Sziasztok!
Na tegnap este csak nem jelentkeztem, ma meg a suliban voltunk bent Botival, előtte meg traccsparti volt a szomszédokkal.
Az oltás után nem volt valami rózsás a helyzet, borzasztó esténk volt, miután Boti felébredt... Amikor hazajöttünk, kapott lázkúpot, és 7-ig szinte folyamatosan aludt, csak enni kelt fel, de aztán... 7-től majdnem 8-ig üvöltött vigasztalhatatlanul, nagyon fájt a feneke, hozzá sem lehetett érni, ha letettük, éktelen hangzavar következett. Nem is nagyon fürdettük, csak meglögyböltük vízzel, aztán rögtön etettem. Az etetés közepén kezdett megnyugodni, aztán utána mélyen elaludt. Nagyon ijesztő volt, hisz' ő nem szokott soha sírni... Olvastam, hogy ez gyakran fellép, és az orvosok sem tudják pontosan, hogy hol és miért fáj a gyereknek. Az nem hiszem, hogy elég magyarázat, hogy a szúrás helye, mert tegnap már nem is volt neki érzékeny. Minden esetre már előre félek a 4 hónapostól, bár hátha ott nem lesz ilyen gond. Láza éjjel sem volt, meg másnapra kutyabaja sem, de tőle ez is elég volt, mert soha nem sírt még így...
Még mindig gyakran szopizunk, nem nagyon várom meg a 3 órát, mert úgy tűnik, hogy még enne, miután már kiszívta...
Mondjuk nem hiszem, hogy éhezik, mert az előző két napban ötször kakilt naponta. Próbálok nem aggódni...
Ditta, isten hozott köztünk! Emlékszem Rád, de azt már nem tudom, hogy c-s vagy d-s voltál... Talán c-s? Nekünk képzeld el, nem volt sem 5, sem 10 éves érettségi találkozónk!
Ha még hevesi költözést is terveztek, akkor pláne itt a helyed! Nem vagy kívülálló egyáltalán! Volt már egy miskolci topicusunk, de eltűnt... (Tud valaki valamit Krisztáról?) Örülünk, hogy itt vagy! Miért írtad, hogy reméled, újra pocakos leszel? Van már gyerkőc? Kiszurkoljuk ám neked itt a topicban!
Hol dolgozol építészként?
Vera, nagyon jó pihenést! Hajdúszoboszlót annyira szeretem, mi is sokszor voltunk már. Na meg megyünk is még!
Betti, hiányzik nekünk is a séta, bár ma voltunk bent. De jó lenne egy babanetes is! A jövő hét elejére egyeztethetnénk valamit! Ha rossz idő van, akkor mit szólnátok egy babanetes délutánhoz nálam? A jövő héttől sajna egyedül vagyunk, Apa nyelvtanfolyamon lesz Pesten. Március végéig csak hétvégén jön.
Zita, Ildi, Kata, Orsi benne vagytok? Timi? Csilla és Vera van kedvetek találkozni velünk?
Zita, én is szeretném úszni vinni Botit, nem engedem magam eltántorítani! Menjük együtt a jövő héten. Nekem is szeretne jönni s férjem, tök jó lenne. Maris, ti ide jártok?
Csilla, üdv itt nálunk, olyan jó, hogy még egy pocakosunk van! Már bocs a többes szám első személyért, de annyira örülök! Mi a probléma, hogy lehet, hogy kórház lesz a vége? Charlie-t én is nagyon szeretem!
Wernigg dokiról én Anditól hallottam, aki a legelső topicos volt köztünk, csak közben elköltözött Pestre. (Mi lehet vele?) Õ jókat mondott róla, szerette.
Ildi, nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat otthon! Neked és Zitának is mondom, hogy kaptam anyukámtól egy könyvet, amiben a 7 hónapos gyerekek mozgásához a következőt írja a szerző: "A gyermek képes egyik oldaláról a másikra gördülni és vissza." Szóval csak február végén ér pánikolni! Remek babáitok vannak!
Orsik, gyógyuljatok! Sasiorsi, férjed jobban van?Borsolyka, lesz szélessávú netetek?
Zsuzsa szerintem a költözésbe, pakolásba merült bele teljesen...
Viki, nem semmi lányod van, hogy ébren bírta eddig!
Na bocs, lányok, megyek már... Megszoktátok már ezeket a novellákat, amiket írok?
Puszi, Judit