Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kata. Igen még mindig itt. Jó hogy még kiirásig van egy hét. Dehát. Apukája már nagyon várja a picikét. Napközben is haza telefonálgat, hogy nem kell e indulni. Kép
Picike meg nem izgatja magát. Semmit nem csinál. Néha nyújtózi egyet. Más semmi. Aszem én is elkezdem ezt a málnalevelezést. Vettem egy zacskóval már régen, de valahogy nem kezdtem el inni. na majd most.

Zsunya
zsunya (zsunya)

Sziasztok!
A vízhajtásról még annyit tudnék, hogy a petrezselyem jó vízhajtó, illetve nálam bevált az is, hogy pl. egy fél napig csak gyümölcsöt ettem és ásványvizet ittam, s ez teljesn lehajtotta a vizet.
Bocs, hogy még névtelen vagyok, de már írtam a Gabinak, még nem kaptam regisztrálást.
A terhesség alatti hízásról írtatok már régebben? Eddig nem találtam ilyen topicot, érdekelne, mert én ellentétben veletek, sokkal többet híztam.
Bringa (24+6)
Névtelen

Sziasztok!

Nagyon-nagy Pocakosok, Kata007, Dojika, Zsunya, hajrá!!!

Dojika,
nézd meg ezt az oldalt:
[url=http://www.babapont.hu" TARGET="_top]Fotópályázat[/url] Kitalálod ki van a hordozóban?

Bringa,
én 18 kilót híztam a terhesség alatt. Mivel azonban szuper volt a vérképem végig, jól éreztem magam, normális volt a vérnyomásom, meg minden leletem, az orvosom sem nagyon izgatta magát miatta. A kisbabám születése után lement sitty-sutty rólam 12 kiló (elsõ 6 hét), azóta pedig még 2.
Persze van mit még leadnom, de ez van.
Ágci (és 5 hónapos Gabó)

Kép
Ágci

Lányok!

Fantasztikusan nyûgös vagyok, és nagyon unom márKép Fõleg hogy semmi okom rá hogy nyafi legyek! Nincs ennek valami ellenszere, mert még beleõrülök a tombolhatnékom visszatartásábaKép
Pedig jó hír is ért ma! Lehet hogy 17.én megyek elõnyaralni!Kép A horvát tengerpartaKép És mégis olyan hisztis vagyok hogy csak na! Nem gyõzök uralkodni magamon!

Help meeeeeeee!!

sasha

Kép
sasha

Kata!
Bár már csak rövid idõ van hátra a szülésig, kipróbálnám a "túródiétát", nagyon
vizesedem sajnos. A férjem szerint olyan "baba" lábaim lettek. Kép
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi túrót kell enni egyszerre?

A hasam alján a nyilallást én is érzem és igen fájdalmas, gyakran van. És nekem sem volt régen ilyesmi, amikor a lányomat vártam.

Sasha!
Semmi probléma! Kép

Dojika!
Hát, nem lett könnyebb azóta sem! Kép
És nagyon izgulok!

Kataa!
Köszi a jókívánságot!
Nem kell elõbb bemennem a kórházba, csak a mûtét napján. Miért kellene elõbb menni? Az orvosom tûzte ki ezt az idõpontot, bár úgy volt eredetileg, hogy 9-én lesz a mûtét, a szülinapomon, de végül nem ért rá akkor, így lett belõle 8-a. Az UH alapján egy idõsebb terhes vagyok, mint számítás szerint.

Csilla1
Csilla1

Sziasztok!

Annyi termés van szerda óta, mióta nem voltam, hogy végig sem tudtam még olvasni (kevés rá a munkaidôm Kép )

Sasha, Dojika, Kato és a többiek, akik gondoltak ránk, nagyon köszönöm!! Kép Nem lett osztrák állampolgár gyerkôm, szóval egyben maradtunk. Csodálatos volt, mindent jól bírtam, az utazást, az egész napos városnézést, túrázást, kivéve az össze-vissza zabálást, amitôl utolsó éjjel igencsak rosszul lettem. Kettôtôl fent voltam, mert iszonyú hányingerem volt, és úgy féltem, hogy csak sírtam, a babi is ide oda feszengett bennem. Majd rámjött a hasmenés, amitôl azt hittem jobb lesz, de nem lett, és végül vagy egy órás kínlódás után kihánytam minden finomságot, amit aznap magamba töltöttem Kép . Szegény férjem halálra volt rémülve (én is) mert féltem, hogy beindul a szülés. De hála Istennek nem, de a leányka azóta is ide oda feszegeti magát (a hasam igencsak deformált), nagyon megijedthetett. De most már itthon azért nyugodtabb vagyok, szerdán megyünk orvoshoz, remélem minden rendben lesz.

