Új privát üzeneted érkezett!

Kamilla,
sztem vissza tudod keresni a topicon! Kép

na meg még hányan! pl. szórakozóhelyi wc-ben, ahol nincs alkalom trükközni Kép

Timocska, Tlidi,
ettől a hónaptól elázártam a hőmérőt! Kép

Kriszta,
25. nap, általában 26-27 (28)-ra szokott. Tehát még nincs késés, csak négy napja van ez az "esti vérezgetés" - erőlködés hatására Kép. 2-3 ilyen nap után általában beindul, és azért nap közben is hagy némi nyomot - ha minimálisat is...
Meg ugye a cicik feszültek nagyon (határozottan észrevehetőbben a szokásosnál) 15-16. nap óta... Na tegnapelőtt óta már nem, és a bimbók sem érzékenyek már Kép (még szivacsos cicifixen át is azok voltak! - ilyen se volt még...)
Ki igazodik ki ezen?
Ja, a hasamban semmit nem érzek, pedig tegnap egész nap fájt középen, este-éjszaka meg úgy, minta azonnal meg akarna jönni...

Ez van. Az ember meg próbáljon okos lenni.Kép

Jujj, jó hosszú lett...

angel37

Kamilla passz!! Csak beszúrtam, amit találtam, hátha valakinek tartalmaz még hasznos infót rajtam kívül. Elvileg azért vagyunk itt, hogy segítsük egymást az okosságainkkal.
Nem kifejezettem a cickára gondoltam, az az ösztrogén szakaszhoz kell! Bár most, h modod megnázem midjrát hátha van a szekrénybe. Nekem a cickával az a tapasztalatom, hogy nagyon sok nyákot csinál és nem tudom belőni a Billingsel a napokat. A második félre van teakeverékem, amit a nőgyogyi írt fel. Krisztinek elküldtem privibe, mert tudtam a címét, másnak is elküldöm szívesen csak ide nem akartam írni, hátha ovassa az orvos és nem örülne.
Vendég

Sziasztok!

Kamilla: jot mosolyogtam a Baratok kozton Kép mi a spanyol nagytestver szuneteben szoktuk Kép na azert nem csak akkor. Kép
Szerintem azert nyugudtan lehetne ma is, nem? ;)
En amikor terhes akartam lenni akcio utan foldobtam a labaim az egbe es ugy maradtam 20 percig, bejott. Kép

Annyi mindent szeretnek meg irni de vasalnom kell Kép azert itt maradok szamitogepkozelben hatha valaki ir valami szepet es jot.
Ma gyerekmentes du-om van, Kép elvittek jatszani az uokatesoval en meg nyugisan tudok vasalgatni. Kép

Egy kenyes kerdes: eszrevettem hogy bemegy a bugyimba, vagyis csoppegetek eleg rendesen, ez lehet felfazastol vagy oregszem? Kép /igy kemeny 26 evesen Kép /
Volt valakinek hasonlo?

KépKép
KépKép
tontica

Köszi bókokat csajok.
Én is feldobtam a lábam utána és bejött!!
Én mint babás ezúton kijelentem, hogy én nem megyek innen sehova, mert nem is nagyon találtam másika topikot, ami így "élne", másrészt, ha bánatomban veletek voltam, akkor maradok örömömben is és megörökítem fejlődésem szakaszait, bár egyenlőre nem fejlődök sehova, csak a "mejjeim" akarnak kiugrani minden melltartóból.
Na most haza megyek, holnap jövök, bár nem tudom mennyit tudok majd írni, mert sok a munka, két hét múlva megyünk síelni, pedig ma jöttem először dolgozni és még nem mertem előhozakodni az újabb szabival, de végül is az éveket alatt már hozzászokhattak, hogy mindig lelépek ilyenkor. Év közben meg mindig itt esz a rossebb, DE EZ AZ ÉV MÁS LESZ!!!!!!!! mert nyáron lelépek évekre!!!!!!!!

