Új privát üzeneted érkezett!

Tontica

PityergésKép...hát igen,ahogy öregszünk,egyre szentimentálisabbak leszünk...KépHát én is együttérzek ámKép.
Na,majd meglátod,hogy két gyereknél tényleg mindig lesz betegségKép.Még az én torkom is fáj...Kép
Fiam imádja a Hugicát szerencsére,mindig csak puszilgatnáKép.Eddig semmiféle féltékenység nem volt,remélem,nem is lesz.Az biztos,hogy vmilyen módon majd érezhetővé válik,hogy kistesó van,de vészes talán nem leszKép.Nagyon segítőkész is,ha kérek vmit,általában megteszi,persze ha nem idétlenkedikKép!
Nem egy napon születtek,egymás utánKép.Persze ez rajtam is múlt,mert én nem akartam tovább húzni a vajúdástKép.Így született Villő aug. 23-án,Bulcsú 24-énKép.Ap meg 21-én...erre mindenki azt mondta,hogy 22-ére is gyértsunk vkitKépKép...Amúgy a fogantatásuk között is csak pár nap volt,de érdekes,hogy Villő oroszlán lett,BUlcsú pedig szűzKép...
A "visszatérünk rá 2007 januárjában" már a tesóprojektet jelenti,vagy csak beszélni fogtok róla?Na ,nem fosom ám a szót..KépDe kérésedre teszek fel egy képetKép.
Ja,görbéd szt azért ilyen,mert a progid akkorra esett le...

Ildi

Van egy Clostys topik,nem nézted még?

Timocska

Jaj,te se pityeregj már itt az Újévben!!!Szt amint baba lesz a dolgobna,majd madarat lehet vele fogatni és ő lesz a legbüszkébb ApukaKépKépKép!

Tücsök

Nagyon szép Zsoltikád vanKép!

Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Anyapoc: Kép
Tenyleg egy kis angyalka a lanyod, olyan edes ahogy mosolyog!
A fiad is nagyon helyes, meglestem a profilodban. Kép
Buszke lehetsz rajuk, biztos nagyon edik egyutt. Kép
Nekem is van egy hasonlo kepem rolunk, nagyon szeretem ezt a fotot:
4-5 honapos lehetett itt, jo husban volt o is mint a lanyod. Kép
Kép

Az hogy visszaterunk ra azt jelenti hogy megbeszeljuk johet-e vagy meg varunk.
Az egyetlen "konkretum" amit ki tudtam belolle szedni az az hogy o a fiunk olyan 3-4 eves kora korul szeretne masodikat.
Azert nem kell engem se felteni, kicsit most mar merges vagyok ra mert szerintem ezt nem egyedul kellene eldontenie hanem figyelembe kellene vennie az en velemenyemet is igy elhataroztam hogy bar nem emlitem nem is teszek ellene semmit ugyhogy ha annyira nem akarja a babat majd o szamolgatja a napokat mikor lehet es mikor nem. Kép
Fagamzasgatlot nem fogok szedni az tutti.

Nekem a parom szulinapjan kezdodtek a fajasaim es este be is mentunk a korhazba csak hazakuldtek, hogy ezek joslofajasok es hogy ez meg eltathat hetekig, meg tudtam volna olni a dokit.
Azt mondta akkor menjunk be ha 3 percenkent jonnek a fajasok, hat nalam olyan az utolso oraban volt csak ,vegul masnap szultem du. 5-kor 3 oraval a korhazbamenetelem utan. Meg szerencse hogy nem vartuk meg a 3 perces fajasokat otthon. Kép
Az otthon toltott kemeny vajodassal tellt ejszakat csak ugy tudtam elviselni hogy rajartam a piara ami a huttoben volt mert azt olvastam valahol hogy az alkohol megszunteti az alfajasokat. Kép Csak nekem nem azok voltak. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Nagyon szépek a gyerkőcök,az anyukák szintén!!!!
KépKépKép

Egy kép Adáról.Egy kicsit fura,mert épp az ölemben feküdt,mikor fotóztam.Kép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Csajok!
Ma már dolgoznom kell! Kép Kép Új év, marha sok munka! De azért jól vagyok!
Lányok! Mindenki kisbabucija olyan édi, kis tündi-bündi, mostanában nem is látni nem szép gyereket! Csak így tovább, küldjetek sok-sok képet, hogy szép babákat nézegethessek, hogy az enyém is legalább ilyen legyen! Kép
Nem hozom szóba a baba dolgot, de azért a párom minden reggel rendületlenül megkérdezi, hogy mértem-e a hőmet! Kép
Manka! Majd néha ide is nézz be!