Bringa!
A petrezselyemmel vigyázni kell a terhesség alatt én úgy tudom. Mintha olvastam volna errôl valamit.

Néztem a táblázatot, és azt hittem kivettetek belôle Kép , mert nem találtam magam benne. Aztán megláttam a nevem a 6. helyen Kép El sem hiszem, hogy ennyire felkerültem. Még kórházi csomagom sincs, de ne vegyen senki példát rólam!

Margaréta 37+2
margaréta

Bringa!
Ez a hizás dolog is nagyon változatos. Elõször is akin eleve van nem kevés (pl én) az nem hizik annyit, mnit aki kis sovánkán esett teherbe. De általában, vissza is megy ami feljön szülés után. A Jáos kórházban a CTG-t egy nagyon alacsony vékony picike nõ csinálja, aki minap elmesélte hogy õ amikor babát várt 30 kg-ot hizott, pedig nem zabált. És ez a 30 kiló a babák elsõ szülinapjáig el is tûnt, különösebb fogyókúra nélkü.
Rajtam 20 kiló volt amikor terhes lettem, és 8-10 kilót szedtem fel. Ha abból indulunk ki, hogy 15-20 le szokott esni kb a fél éves korig, akkor szebb leszek mint valaha. Kép Kép

Szóval az a lényeg, hogy ne ess kétségbe akármannyi is, csak arr ügyelj, hogy ne koplalj és ne zabálj. Csak szépen normálisan egyél mint máskor. Kép

A petrezselymet nekem is mondta a védõnõ. Én imádom, úgyhogy még többet ettem. De nem történt semmi. A túrós dolgot meg aszem már kihagyom. Talán ma már lesz baba...

Pusz
Zsunya
zsunya (zsunya)

Zsunya!

Köszke a biztatást, és szurkolok, hogy beinduljatok! Kép
Egyébként én már eddig 11 kilót híztam, pedig még három hónapom vissza van. Csakhogy én az elejétõl kezdve nagyon jól voltam, étvágyilag különösen (vmi farkasétvágy-féle). Lehet, hogy azért is, mert a baba elõtt nem étkeztem túl rendszeresen, igaz nagyon plusz kilók sem voltak. Mindegy, koplalni tuti nem fogok.

Sasha!
Majd, ha egyszer átírod a táblázatot, beírnál engem is? Bringa, ma 24+6, várható id.: aug. 15., Helyszín: Veszprém, Megyei Kórház, dr. Pfund.
Köszi,
Bringa
Névtelen

Csilla!

Annyit ehetsz, amennyit bírsz. Én nem tudom mennyit ettem egyszerre (mert egyszer laktam jól belõle), mert házi túró volt. Viszont van egy édesszájú férjem és lányom, úgyhogy a maradék sem ment kárba. Viszont nálam tényleg bevált.

Lányok!
Itt a zuhi!
Nem bírok állni, nincs bennem erõ. Kép Ez a front hatása lehet? Mást nem igazán érzek. Kivéve a nyilallást és a nagyon gyakori keményedéseket.

Hát akkor szorítok az elõttem lévõ 9 sorszámmal indulóknak! Kép
Persze az utánam lévõkre sem haragszom meg ha leelõznek, csak ne legyen semmi baj a korai "kettéválásból"! Kép

Pussssz Nektek!

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

Sasha!

Légyszíves javíts ki a táblázatban. Ma 23hetes és 4 napos vagyok.

Köszi, Anda
Anda

Sziasztok lányok! voltam ma doktornömnél de nem mondot jo hirt mert azt mondta hogy megint öszeszedtem valamit pontosaban a labor leleletem lett ujra rossz most a vizeletembe gomba fonalakat és baktériomot találtak csak azt nem tudom hogy hol szedtem össze a bacikat és a gombát.multkor meggyogyitotak és most ujra roszak az eredmények igaz azota 2 honap eltelt de én akor se értem hogy honét kaphatam el a bacikat és a gombákat .
ÜDV csics 27+ UI: adjatok tanácsot!
csics

[url=http://www.babanet.hu/ultrahang.php" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ultrahang.php[/url]
Névtelen

Sziasztok!