Kép
manka2

Kamilla
A Diane35 tul.képp egy bőrgyógyászati szer,melynek "csak" mellékhatása a fogamzásgátlás.Azt hiszem csökkenti a tesztoszteron szintet,így csökkenti a pattanások kialakulását, rosaceat.Valami ilyesmiKép

Tontica
Vasalnivalóm nekem is mindig akad bővenKép

Manka
Igen,tessék ide írogatni!KépPersze nyugodtan írhatsz máshová is,mert a várandós élményeket jól esik hasonló cipőben járókkal megvitatni,uúgy mint a próbálkozások sikertelenségeit jól esett velünk kitárgyalni!
Azért ide is nézz be legalább egyszer egy nap!Jó??
Mikorra vagy kiírva?

Angyal
Akkor holnaptól, péntekig kell a legjobban drukkolni???Én fogok,nagyon!!!Kép

Ildi
Jó a cikk!KépDe még mindig nem döntöttem.
Nem tudom mit töketlenkedem ezen ennyit?!Kép

Timocska
Akkor pár nap múlva várjuk majd a görbédet!
Én a 3.cn vagyok(Ildivel karöltveKép)Ma mértem először hőt a ciklusban,úgyhogy görbém még nekem sincsKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Több ismerős névvel találkoztam a topicban, ezért úgy döntöttem csatlakozom.
Röviden magamról:
2 gyerkőcöm van, egy fiú és egy lány. Már lassan egy éve célirányosan próbálkozunk a 3.-kal. Mind2 gyerkőc előtt hőmérőztem. Most is folyamatosan, csak 2 hónapot hagytam ki, amikor magam alatt voltam. Íme a mostani görbém:
Kép
Sztem meg fog jönni, mert elmúlt a cicifájásom...Meg ma többször voltam wc-n... KépKépKép

moni

Manka: Kép
Nagyon szep a kep, boldognak latszol rajta. Kép
Most meg aztan hiper-szuper boldog kismama lehetsz. Kép
Jo, hogy itt maradsz kielhetem rajtad kisbaba komplezusomat. Kép
Szeptemberben fog megszuletni, ugye?! Meg nincs 2006-os oszi topic, szerintem nyisd meg Te, biztos vannak mar "oszi" kismamak csak senki sem mer topicot nyitni. Kép

Kriszta: Kép
Jo fej ferjed van, en egyszer megkerdeztem az enyemtol mi lett volna ha en nem akarok gyereket erre o azt mondta, hogy kidobott Kép /azert nem szo szerint/ volna mert o ujra csaladot szeretne.
En most nem szolok egy kukkot sem errol egy jo darabig, kuss a nevem. Kép
Ez a gyogyis dolog megfontolando, neked kell eldonteni de ki tudja es ha pont a kovetkezo ciklusban jonne ossze? Kép
En utalok antibebit szedni, nekem olyan termeszetellenes.

Angyal: Kép
Nagyon szoritok!!!

Ildi: Kép
Lehet igazad van, varj meg egy kicsit aztan majd meglatjatok, nekem annak idejen azt mondtak hogy egy ev sikertelen probalkozas utan lehet csak orvoshoz menni tehat elvileg egy ev varakozas normalisnak mondhato.

Megyek furdeni, a "bepisilos" temaval nem tud senki segiteni, mar kezdek aggodni vagy ez csak egy egyszeru felfazas, nalam meg nem volt ilyen.

KépKép
KépKép
tontica

Moni: mennyi idosek a gyerekek? Miota propalkoztok?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Csíp a pisid?Gyakrabban kell menni?
Egyébként inkább záróizom gond lehet.Volt régebben tüsszentésnél?Nevetésnél?
Intimtornát javasolnék szívem szerint.Ha beütöd a keresőbe kijön egy csomó,és el tudod sajátítani.Nem nagy ördöngősség!!!

KépKép

KépKép
okr

Nem csip, nem kell gyakrabban eppen ezert ilyedtem meg egy kicsit hogy akkor most miert?! Kép
Igen, volt regebben is de nem igy hogy csak ugy elkezd magatol megeroltetes nelkul.
Eleg gaz!!!!!
Megnezem azt a tornat, koszi.