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Nagyon szép mindenki babája!

Timocska!
Fel a fejjel! Az én párom se repes az örömtől a babaprojekt miatt (legalábbis én így látom), de én azért sem adom fel. Maximum nem hozakodok elő vele neki.

A hőm ma reggel ismét felment 36,65-re (tegnap 36,25 volt). De egy picit a torkom is fájt, nem hiszem hogy lett volna pé-m. Még csak ma vagyok a 11.napon, a múlt hónapban pedig a 19. napon volt pé-m a ferty szerint. Bár a szülés óta igen rendszertelen a ciklusom.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok! Kép

Nagyon édesek a picik! Kép

Timocska, ha adsz egy mailcímet, küldök képet! Másoknak is... Kép

angel37

Angyal!
timoca100@freemail.hu
Mesi!
Szerintem is korai még az a pé, bár sosem lehet tudni. Én ma vagyok a 6.napon, a hőm 36,6 és 36,7 között ingadozik. Sztem jó! Kép
Ja, lányok! Mit kell csinálnom, ha azt írta a fertility, hogy 5 nap múlva lejár a VIP státuszom?

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska,
ment mél! Kép

Tücsök,
11. napon nálam simán lehet pé! Kép Sztem a következő napokon kiderül nálad is! Kép

angel37

Sziasztok!

Megint itt.
Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET! És babákat!KépKépKép

Nekem a múlt héten megjött. Félreérthetetlenül. De a jó hír, volt volt pé-m, mégha most nem is sikerült baba és nem 54 napos ciklusom volt.

Együttalvás: mi részben együtt alszunk Hannával. Van, amikor a szobájukban kezdi, aztán átjön. Az összebújás szempontjából úgysem az számít, hanem inkább az, hogy alszanak-e. A helyet már megoldjukKép.

Kriszta!

Remélem, hogy nekem is egy jobb ciklusod lesz, mert ez utóbbi tényleg érdekes volt..

Tontica!

Hát igen, nem neki kellene egyedül eldöntenie. De haladás, hogy legalább beszéltek róla.

Timocska!

Ha lejár a VIP státuszod, akkor még nem felejt el mindet, csak bizonyos dolgokat nem látsz (pl. hogy mikor esedékes a következő menzesz, jókor voltatok-e együtt, stb.). Szóval használható. Ha meg ezeket is szeretnéd látni, akkor fizetned kell érte.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Lányok
Nem hiszem,hogy a fiúk ne akarnák a babát,csak náluk másképp zajlik a dolog.
Próbáljátok csak ki bejelenteni,hogy letettetek a dologról?!Képmindjárt kibújik a szög a zsákból.
Tapasztalatból mondomKép

Angyal
Én is kérek!Légyszi'!Kép
Barnázás nincs,ugye?!

Timocska
Úgy igaz,ahogy Beszti írtaKépKép Nyugodtan lehet görbézni eztán is!Másik mail címre sajna hiába szeretnél regisztrálni,a kis piszok felismeri a gépetKép

Beszti
Hát ,jó hosszú ciklusod volt!Igazán sajnálom!
Majd most jobb lesz!
Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++

Túl vagyok a vérvételen,várom az eredmény!
Ja,és vettem Mastodinon cseppeket.Nem nagyon akarták kiadni recept nélkülKépNem értem,miért vényköteles????
A hőmet ma sem mértemKép Nem így terveztem,de mégis elmaradt.
A tegnapi hőmérőtörés átka lehet ezKépPedig most elővigyazatosságból a digitálist kézítettem odaKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta Kép
sztem már küldtem egyszer még régebben, v. nem? ha nem akkor máris küldök! Kép

tegnap este pirosság volt, ugyanúgy, mint az előző nap Kép azóta megint semmi...
most érzem a hasam, sztem ma este v. holnap megjön Kép

Mikor lesz eredmény?

angel37

Angyal
Sajnos én nem kaptam még képet rólad!KépKüldj légyszi'!

