Új privát üzeneted érkezett!

Szorsi,
és az íze olyan mint a hagyományos lencséé?

Sajtine,
a Te hajaddal mi a probléma? Én semmit nem látok.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi!
Irigyellek a fiatal nagyszülőkért!
Nekem sajnos az anyukám már nem él , az apukám,anyósom pedig elég idősek ahhoz,hogy rájuk tudjam bizni a kicsi unokát.

Kép

Kép
novum

Gabuska,
szerintem finomabb.Kicsit más. Póbáld ki. Stáhl szakácskönyvből próbáétam ki először.
O

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!
Sajtine, én február 17-20-ra vagyok kiírva, de valahogy előbbre számítok (mondjuk 12-re Kép )
Szorsi, hova jártál jógázni. Én a Padmába járok ommozniKép Ezt a lencsés receptet én is kiróbálom. Nálunk kedvenc a vöröslencse leves, ami indiai kaja. A babánk kész világkajáló lesz, mert mi mindent eszünk, de ritkán ugyan azt. Én imádok főzni csak amikor egyedül vagyok akkor nem. Apropó, nekem a FoodExpress bejött!
Amikor a csecsemős tartott előadást akkor mondta, hogy mi kell a babának pl hazavitelnél, de a pólya nem szerepelt. Szerintem pólyában nem is lehet bekötni a hordozóba. Mi nem is veszünk csak hálózsákunk van egy vastag meg egy vékony.
N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!
Én is az Istvánban fogok szülni, és ahogy látom, szinte napra pontosan úgy vagyok kiírva, mint Natasa. Én február 20-23.
Nekem is lenne egy kérdésem hozzátok: sajátban, vagy kórháziban szülünk? Apás szülést tervezünk, és azt is szeretném tudni, hogy a páromnak kell-e valami cucc a szülőszobára, vagy az is kórházi?

Köszi a segítségeteket.

Eszti
32+6
Vendég

Szia Esztipeszti!
Saját hálóingben szülsz. (Bár én nem bánnám ha adnának, mert engem nem zavarna egy idegen hálóing amit összemaszatolhatok.) Apának kell kényelmes ruci. Papucs, nadrág, póló.
N
33+4!

Kép Kép
natasa1975

Natasa, köszi! Kép
Én se bánnám, ha nem a sajátot kéne összekenni...Kép
Eszti
Vendég

Natasa, te kinél fogsz szülni?
Én Ujvári Attilánál. Kép
Ha valaki még nála szült, szívesen venném, ha mesélne, hogy milyen vele szülni. Nagyon kedveljük a párommal, és olyan nyugalmat áraszt, de a "gyakorlatban" még nem szültem vele, és kíváncsi lennék!

Eszti
Vendég

Eszti,

Én nála szültem. Október 10-én. Ha visszaolvasol, leírtam a szüléstörténetemet. Nagyon meg voltunk elégedve a dokival, meg a szülésznővel is. (spiesz anna) Ha van kérdésed szívesen válaszolok.

Natasa,
A Padmába jártam én is, de babával szerintem nem megyünk. Nagyon jó volt. Mész majd a szülőpozíciósra is?
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Orsi, köszi, mindjárt visszakeresem. Kép
Vendég

Az archívban nem találom, csak decemberig visszamenőleg, és utána csak a 2004-et. Vagy én vagyok béna?
Vendég

Eszti, én a Bábinszki drnőnél szülök majd. A szülésznőt még nem tudom, mert róla majd a köv. találkozásnál születik döntés. Gondolom van a dokinak akivel szívesen dolgozik együtt.
Ki lakik a pocakban? Nekünk csajszink lesz! Neve még nincsKép
Szorsi, igen tervben van a szülőpozíciós is és szerencsére apa sem kifogásolja. Jó??? Én szeretnék babával is menni bár egy kicsit porosnak tartom, de majd meglátjuk milyen lesz a csajóca. Elég laza vagyok. Még! Kép
N

Kép Kép
natasa1975

Valami miatt a 2004-ben van a 2005 archív. Okt 17-nél találsz képet Beniről, a beszámoló meg valahogy utána van.
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Halihó Mindenkinek!