Forti!

Szerintem is a dokiddal beszélj, nekem õ mondta a magnéziumot (pedig én is szedem az Elevitet az elejétõl).

Csipkebogyó:

Köszi a gratulációt! Hova kell küldeni az Uh-s képeket? sikerült beszkennelni, de egyenlõre "csak" a fiúkról van kép, rólam még nincs pocakos kép (csak a fényképezõgépben).
Viki

Sziasztok!

Anda!Kép
Javitottam

Bringa!
Beirtalak, és tudom hogy hölgyektõl nem illik ilyet kérdezni, de hány éves is vagy?Kép

sasha
18-19

Kép
sasha

Sasha!
Egy öreg 27 éves vagyok és ez az elsõ babucim (de remélem, nem az utcsó).
Köszi, hogy beírtál.
Bringa
Névtelen

BringaKép Nincs mit!Kép

sasha

Kép
sasha

Sasha!
Egyébként hol leledzik ez a táblázat úgy általában?
Tudom, tudatlan vagyok, nézd el, mert még friss vagyok ittt.
Kép)
Bringa
Névtelen

Sziasztok Lányok!!

Képzeljétek voltunk ma 3D UH-n, és olyan szép a kislányunk, hogy a könnyeim is kicsordultak. Nagyon jó volt látni, gyönyörû kis arcocskája van! És már 1115 gramm, úgy tudom, még csak 8-900 az átlagos. Azért félek egy kicsit, hogy nagyon nagy gyereket kell majd szülnöm, de azért valahogy csak túlélem!

Csics!

Egyszer nekem is volt gombás fertõzésem, és akkor a doki azt mondta, hogy magából a hüvelyflórából is kialakulhat, nem kell feltétlenül elkapni ezeket a nyavalyákat. Sajnos, jönnek maguktól is.

Bringa!

Sajnos én is nagyon sokat híztam eddig, most a 27. hétig biztos már +10 kilónál tartok, de én nem mérem, mert rá se bírok nézni a mérlegre. Én csak irigylem azokat, akik a 20 hétig se híznak, én már rögtön az elsõ hetekben elkezdtem hízni, persze nekem egyszer se volt hányingerem, csak étvágyam, de az nagy. És én alapból +5-6 kilóval indultam, úgyhogy eléggé el vagyok keseredve, hogy fogok ennyit leadni, mert én képtelen vagyok a fogyókúrára.

Na sziasztok,

Zsanci (27)
zsanci

Kata,
a rózsaméz a glicerin bórax. Kép Megkérdezte a párom a patikában.
Bocsi, hogy csak ennyi, mél majd megy, most eléggé ki vagyok bukva. Nem tudok szoptatni a fájdalomtól, és hulla fáradt vagyok.

Pusssssszancs:

Virág
Virág (fiore)

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a "ruhás" segítséget. Voltam a Pocak Kuckóban, tényleg van olyan harisnyanadrág, de a nõ nem engedte megnézni, csak a dobozt mutatta meg kívülrõl, az meg nem sokat mutatott. Van valami betét az elejében meg a hátuljában, attól lesz nagyobb. Viszont volt két naci, amik már most majdnem jók voltak, lehet, hogy valamelyiket megveszem. A kantáros naciról vlsz. le kell mondanom, mert annyira nem szabványméret vagyok, hogy teljesen át kellene alakítani.

Ciciviszketés: amióta babát várok, azóta a mellbimbóm néha(kb. heti 1-2szer) viszket, de nem vészes. Csak akkor ciki, ha utcán vagyok, mert muszáj megvakarni... Kép

Csipkebogyó,
az erõs kajákat nem szeretem, arról nem tudok mit írni, de a fûszeresebb kajákat pár hete nem bírom. A szervezetem egyszerûen védekezik: kihányom és kész. Persze nem ilyen egyszerû átvészelni Kép

Kilóra nem híztam, és persze senki nem vettem még észre rajtam hogy terhes vagyok (csak a párom tudja meg ti!), csak a hasam kerekedett ki kb. a 9. héten. Szerintem azóta nemnagyon változott, párom szerint viszont folyamatosan kerekedik. Azt tudni kell, hogy nagyon sovány vagyok - voltam Kép Tehát ha híznék 5 kilót akkor is még csak éppen elérném a normálisat. Mivel viszonylag szûk ruháim voltak, sitty-sutty és nem érik be a hasam.

