Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól sikerült a tegnap este, bulizósoknak a buli, otthonülőknek a pihenés. Nálunk Andor a nagyiéknál aludt, átaludta az éjszakát, szépen reggelizett. Mi itthon voltunk, tévéztünk, összebújtunk és nagyot aludtunk.

BUÉK!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Megjöttünk mi is jól telt a "bulizás". REmélem a rossz korszakunkat magunk mögött hagyva idén minden kedves topiktársamnak jut egy zebra minimum!!!!!!!!!!

Borsókás!
Hogy bírod a lassan vánszorgó órákat? Eldöntötted mikor mész vérvételre, vagy inkább teszt. Amúgy a vérvételt a 13. napra szokták bent mondani ha még 11. en nem szeretnél menni. Kép

Orsi!
Hogy telt a szilveszter az eszkimókkal a pociban?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Nem igazán viselem jól a várakozást. Ez mindig így volt, most pedig különösen őrjítő. Jó lenne, ha minél előbb kiderülne. Ahogy telik az idő, egyre inkább beleélem magam abba, hogy akár sikerülhet is. Nagy lesz a koppanás, ha mégsem.
Egyébként már eldöntöttük, hogy nem tesztelek. Bár ha belegondolok, a vérvétel eredményére való várakozásba is bele fogok őszülni. Miért szokták inkább a 13. napot javasolni, nem a 11.-et?

LaraKép
Így legalább ti is tudtatok picit jobban egymásra figyelni, és a nagyiék is kiélvezhették az unokát. Andor teljesen jól van? Mikor mentek kórházba?( Biztos írtad már, de nem emlékszem rá.)

Mi barátoknál töltöttük a tegnap délutánt és éjszakát. NAgyon jó volt idén is, mint az elmúlt években.(CSak kevesebb borozással.)

BorsókásKép

Borsi
borsókás

Sziasztok LÁnyok,

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, természetesen azt, hogy 2006-ban sok-sok zebrás napra ébredjünk Kép
Mindenkinek kívánom, hogy teljesüljön legmélyebb vágya!

StellaKép
Aranyos vagy, hogy hiányoltál! Nem vesztem el teljesen, csak szinte átaludtam (és dolgoztam) az óév utolsó hetét. Remélem, a január már nyugisabb lesz, és jan végétől már szinte csak itthonról kell dolgoznom! Kép Te is szoktad látni, ahogy hullámzik a pocód? Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Borsókás Kép
ha megvisel a várakozás, akkor menj el a 11. napon vérvételre. Az eredmény délre megvan, és akkor onnantól minden tiszta Kép és bízzunk benne, hogy gyönyörű!

én egyelőre sehogy sem Kép elhagyott a magabiztosságom, ami a fiúkkal megvolt. Így sajna nem tudom, mi lesz.... szerintem akkor ez számított csak.
No, majd kiderül... jó lenne már tudni Kép Kép Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi a választ Borsókás! Gondolj arra, hogy milyen szerencsés vagy, hogy már itt tartotok és te is Icsilya! Gondoljatok minden szépre, jóra! Ne legyetek pesszimisták!! Ejnye!! Kép Mindannyian drukkolunk nektek, veletek vagyunk!!
Bárcsak már mi is itt tartanánk!!! Oooh, be szép is lenne!!!

Kép
Kép
kiscsillag

A várakozás tényleg rossz, nekem is itt vánszorog az idő... Kép Na, de majdcsak eljön mindanyiunk ideje! Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Borsókás!
Nem úgy értettem hogy inkább 13. nap mint 11.: Nekem ez mindig úgy volt, hogy mondta a doki hogy a 14. napon teszteljek ha negatív a következő nap is ha akkor is negatív hagyjak abba mindent.... vagy a 13. napon bemehetek vérvételre. De most tanulva Orsitól magamtól mondom majd hogy én megyek a 11. napon aztán meglátjuk mi a válasz. Bár amikor én bevéreztem szó nélkül mehettem fől és akkor még a doki kísért be a vérvételre. Szerintem nyugodtan menjél a 11. napon!!!!!!!!!!