A franc a pirosba,meg barnába!Küldök még drukkot a babához,remélem segít+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Eredmény ma du,vagy holnap de lesz.Benézek még ma,talán szerencsém lesz!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
küldtem mailt! Kép

Franc bizony, mindenbe, ami onnan kifolyik! Kép

Köszi a drukkot, ha más nem, január végére még jól jöhet, vagy februárra, vagy a lombikhoz...

angel37

Angyal
Mailt köszi,válaszoltam rá!Kép

Ha jól értem még 2 hónapot adsz a spontánnak,és aztán lombik?
Remélem az utóbbira nem lesz szükség!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Angel

nekem is jöhet a képKép!
MensiKép...azért én is drukkolok még!

Kriszta

Ha hormon van benne,akkor vényköteles.Vagy a Bromo nem hormon?Mert ha ez a csepp uazt tudja,akkor azért...oszt tuggya a fene!Kép
Mesélj csak erről a "letettem a babáról,hogy reagált a párom" dologrólKép!
Nem tudtam még reagálni anno a történetre,de most leírom szűken,hogy nagyon szép a történet,édes-szomorú,de örülök,hogy a végére minden rendeződött és megtaláltátok egymásban az igazit!!!Ez a minden jó,ha vége jó...Kép
Vérvétel:megy a DRUKK!!!
Ada nagyon édes a képne,én is csináltam már ilyen fejtetőn levő fotókatKép!Amikor ugye más nem ér rá...azért csak legyen már a gyerekről fényképKép!

Tontica

De jó a kép rólatokKép!
Na,Villő nem ilyen pifi-oufi ám,csak éppen fintorgott(nem is mosolygott,csak úgy néz kiKép),ő igazi ropi-babaKép!
Hát az biztos,hogy úgy korrekt,ha mindketten egyet értetk baba-ügyileg és ne egyszemélyes legyen a dolog.De a pasik sokszor így reagálnak,ha vmit erőltetünk.Inkább hanyagolni kell,ahogy Kriszta írta.Azért kíváncsi lennék,mit szólna párod,ha elhintenéd,hogy mégsem akarsz mégegy babátKépKép!
Szülés:akkor jó kis szülinapi ajándék voltKép.Miért gondolták,hogy ezek csak jóslók?
Engem meg annyira felhúzott aznap reggel a szülésznő,amikor csak bementem ellenőrzésre,hogy megindultak a fájások...Kép

Beszti

Jóóó hosszú lett ez a ciklus,de jó,hogy volt peteérés.Akkor a következő ciklusban valszeg nem lesz,ugye?Vagy nézeted,hogy van-e?

Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Kriszta,
nem ezt csak úgy találomra soroltam! Kép

Meg lehet érte kövezni, de egyszerűen nem vagyok készen semmiféle mesterséges megtermékenyítésre Kép Nem tudom, mi lesz, ha nemsoká kiderül, hogy csak úgy megy...

Anyapoc,
mindjárt küldök! Kép
Nagyon aranyos a pici! Kép

angel37

Megvan a labor:
prolaktin -méréshatár alattKépKép
Egyik végletből a másikba esem.

KépKép

KépKép
okr

Angel

Jó a képKép!
Nálatok is aranyos a "pici"Kép,mármint a képen!

Kriszta

Akkor most mi van????Az sem jó...Nem?

Anyapoc

anyapoc

Anyapoc
Hát nem hinném,hogy jó!KépHolnap elmegyek a dokihoz,talán mond vmi okosat.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok lányok!

Először is, nagyon aranyosak a picik.

Kriszti! Kíváncsi vagyok, h mit fog mondani az orvosod! Lehet, h abba is kell hagynod! Hajrá ehhez a hónaphoz.

Bocsi, h másnak most nem írok, de nem olvastam teljesen visza, mert ahogy beleolvastam nem "téma" volt, úgyh. nem is tudtam volna nagyon reagálni.

Csak azért írok mert arra a döntésre jutottunk a párommal, h nem szedem be a Clostit. Végülis csak 3 ciklus óta próbálkozunk (igaz az egyik maratoni volt), tehát azért ez lehet, h korai volna, meg bennem van a félsz, h mi lesz, ha nem segít és akkor már tényleg beparázok, h meddő vagyok, úgyh. még kell legalább egy hónap. Csak reménykedek, h normális lesz a ciklusom. Meg itt a vizsgaidőszak és félek, h elvenné a figyelmem a tanulásról, meg a mellékhatásoktól is tartok.
Szerintetek jól döntök????
Írjátok meg a véleményt lécci.
Vendég

Tlidi!

