Sziasztok!
BUÉK!!!
És Fruzsinának boldog névnapot!
Nálunk tök jól sikerült a szilvszter. Átmentünk a barátainkhoz, nekik két fiuk van, 14 hónapos és 3 évesek. (apjuk lesz Luca keresztapja majd tavasszal) Luca nagyon jól elvolt a két kissráccal, megrágta az autóikat meg ilyenek kivette a kezemből a virslishasét és gyerekpezsgőt ivott!
Nem akartam belőle adni, de úgy 2-3 napja mindenből kell neki, amit én eszem, iszom. Persze nem kap azért mindent
De gyerekpezsgőt végül is miért ne ihatna. Szerintem nála most jött el igazán az elválasztás ideje, hiába már 9 hónapos. Eddig nem érdekelte, mi van a tányérunkon, most viszont nagyon nyúlkál már, és már sokkal jobban is eszik végre. Pl. mandarint, olyan édi, végig fintorog közben, de le nem tenné...
Éjszaka csak távolról hallottuk a petárdákat, a szomszéd idióta gyereke úgy látszik, jó messzire ment szilveszeterezni, így nem volt háborús csatazaj.
Fricky
Milyen lesz az esküvő?
Tibicsoki
Én is úgy gondolom, mint ahogy írtad, hogy belevaló, értelmes, talpraesett kiscsajszit szeretnék Lucából
Persze, ha egy mimóza lesz, akkor is imádni fogom
De úgy néz ki, nem kell majd félteni, sőt. Már most olyan akaratos, hogy azon kell törni a fejünket, hogy miként tereljük ezt az akaratosságot majd hasznos irányba.
sziasztok, üdv. Marq