KépKép
KépKép
tontica

Szívesen!Gyakorold szorgalmasan,segíteni fog!
A sex is jobb,ha alkalmazod amit ott leírnak!KépKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Angel! Mi a helyzet? MEgy a drukk!!!!!!!

Én ma reggel mértem egyet, mert úgy gondoltam már fent kéne lennie (14cn), de még csak 36,6, úgyhogy ezek szerint nem volt még tüszőrepedésem. Pedig tegnap pont olyan érzésem volt egész nap. Remélem a ma este még esélyes lehet.

Manka. Maradhatsz nyugodtan. Senki nem fog "kiutálni" azért mert neked már sikerült. Várjál még két hetet és akkor együtt megnyithatjuk az 2006 őszi babás topicot. (Lehet, hogy ez túl optimista kijelentés volt)

Kép

Kép
kamilla306

Jóreggelt mindenkinek!
Tontica!
Pont most olvastam egy könyvet, amiben benne van, hogy a már "szült" nőknél könnyebben előfordul, hogy a záróizom a szülés után nem áll vissza az eredeti állapotra.. Nem tudom mitől jött elő nálad, de egyetértek Kriszivel, hogy tornázz! Kép Az mindenre jó! Kép Én szex közben szoktam alkalmazni és oda van tőle a férjem! Kép
Angyal!!!
Mi újság? Én még drukkolok ezerrel!++++++++++++++++++++++++++
Manka!
Kiszámoltad már, hogy mikor fog megszületni a bébi? És jó lesz, ha itt maradsz, hátha beindítod a babás sorozatot! Kép
Moni!
Szerintem jó a görbéd! Kép
Kamilla!
Akkor ma is akciózzatok és utána ne menj wc-re, hanem inkább "dobd fel a lábad"! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Tontica!
Fiam 9 és fél, lányom 4 és fél.
Timocska!
Görbéim mindig szuperek, csak a végén "romlanak el", amikor megjön... Kép Ezért nem is reménykedem. Ha szombaton is fenn lesz, akkor esetleg. Ma is 36.7-t mértem egyébként.

moni

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem tudok mindenkinek külön írni. Még visszaolvasni is nehéz, elképesztő ütemben termeltek!

Képzeljétek!
Ma a 14. DPO-n teszteltem. És egyértelműen pozitív lett. (Nem halványan, hanem teljesen.)
Olyan hihetetlen. Kép))

Nem élem még bele magam túlságosan mert tudom, mekkorát lehet koppanni.

Ha ez igaz, akkor a fertility-s pé és a Jónás nap is tökéletesen működik (decemberben egybe esett).
Mikor érdemes dokihoz menni?
(Az előző terhességemnél rögtön elmentem, de 2 hétig egyfolytában visszahívtak és méhenkívülivel ijesztgettek, mert még nem látszott. Ezt a hibát most nem akarom elkövetni.) Persze ha a pozitív tényleg pozitív.

/Az álpozitív teszt Gravi-HCG márkájú volt. Először negatívat mutatott, majd az egész rózsaszínes lett, és mindkét vonal hasonlóan halvány lett. Asszem valahogy a teljes jelzőablakban szétterült a kontrollanyag, és ettől lehetett álpozitív. - VAlami ilyesmi lehetett. De ez mostmár nem fontos. Egyébként most a Rossmanos legolcsóbb Lilly-vel csináltam. A múltkor is ez mutatta ki. És amennyit én el szoktam használni... ez a leggazdaságosabb./

Puszi mindenkinek.
Drukkolok mindenkinek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

De, kérlek, ti is nekem, hogy ez a valóság legyen.

p
pitypalatty

Pitypalatty!!!!!!

Gratula!, nagyon-nagyon sok gratula!!!!
Én az első terhességem első hónapjában lépkedem, 9.-re kaptam időpontot a dokinál, az ovulációmból kiindulva pont egy hónapos leszek. Én két tesztet csináltam, az egyik egy Gabriel volt, a másik egy Clearblue. Az egyiket reggel csináltam, a másikat délután a 14. DPO-n, vagyis dec. 22-én. Azóta sem jött meg, fáj a cicim, a hasam és sokat járok Wc-re.