Végre hazaértem mai körutamról. A dokinéninél nagy volt a torlódás, sokat vártam a ctg-re. Ilba azt hittem már találkozunk Kép.
Végre megnyugodtam, mert Petra szép ctg-t produkált és végre megint normálisan mozog. (Tegnap óta antibiotikumos kúrán vagyok és az örökmozgóm nem igazán adott jelet magáról Kép.)
Ma még tettem a városban egy kis sétát is mire találtam olyan patikát, ahol neccbugyit is beszerezhettem. Azt hittem összepakoltam a cuccaimat, de van mit átpakolnom az írásaitok alapján. Tényleg mekkora táskával menjek be, mennyi hely (szekrény) lesz ott tárolni a cuccaimat?

Üdv.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa, nekünk kisfiúnk lesz (legalább is minden UH-on azt mondták), várhatóan Bence. Kép Van még időtök gondolkozni a néven, bár fogy az idő lassacskán...Kép Valami ötlet?? Mi pont ma megyünk dokihoz, és ma kérdezzük meg a szülésznőről, de úgy tudom, ő Spiesz Annával szeret dolgozni, így mi is őt fogjuk felkérni. (Szorsi is vele szült)
Vuka, szép kislánynevet találtatok, nekünk is Petra lett volna, ha lány.

Szorsi, mindjárt megnézem a 2004-ben. Köszi. Kép
Vendég

Orsi, megnéztem, nagyon aranyos Beni. És milyen kis formás pár perccel születés után. Kép
Elolvastam a beszámolódat, de egyelőre még csak emésztgetem, de biztosan lesz még kérdésem. Kép
Vendég

Connie!
Ha tudnád, nekem mennyit kell leadni, bár nem mind a terhességgel jött fel, de kb 30 kg+al mentem be szülni. két hét után kb. mínusz 17 kg-nál járok. mindez 155 cm-hez, a Norbi kaját egyébként ettem nem is olyan régen az A la Gastroyalnál. nagyon rossz volt.
Vendég

sziasztok!

már irtam nektek kicsit régebben és kérdeztem h van e köztetek olyan aki horváth mihálynál szült, és milyen tapasztalatotok volt vele? én nála szültem és már megbántam pedig évek óta hozzá jártam. és lenne egy kérdésem van köztetek olyan aki tavaly május 27én vagy 25-30 között szült? mert talán akkor találkoztunk is. én a 103as szobában voltam a 2es ágyon. fiam született akkor, és csodás körülmények között, vizben, zenehallgatás mellett, gyorsan és könnyen.(egy óra alatt).

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Tücsökmami,
Hát kb. én is így.Kép vagyKép

Mégse fogunk Norbi kaját rendelni, mert nagyon drága. Amiket én csináltam itthon, azok fincsik voltak, úgyhogy mégis a főzés marad, csak nem tudom, mégis mikor. Néztem ma a szakácskönyvét, majdnem 6 ezer Ft. És sztem ennél jobb recepteket tudok én alkotni.Kép

Nekünk van bejárónőnk, kéthetente jön takarítani és vasalni. Még a terhesség alatt szereztük, mert én a vizesedés miatt nem csinálhattam semmit az utolsó hónapokban.

Pólya: mi kaptunk, azon aludt a "bevásárlókocsiban", és ithon is pólya volt a mózesben, de mint pólyát soha nem használtuk.

Hálóing: én tökéletesen ki tudtam mosni szülés után a trutyit belőle. Vagyis a mosógép, nem én.Kép Olyat vigyetek azért, amiben tdutokma folyosón mászkálni pl., én eléggé szenvedtem, mert nem voltak jók a gombjai, nem gondoltam, hogy "reprezentálnom" is kell benne.

A többit elfelejtettem, amit olvastam.Kép

Újaknak üdv.

A C&A-ban lehet kapni hármasával összecsomagolt csónaknyakú bodykat (2 mintás egy fehér), 1600 Ft-ért, az Árkádban.