Teljesen egyet értek a döntéseddel. Korai lenne.

junko
Vendég

Köszi, h megerősítettél a véleményeddel.
Vendég

Ildi!
Ha úgy gondolod,nincs még itt az ideje a clostynak,akkor várj még vele!
Az is lehet ,mostanában nagyon sok stressz ér,azért nem sikerül a baba.Még a prolaktinnál is olvastam,hogy stressz hatására megnőhet aszintje.Akkor más hormon is reagálhat rá,és reagál is valamiképp.
Azt gondolom,amint kicsit lazább lesz a tanulás,meg egyéb körülmények,megfogan a baba is.
Menjetek el egy hétvégére legalább kikapcsolódni vhová,ha vége a vizsgáknak!Biztosan jót tesz majd!Kép

Bromorol:csak fokozatosan lehet elhagyni,mert hirtelen elhagyása magasabb prolaktint eredményez,mint a kiinduló.De nem gond!Ez könyebb lesz,mint emelkedő adagokat szedniKépKép
Mostmár csak azt nem tudom,mit kezdjek a ma megvásárolt Mastodynon cseppekkel?????KépKép

KépKép

KépKép
okr

Na sziasztok! Kép

Sehol senki még ma? Kép

Anyapoc,
hát nekem ilyen picim van Kép Kép Egyelőre...Kép

Tlidi,
Ha úgy érzed, ne szedd! Kép Később is el lehet kezdeni, és talán már nem is lesz rá szükség! Kép

Kriszta,
ez sztem nem hangzik bajnak...Kép
Várunk a hírekkel! Kép

angel37

Kriszti!

Ha nem titok, Ada mennyi idő alatt sikerült nektek? Bocsi, hogy ilyet kérdezek, csak azért érdekel, mert írtad, hogy ő is 6 hónapos volt, amikor elkezdtétek a tesó projektet.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!

Angyal
Még semmi hírem nincsKép
Nálad?Barna ,piros kerül remélem!!!!!!

Tücsök
Fogigátló után 4 hónappal sikerült.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok, Asszonyok!

Megjöttem hosszú, téli álmomból.

Mindenkinek babaáldásban gazdag új évet kívánok!

Karácsonykor átadtuk a nagyszülőknek az unokájuk érkezésének hírét, apukám majdnem elsírta magát, annyira meghatódott, az anyuk sírtak, azt mondták nem is kellett volna más ajándék.

A tünetekről annyit, hogy iszonyúan feszül a mellem, már most megnőtt, néha fáj és szúr a hasam.
A párom a barátainkkal előre ment vadászni (elő szilveszter), én megvártam a barátnőmet, mert ő még pénteken is dolgozott, úgyhogy pénteken ki kellett magam ásni a hóból és a lapátolás 1 órán kesresztül tartott. Mindez azok után, hogy éjjel alig aludtam, mert annyira görcsölt a hasam.
Szóval lapátolás közben elég hülyének néztem magam, de be kellett mennem a városba, aztán hazamentem és egész nap feküdtem, úgyhogy nem lett baj.
Hányingerem nem nagyon van, vagyis reggelente a fogmosástól eddig is volt.
Hétfőn megyek dokihoz, ha most megturkál abból nem lehet baj?
Ez vagyok én az esküvönkön, akkor még babátlanul
Kép

Kép
manka2

Kriszta,
semmi előrelépés! épp az előbb csekkoltam Kép

nem tudom mit gondoljak... három napnál tovább nem szokott ilyet! és ez már a negyedik!
a cicik viszont mintha eresztenének lefelé Kép - ez csalhatatlan jel szokott lenni...

angel37

Sziasztok!

