a suliba a vizsgára. Remélem egy darabig még itt lesz.

Petra (25+6)
Petra

Csilla!

Én is gratulálok, és sok boldogságot a picurhoz. Kép
Ezek szerint már hiába reagáltam a túrós dologra... KépKép

Bea!

Köszönöm, így ismeretlenül is. Kép
Látta orvos, de nem igazán foglalkozott vele mivel csak egy hónap volt, és már babás is lettem ebben a ciklusban. Viszont anno én Erazmusznak is elküldtem, és tudta értékelni, nem mondta, hogy nem jó. Megmondta a pé. idõpontját, és a fogamzás idõpontjából azt is, hogy kislány lesz. Eddig úgy néz ki, hogy tényleg kislány. Kép
Nem tudom segített-e ez valamit.

Petra!

Mivel nekem nem elsõ baba, így akár közvetlen szülés elõtt is befordulhat. Már annyit haladtunk, hogy nemrég, farfekvésbõl harántba fordult.
Neked, hogy fekszik? Az, hogy lent érzed, csak egy dolog. Én álmomban sem gondoltam volna három hete, hogy faros. Szóval ne az érzésnek higy, hanem majd az UH-nak. Kép Na meg a 32. hétig nincs is miért izgulnod. Nézd meg itt, hogy miért:

[url=http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre1.html" TARGET="_top]http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre1.html[/url]

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

JO reggelt mindenkinek
Kata én megnéztem azt az oldalt amit irtál nagyon jo és olyan szép UH képek vanak ott Kép hogy elis tetem a kedvencek közé hogy este megtudjam mutatni a kispapának Kép

Csilla1 gratulálok a kisbabához és sok tejcsit kivánok neki Kép

Dojika 4kg már a baba mit szedtél hogy ilyen szép nagyra nött a baba a pocakodba? Kép
továbi szép napot mindenkinek pusz Csics 28+
csics

Sziasztok!

Csilla1! Sok örömötök legyen a babában!Kép

Lányok!
Tegnap voltunk szülõszoba látogatáson az Istvánban. Nem voltam elájulva tõle, de most nem is ez a lényeg. Lenne egy igen intim kérdésem. Azt mondták, hogy a kórházban nem piszkálják a kismamákat borotválással és beöntéssel, ami jó. De ha nincs beöntés, akkor nem lesz ciki szülés közben? Vagy hogy van ez? Értitek, esetleg a kitolásnál olyasmi is jön, aminek nem kéne...Akkor mi van?

Egyébként egy kicsit megijedtünk a kispapával, amikor láttuk a "tett színhelyét".Kép

Kata! Tök jó az oldal!

Dió (és Almamag 30+6)
Dió

Jó reggelt mindenkinek!

KépDojikaKép

4 kg, az szép, tényleg nyugodtan jöhetne már MátébabaKépKép

Csilla1!Kép

Gratulálok a babódhoz, sok tejcsit és kevés hasfájást!

KépKata007Kép

A WC-re járással nincs gond, csak a kijött mennyiséggel. És miután kijöttem a bizonyos helyrõl újból úgy érzem, hogy kell. Ma este kipróbálom ezt a túrós variációt. Habár tegnap is igyekeztem "csak" fehérjét enni (kefír, rsajt+rizs, tejberizs).

A vizesedéstõl nekem már fájnak az izületeim a kezemben és a lábamban. Néha elég mókásan megyek emiatt.

Martina és Barbara!

Engem is érdekelne a fortély, miként lehetne az államból minél többet kiszedni. Én éppen, hogy csak a minimálbér föfölött vagyok bejelentve, de ki fog ezért kompenzálni engem? Persze a valóságban többet kapok.

Puszi, Pucúr és Dóri 34
Pucúr

Sziasztok!

Mi még mindig egyben. Éjszaka elég erõs fájásaim voltak, de semmi rendszer nem volt benne.
Viszont borzalmasan fáj a derekam, vagyis inkább lejjebb, a medencém. Lassan alig bírok menni, szóval tényleg kezd elviselhetetlen lenni.
Nagypocisok! Nálatok mi a helyzet ezzel???

Pucúr!
Én tegnap is ettem ilyen túrós vackot, és estére nálam nagyon meg volt a hatás. Kicsit vizes voltam, olyan kis macis volt a lábam. Mire lefeküdtem összeértek az ujjaim. Kép Látod nálam nagyon beválik.