Valaki tegnap kérdezte, hogy felfogtam-e már? NEM!
Nem élem át, nem érzem, hogy kisbaba van bennem, nem tudom elhinni. Szeretnék már orvoshoz menni, hogy igazolja, vagy látni ÕT, a babát, a monitoron, hogy tudjam tényleg van, létezik.
Fura, azt hittem az első pillanattól elolvadok majd és boldog leszek felhőtlenül és majd nem érdekel többet semmi más, de valahogy nem változott semmi és ez miattam van, mert én nem látom másként a dolgokat.

Kép
manka2

Sziasztok!

Pitypalatty
Kép[color=#ff0000]
Nagyon örülök!!!

Kamilla
Neked ezt találtamKépKépKépKép

Kép

Angyal
Helyzetjelentést kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok neked+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Moni
Hozzád mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tontica,Timocska
Tornázzunk együtt!Mondjuk én most tamponozom,majd ha kikerül végre kezdődhet!!!KépKép

Manka
Sztem amikor látod az UH-n majd,akkor fogod csak föl.Én is így voltam ezzel,és sztem még nagyon sokan rajtunk kívül is!!!!Kép

Rólam:A ferty 5 napra visszadta a VIP-t ingyéé!!KépEnnek most örülök nagyon.Kép
Nézegettem a hónapokat,a bromosakat is,és azt látom voltunk együtt az esélyes napokon(kivéve pont az ov. napját,mert akkor egyszer sem)szóval nem tudom,de vmi mégsem szupi nálam,mert elméletben rég babás kéne legyekKép
Most mondjuk azt mondta a drágám,tudja már ,hogy idegbeteg vagyok p.é. napján,így mikor a legelvisehetetlenebb vagyok akkor vág hanyattKépKépKép
A fogigátlón még mindig filozok.Lassan kifutok az időből.

Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Szia Manka!

Ne hibáztasd magad emiatt. Természetes, hogy nem éled át addig. (Az előző terhességemnél - ami sajnos elhalt - nálam is ugyanez volt.) Főként a praktikus kédések jutottak legelőször az eszembe. Az, hogy hogyan lehetne a dolgokat elintézni - munka, tanulás, pénz, és felszabadítani magam a babának. Aztán lassan ez megváltozik. Nálam ez a 3. UH-n volt, amikor láttam dobogni a szívét.
Most még eléggé felfoghatatlan.
Az én tüneteim már kb 4 napja kezdődtek. A hasam fájogat, székrekedés, és gyakori WC szintén.

Ha tényleg kismama vagyok, akkor 2 héttel jársz előttem.
Nekem is ez lesz az első babám.
(De még várok szombatig, akkor megint megcsinálok egy tesztet.) Na jó, nem fogom kibírni, és már ma délután vagy holnap reggel megcsinálom.
Hová fogsz dokihoz járni?
puszi
p
pitypalatty

Köszi Kriszti!

Olyan aranyos vagy!
(Esetleg, ha kiderül, hogy mégsem, akkor majd jövök bőgni.
Úgy szeretném feltenni a görbémet.
Megpróbálom.
p
p
pitypalatty

Üdv Csajok!

Pitypalatty, gratulálok! Kép Kép De mi az a DPO?

He-he, én majd talán a születésnél fognám föl...Kép Kép Kép

Köszi mindenkinek a drukkokat! Kép

A helyzet nagyjából u.a. tegnap egész nap és éjjel semmi, ma voltam wc-n, és jött egy kis halványpiros (kisebb erőkifejtésre Kép). Olyan, mintha azonnal meg akarna jönni Kép Lassan csekkolom, hogy mi újság Kép

SZia Móni! Kép

Tontica,
tényleg intimtorna! Kép
vagy Tena Lady és egy tánc az utcán? Kép Kép Jaj bocs, nem akarok rajtad viccelődni, de erről a témáról mindig az a gyökér reklám jut eszembe...