Annyira szeretném már ha látszódna, hogy kisbabát várok. Egyik nap a metrón átadtam a helyem egy idõs néninek, de mire odaért, leült egy terhes nõ és megköszönte hogy átadtam a helyem. Legszívesebben felállítottam volna, mert nem sokkal volt nagyobb a hasa mint az enyém, éppen hogy látszott. Kép

Sasha,
ha minden igaz ma vagyok 11 hét 5 napos, légyszi javíts ki a táblában. A hétvégén én is eltévesztettem a levelem végén. Az én viszonyítási alapom hogy Moni után jövök 1 nappal.

Sheila,
még egyszer gratulálok, és köszönjük a részletes beszámolót!
Én nagyon irigyellek, persze nem egy leányálom a szülés, de a tiéd - az én meglátásom szerint - jól sikerült!

Pilinke (11+5) - és bocsi, hogy hosszú voltam.
pilinke

Kedves Bringa!

Ha feljebb is megnézegeted az elõzõ hozzászólásokat, akkor tutibiztos észre fogod venni a táblázatot. Elég hosszú, mert szerencsére sokan vagyunkKép Ha mégis elkerülné a figyelmed akkor a Hétfõ 11'06-os hozzászólásnál megtalálodKép

Pilinke!

Javitottam!Kép És irigy vagyok!KépKépKép Mert te már most gömbölyödsz, mig nekem igy a 19. hét környékén is csak annyi látszik hogy HIZTAMKépKép De nem bánom, egye kánya, a lényeg hogy a picinek jó legyen odabent és ne szenvedjen hiányt semmibenKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok! Unatkozom, és csak leirom a hüle gondolatomatKép

Most hogy itt ücsörgök jutott az eszembe egy kérdés, amire Pilinke hozzászólásából "jöttem rá"Kép Lehetséges, hogy magunkon nem vesszük észre hogy nõ a pocakunk, és közben meg már van? De nem mert Az XL-es nacijaim mind jók (ezeket szerettem mindig is) Az L-eseket nõttem ki de azokat már a 12-14. héten. Azóta 1 nacit vettem XXXXL-esetKép (a kinai méretbõl!!!!!!), ami azóta is ugyanolyan nagy és a mellem aláig tudom felhúzni és nem szûkült semmit! Már várom a nagy pocakot amin már bizonyosan látszik hogy baba van, de a múltkor láttam egy hasonló súlyú hölgyet az Auchan-ba és babát várt, de akár nagyon kövérnek is nézhettem volna, fõleg mert olyan hatalmas nagy bõ ruha volt rajta. Azt hogy honnan tudtam hogy várandós, hááát csak nagyon fájt a háta és a pociját simizte és olyankor a hasára simult a ruha és onnanKép
A párom már huzza a lóbõrt rendesen a kutyit is levittem már és csak nem jön álom a szememreKép Ma egész nap szenvedtem és nyûgös voltam és a hasim is fájt, valószinû azért. A rossz testtartástól fájt a hasam, kideritettem a nap végéreKép Ha törökülésben ültem az ágyon és kényelmesen leengedtem a vállaimat, akkor egy idõ után alig birtam még elõrehajolni is, annyira nyomtam szegény babótKép Most persze úgy ülök mint aki karót nyeltKép
Lányok ne harizzatok, de szájmenésem van és már a "ház népe" alszik és hülyén nézne ki ha magamban bumcsiznékKép Inkább leirom, ugye nem baj?Kép

Szilvi, Zsunya, Csilla1, Dójika, Bori, Kata007!

Gondolok ám rátok közbenKép És szoritok mindenkinek a teljes éjszakás alvásért! Vagy a könnyû szülésért!

Na jó lekötözöm a kezeimet és nyugovóra térekKép

Cuppantás
sasha

Kép
sasha

Nahát!