Dió!
Én már kétszer szültem, de mindkétszer volt beöntés. Szerintem még ha kellemetlen is, én kérném. Pont a "ciki" miatt. Kép Mert ugye mi van ha jól bekajcsizol, aztán pár óra múlva menni kell. Kép Még ha beöntést kap az ember lánya, akkor is jön valami, de azért mégsem mindegy, hogy mennyi, nem??? Kép Mondjuk ha valakinek rendszeres a széklete, akkor talán semmi gond, de én világéletemben 2-3 naponta intéztem a nagydolgomat. Sosem volt vele gondom, de azért ennyi idõ alatt csak összegyûlik. Bocsi, de ezt nem lehet másképp írni. Kép

Lányok!
Ti tudjátok frissíteni a topicot? Engem frissítéskor visszdob a témákhoz...

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

kata en is eleg hisztis vagyok, de meg egy hetem van a meloban, aztan meg a dokim a jovo heten pont szabin van, szoval a jovo hetet meg emiatt a 2 ok miatt kellene egyben maradni Kép

de amugy elegge hisztis es nyugos tudok lenni en is Kép
annyira nem vizesedem mint tavaly, csak erzem, hogy vizes, de nem faj.
Viszont, tegnap telefonalas kozben megint szarul lettem, na mondom, ojje! vernyomas. torkom szorult, fejem nyomott...
merokeszulek elo, megmertem...
122/68 eddig ez mindennek mondhato csak magasnak nem, viszont 114 volt a pulzus Kép(((

igaz, ez elmulik par perc alatt, de nem kellemes :*

m
martina

Szep Jo reggeltKép

Pucur
ne is almodj arrol,hogy az allambacsibol `sok`penzt tudsz kihuzni az eddigi tapasztalataim azt mutatjak,hogy vszinuleg nem lesz GED sem ahogyan nem volt 5 eve semKépKép
Osszedobom es megy az emil.
Sajnalaom azt a franya vizesedest de semmi praktkikat nem tudok,sosem volt ilyen gondom/meg lehet/.

Csilla1
gratulalokKépKép

Dojika
tenyleg johetne a picuri mert eleg nagy talan a kispapas inditas hatekony lenneKépKépKép

Barbara
irom az emilt neked is
Martina
neked i koszi remelem ennyi segitseggel kiokoskodunk valamitKép
Ollyan arik vagytokKép

Mi van Borival??Nem jon mar dolgozni??

cuppp,Krisztinka/21+4/
krisztinka

Dió!

Azt hiszem, elözö tapasztalatom alapjánKép én kérni fogom a beöntést. Én kellemetlenebb dologra számitottam, de nagyon megnyugtató volt, hogy minden kijött és a kitolásnál már nem volt ilyen gond. Meg különben én olyan alkat vagyok, hogy ha izgulok, akkor amugy is rámjön, igy legalább nem váratlanul történt... Meg amikor csinálták, még nem volt burokrepesztés, ugyhogy csak méhösszehúzódásaim voltak, komoly fájdalmaim nem (a burokrepesztés után lettek!).
A borotválást meg otthon elintéztem (pontosabban a páromKépKép, mert én akkor már nem tudtam volna megcsinálni a pocimtól). Persze mivel nem tudhattuk, hogy mikor lesz a nagy esemény, kb. 3 héttel a kiirás elött elkezdtük, és mindig "frissitettük".Kép
Ja, és nem ijesztegetésként, csak a tények miatt: a szülöszobai látogatáson vagy a ujságokban olvasható cikkekben a kórházak szerintem sokkal jobb szinben igyekeznek feltüntetni magukat, mint ami a szülés alatt tényleg történni fog (kivánom, hogy nálatok ne ez legyen!KépKép). A szomszédom a Rókusban szült 1 hónapja és épp a májusi Kismamában van egy cikk a Rókusról. Hát jókat nevetgélt, hogy tiszta vicc, ami oda van irva, és a fele sem igaz. (Hozzá kell tenni, hogy szülését ettöl függetlenül jól élte meg.)

Krisztinka!

Tegnap irtad, hogy van megérzésed a baba nemére.Kép Szabad megtudni, vagy csak az UH után árulod el a hivatalosat?KépKép

Beszti
31+5

KépKép
KépKépKép
beszti

Krisztinka!