Én bejelentkeztem egy ilyen intimtorna-féleségre kb két hét múlvára, majd elmondom milyen! Kép

angel37

Köszi Angel!

A DPO a fertilitinek a szakszava. Day Post Ovulation (A 14 DPO azt jelenti, hoyg 14 nappal p.é után)

Csajok!
Tompika vagyok, mert nem tudom feltenni.
Azért még próbálom.
p
pitypalatty

No így már értem, vmi ilyesmire tippeltem! Kép

angel37

Angyal

A pecsételés tdod,nem biztos,hogy mensi előjele.
Küldök még drukkot+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pitypalatty
Örömödben,bánatodban mi veled vagyunk!!!!!
De nem lesz itt bánat!!Kép

Az előző görbém VIP-sanKép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Pitypalatty: Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDEN RENDBEN LESZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na jol van am, akkor most elobb-utobb mindenki athuz a 2006-os osziekhez? Kép
Nem baj majd leselkedek. Kép
Hol lehet utananezni ennek a Jonas dolognak? Kivancsiva tettel. Kép

Kamilla: Kép

Neked egy vagy tobb Kép hatalmas tuszo rendel ma estere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timocska: Kép

Tegnap este "gyakoroltam" szex kozben, mind a ketten oda voltunk erte. Kép

Moni: Kép

Ha mar ket babat szultel nem lehet itt semmi baj csak ki kell varni. Kép

Manka: Kép

En az elso ultrahang elott valosaggal rettegtem hogy nincs is ott baba es ki fognak rohogni Kép aztan megiscsak volt es en attol a naptol kezdve hittem el, fogtam fel. Kép
Onnantol attol rettegtem hogy minden renben legyen ugyhogy sajna egy anya egesz eleteben retteg a gyermekeert. Kép
Ja, es en rengeteget bogtem, nem voltam felhotlenul boldog mert tul nagy volt az elvarasom, epp az hittem mint Te hogy hiper-szuper happy leszek mar egesz eletemben. Kép

Kriszta: Kép

Annyira helyesek azok a kis kukackak. Kép
A "hanyatt vag" is nagyon tetszik. Kép

Angyal: Kép

Igen, oregszem de azert annyira nem, hogy Tena Lady-be lejtsek az utcan. Kép
Esetleg tangabetetben vagy hogy hivjak.
Na akkor most feltornasszuk magunkat a szexhimalaja csucsaira. Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tontica!

Az alattunk levő topikban részletesen leírják.
www.astro.com bejelentkezel, a gratis Horoskope-t választod, aztán az astrodienst spezial-t, és a legördülő ablakban a Mondphasen Fruchtbarkeitskalender-t.
Ha angolul tudsz, akkor olvass a másik oldalon utána (itt a fogamzásban kicsit lejebb, az élő topikban).
Ha elakadsz, segítek.

És köszönöm a gratulációt.
(Bár még mindig úgy érzem, hoyg ez azért még nme biztos. 1 teszt nem teszt. és ha igaz is, mennyi az esélyem rá, hogy tényleg megmaradjon? asszem kb 75% a www,9monate.de szerint.)

puszi
p
pitypalatty

Pitypalatty
Egy teszt is teszt.Főleg,ha pozitív.Kép
Ne izgulj,rendben lesz minden.
Miért ne maradna meg?!Ugyan-ugyan,ami ott egyszer megtapadt,nem könnyen jön leKépGondolj csak bele,régen mennyien próbáltak emelgetni,meg mindenféle praktitákat bevetettek,de a baba megmaradt.Kép
Én pl. pecsételgettem pár hetesen.Közben dolgoztam két helyen,és nem könnyű munkát.Mégis megmaradt Ada.KépSzerencsére.

Tontica
SexhimalájaKépKépKépJÓÓÓ!!!

KépKép

KépKép
okr

SZia Tontica Kép

Reméljük nem lesz nehéz megmászni azt a hegyet! Kép
A rettegéssel már most tudom, hogy így leszek...