Mikor elküldtem az elõzõ hozzászólásomat a Windows szerint 0:04 volt és mégis 23:58-ra irta ki az üzenet dárumát. Érdekes módon a gép erõteljesen elkezdett kerrgni és zümmögni, legjobb lesz ha kikapcsolom, biztos szólni akar hogy mára már elég legyenKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok! Kép
Gondoltam osszeszedem minden batorsagom, es bekoszonok nektek Kép
A megint megjott-bol jottem, mint gondolom kozuletek sokan.
Meg nem nagyon merlek olvasgatni Titeket, mert olyan nehezen sikerult becsikozodnom. Most meg csak 5 hetes vagyok, es arra kerek mindenkit, hogy drukkoljon a mehnyalka-hartyamnak, hogy 9 honapig megmaradjon nekem, es felkerulhessek a tablazatotokba, ahova mar olyan nagyon vagyom Kép
Udv

kamilla
kamilla

Kamilla, persze hogy drukkolunk! Kép

Sasha! Annyira birom, hogy ilyen szájmenésed van! Kép

Én még mindig egyben... Rezzenástelenül aludtam este kilenctõl fél hatig. Kilencre megyek CTG-re. De kicsit be vagyok tojva, mert busszal megyek, lévén nincs autónk, nehogy ott follyak el. Tiszta ciki lenne.

Mindenkinek jó reggelt, és szép napot!

Zsunya
zsunya (zsunya)

JO reggelt mindenkinek látom ma én vagyok az elsö Kép most mikor tudtam volna aludni felkelet kelnem mert menem kell terheléses vércukora és nálunk oda jobb korán menni mert igy is sokat kell majd várnom remélem nem fog megint megfájdulni a fejem mert mostanába nehezen birom a levegötlen helyeket mindig rosszul leszek.
ZSanci köszi szépen a biztatást valami ilyesfélét mondot nekem a doktornö is de szeretem mások véleményét is kikérni.
ZSanci én is idáig 10kg hiztam és nem aggodom egyátalán nem érdemes biztos hogy lefog menni jo pár kilo ha a baba megszületik .mondjuk én kimondotan sovány voltam és ugy hiztam 10kg puszancs mindenkinek CSICS 28+ KépKépKép
csics

Sziasztok!
Nekem is sikerült viszonylag korán itt lennem, mindenkinek kevés sorban állást kivánok az orvosnál.

Sasha
Remélem ha este nem legalább most még tudsz egy kicsit pihenni.

Kamilla
Szorítok neked!

Any! Hol vagy?
Szia Kato 35
katalinka

Sziasztok!

Zsunya!
Pedig már azt hittem... Kép

Lányok!
A férjecském ügyködött. Nézzétek meg, és várom (de õ még jobban), az építõ kritikát... KépKép

[url=http://www.doribaba.tk" TARGET="_top]http://www.doribaba.tk[/url]

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

Kamilla!

Én is a megint megjött-bõl jöttem... Kép

Én szorítok neked!
Kívánom, hogy kb. 30-32 hét múlva olyanokat írhass mint én mostanában... KépKépKép

Üdv köztünk, és boldog babavárást velünk!!!!

Kata és Dóri (37.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata007!

Eddig nagyon aranyosKépKépKépKép, csak amikor a Dóribaba-ablakra katintok valami angol bigyó jön fel (angolul analfabéta vagyok) Rosszul csináltam valamit?

Én is akarok ilyet a PucúrDórinak!KépKépKépKép

Szia Kamilla!

Persze, hogy várunk!KépKép

Pucúr és Dóri 33+5
Pucúr

Pucúr!

Alul a szaladó kiskutyára kattints! Kép
Na majd a férjecském egy kicsit variál rajta.

Én mondtam neki, hogy nem az igazi az a kiskutya ott lent, valami más link kellene oda. Valami feltûnõ... Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Pucúr!

Na most nézd meg!!!!

[url=http://www.doribaba.tk" TARGET="_top]http://www.doribaba.tk[/url]

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata007!KépKép

Így már oké, csak béna vagyok és hát persze, hogy a legnagyobb ablakra kattintottam!

Tessék a köztes állapotot is felrakni, mármint Dóri UH képét és a babaszobát is! Az is nagyon aranyos!KépKépKép

Nekem tetszik!!KépKép

Látom a te arcod is szépen kikerekedett, de nálam is ez a helyzet. Ezek szerint a tapasztaltak tényleg meg tudják állapítani az arcból, hogy mikor szülünk? Az én dokinénim mindig mondogatja, hogy látja az arcomon, hogy..., de még 4 hetet maradjunk egyben!KépKép Ha Dóri is úgy akarja, akkor oké, mi egybenmaradunk!KépKép

Ma szülésfelkészítõ lesz és be kell jelentkeznem a jövõ hétre UH-ra és CTG-re. Kíváncsi leszek a mai elõadásra, hátha megint mondanak valami újat.

