Hú Erika, jó gyors voltál!Én is felteszem majd valahogy, de nekem már nincs lehetőségem albumnyitásra, úgyhogy regisztrálnom kell egy másik névvel és majd úgy! Nekem nem lett ilyen sok kép!
Én nagyon jól éreztem magam, kéne gyakrabban ilyet csinálni!
Rita, szavadon fogunk, hogy legközelebb megyünk hozzátok! Én legalábbis szívesen!
Rena, jól bealudt Benedekek, több mint 2 órája akkor, mert 12 előtt aludt el!
Amúgy Soma is 3 órát aludt, 4 után kellt fel, nem is csodálom az át nem aludt éjszaka miatt!
Edit!
Kár hogy így alakult (még mondta is a Rena, hogy úgy indult ki ez az egész tali, hogy Te egyedül érzed magad, mindig a lurkókkal, erre pont Te nem tudtál eljönni!
Szóval legközelebb mindenképp mi alkalmazkodunk az ikrekhez! Persze a betegséget nem lehet előre nem "lezsírozni"
Jobbulást Olivérnek, szurkolunk hogy jók legyenek a kis tüdejére ezek az új bogyók...
Boldog névnapot Benjáminnak (ha most tartjátok...), legalább ő már nem beteg!
A sütit ki sütötte?, Cirmike csomagolt és fini nagyon!
Cirmike, nagyon szép a házatok, legyetek nagyon boldogok benne! Réka nagyon jó baba volt, meg se kottyantunk neki!
Lehet, hogy ha tovább maradunk (meg nem fáj a lába) a Roli meg a Soma egészen összehaverkodtak volna, a kis "atrocitások" ellenére!
Kicsit aggódom most a Soma miatt, mert abszolút nem áll rá a lábára! Azért is örültem hogy elmentünk, mert ott legalább már mászott rajta! Most próbálgatjuk kényszeríteni, de semmi! Ecetes ronggyal borogatom! Szóval még egy pár napot biztos itthon leszünk! De most beszéltem a főnökömmel, ő mondta, hogy az ő lányának is ez volt, ez kissé megnyugtat, hogy legalább nem marad ilyen kis béna!
Lilla, örülök hogy megismertünk, csak keveset tudtunk beszélgetni személyesen!
Rita!
A Te Atid egy tünemény, hogy elvolt a játékokkal! Szerencséd van vele, biztos sok mindent meg tudsz mellette csinálni!