Kriszta,
köszi a drukkot Kép
nagyon feszít a hasam... sztem legközelebbi csekkolásra jobb ha viszek egy betétet is Kép

A fertility nem szúrta el kicsit a pé-t?

angel37

Angyal
Én még bizakodom!!!!!!

A ferti,ha kitörlöm a 12.-ei értéket, akkor átrakja a p.é.-t 23.-ra.Nem tudom,melyik a jó.A wunschkinder szerint nem is volt p.é-m.
PASSZ

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszti!

Lehet, hogy igazad van. Remélem.
Majd csinálok még egy tesztet. És aztán még 3-at- Kép

p
pitypalatty

Amikor masfel honapos terhes voltam hazamentunk Mo-ra kocsival /majd 3000 km. 2 nap ut/
Visszafelejovet elkezdtem eleg rendesen verezni, azt hittem itt es most vege mindennek es MEGIS megmaradt!!!!
Igaza van Krisztinek nem megy az el olyan konnyen, es tojd le a szamokat!!!

Na, folytatom a tegnap este megkezdett vasalast. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta,
buta gép! Kép

angel37

Pitypalaty!

Gratulálok. Kép

Lányok a másik topikban már kiírtam magam (kicsit meg is bántam), és most már muszáj tenni a dolgom, de ígérem amint tudok jövök.

j.
Vendég

SZiasztok!

Pittypalatty gratulálok én is. Akkor most már ketten vagytok Mankával. Nyithatjátok az őszi topicot. Engem nem kell megvárni, mert félő, hogy csak téli leszek. Azért köszi a Tontica meg Okriszti a "spermákat", meg a tüsződrukkokat. Csak szabadulna már ki! Tegnap eléggé fájt a hasam, olyan pé-sen, de még ma is! Azt hiszem a ma este lesz a nagy nap. Csak az a baj, hogy mindig akkor nem jön össze, mikor annyira készülök rá. Valamikor meg spontán olyanokat alkotunk, hogy hű! Csak nem jókor. Ez valami csúnya Murphy.

Angel, még mindig drukk!

Kép

Kép
kamilla306

SZiasztok!

Pittypalatty gratulálok én is. Akkor most már ketten vagytok Mankával. Nyithatjátok az őszi topicot. Engem nem kell megvárni, mert félő, hogy csak téli leszek. Azért köszi a Tontica meg Okriszti a "spermákat", meg a tüsződrukkokat. Csak szabadulna már ki! Tegnap eléggé fájt a hasam, olyan pé-sen, de még ma is! Azt hiszem a ma este lesz a nagy nap. Csak az a baj, hogy mindig akkor nem jön össze, mikor annyira készülök rá. Valamikor meg spontán olyanokat alkotunk, hogy hű! Csak nem jókor. Ez valami csúnya Murphy.

Angel, még mindig drukk!

Kép

Kép
kamilla306

Lányok köszi a vigaszt, hátha hétfőn a dokinál meg lesz az áttörés!

Pitypalatty
Dr Bata Barnabáshoz, ő székesfehérváron dolgozik a kórházban, de siófoki, így itt is rendel. A kismamákat Fehérvárra viszi szülni. Nem tudom van-e itt a rendelőben UH-ja, nem emlékszem rá, lehet, hogy pontosabb kivizsgálásra el kell mennem Fehérvárra.
Nem ismered véletlenül?
Te hol fogsz szűlni?

Kép
manka2

Köszönöm Junko!
Köszönöm Kamilla!

Kamilla, már olyan rég óta olvaslak, te vagy a következő.

Remélem lányok igazatok lesz.
Tudom, hogy az élet örök aggódás. És eddig nekem tényleg minden sikerült, amit akartam, kivéve az előző terhességet. Innen a félsz.
És nagyon vároma az első ultrahangot.
Bár még 2 hétig semmi értelme.

p
p
pitypalatty

Pitypalatty!
Gratulálok!

Tontica!
Férjemnek nyáron kevés spermaszámot állapítottak meg, így kicsi az esély.

moni

Köszönöm Moni!