Ja igen, a múltkor akartam mondani, hogy fel lettem világosítva, miszerint a csuklás az nem csuklás, hanem a vége felé a baba egyre többet nyel a magzatvízbõl, mivel készül a légzésre. Amikor ilyen csuklásszerût érzünk akkor nem csuklik, hanem a légzõreflex mûködik és ha UH-n néznénk, akkor a pici melkasa ugyan úgy emelkedik, mint a miénk, amikor lélegzünk. Szóval azért nem tudod biztosra, hogy hol a fejecskéje, mert a pocija is ütemesen mozog. De ez jó és nem kell tõle megijedni.

Pucúr
Pucúr

Kata007!KépKép

Javításügyileg nagyon gyorsak voltatok!KépKép Így már teljesen egyértelmû!!KépKép

A szülést is ilyen gyorsan fogjátok elintézni?Kép

Pucúr
Pucúr

Szijasztok drága leányzók és picurok!KépKép

Megint csak bekukkantás erejéig vagyok itt, olvasgattalak benneteket...hát erõsen telnek ezek a hetekKép

Személyes ismerõseimnek külön cuppaKépKépKépKép

10 órára megyek a SOTE I-re, genetikai UH-ra (tudjátok: a biztonság kedvéértKép), remélem minden okés leszKép

Kicsi fiacskám (??) egyre többet mocorog, vagy legalábbis egyre határozottabban érzem, hogy itt vanKép
Anyuéktól kaptam egy csörgõt, azt szoktam neki rázogatni, nagy mozgolódással válaszolKép
(most vagy tetszik neki, hogy zaklatom, vagy nemKép)

Remélem mindenki jól van,
pusszantás a pocakotokra!!KépKép

Krisztinka!
Remélem Te is jól vagy és picurod is jól érzi magát!
Olyan kíváncsi vagyok, milyen pocakot növesztettél már!!

Pucúr!
Rád (rátok!) is sokat gondolok, már nagyon a célegyenesben vagy, nagyon izgi lehet!
Én a magam részérõl nagyon várom a szeptembert, hogy végre megláthassam ÕTKép

Búcsúznom kell,
majd bekukkantok még,
cuppa, cuppa, cuppa:

Ancsi és Szederke (alias BálintkaKép)
Kép
Ancsi

Pucúr!

Ha Dóri is úgy akarja, akkor a szülést is ilyen gyorsan lerendezzük... KépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Ancsi és Bálintka!KépKépKép

Örülök, hogy jól vagytok! Hamarosan itt lesz a szeptember is!Kép Ha tudsz azért jelentkezz be sûrûbben!

Puszi Pucúr és Dóri
Pucúr

Vidam szep reggeltKép

AncsuuuuuriKép
De jo,hogy itt vagyKépKépMar en is nagyon ritkan tudok jonni mert sokat dolgozunkKép
Mi jol vagyunk es hatalmas pocakot novesztettem a heten mar ketszer is megkerdeztek,hoggy ikreket varok-e!!

Pucur
Szija.Azert meg legalabb 1 honapot maradj egybenKép
Kajalas intezve leszKépKép

Krisztinka/21+2/
krisztinka

Szia Kamilla!

Már vártalak!Kép És még Orsolyt is és Brekit is várom, hátha összeszedik õk is a "bártorságukat"Kép Bevallom szoktam szurkolni a ...megint megjött... minden egyes tagjának, és veletek izgulokKép Szurkolok Neked Kamilla!

ZsunyaKép

Kata!

Nagyon tetszik a 101 kiskutyás háttér és nagyon babaKép Bevallom hiába láttam kiírva, hogy a kiskutyira kell kattintani, akkor is a legnagyobb ablakot néztem meg elõszörKép Lehet hogy érdemes lenne forditani rajtaKép Persze ha oda más kerül, mondjuk Dóri babaKép A tesztcsík és nagy poci közé tényleg jó ötlet az UH képeket felrakniKép Vagy egy naplószerüt, amiben az van hogy mikor mozdult meg elõször, mikor érezte elõször a kispapa... Lehet hogy butaság, de akkor ne foglalkozz veleKép Minden jót és gratulálok a kispapának, nagyon aranyos idáig a honlapKép

Puszi
sasha

Kép
sasha

Jaj Kata!