Most olvastam csak végig: Borival nem tudom mi van, de még biztos nem szültek. Ha minden igaz, akkor tudja a telcsiszámomat (otthonit is, meg a férjem mobilját is(az mindig elérhetö)), és fognak értesiteni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kata
Te mar nagyon startra kesz vagyKépDe jo lenne ha par nap mulva mar babznatokKépKépKép

Dio
En is eskuszom a beontesre,mar soxor kaptam /2 szules reggel-este,2 mutet reggel-este/nem tragedia de ha szules kozben elkezdessz azon gorcsolni,hogy `jajj mi lesz ha becsuszik...` az szerintem nagyon rossz erzes.

Krisztinka/21+4/
krisztinka

Beszti
En kislanyra tippelek de holnap 10 korul jovok es meg lesz a hivatalos eredmeny,persze ha o is ugy akarjaKépKép

Krisztinka/21+4/
krisztinka

Sziasztok,

Hat ti aztan jol beindultatok,az ember elmegy a geptol fel napra es nem gyoz olvasniKép))

Csilla1
Nagy nagy gratula kis Erikhez,nagyon sok boldogsagot minharmotoknak.Varom nagyon a beszamoldat ,tdod a csaszar miatt is.KépKépKép

Csics,es mindenki
Akkor ezek szerint mar ketten vagyunk akik szivesen mulatnak az idot pocakosok kozott.Termeszetesen varjuk meg a bator es unatkozo kismamak jelentkezeset es majd szervezunk valamit.
Azert is jo ide jarni,mert itt megyek a masik ember agyara a kismamas nyugjeimmel.Szegeny ferjecskemet sem akarom mindig ezekkel traktalni es tudom aki nem terhes azt em erdekli annyira ez a tema...

Mona,
Udv itt koztunk,
Nem igazan ertem hogy miert kell genetikara menned,ha az eredmeny jo??En is a jovo hetre varom a leletem es kelloen izgulok miatta.Kép(

Pucur,Krisztinka,

Hat a gyes ,gyed tema nem egyszeru.Szerintem mind egy cipoben leszunk,pedig nekem legalisan is jo a fizetesem ezert a maximum jarna mindenbol,ami nem lenne rossz,de ismerve a 4 evvel ezelotti hozzaallasat az uj kormanynak en is annyit vagy annyit sem fogok kapni mint ti aki majdnem minibalon volt bejelentve,pedig az en cegem aztan fizetett eleget allambacsinakKép(Kép

Puszi
Kataa
16+2

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Csics!

Én úgy tudom, hogy azon a honlapon nem UH képek vannak, hanem kamera... Egy UH legyen bármilyen szép és élethû, mégis a hasfalon keresztül nézik....Kép Szerintetek?

Dió!

Lehet kérni beöntést ha szeretnéd! Ha viszont elõtte hasmenésed van akkor nem kellKép Egyébként ami a babával jönne "aminek nem kell" az is természetes dologKép És miért lenne ciki??? Olyan embert, sõt élõlényt sem tudok mondani akinél ez a folyamat nem természetesKép Persze ha ez megnyugtatKép Lehet hogy én is fogok kérni, mert addig a véleményem még megváltozhatKépKépKép

Kata!

Frissitéskor csak akkor dob vissza a témákhoz, ha közben új hozzászólás van. A derékfájás nem az izületek és "mitoménmik" tágulását és a szülés közeledtét jelzik???Kép
Azért mert nem irom, én szoritok ám mindenkinek, csak hát lehet hogy egy idõ után unalmas lenne mindig ezt olvasniKép

Krisztinka!

Nem hivatalosan nekem is kislányKép De én nem tippelek, hanem nagyon úgy érzemKép

Pusszancs
sasha
19+1

Kép
sasha

Sasha
persze en sem igazan tippelek hanem ugy erzem,hogy leanyzo,igaz essig ugy gondoltam fiu.Par napja erosodik bennem,hogy megiscsak kislanyKép

Krisztinka/21+4/
ugy szeretnek mar elorebb tartaniKép
krisztinka

Sziasztok!

Remélem, ma jó napotok van, nekem legalábbis kissé jobban indult, mint a tegnapi.