KépKép
connie

Szorsi,

vékonyszálu a hajam és csak fodrász tudja beszárítani.
És szerintem kevés is.
Hol van az a hely ahova jártatok jogázni?

Vuka,
szinte csak az ágy alá tudod betenni a táskádat.
De szerintem nem kell sok cucc.
Ami kell majd beviszi a papa.

Kép

Kép
sajtine

Lenne még kérdésem. Ha nem az alapítványiban vagyok, akkor mennyit lehet bent apa?

Köszi Kép
Vendég

Így örülök a tükörképemnek:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti,

Asszem este 8-ig vagy 9 ig lehet benn látogató. Reggel 8-tól. Mivel én hajnal 4-kor szültem és szinte azonnal letoltak a szobára, a férjem ott volt reggelig. De a szobatársaim se nagyon aludtak. Nem szóltak a nővérek érte. Nem is tudom, mit csináltam volna nélküle.

Sajtiné,
A Pdmajógastúdió az Õrs vezér térnél van.
http://www.jogastudio.hu

OrsiKép

Kép

Kép
szorsi

Orsi, pont ezért kérdeztem. Hogyha nincs épp hely az alapítványiban (oda szeretnénk amúgy), akkor ha többágyasban leszek, nem zavarja a többieket, hogyha mondjuk apa egész nap bent van? Mert mi nagyon szeretnénk az első napokban sokat együtt lenni. Kép
Vendég

Gabuska,

Milyen programmal kicsinyíted le a képeket? Mert ha én lekicsinyítem, akkor homályosabb, nem olyan éles. (Nekem Microsoft Photo Editor-on van)
OrsiKép

Kép

Kép
szorsi

Eszti,

Szerintem nem zavar mást. Engem sem zavart, ha a másiknál volt vendég. Csak az zavaró, ha egy embernél sokan vannak egyszerre. Szurkolok neked az alapítványiért. Nekem az utolsó nap sikerült bekerülnöm. Szuper volt. A következő babánál szeretném az összes napot ott tölteni.
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Eszti,Az volt a legjobb az alapítványiban, hogy benn aludt a férjem is. A saját fürdőről és wc-ről nem beszélve. De gondolom, nem kell magyaráznom.
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Eszti,
Az én férjem is bent volt reggel 7-től este 9-ig, és sztem nem zavartuk a többieket. Az apukák nem igan zavartak minket sem, a sok vendég néha inkább, de csak ha zajongtak. Ha úgy adódott, segített nekik is, pl. szólt a csecsemősöknek, ilyesmi.

KépKép
connie

Szorsi,
Inrfan View nevű program, Image-resize/resample.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Na, megjöttünk! Kép Kép Kép
Azt hittem rosszul látok, archivot kell olvasni!!! Kép

Hát tényleg sokan voltak dokinéninél, majd 1 órát vártunk. De megérte! Kép
Velem minden ok, minden ott van és úgy, ahogy lennie kell. Kép
A menzi lehet, hogy megjön, volt/van valami, ő sem tudta megmondani. De szerinte ez még nem az igazi lesz. Úgylegyen!!!

Benedeknek nagy sikere volt, olyan aranyos volt a dokinéni, egyből felállt, elvette, megdajkálta, mondta, hogy hatalmasat nőtt és hogy mindkettőnkre hasonlít. Ez azért nagy szó, mert eddig még senki szerint sem hasonlít rám, tiszta Apja! Legalább nem kell apasági! Kép

Az újaknak helló, ahogy olvastam minden kérdésre van már válasz, nem írom le én is ezeket.
Gabi, az SMS tök jó szerintem! Kép És a képek is!!!