Kép

Orsi!
Szeritnem ne add fel a múltkor is szépen alakult minden és azért csak jobb így hogy már két manócska otthon szuszog mellettetek. Kép

Kiscsillag!
Meglátod te is hamar eljutsz idáig és utána tényleg őrjítő a várakozás főleg a többedik próbálkozásnál. Ott már nem csak azzal kell megküzdeni hogy sikerül-e hanem ott van az ember lelkében az is hogy már csak x lehetősége van.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

OrsiKép
Időnként én is olyan magabiztos vagyok.Kép Miért is ne lennénk benne mi is abban a kb. 30 %-ban, ami szüléssel végződik. Hiszen minden tőlünk telhetőt megteszünk, most csak ez a fontos a számunkra.Egyébként is alapvetően mindig optimista voltam.Kép
Máskor meg teljesen elfog a csüggedés is, mint mostKép Nagyon ritka, hogy valakinek elsőre sikerüljön. Különben is volt az a kis lázam, meg nem is voltak a margarétáink túl fejlettek transzferkor.Kép
A barátnőm szerint tutira babás vagyok. Õ akkor volt a hormonok miatt ilyen csapongó, mint most én. Bárcsak igaza lenne....

Te pedig ne izgulj! Neked első alkalommal is jól ment minden. Miért ne lenne ez most is így!

KiscsillagKép
Nemsokára itt a te időd is! Akkor majd én nyugtatlak téged, hogy ne légy türelmetlen!

BorsókásKép

Borsi
borsókás

Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Én nem beszéltem a dokimmal a vérvételről. Szerinted felhívjam a Kaálit holnap, vagy inkább ne? VAlószínűleg úgyis azt mondanák, hogy teszteljek pénteken. Lehet, hogy jobb lesz, ha egyszerűen beállítok kedden.
Most nézem, nagyon sokan lendülnek akcióba ebben a hónapban. Izgalmas lesz a tél vége!!!!!!!!

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Szerintem ne telefonálj egyszerűen csak menjél be kedden aztán a recepción mond, hogy terhességi vérvételre jöttél és kész.

Én bízom benne, hogy most nagyon sokan feljebb kerülnek a táblában, mert már annyira jó lenne, ha elfogyna a narancssárga rész, vagy legalábbis látványosan csökkenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drukk hegyek mennek neked folyamatosan és ne féljél a Manócska ott van veled!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás Kép
Zsebivel értek én is egyet. Menj reggelre be (vérvételnél lényeges, hogy kb. fél 9-9 előtt beérj, mert akkor lesz meg aznap az eredmény egészen biztosan)

Optimizmus: ált. úgy vagyok, hogy az optimizmus szobrát rólam is mintázhatnák... viszont néha hihetetlen mélyrepülésekre vagyok képes... ez nem hosszú idő, pár óra, de arra elég hogy elbizonytalanítson.

De sikerülnie kell Kép Kép Kép

Izgalmas egy évkezdet lesz ez így januárban Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi, OrsiKépKép
Jelen lelkiállapotomból kiindulva nincs más választásom, mint a keddi vérvétel. Különben még a párom is a falra mászik tőlem a végén, pedig ő nagyon türelmes.Kép
Mennyi idő alatt lesz meg az eredmény? Meg lehet ott várni? Vagy annál azért hosszabb ideig tart?

Picit megnyugodtam. Már csak a holnapi napot kell ép ésszel átvészelnem, és itt a kedd!

Borsókás

Borsi
borsókás

Orsi! Ritkán van idöm ide benézni, de most látom hogy te fagyibabát/babákat kaptál vissza! Nagyon szoritok!
Én várok jun.-ig, addig lesz munkám, utána akarunk belevágni megint, ha addig spontán nem jön össze.

Zsebi! szedjük még a homeot, de nem ért rá még elmenni a férjem (melohelyen kitoltak vele, nem tud elmenni) kontrollra, pedig én nagyon izgulok hogy mennyit javitott. Ti még mindig szeditek? Meddig lehet?

És mindenkinek BUÉK!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Borsókás Kép
ha fél8 ra odamész, akkor 11-re tuti megvan, de nekünk már 10kor megvolt a pasikkal Kép
korán kell menni, és akkor még a sok labor előtt beteszik elemzésre Kép
meg lehet várni, vagy telefonálni kell dél körül, ezt szokták mondani.
(irigy-irigy, hogy már itt a kedded!!)

Karmen Kép
köszi Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!
Szükségünk lenne egy kis segítségre!Az andromókusunk herevisszér-sérv miatt műteni szeretné a páromat. Mi nem igazán szeretnénk. Meg akarjuk kérdezni erről másik androdoki véleményét is. Ismertek olyan dokit, akit ajánlani tudnátok?