Sasha! Krisztinka!
Úgy látszik, ez egy lányos hullám volt, nekem két UH-n is azt mondták, hogy kislány. Nevetek van már? Mi úgy döntöttünk, Hanna lesz.
Egyébként az Uh-kból kifolyólag fiúnevünk nincs is. Kétszer csak nem tévednek. Kép

Kata!
tegnap én akaratlanul hajtottam le a vizet magamról. Volt még a fagyasztóban egy kis eper (friss még jobb, de hát kissé húzós, szerintem más gyümi is jó), ezt turmixoltam össze kevés 0%-os tejjel meg mézzel, isteni volt, s nem gyõztem WC-re járni (nem csak a vizet indítja, be úgyhogy székrekedés ellen is ajánlom). Kép

Bringa (25+2)
Bringa

Szia Bringa!

Nem 100% hogy lány ugyanis az UH-on nem látott semmit a doki. Ettõl még lehet fiúKép Igaz fiú neven gondolkodtunk már, de egyik sem áll a "szánkra"Kép Lány név van 2. Elsõ nevét a párom szereté a másodikat meg én, de úgyis a második nevén lesz szólitva, feltéve ha lányzóKép Szóval Fiorella NikolettaKép Remélem ki fogja tudni mondaniKép A párom imádja olaszországot, szinte szerelmes belé, na nem mondom én is, merthogy a Fiorella=VirágocskaKép Ez a név nekem addig tetszett, amig valaki közölte, hogy volt egy ilyen sorozat.... (úúúútálom a sorozatokat, a latin, brazil stb. sorozatokat brrrr)
Bocsi az offért

sasha

Kép
sasha

Csilla1
Gratula a babához!

Bringa
Tegnap én is majdnem felvásároltam a fél üzletet, de hálistennek a húgom meggyõzött, hogy ezek mind nyári ruhák, a baba meg õszre lesz ( nem kell neki pl. napozó). Úgyhogy szerintem ha mész is vásárolni menj egy józan lénnyel.Kép

Dojika
Most már tényleg lassan itt az ideje, hogy világot lásson a baba.

Szerintem a beöntést túl lehet élni. Sokkal rosszabbak is jönnek utána.

dec8 (20+3)
dec8

Bringa
Nekünk is Hanna lesz ha lány lesz. De eddig egy UH-n látták és akkor fiú volt (annak látszott). De azért én még õrzöm a lánynevet. Hátha kellhet KépKép

dec8
dec8

Bringa
Kossz a rekedeses tippet ram nagyon ram ferKép
hat barmily meglepo de ha nalunk kislany lesz akkor a topic 3. Dorijat cipelem a pocimban,igaz hivatalosan Dorka lesz.
Ha fiu akkor GergoKépIgaz ugyan,hogy meg komolyan nem merult fel a nevvalasztas ez a ket nev amolyan evek ota favoritnev.
Nekem mindketto nagyon teccikKépKép
A Nikoletta nekem is bejonKépKép

martina
Mejl megjott kuldtem valaszt

cupppantas,Krisztinka/21+4/
krisztinka

Beszti!

A borotválással kapcsolatban kérdeznék! Teljesen le kell szõrteleniteni vagy csak az alsó részen? Bocs a hülye kérdésért de elsõ babás révén teljesen tapasztalatlan vagyok, és nincs kitõl megkérdeznem.Kép

Hetty
hetty

Kata
Köszönöm, ezzel is segítettél. További kellemes babavárást kívánok!

Bea
Bea

Bocsánat Kata 007-nek válaszoltam, de persze Katának is ugyanezt kívánom!
Bea

Sziasztok!

Csilla!
Nagyon gratulalok Neked es varjuk a szuletestortenetet Eriknek ! Kép

Barbara, Mona!
Sziasztok! Kép

Barbara!
Azt hiszem akkor en meg orulhetek, hisz az anyos visoznyom pont a baba erkezese miatt javult egy picit. Tudom milyen nehez ny-europaban k-europainak lenni Kép Ha gondolod irj vasorru@mailbox.hu

Dojika!
A babad szep mereteibol itelve mar tenyleg nem sok hianyzik es babazhatsz! Kép

Dio!
Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem van vmi kupszeruseg amivel te otthon letudhatod ezt az ugyet.

Edina 19+4
edina

Kedves Mona,

Kösz az együttérzést! Valószinüleg egy kicsit "túlspilázzák" a dolgot, de ha egyszer már halálra rémisztettek, akkor jobb, ha tisztázzuk a helyzetet...