Most megyek, mert egyik kezembe Beni játékai és már görcsölök. Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Még mindig a játékát rázom neki, annyira élvezi, hogy a pelust is a fejére húzta a nagy hadonászásban. Kép
Nem baj, Papa most ragasztgatja a Baby Gym-t, az alá be fogom tudni rakni.
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Livi, hogy tetszik a popim? Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Húúúú, ez 18 éven felüli, oda sem merek nézni!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Köszi a válaszokat! Kép
Orsi, reménykedek én is az alapítványiban, de ha nem megy, akkor sem esem kétségbe. És most meggyőztetek, hogy akkor nem nagy gond, ha apa bent marad. Persze, nyilván ez is függ attól, hogy kikkel kerülök egy szobába. Kép
Orsi, mivel te is Ujvárinál szültél, ezért megint tennék fel kérdést. Most jöttünk haza tőle, ez volt az utolsó UH nála, 25-én indul a CTG. Most kértünk tőle szülésznőt, és a Spiesz Annát javasolta. Nálatok hogy volt? A CTG-t ő csinálta, a vizsgálatot és tenyésztést a dokibácsi? Vagy mindent a szülésznő? UH-ot ki?

Cukimanó képek Gabuska! Kép

Egyébként minden ok nálunk, pici fiúnk korának napra pontosan megfelel, 2 kg, totál zárt a méhszáj, és még mindig fiúnak látszik....Kép

Kezd nagyon izgi lenni.... Kép

Eszti
32+6
Vendég

Pocakosok! Kép

Nem tudom melyikőtök írta, most nincs időm visszakereni, hogy még nem vett hálós bugyit. Most nézem a Brendon kuponokat (Anyák Lapjában van), 990Ft helyett 490Ft a 4db-os eldobható bugyi. Én is ilyet vittem be magammal és tök jó volt. Szóval ha érdekel valakit, akkor vegyetek Anyák Lapját és irány a Brendon január 31-ig! Vagy ha erre jártok, akkor én is szívesen odaadom a kupont.

Kép
Kép
Kép
ilba

Hú, alig győztem visszaolvasni! Ez tök jó!!!Kép

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat, lassan kiokosodok ám!

Zitti!

Én március 4-re vagyok kiírva, és kislányunk lesz. Dóra lesz a neve.

Szorsi!

Mivel Te is lőrinci vagy, téged faggatlak arról, hogy nektek ki a gyerekorvosotok? Hozzá tartoztok, vagy Ti választottátok? Szülés előtt is fel kell keresnem valamiért, vagy erre nem lesz szükség?

Ma megyek a szülésfelkészítőre, és ha lesz torna, akkor végre talán oda is eljutok. Nagyon ajánlották többen is, hogy jó, főleg Gabuska.

Na sziasztok, megyek úgy csinálni, mint aki nagyon dolgozikKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Évi,

ma én is megyek a szülésfelkészítőre, a párommal. Kép
Pont Ujvári dokim tartja, kíváncsi leszek, a fájdalomcsillapításról.

Eszti
Vendég

Eszti,
Úgy volt, hogy a legelső CTG-re az alagsorba mentem. Akkor volt az utolsó UH Ujvárival szintén ott az alagsorban (addig a magánrendelőbe jártunk). Akkor mondta az Annát. Mondta a Schlenker Évát is, de végül az Annát választottuk. Ott felhívta telefonon és a következő időpontot már vele egyeztette le nekem. Onnatól a szülészetre jártam CTG-re, mindig az Annával beszéltem meg a következő időpontot. A tenyésztéshez a vizsgálatot a doki csinálta. Úgy volt, hogy fenn megvolt a CTG, aztán lenn megvártam a dokit az alagsorban és az ottani vizsgálóban megcsinálta. Lehet, hogy ez is érdekel: mi a kórházi vizsgálatoknál nem adtunk pénzt.