Nem vettem be a gyógyszert, reménykedek, hogy a szervezetem rájött, hogy újév kezdjük jó lappal a dolgot és azért is jött meg pont újévre. Amúgy nekem orvos mondta, hogy akár el is kezdhetem megint a Triodénát, de akkor legalább 3-6 hónapig szedjem folyamatosan és az rendbeszedi a ciklusom, ha nem akkor induljak a clostival. Ja és nekem a gyógyszer abbahagyása után 3 v. 4 hónapig szerintem rendbe volt minden, tehát pontosan jött meg, a pé szurkálást nem figyeltem mert nem is gondoltam ilyesmikre,de arra határozottan emlékszem, hogy a cicim a mensi előtt 2 hétig akkora volt, hogy a rokonok azt kérdezgették nem vagyok-e terhes (akkor gumiztunk), aztán úgy döntöttünk, h próbálkozzunk, és utána lett a maraton ciszis ciklus. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy van valami abban, hogy a tbl. abbahagyása után nagyobb az esély. Az orvos is azt mondta, hogy akkor kellet volna próbálkozni. És ha belegondolunk az a 3-6 hónap nem is nagy idő. Pl. Kriszti, ha a bromo helyett te tbl. szedtél volna lassan le is telne az a 3 hónap. Én egyelőre 1-2 hónap nem szedek semmit,de ha nem normalizálódik, én lehet h elkezdem a tbl.

Angel? Tényleg mi van veled?
Vendég

Manka,
szia! Kép akkor minden ok, ugye? Kép
a fogmosástól hányingert már több kismamától hallottam!

Tlidi,
hát az van, amit eggyel ezelőtt írtam Kép
szerény véleményem és jóstehetségem szerint megjön még ma v. legkésőbb holnap... (vagy tegnap is ezt mondtam? Kép)

Drukkolok a ciklusodnak! Kép

angel37

Timocska
Sajnálom, hogy nem jött össze, de majd legközelebb!

Kamillával mi van? Babás vagy nem babás?

Gyönyörűek a gyerekeitek, büszkék lehettek rájuk!

Kép
manka2

Kamilla nem babás, de annak nagyon örülök, hogy te az vagy! Vigyázz magatokra. Mennyi idő alatt jött nektek össze?

Ja és BUÉK mindenkinek.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok Csajok!
Nem tudok nagyon jönni, mert sok a munka!
Angyal!
Akkor még lehet drukkolni? Kép ++++++++++
Mikor csinálsz tesztet?
Manka!
Tök jó, hogy lakik valaki a pocakodban? Másként érzed magad (mert ugye azt mondják, hogy másállapot), tudatosult már ez benned?
Kamilla!
Mi van veled?
Ildi!
Olyan sokmindent és bonyolult dolgokat írsz sok gyógyszerről meg minderről, hogy nem is tudom követni! Kép De azért igyekszem!
Kriszti!
Hogy vagy? Mi újság?
Igyekszem még jönni, de inkább ma csak olvasó üzemmódban követlek benneteket!
Puszi!

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Felhívtam a dokimat a prolaktin miatt,azt mondta:Azonnal hagyjam abba a bromot!!!
Úgy tűnik az sem jó,ha nem mérhatő a prolaktinm szintje!Mondjuk gondoltam!!!Kép

Ildi
Filozok a fogigátlón.Még a tri-regolt elkezdhetném ebben a ciklusban is akár(5.nap kell bevenni az elsőt)
Nem tudom.A férjem szerint ahogy jónak látom,csináljam úgy.Ha a későbbi babásodás céljából szedném,akkor támogat ebbenKép Egyébként nálunk ő a fő babaakaróKépKép

Anyapoc
Nálunk ez a baba dolog úgy volt,hogy Adát inkább a férjem szorgalmazta eleinte,és nem én.Én még akartam kicsit várni,pont azért mert tudtam még sokat lesz távol.Aztán "beadtam a derekam",és fogigátló után 4 hóval sikerült is teherbe esnem.
Most én akartam előbb a tesót,és nem a férjem.Morgott a p.é. nézős UH miatt is,pedig akkor már régóta próbálkoztunk.Mostanában vmikor mondtam neki,hogy én már letettem a tesóról.Nem lesz több gyerekünk és kész.
Erre ő felháborodott,és tudomásomra hozta,hogy ő mennyire szeretnéKép Azóta ő mondogatja sex után:No most biztosan sikerült a babaKépKépKép
Erre utaltam a 939. üziben

Angyal
Helyzetjelentést kérünk!
Addig is drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manka
Nagyon szép menyecske voltál/vagy!!!!Gratula!
A doki nem csinál semmi bajt a vizsgálattal.Az is lehet kizárólag UH lesz.Nálam többször ellenőrizte a méhnyak zártságát is UH-val(nagyobb terhesen)
12 hetesen van rákszúrés,addig nem is biztos,hogy kézzel vizsgálKép

Kamilla
Szia!Olvasgatlak a babát szeretnénkben!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
de akkor legalább a bromó lenyomta a prolaktint! Kép
abba lehet azt hagyni így? nemcsak fokozatosan?