A beöntést meg a borotválást én személy szerint támogatom, mert higiénikusabb... (Ha az újszülött kisbabának minden dolgát tökéletesen fert&#337;tleniteni kell, meg kifözni, akkor pont a születésekor találkozzon jó töményen az "anyaggal"?) Persze az nem helyes, ha kérdezés nélkül megcsinálják olyannak is, aki nem akarja.

Üdv:
Zita
ParaZita

Csilla1!

Gratula Kép

Dió!

Én is problémáztam a beöntés kérdésén, mivel nekem is u.ezt mondták az Istvánban, de egy szülésznõ felvilágosított, hogy sokszor az ellenkezõjét éri el a beöntés, mert csak fellazítja a dolgokat és akkor is u.úgy jöhet szülés közben is, csak sokkal rosszabb....... (el tudod képzelni)

Dojika!

Tényleg óriás fiad lesz, az én fiacskám 3300 g volt a 36. hetiuh-n, etõl is eléggé be vagyok ijedve, de hát mit csináljunk ha apuci is ilyen nagyra nõtt.

Norci
Norci

Petra!

Úgy sajnálom, hogy történt veletek vmi rossz, bár pontosan nem tudom, csak sejtem. És köszi a jótanácsot!

Bringa(25+2)
bringa

Sasha

Nekem nagyon tetszik a Fiorella, unokahugim pedig Nikoletta! A hülye sorozatok miatt ne aggódj, aki ismer téged, az biztos nem fogja azt gondolni, hogy egy sorozat miatt adtad a nevét a babudnak. Egyébként nekem eszembe sem jutott, hogy volt ilyen sorozat. Kép

Szia dec8

Úgy hallottam, hogy a fiút nagyobb biztonsággal mondják, merthát mégiscsak van ott neki valami. De hogy ezt rögtön cáfoljam, egyik barátunkék (de jól hangzik Kép végig fiúra készültek az UH-k miatt, aztán pedig Dórkájuk lett Kép
Nekem elõreláthatólag aug. közepén születik, de azért nem vásárolok sokmindent. meg arra is készülni kell, hogy a család már állandóan nézegeti a babuci ruhákat, szóval, lehet, hogy bevásárolnak, mire én vmit is vennék.

Lányok!

Akinek a párja nagyon nem akarja azt a nevet, amit ti, esetleg még másodiknak sem, mondjátok azt (már, ha így van), hogy õ adja a vezetéknevét, legalább a keresztnevébe lehessen nagyobb beleszólásod Kép Kép

Bringa (25+2)
bringa

Bringa!

Köszi!Kép Egyébként, a barátnõm homályositott fel hogy volt ilyen sorozat aminek a cime is és a fõhõsnõ neve is Fiorella. Azóta is "átkozom" hogy elárulta. Nem rosszindulatból tette, csak beugrott nekiKép Tudom hogy senki nem gondolná, csak az én véleményem változott meg a névrõl. Ez pont ugyanolyan, mint amikor van egy bizonyos nevü ismerõsöd akit utálsz és ezért nem adod a babának azt a nevet, holott mielött megismerted az illetõt még tetszettKép
Nekem eddig 1 Niki nevü ismerõsöm volt, de most kiderült, hogy a házunkban az 5 hónapos kislánynak is Niki a neveKép Egyébként tündéri baba, mindig mosolyogKép

Na jó nem fárasztom tovább a topikotKép

sasah

Kép
sasha

Dió!

Én márciusban szültem, tehát frissek a tapasztalataim. Mivel a szülés egy "kis" komplikációval indult, végig (8 órán át) a gépen tartottak, nem kaptam beöntést. Persze a szülésnél minden jött a babával együtt. De hidd el: egyáltalán nem zavart, legalább is abban az állapotban nem. A szülés elõtt én is cikinek gondoltam a dolgot, és nem hittem azoknak, akik azt mondták, hogy ez ott és akkor nem fog érdekelni. Pedig így lett. És a szülésznõ, orvos, nõvérek teljesen hozzá vannak ehhez szokva. Legalább is õk ezt mondták.
loramama

Sziasztok

Mindenkinek szép napos idõt kívánok, persze fincsi szellõvel. Kép Kép Kép

Ilke
Küldtem emilt. Nem kaptad meg, vagy csak még nem olvastad?