Most vettem észre a nagy ablak mire szolgálKép Az egérrel "vizfodrokat" lehet csinálniKép SzuperKépKépKép

sasha

Kép
sasha

Kata007!

Küldtem neked emiltKép

sasha

Kép
sasha

Zita!
Köszi a képeket, nagyon szép a ruhád (meg te isKép). Nekem is ilyen csokrom voltKép

dec8 (21+1)
dec8

Sasha!

Megkaptam. Válaszoltam. Kép

A Java-val (a nagy ablakkal) még birkózik a párom, hogy ne mûködjön link-ként. Kép
Eddig a Java van elõnyben.... Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sasha
Te hogy bírsz még éjszaka kukorékolni. Tegnap én is nagyon nyüszi voltam. Úgyhogy hazamentem és aludtam, csak a hiradóra keltem fel, aztán megint aludtam. Összesen vagy 16 órát!!! Tisztára elmormotásodtam.

Kamilla
Szorítunk! Biztos minden rendben lesz, csak nyugi! Kép

Kata
Ez nagyon jó! Látom a kispapa is már az õrület határán van a lelkesedéstõl. Kép

Mellviszketés: Az elején nekem is viszketett és majd megõrültem tõle, mert ugye az ember nem vakarózhat folyton. de vettem egy tiszta pamut melltartót, aminek nincs varrása a mellbimbónál, és azóta ok.

dec8 (21+1)
dec8

Dec8!

Nem tudom, hogy miért nem tudtam aludni, általában este azért nem tudok, mert délután alszom, de tegnap semmi. OLyan nyûgos voltam, hogy még aludni sem tudtam. Mikor lefeküdtem, (kár volt) úgy elkezdtem bõgni, hogy a fejem elkezdett lüktetni és végülis fogalmam sincs hogy mikor aludtam el. Azt tudom, hogy ma reggel fél 9-kor kaputelefonon felébresztett valakiKép És most megint álmos vagyok és nyüszi leszek, mert majdnem elaludtam, mikor eszembe jutott, hogy 12-re mennem kell a dokihoz...úgyhogy ma sem alszom, mert még takaritani is kéne, de úgy nincs kedvem

pusz
sasha

Kép
sasha

Sasha
Én csak ritkán tudok aludni délután (munka Kép), de igyekszem a kispapával együtt lefeküdni, és akkor simogatja a hátam és megnyugszom. Reggel meg ugye én csak nyöszörgök (szerinte olyan vagyok mint egy kis hód) õ meg indul a kakaó gyártó túrára (az enyém is ilyen bizony).

Mozog már a babád (mármint gondolom, hogy mozog, de érzed)?

üdv
dec8
dec8

Kata007
klassz az oldalatok csak eppen nem tudom a kepeket nezegetni, a teszt kepe meg feljon aztan nem talalok semmit amivel lehetne esetleg nezelodniKép
En vagyok nagyon bena?????Kép

Sasha,Dec8
En is az extra rossza alvok koze tartozom most pedig soxorozodttKépMinden neszre fenn vagyok hajnalban aztan akkor tudok elaludni mikor mar lassan kelni kelKép
Sok kismama panaszkodik rosszalvasra

cup Krisztinka/21+2/
krisztinka

Kedves Dec8,

OFF!
Örülök, hogy megkaptad a képet, és örülök, hogy tetszett... A csokor tényleg nagyon szép volt. Ha neked is van képed, én is szívesen látnám...

Üdv:
Zita
ParaZita

Ancsi!
Szia! Jó, hogy itt voltál, és hogy minden rendben! Kép Gyere még!

Sasha!
Sajnálom, hogy ennyire nyûgös vagy. Talán ha elmúlnak ezek a hülye frontok, jobb lesz. Addig kitartás!

Kata!
Úgy látom, még a Java vezet...Kép

Tegnap voltunk dokibácsinál, minden rendben, zárt a méhszáj, és valószínûleg Almamag már fejjel lefelé van. És képzeljétek, addig erõszakoskodtam, míg meglesz a streptococchus szûrés! A doki megígérte. Csak elõször biztos könnyebb volt legyinteni...

Nagypocisoknak kitartás!

Bringa! Szia!Kép

Dió (és Almamag 30+4)
Dió

Zita
A képem (nem valami jó) a képtárban van, ahol a többi pocakosé, csak nekem még esküvõi volt csak Kép. Remélem hozzáférsz.

dec8
dec8

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?