Kedves érdeklődők Kép
velem még semmi, de mindjárt megint csekkolok egyet a wc-n...
Teszt? Hát... ha holnap is csak szórakozik velem, akkor csüt reggel megér egy próbát!
Szombatra tudnom kell, mert bulimeghívásunk van! Kép

angel37

Angyal
Elméletben csak fokozatosan lehetne elhagyni.Azért is gondolom nagy gáz,hogy nem mérhető a szintje Kép

Drukk,drukk,drukk,és még ezernyi........

KépKép

KépKép
okr

Szia Timocska!

Köszi az érdeklődést. Velem semmi különös. Ha történt volna valami eget rengető, azért megírtam volna. Most én épp termékenységi időszakom csúcsán vagyok, de ma nem hiszem, hogy együtt leszünk. Tegnap volt egy gyors menet a Barátok Közt szünetében, de aztán kimentem Wc-re, meg fogatmosni és szerintem kifolyt minden. (Bocsi, ha egy kicsit több info volt a kelleténél)

Hát most fel vagyok töltődve. (Úgy értem lelkileg) és bizakodva, reményekkel teli indulok az új évnek.

Szia O.Kriszti! Kép és már ilyet is tudok Kép

Kép

Kép
kamilla306

Hajrá Angel!!!!!!!!
Go for it!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Ügyi vagyKép
Nem folyik minden,ne izgulj!!!!Nagyon drukkolok ám,neked/nektek is!!!
Este még a barátok közt előtti reklámot is tessék hatékonyan kihasználniKépKép

KépKép

KépKép
okr

Lányok (anyukák)
azt elfelejtettem írni, hogy édesek a gyerekek nagyon!

e.
Vendég

Kamilla,
mintha Potter mondta volna, hogy ilyesmi módon esett teherbe, nem? Azt is mondta, hogy még jól ki is préselte őket a budiba Kép

Köszönöm a drukkokat, még mindig semmi..., de már nem tudom, hogy örüljek vagy bosszankodjak!!

angel37

Angyal
Akkor gyors összefoglaló:Hányadik cn?Mikor szokott megjönni?Események hogyan követik egymást általában?
Annyira izgatott vagyok!Nagyon sok drukk!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Angel, ha fenn a hőd és nem jön meg akkor sztm örülj!Kép
Manka tényleg szép menyecske voltál és gratula mégegyszer a babucihoz.
Kriszti! Hát kíváncsi leszek a ciklusodra, így gyogyi nélkül.Nekem is itt van a fiókomban egy levél triodéna, még én is elkezdhetem, ha az 5.cn-en kell.Áh de nem fogom, most nem csinálok semmit, se tea, semmi. Egyébként az a teakeverék sztm jó volt. Nekem sztm attól jött meg. Azt lehet, h iszom majd a második félben. A hőd egyébként most merre kószál? Mármint fent vagy lent? Nekem az előző ciklusodban nem tetszettek ezek a fűrészfogak. De akkor most te sem szedsz semmit?! Hát kíváncsi leszek erre a hónapunkra!!
Kamilla! Hogy te már hol tartasz?!!! Látjátok ezért jó a rövid cilus!! Nála már megint action idő van!! Megy a drukkk!! Görbét nem tudsz rakni?
Junkó! Te is írjál magadról mert rólad semmit sem tudunk!Vagy én lennék figyelmetlen?!! A mulkori tüszőnézős ciklus akkor neked sem jött be. Most hol tartasz?

Kérek görbéket!!!!! Elvégre hőmérős topicban vagyunk!! (Én mondom mi??? Nekem még nincs mert még csak a 3.cn-en vagyok és ilyenkor nem mérem,pedig kivi lennék, h lement-e?! csak ilyenkor kényelmeskedem és nem kelelek fel mérni, hisz úgyse lehet nyerő!)
Pusz
Vendég

Amúgy lányok a babások hova tünnek innen? Mert ti úgy szoktatok róluk beszélni, h" jöjjenek ide id" Mi az h, ide is???? Hova járnak?
Vendég

Ildi!
Nekem a recept van még csak meg.Kicsit rágódom még a dolgon!
Tanácstalan vagyok,mi lenne a legjobb.

