Sziasztok!
Monazsu
Hajnalka nagyon édes a képeken
Sose bánkódj a vizsgák miatt,nagyon nehéz lehet baba mellett tanulni. Különösen, ha még ki sem tudja aludni magát az ember... Fogacskák: a mi babánk is nagyon megszenvedi őket, ég és föld a különbség a viselkedése és kedve között, ha jön a fog vagy ha nem jön. Most épp egy jó időszak végén vagyunk pl, éjjel felébred Rozi többször és nappal is nehezebben alszik el, nyűgösebb. És tegnap kitapiztam az ínyét, sztem alul megint jön foga...És szegényke kitátotta a száját, hogy dörzsöljem az ínyét, annyira rossz neki. Dentinoxot vetettem be eddig, de a lányok itt javasolták a panadolt, és most az is be lesz vetve, mint nehézfegyverzet a fogzás ellen.
Connie
Kíváncsi voltam a norbis kaják árára, amúgy nem ismerem ezt a piacot, még sosem rendeltünk így kaját. Egy időben gondolkodtunk Gáborral, hogy így talán jobban tudna fogyni,amikor dolgozik akkor csak ilyen kaját enne. De sajnos el kellett vetni az ötletet, mert neki majdnem mindennap már hivatalból is kell ennie éttermekben, fogadásokon stb.
Nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra, mindenképp írd majd meg, jó?
Dóri
A tortarecept igen tetszik
Persze szokásomhoz híven kb a recept felénél vettem észre, hogy itt vmi turpisság van...Néha nem szoktam érteni a vicceket
Kimentettem magamnak ezt a receptet, hogy ki tudjuk próbálni
Főzelék és rántás: hú, igazából sosem használok rántást, régen sem használtam, mert nem szeretem. Habarni szoktam a főzelékeket, vagyis pl tejfölt elkeverek egy pici étkezési keményítővel és avval habarom be. Meg a főzelékkel magával. Pl most a lencsefőzelékből kiveszek jó pár kanálnyit a pépesítőbe és a pépesített lencsét keverem vissza a főzelékbe.
A babának viszont még nem úgy főzök, ahogy magunknak, bár egyre jobban hasonlít.
Husi: majdnem mindennap kap Rozi belőle és lefagyasztva pedig van így is úgy is. Ha pl nyersen fagyasztom le, akkor a csirkemellet felkockázom és tálcára rakom őket aztán be a fagyasztóba. Ha már megfagytak, akkor besöpröm őket egy zacsiba. És akkor nem egy tömbben vannak, hanem kis fagyott kockákban. Sült husit is lefagyasztok, szintén , ha lehet szeletben, vagy kisebb darabokban, mert így könnyebb kiolvasztani.
Brigó
Úgy olvastam a mondatodat, hogy: "felvágottat, sört, pizzát.."
Mi gyümölcspépet, és mindenféle főzeléket adunk Rozinak (nem rántom be). Ez lesz még egy éves koráig. Meg adok neki majszolni pl kiflit.
Sajnálom az éjszakákat, serkentőszer nálam a kávé, ha nem iszom, elalszom állva.
Jázi szilveszteres képe nagyon jó!!
Pviki
Jó lenne nekünk is tv paprika, de nálunk kábeltv van és nincs ez az adás benne. Nem baj, legalább kevesebbet tv-zem
Jó sütögetést az új tepsikkel
Iwiw
Köszi, hogy többen is írtatok. Szóval lehet, hogy nem rontok el semmit? Hát jó, akkor próbálkozom még...
Virág
Köszi kérdésed, de nem vagyok meggyógyulva teljesen, de eddig még algopirinen kívűl más gyógyszert nem vetettem be, talán azt kellene. Még köhögök, bár kevesebbet. Remélem holnapra jobb lesz, mert koncertre megyünk, jó lenne nem beleköhögni...
Timurr
Hol vagy? Hiányzol!!!!!!!!Édes Maja hogy van?
A hókupacos képet megmutattam a családnak, szörnyülködtek a hó mennyiségén...
V.