Manka!
Én esztergomi vagyok, és itt is fogok szülni (ha már biztos lesz).
Nagyon klassz az itteni kórház szerintem (bár nem itt fejezték be a terhességemet, hanem hazautaztunk anyuékhoz - a lelki támasz végett). (bababarát)
A fehérváriról sem hallottam eddig semmi rosszat, 2 ismerősöm is szült már ott.
De ez olyan messze van még. Nem?
Ha van vki a pocimban épp ekkora: (.)
siófoki vagy? Milyen jó lehet ott élni a balaton partján...

Moni
IGazából csak 1-re van szükség. Nem? Kép

p
pitypalatty

Pitypalatty! Hatalmas gratula! Sajna, ma nem nagyon leszek, mert holnap vizsgázom, szorítsatok majd. /képzeljétek, ma néztem meg sikerült az írásbeli szakmai nyelvvizsgám Kép/
Még egyszer Pitypalatty gratula, és NEM TÉVED A TESZT. Holnap, ha megjövök írok mindenkinek regényt.
Pusz
Vendég

Én azt javaslom, hogy mind essetek teherbe de azonnal és akkor nem kell új topikot nyitni, hanem egyből megalakítjuk az őszi babások klubbját! Kép

Pitypalatty
Esztergom, az tök jó!!!!!! Úgy tudom az esztergomiak extra pénzt kapnak a babák után az önkormányzattól, ez tényleg így van?
Én szeretek itt élni, bár egyenlőre nem Siófokon, hanem Ságváron lakunk (10 km Siófoktól), de a házunk Siófokon épül és mire a baba megérkezik (a babanet szept 1-re írta) már beköltözhetünk, így egyből lehet a babaszobát is berendezni. Kép

Kép
manka2

Köszönöm Ildi!
Gratula a nyelvvizsgádhoz - pedig milyen kis szkeptikus voltál Kép.
Szorítok holnap
(Nekem is tanulnom kéne, mert hétfőn államvizsgázok. Meg még dolgozom délutánonként ma meg holnap. Dehát én ma nem bírok!!!)

Manka

Igen, a szent Miklós alap 500E Ft születéskor, és évente még 50E meg a kamatok. (Asszem)
Ez nagyon jó. Tud majd miből tanulni. Igaz, még mi is albérletben vagyunk. (Van egy lakásunk Kecskeméten. Ha azt el tudnánk adni, akkor tudnánk venni 1-et itt Egomban.)
Nekem a fertiliti szept 13-ra írta.
Milyen babaszobát csináltok? (Bölcső, vagy kiságy? stb..)
p
pitypalatty

Pitypalatty!
Gratulálok! És vigyázz magadra! Kép
Angel!
Drukkolok nagyon.
És mindenkinek szorítok! Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Szia Zsazsóka! Kép

Viszontdrukk neked is! Kép

angel37

Sziasztok!

Na röviden először magamról. Semmi különös nincs. A ciklusban nem mértem hőt, mert össze-vissza voltam és kedvem se volt hozzá. Azért ma próbaként mértem a szokásos dögunalmas 36,8 és a 19. c.n. vagyok. Már roppantul unom ezt a számot, annyira nem mozdul sehová, így a második szakaszban.
Én már most úgy látom/érzem a hónapban sem sikerült, de azért kicsit reménykedek.
Még adtam magunknak pár hónapot, aztán eldöntjük hova tovább. Eddigi vizsgálatok alapján semmi bajunk nincs.

Manka
Tudom ez nem tartozik szorosan a témához, de én az esküvőnk elött éreztem azt hogy valami nem stimmel velem, nem voltam mámorosan boldog meg ilyenek, nem pörögtem állandóan nem csattantam ki a határtalan szerelemtől. Pedig ezt vártam, azt hittem olyan lesz. De sztem ez normális, filmekből, konyvekből vesszül ezeket a túláradó érzéseket és magunktól is ezt várjuk. Ám az élet kicsit más, ne aggódj.
Lehet egyszerűen még nem dolgoztad föl. De annyira jó neked, és majd minden jó lesz és szép.

Tontica!

Én nem tudok a problémádhoz hozzászólni, javasolt "gyógytorna" bizonyára jót tesz.