KépKép

KépKép
okr

Szia Tlidi!

Annak én is örülök, hogy rövid ciklusaim vannak. Általában 25 naposak. Ez még nem kóros szerintem.
Hát bevallom őszintén, hogy a hőmérőzésbe beleuntam. Néha-néha méricskélek pl. félidő után ellenőrzöm, hogy felment-e, aztán mikor meg kéne jönnie akkor nézem, hogy fennmarad-e, de nem rajzolgatok. Nekem elég volt fél év ahhoz, hogy lássam jól működök, de nem ez alapján szeretném belőni az aktusokat.

Angel ezt nem is tudtam, hogy Potter így esett teherbe. Ez bíztató.

Remélem tényleg a beágyazódás miatt pöttyöztél! Nem látogattad meg véletlenül T.B-t a téli szünetben?

Kép

Kép
kamilla306

Terhesség tervezése fogamzásgátló után
Naponta felmerülő kérdés, nem egyszerű a válasz. A következők a személyes véleményem, részben szakma
A petefészekben lévő petesejt éretlen alakjai már a lánymagzat méhen belüli életében kifejlődnek. A nemi érés megkezdődésekor /8-10! évesen/ kezdenek ismét fejlődni, hogy az első menstruáció előtt megérjen és kiszabaduljon az első és így tovább, amíg a klimax el nem jön. Minden hónapban több is kiválasztódik, de általában egy lesz a domináns, ez jut el az ovulációig, a többi elsorvad, vagy a következő ciklusban használódik fel. És ezek a következő ciklusban felhasználódókról lesz most szó. Ezek okozzák a fogamzásgátló szedési hibájából származó nem kívánt terhességeket, hiszen ott ülnek szemfülesen, lehetőségre várva és elég egy kis megingás a gátlásban, hogy felszabaduljanak és készre érjenek. Ez a nem szép tulajdonságuk. Most jöjjön, ami szép és hasznos.
Amikor több éves gyógyszer szedés után tervezetten jön a baba, a tankönyvek szerint 3 hónapig kell új éleetet élnünk, egészségesen és azátn jöhet a baba. Igen ám, de amikor a gyógyszer szedését abbahagyjuk, ezek az előbb említett félig megérett, várakozó petesejtek tovább érnek és van peteérés, néha több is. Ezért kb rendszeres a ciklus a gyógyszer abbahagyása után néhány hónapig. Kb mire letelik az előírt 3 hónap, addigra ezek elfogynak és elkezdődik a vérzészavar, hiszen a petefészek nem tért magához az új tüszők érlelésében. Tehát ekkor kezdve a baba programot jön a kudarc élménye.Természetesen van gyógyszer, pl Diane35, ami nem "csak" egyszerű hormont tartalmaz, ez után megfontolandó a szünet. De mivel ha tabletta /bármelyik/ mellett esik teherbe valaki, akkor sem ok a terhesség megszakítására, legalábbis nem orvosi indikáció /tehát védőnő, csekk, csak 12. hétig/, ezért gondolom, nem hiba utána próbálkozni, a sikeresebb időszakban, tehát a három hónapon belül. Vagy kivárni, de akkor nagy türelemmel, mert lehet, hogy csak fél-egy év múlva lesz pozitiv a teszt.

Úgy találtam. Bocsi, kicsit hosszú.
Vendég

Ildi!
Cickafark teára gondolsz? Mert ha igen, csak megerősíteni tudom, hogy jó. Sztem nekem is attól jött meg. Hallottam olyan emberekről, akiknek a gyógyszer abbahagyása után hónapokig nem jön meg. Én is rettegtem ettől és elkezdtem inni a teát. Kis késéssel ugyan, de megjött! Kép
Angyal!
Én is olyan izgatott vagyok! Görbe?
Kamilla!
Nem volt túl sok az info! Mióta vagytok együtt a pároddal? Görbét tudsz rakni?
Ha már ez egy hőmérős topic (Ildit idézve) Kép
Junko!
Te is mesélj, rég voltál itt (vagy csak én nem olvastam rendesen)

Timi
Kép Kép
timocska

Görbét én még nem teszek, mert még csak a 6.napon vagyok! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Miért? A Diane35 mit tartalmaz még "egyszerű" hormonon kívül? Én azt szedtem, de tavaly februárban abbahagytam. (Azóta próbálkozunk)

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?