Forti
(27+0)

Kép
Kép
forti

Mindenkinek köszi a hozzászólásokat!Kép

Norci!
Neked milyen benyomásod volt a szülõszoba láttán? Nekem vegyes, ami kicsit negatívba hajlott...Bár azt mondják, amikor itt az idõ, a helyszínnel úgysem ér rá foglalkozni az ember. Mindenesetre az tényleg igaz, hogy sokkal jobb színben tüntetik fel az intézményeket - nem csak az Istvánt -, mint amilyenek valójában.

Conti!
Már tök régóta szeretnék gratulálni a húgodnak! Sok boldogságot nekik a babával! \clipart {happy}

Dió (és Almamag 30+6)
Dió

halihooKép

fejedelmien erzem magam,a kolleganom meglepett egy hazhoz szallitott ebeddel,fincsi grillpipi ubival eees madartej jegkrem nyamm...Most a ponyvaregeny fergeteges zenejere poffeszkedem az irodabanKépHat nem szep az eletKépKép??
ollyan de olyan jo kedvem van valamitol remelem at tudtam nektek belole adni jo sokatKépKépKépKép
bocs az OFF-ert
mindenkinek cupppp,Krisztinka/21+4/

ui:mar mennek a fogadasok a babank nemereKépKép
krisztinka

Sasha!
Mire a kis Firoella felnõ, vagy legalábbis bekerül egy beszélni tudó közösségbe, már senki nem fog emlékezni egy olyan sorozatra, amire most is kevesen emlékeznek. Lehet, hogy addigra Dóris sorozat lesz KépKép Ki emlékszki pl. a mi gyerekkorunk filmjeire. Én biztos nem Kép
A lényeg, hogy nektek tetszik, acsalád és a barátaid úgyis tudják miért választottad.

dec8 (21+3)
dec8

Dec8!

Nem emlékszel Izaurára?????Kép Én emlékszem, pedig még nagyon kicsi voltamKép

Én is leslattyogtam a közeli mekibe és most már itt nymmogom a finom fagyikátKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Menjetek a fenébe!Kép Én is megyek fagyizni. Ez nem ér, hogy én meg itt nyálazok. (vissza sem jövök!)

Pusz
dec8
dec8

Dec8!

Azért fagyi után gyere vissza, vagy annyi fagyit akarsz enni hogy utána meg sem birsz mozdulni?Kép Legszivesebben én is mennék még egy kört, de a párom kitér a hitébõlKép Még meggondolom...Kép Viszont ha adhatok egy tanácsot 4 gombócnál alább ne add, mert tovább fog csorogni...Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Hetty!

KépKép
Ez a topic pont erre is való!
Csak alul kell leborotválni. Amikor a szülésznö a beöntést csinálta, az mondta, hogy megnézni, hogy jó-e. Természetesen jó volt!KépKép

Dió!

Persze optimális esetben nem az intézménnyel foglalkozik az ember. De pl. én 15 órát töltöttem a szülöszobán (13 óra vajudás-szülés-gátvarrás + 2 óra megfigyelési idöszak a babával együtt), és ilyenkor már azért az sem mindegy, hogy milyen. Nem mondom, hogy mindenre szükség volt/van, de van ami nagyon jól esett: pl. az, hogy beülhettem a kádba órákra.
Azért ha mindezt egy 3 ágyas paravánokkal elválaszott szülöszobán kellett volna végigcsinálni... (ezzel szemben egyágyas szoba, ahol magunkracsukhattuk az ajtót, zene, félhomály, + a vajudást segitö eszközök).

Bringa!

Ez a névkérdés igy nálunk nem jönne be! Kép (az, hogy ö adja a vezetéknevet, én a keresztnevet). Az ok egyszerü: mindkettönk vezetéknevét viseli majdKép, ráadásul az én leánykori nevemet elöl. Szóval keresztnévkérdésben egyenrangúak vagyunk!KépKép

Beszti
31+5

KépKép
KépKépKép
beszti

Dió!

Ismerve a magyar egészségügy tragikus állapotát, szerintem semmi okunk panaszra és elõre nyafizni. Engem a hely nem is érdekelt, én orvost választottam és nem kórházat, a lényeg, hogy benne nagyon megbízok! A körülmények meg akár milyenek is a cél miatt ki lehet bírni Kép ÉS az István kórház hazai viszonyatban még a jobbak közé tartozik.

Norci
Norci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?