Évi77,
Nem kell a gyerekorvossal találkoznod előre. Mi a Dolgozó utcai rendelőbe tartozunk. Ahhoz a dokihoz járunk, akihez tartozunk (Szekrényi Franciska), de megbántam, hogy nem jártam jobban utána. Személy szerint nem tetszik a stílusa, meg nem halad a korral. Pl. szerinte a 2. hónapban lehet kezdeni a hozzátáplálást! + 4 óránként etessek. (mint mikor én voltam csecsemő). Szóval, ha rám hallgatsz nézz körül jobban, mint én. Lehet, hogy váltani fogunk. Itt a lakóparkban már több anyuka elment tőle. A védőnőd amúgy megmarad. Szerintem vele beszéld meg. Nekem ezt a dokit csak azért ajánlotta, mert vele dolgozik. Merre laktok Lőrincen? Mi a Szarvascsárda térhez közel.
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Ilba,
szuper, hogy minden oké volt a dokinéninél, és irígy vagyok, hogy babáztatok is, én nem tudtam bevinni Líviát a 6 hetesre.Kép Bár két hetes korában látta a kórházban (vissza kellett vinni a Sarlaihoz megmutizni, mert csak nehezen engedtek minket haza a pici súlya miatt, azzal, hogy vigyük vissza 1 hét múlva), de csak 1 percre állt meg a nagy rohanás közben.
Nem sokat leszek ma, elmegyünk a védőnői szolgálathoz leadni a kinőtt pelenkákat, a mellszívómat, melltartóbetéteket, fürdetőket, azt mondják, szétosztják rászorulóknak. Utána meg ismét ruhavásárlás, 3 hét alatt kinőtte őkelme a ruhákat, amiket múltkor vettem.
Ma spenótozni fogunk.Kép
Pussz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó!
Úgy nézem ma a kórházi előadáson egy kisebb babanetes találkozó lesz, hiszen ott lesz Évi, Esztipeszti és én is. Évivel mi már raktunk fel pocis képet, úgyhogy Esztipeszti Tőled is kérünk (akkor felismerni is könnyebb lesz Téged).
Helyileg hol lesz pontosan az előadás?
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kép

Eszti,
nagyon jó az Ujvári előadása, én előtte nem ismertem, nagyon szimpi volt, jó humorral, de nagy szaktudással.

Gabi,
Livinek jó étvágyat a spenóthoz és jó bevásárlást! Nekünk sapi kéne, a nagy fejét úgy megnyomja már a mostani. Kép

Vuka,
a központi ebédlőben szokott lenni, a szülészet előtt balra van, ahol az italautomata.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba én még csak egyszer voltam a kórházban (a vizsgálatokat máshol végeztettem). Szóval a nőgyógyászat épületében van, hanyadik emelet (ha emlékszel rá)? A torna is ott van utána?
Köszi!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
nem, ha szembe állsz a nőgyógyászattal, akkor balra. Tuti felismerhető az italautomatáról a bejáratnál. Első emelet.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja, a torna meg valahol elől van az alagsorban, de ezt nem tudom, én a Margitba jártam tornára.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Az éjszakánk végre jól telt!Úgy vettem észre,hogyha nem kap főzeléket nem kakil annyit!Lehet,hogy a főzelék evést egy kicsit későbbre kell tenni.

Ilba:

Örülö,hogy az orvosnál minden rendben volt.Látod ,milyen jó,hogy elmentél,igy te is megnyugodtál!
Beni popsiját mi is megnéztük,ugye nem baj?Nagyon klassz!!KépKép

Gabi:

A ruhák terén mi is igy vagyunk!Sürgősen kéne egy pár új ruci!Majd számolj be,hogy sikerrel jártatok-e!

További szép napot mindenkinek!Kép

Kép

Kép
novum

Szorsi!

Akkor nagyon közel lakhatunk egymáshoz, mert mi is a Szarvas Csárda térnél vagyunk egy új lakóparkbanKép A strand helyén épült. Hűűűűűűű, de izgi!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vuka!

A torna a B épület alagsorában van, a múltkor, mikor vérvételen voltam, jól kifigyeltem, hogy holKép Na, most kénytelen leszel megvárni, és majd megmutatomKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!!!
Én is! A Napfürdőben!
O

Kép

Kép
szorsi

Te még dolgozol? Meddig? Ha majd itthon leszel, mehetünk együtt sétálni. Jóban vagyok egy másik kismamával, vele szoktunk csatangolni. Na meg a két babakocsivalKép
O

Kép

Kép
szorsi

Szorsi!

Kicsi a világKép Ezt el se hiszem! Mi az AII/28-ban lakunk.
Még dolgozom, de már csak a jövő hét végéig. Utána túrázgathatunk!!!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?