Borsókás

Borsi
borsókás

OrsiKép
Köszönöm a segítséget,igyekszem minél előbb odaérni. Nagyon rosszul esne, ha még egy napot kéne várnom az eredményre is.Kép
Ne irígykedj, te is mész holnaphoz egy hétre!Kitartás!!!
Én már kitaláltam, mivel fogom túlélni a holnapot:
Kép
(Bár a párom lehet, hogy nem fog lelkesedni érte!Kép)

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
bpen?? sajna nem emlékszem, hogy hova valósiak vagytok.

jó téma Kép Kép de nem vásárolgathatok 1 hétig... így karácsony után meg különösen nem Kép Kép
no, meg ha összejön a pocak, akkor minek új ruha Kép ha meg nem, akkor ledobom azt a +7-8 kg-t ami rajtam van, akkor meg úgyis újak kellenek Kép Kép Kép

puszz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

HIHIHIKép
Igazság szerint nekem is ez volt a tervem. Feljött rám is 6-8 kg az elmúlt évben, ezt kéne leadnom a köv. lombikig, ha most sikertelenek lennénk.
De ez azt hiszem, most nem fog meggátolni, ha látok valami szépet holnap.Kép
De én is jobban örülnék, ha innentől kezdve már csak gyarapodnék!!!Kép

Igen, bp.-i dokit keresünk. Eddig egy Szabolcs utcában dolgozó doki magánrendelésére jártunk. Van valakiről jó tapasztalatotok?

Borsókás

Borsi
borsókás

dobok mailt az itt megadott mailcímedre.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Igen, én is K. Orsi vagyok. KépKépKép
Nekünk férfi dokink van a Szabolcsból. De ha megtalálod a másik nevét, számát, megköszönném. Persz, csak ha megbízható volt!Köszi!
Jó éjt mindenkinek!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás, jó vásárlást és kellemes napot! Kép Már csak egyet kell aludnod!! Kép Nagyon szorítok érted!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Lányok segítsetek lécci! Szerintetek menjek el a pszichiáteremhez a kaáli elött?? Vagy majd a Krizsa doki megmondja, hogy mit kell tennem? A pszicho doki azt mondta, hogy amíg szedem az "ő" gyógyszereit, addig ne akarjak babát. (meg rá is volt írva a tájékoztatóra, hogy 2 hónapot kell várni miután abbahagytuk, terhesség elött.) Na, de mostmár azért szeretnénk! Nem tudom most mit csináljak...

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag ! Nekem az a tapasztalatom, hogy ha pszichiáter által felírt gyógyszert szedsz, akkor vele kell megbeszélned a babás dolgot is.
Anno nálam így működött..

Borsókás : én is holnap reggeli vérvételre szavaznék, menjél bátran fél 8 körül és 10 óra magasságában tudni fogod az eredményt... KépKép

mniki

KiscsillagKép
Egyetértek Nikivel! Szerintem is a pszichiáterrel kellene megbeszélned, hogy mi a teendő. Én még a Kaáli előtt beszélnék errről a dokival.
Nekem az első konz. után csak 2 hónappal kezdődött a fogigátló szedése, majd a stimu. Tehát ezalatt bőven kiürülhetne az abbahagyott gyógyszer is a szervezetedből.

NikiKép
Megyek holnap! A párom dolgozik, nem tud jönni. Hogy fogom kibírni egyedül?????Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borkókás Kép
simán Kép Kép Kép el fog röppenni az a pár óra Kép vagy addig menj át a MOMba vásárolni Kép meg reggelizni Kép

Kiscsillag Kép
a többiek véleményén vagyok én is. Több okból is, egyrészt a pszich. gyógyszer az ő szakterülete, másrészt meg kicsit hátamögött kavarás lenne, ha nem avatnád be.

én ma tunulni próbálok. Pasikat elvittem a "bölcsi"-be, du. megyek értük.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Most hívott a párom, hogy el tudta intézni a holnapi napot. Jön fel velem a Kaáliba!!!!Kép
A MOM jó ötlet! DE kajálni nem fogok tudni az idegességtől, az biztos. Egyébként nem kell éhgyomorral menni, ugye?

Jó tanulást és pihengetést! Hagy vackolja be magát jól a hugica!