Ildi!

Sok sikert holnapra. Elképesztő, hogy tudsz tanulni, bárcsak én is ilyen lennék...

Angel!
Továbbra is szurkolok.

Móni!
Azért talán mégis van (esély).

Lányok nekem már most szúr a petefészkem. Hát tényleg ennyi vót. Kép

j.
Vendég

Köszönöm Zsazsóka!

Junko
Ne kenődj el. Biztos sikerülni fog. Drukkolok.

p
pitypalatty

Junko,
köszi, hátha! Kép

Mi vót ennyi? 19. napon csak nem jön meg... Vagy mire mondtad? Kép

angel37

Pihizek egy öt percet és rátok szánom Kép.

Junkó, már beszéltük Krisztivel, h az pé. utáni szurkálás az lehet a sárgatestektől is. Mivel azok termeli a progit, ami/k nem szabadulna ki ott maradnak és termeli a jó kis progit és attól érezhet az ember szurkálást. Persze dög unalom ez a 36.8, de majd mielőtt megjön akkor fog felljebb menni v. itt maradni, addig ne is várjál változást. Más: Persze én könnyen vagyok, mert nappalin járok és nem kell dolgoznom csak háztartást vezetni, el tudom képzelni milyen nehéz dolgozni,tanulni házt. vezetni. Nem semmi.De az ember sokmindenre képes. És te egy erős nőci vagy!!! Én már tegnap mondtam a férjemnek, hogy ma egész nap tanulok, úgyh. vagy főz vacsit v. elvisz v.hova. Azt mondta inkább elvisz. Úgyh. most tanulok ezerrel, hogy vacsi után már pihizhessek, összebújhassunk és csak hajnalban kelljen kelni (ilyenkor 3-kor kelek, ismételni, ugyh. hőmérő kilőve holnap is) Most ilyen apró céljaim vannak. Amúgy tiszta ideg vagyok!!

Angel!! Olyan izgalmas, hogy még mindíg semmi. Megy a drukkk!!

Lányok: Pittypalatty, Manka nálatok minden olyan mesés!! Szokott lenni bababörze, asszem tavasszal meg őszzel. Én a helyetekben már tavasszal mennnék és nézelődnék ezerrel. Én amúgy, ha lenne manim ja meg persze babám, a rinatós kiságyat venném. Mondjuk kicsit húzós asszem 70.000 körül volt. és még át sem alakítható. De egyelőre csak álmodozás meg mesehallgatás szinten vagyok.
Puszi
Vendég

Ildi!

Ne legyél ideg. Sokat tanulsz meg lesz az eredménye. Én is anno 3 körül keltem (még nappalin) és jól bírtam.
Most munka mellett nem bírom, bár szerencsére most nincs sok meló, így tudok(nék) tanulni, de rengeteg az anyag, és pénteken utazunk síelni, a lakás csatatér, össze kéne pakolni, mosni vasalni, biztosítás, bevásárlás, férjem szülinapja, jön főnök. Jajaj.
Csak az a baj, hoyg kb. fél éve őrületes lustaság van rajtam és semmi nem megy se munka se tanulás, se háztartás, árnyéka vagyok magamnak. Kép

Na de majd kisíelem magam aztán hajrá.
Akkor ez szurkálás nem feltétlen rossz? Mert nekem ez a menzi előjele. Mostanában hasfájáas már nincs.

Angel
nem még nem jön meg, majd 29. napon. De a ciklus 2, felétől mindig szúr, és akkor már tudom hogy na most se nem se.

j.
Vendég

Tlidi,
köszi Kép
esküszöm fizikailag belefáradok ebbe a várakozásba Kép

Junko,
aha... biztos? tudom, már valszeg jól megfigyelted magad Kép
de mitől szúr?

angel37

Velem semmi, semmit nem érzek, cickóimmég feszítenek. Aki szoptatott már az tudja miylen, amikor full tele van tejcivel. Na nekem pont olyan most, tök érzékeny, de csak a felső része. Pocak nem fáj.

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?