Borsókás

Borsi
borsókás

Köszönöm lányok, akkor még a héten felkeresem őt mindenképp! Biztos nagyon fog örülni a jó hírnek! Kép

Borsókás, de jó, de jó!! Kép Egyből írd meg mi a helyzet! Juj, már én is annyira izgulok mintha nekem kéne mennem. Kép
Amúgy ezért a vérvételért kell külön fizetni? Mennyit?

Kép
Kép
kiscsillag

Mniki te is jársz/tál pszichiáterhez? Neked van babócád? Mert a profilodat megnéztem, de ott nem derült ki. Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Velünk most nem történik semmi extra. Így nem is tudok miről írni. Várjuk a határozatot a gyámügytől.Kíváncsi vagyok, hozzánk is el akarnak-e jönni?
Már csak két hónap, és lesz a gólyahíres tali. Már nagyon izgulok az új sorszám miatt.

Renóca!
Ti hol tartotok? Nem csörgött még a telefon? Izgulok ám értetek.

A drukkokat küldöm ezerrel. Tapadjanak meg a kis lurkók. Bízom benne, az idei évben mindenki sikerrel jár a babásodás terén is.

Timi
latimi

Borsókás Kép
szerintem nem éhgyomri kell, mert azt nem befolyásolja Kép de én 10kor reggelizek ált. így nálam ez fel sem merült Kép

Kiscsillag Kép
fizetni kell a HCG vérvételért, legalábbis 2 éve kellett, asszem 3e Ft-t, de ez sem biztos.
Most én sem tudom, hogy van.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, Kiscsillag : a terhességi vérvétel INGYENES ! Kép

Kiscsillag : nincsen még babó, dokihoz pontosan most januárban lesz 2. éve, hogy nem járok. Korábban jártam, a dokinő mindig azt mondta, hogy ha biztos a terhesség, akkor hagyjam majd abba a gyógyszert. Sajnos a terhesség nem következett be, de már 2 éve nem szedek semmit Kép

Borsókás : éljen, legalább a lelki támogatás meglesz a holnapi nagy napra. Nehéz egyedül várakozni az eredményre !! Egyébként mi is azt szoktuk csinálni, hogy elmegyünk reggelizni ..

Lányok ! Szerintetek, ha 27-én látta a doki, hogy volt tüszőrepim, mikor érdemes tesztelni ?
Ha 28 napos ciklust feltételezünk, akkor 4-én lennék a 28. napon.. Kép

mniki

Mniki Kép
köszi Kép Kép nem is tudtam. Ezek szerint ez is változott, mert most nekem ugye a 3. napi is ingyenes volt Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

NikiKép
Én sem tudok ált-ban reggel enni, bár ez az ünnepek alatt teljesen felborult. Későbben volt reggel.Kép
Lombik előtt a vérvétel 2-3 ezer Ft. volt.De gondolom ez még a lombik része, így ingyenes. Bár nekem az most sokat megérne, hogy végre megtudom, széna-e, vagy szalma.Kép

Szerintem én 9-e, 10-e környékén tesztelnék legkorábban, de én kórosan türelmetlen vagyok. A mensi elmaradasát követően egy héttel tanácsolják csak a tesztelést!
Lehet izgulni érted? Megérzések??

Borsókás

Borsi
borsókás

Icsilya gondoltam. Kép Ott mindenért fizetni kell. Kép És a vérvétel elöbb kimutatja, mint a teszt?

Még azt nem értem miért írjátok mindig, hogy fogigátlót kell szedni!!??? Mikor azért harcolunk, hogy babócánk legyen!! Nem? Hogy is van ez???

Kép
Kép
kiscsillag

Mniki értem. Kíváncsi leszek nekem mit mond majd. Igazából már én sem szeretném szedni ezt a rengeteg mérget. De hát ha muszáj. Kép Kép Kép
Megtaláltalak a táblában. Kép 3. lombikos vagy? Drukkolok neked nagyon!! Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
most írta Niki, hogy INGYENES Kép én csak a 2 évvel ezelőtti állapotokat ismertem.
Évenként változik, hogy mire van szerződésük az oeppel.
A vérvétel sokkal biztosabb. Az, hogy a vizeletedbe mennyi HCG választódik ki, nagyon egyéni. A bnőm ikertehességét pl. a 5. hétig nem mutatta ki a teszt, pedig a HCG értéke az egekben volt. Én ezért nem szeretem a vizelettesztet. Mert ami ott negatív, az nem biztos, hogy tényleg az.

Fogigátló: azért kell a lombik előtt 1 hónapig, ha ilyen a protokollod, mert ezzel állítják le a petefészkek működését. Ez azért fontos, hogy a stimu során azonos időben kezdjenek el nőni a tüszők, és lehetőleg egyforma méretűek legyenek.
Ha nem egyformák az nem jó, mert csak kevesebbet lehet akkor leszívni.

Az, hogy a kaáliban sokmindenért fizetni kell azért van, mert magánintézet, nem egy állami kórház. De a körülmények sem olyanok, és ismeretlena hálapénz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KiscsillagKép
Először én is jót röhögtem, mikor a dokim mondta a fogigátlót. Elvégre pont nem gátolni akarjuk a fogamzást. Aztán meg az idő is csak szalad vele. De nekem végül olyan gyorsan elmaradt a tüszőérésem, hogy csak 16 napig kellett szednem a bogyókat, nem 21-ig.

Ne keseredj el azért, mert itt fizetni kell. Attól a pillanattól, hogy beindult a fogigátló szedésével a lombik, egy fillért sem kellett fizetneünk semmiért. Kivéve persze a hormonokat, de az máshol is ennyibe kerül. Ami nem ugyanaz, az a körülmények, a hozzáállás. HA meglesz az első konzultációtok, fogod tudni miről beszélek.

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok,
a fogigátlóhoz nekem is lenne egy kérdésem: miután ennek szedése abbamarad, meg kell várni, amíg megjön, és akkor kezdődik a stimu? Vagy nincs közben mensi?
Köszi a választ, és drukk Borsókásnak és Orsinak, illetve boldog új évet mindenkinek!
Andi
andi999

Szia AndiKép
NEkem azt mondta a dokim, hogy az utolsó fogigátlótól 4-7 napra meg fog jönni, de ez a továbbiakat már nem befolyásolja,nem ettől függ a stimu kezdése. Nekem az 5. napon meg is jött, pont aznap kezdtem a szurizást is.
Köszi a drukkokat!

Borsókás

Borsi
borsókás

Andi Kép
a mensinél én már mindenféle hozzáállás is láttam. Kép
Nálam pl. megvártuk, és onnan indult a stimu, de volt olyan ismerősöm, aki ettől függetlenül kedzte.

Köszi a drukkokat.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás : addig én tutira nem bírom ki KépKép
Nem tudom, éjjel azt álmodtam, hogy megcsináltam a pisitesztet és azonnal kétcsíkos lett. Bár így lenne.. Kép

mniki

Mniki!

A tüszőrepedést követő 14. napon már a tesztnek ki kellene mutatnia a terhességet, nekem a dokim mindig ahhoz számítja az időpontot. Ha nem tudod pontosan, hogy mikor volt, akkor szerintem próbálkozz a 28. napon , de ne keseredj el, ha negatív - mert lehet, hogy csak túl korán teszteltél. Dec. 27-hez 2 hétre viszont már mindenképpen pozitívnak kéne lennie! Kép
Almodo

Kép
almodo

VKOrsi
Neked volt fogamzásgátló közben pecsételgetés? Vagy ez gond?
Ne izguljál, bent marad a pocak lakó!!!!! Szóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóórítooooooooooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Almodo : köszi szépen KépKép

mniki

Sziasztok!

Borsókás, Icsilya

Drukkolok Nektek nagyon-nagyon-nagyon-naaaaaaaaaaaagyooooooooooooonnnnnnn!

KépKép
Süni
süni_renóca

Lányok!
El vagyok keseredveKép. Pici halványrózsaszín pacát fedeztem épp fel. HAsam pedig enyhén fájdogál, mint mensi előtt.
Azt hiszem, nem sok reményt fűzök már a holnapi vérvételhez.

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Még ne add fel! A tapadás miatt is fájhat, és enyhe vérzés pedig ma már szinte természetes.
Én már lassan nem ismerek olyat, aki ne menstruált volna a terhesség elején. Csak tessék bízni, és pihenni.

Timi
latimi

A Babanet-Gyermeknevelés- Örökbebabára várva-beszélgessünk topik elindítója koncertet szervez a Gólyahír Egyesület javára:
<!--attachment: N_pszer_s_t_shez-325914-326085.doc*mime_msword.gif*application/msword*37.9**N_pszer_s_t_shez%2d325914%2edoc --><center><pre>
Kép
N_pszer_s_t_shez-325914.doc (37.9 k)</pre></center><!--/attachment-->
süni_renóca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?