Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta: Kép
Ez furcsa, en annak idejen amikor meg szoptattam es ejjel kismillioszor keltem mondtam a paromnak, hogy mi lenne ha velunk aludna a pici de szerinte egy: nem jo mert hozzaszokik es kesobb problema az agyba szoktatas, ketto: surubben kel szopizni ha anya cicije ott van mellette, harom: nem tudunk osszebujni. Kép
Igazabol amiota kulon szobaban van jobban alszik mert addig zavartuk a ki-be maszkalassal, ha fordultam egyet mar folkelt stb.
Nem is alszik ha mellettunk van, reggel amikor berakjuk az agyba mar ki akar maszni. Kép

Most mennem kell, lanyok ha zavar hogy ilyen sokat irok a fiamrol szoljatok am! Kép
Tudom, hogy ez nem egy "ilyen" topik.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást.

Ez most a 2. élesben próbálkozós hónapunk, de eléggé el vagyok kenődve, hogy a múltkor nem sikerült. Tudom, 1 hónap még nem a világ, de akkor is...

Egyébként 2. baba lenne, már van egy tündi-bündi kisfiam, Zsoltika, aki 5,5 hónapos. Azért bíztam az előző hónapban, mert ő is elsőre sikerült. De ezek szerint csak oltári nagy szerencsénk volt.

Bababútor ügy:
Mi Zsolti cuccait Vecsésen vettük meg egy nőcinél, aki nagyker áron ad mindent. Van nála bababútor, babakocsi, rucik, törülközők, játékok, meg egy csomó mindent. Ha valakit érdekel, szívesen megadom a telcsiszámát nektek.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Ez a gyerekalvás téma enegem már régóta foglalkoztat, kezdetben elítéltem azokat akik mellett ott alszik a gyerek, persze nem a csecsemő,hanem mondjuk 10 hónapnál idősebb, többekközt azokból az okokból amiket Tontica férje mond, de leginkább azért mert nem tudom elképzelni, hogyan lehet összebújni mikor lát a baba. Éshát tudjuk, hogy nem a sex a legfontosabb de azért ha az nem működik akkor nagy gubancok lesznek. Mostmár azon az állásponton vagyok, hogy butaság volt azt gondolnom, hogy nem jó ha ott van. Merthát nem tudhatom, hogy mi lesz amikor talán lesz baba. Addig pedig nem ítélhetek el semmit, amíg nem voltam a szituban. Éshát az embert a szíve fogja vezetni és nem az esze, ezért szerintem még a mellékhelységbe is magammal fogom vinni nemhogy az ágyba. De arra kíváncsi lennék, hogy megy az összebújás, ha ott a gyerkőc. Megvárjátok míg elalszik vagy mi? És ha felébred? És tényleg egyáltalán után át lehet a babát szoktatni egy másik szobába? Vagy több fájdalmat okozunk neki majd ezzel?
Vendég

Tücsök
Gratula a kisfiadhoz!!!!
Mi is akkor kezdtünk el próbálkozni a tesóval,mikor Ada 6 hónapos lett.Nos,január 9-én 17 hónapos a kiscsaj!
Én fél évet számítottam,hogy akkora tuti babás leszek,de nem így lett.Kép
Most nem is érdekel már,ha nem leszek terhes,csak végre a hormonjaim működjönek egyszer rendesen.
Neked pedig drukkolok,hogy mihamarabb jöjjön a tesó!!!!!!!!!!!!!!Kép

Tontica
Én is gondoltam már rá,hogy külön jobban aludnaKép
Milyen ágyban alszik a kisfiad?
Mert Ada a kiságyban nem marad,a nagyobb gyerekágyról meg félek,még leesik.

Ildi
Egy másik szobában történő akció a megoldás.Az ,hogy felébred,meg mindenképp benne van a paklibanKép
Eleinte nehéz volt,keveset is szeretgettük egymást.Elég nagy próbatétel a kapcsolatnak ez az időszak.(no meg a várandósság utolsó hónapjai is)
Persze olvastam már,hogy sokak számára teljesen természetes a folyamat,és még többször sexelnek ,mint máskor.
A görbéd szuper jóóóó!!!!

Az én görbém egy szörnyűség.Úgy látszik nálam csak minden második hónapban működnek jól a hormonok.Számítok is megint az 50 napos ciklusraKép
Kép

KépKép

KépKép
okr

A ferty szerint még mindig a 10.cn volt a nyerőKépKép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti! Sajnálom, azért reméljük nem lesz túl hosszú a cilklusod. Szerintem menj el orvoshoz. Én is megyek miután megjön. Főleg a closti miatt, a 12. naptól az orvos nyakán fogok lógni.

http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_16961.php

Puszi Ildi
Vendég

Ildi!
Szuper a link KépKép

Igen,megyek !2-án vérvétel,aztán ha megjön,ha nem, irány a doki.Kép

KépKép

KépKép
okr

Most úgy érzem, hogy a jövő évben utána fogok járni ezeknek a dologknak, a legjobb lenne, ha engem is vérvételre beutalnának. Sajna barnázom,pedig még egy hét van a mensiig, igaz csak ici-picit. Már tegnap is gyenge élénkpirosoztam, de azt gondoltam ez csak a hancúr után a méhszájsebtől van. De a mai az már tuti nem attól, ugyh. szerintem gyenge a progim annak ellenére,h reggel írtam a feszkónak nincs hozzá köze. Hát lehet,h mégis, ha más jel is van. De állítólag erre jó a closti. Mindenesetre ki fogom erőszakolni a dokiból, h a clostis tüszőrepi után adjon Duphastont. (még ha nem is csináltat vérvételt, állítólag a magas progi nem baj, mármint ha mégse lenne alacsony és arra emelnénk még)
Vendég

Ildi!
Sztem vérvétel mindenképp kellene!A 3.,és a 22.napon szoktak nézni hormonokat.Még jó lenne mensi előtt elmenned a dokidhoz,hogy már kezdhessétek a 3. napon a vizsgálatokat.
Az nem jó,ha már barnázolKépNekem a múltkori sokáig tartó barnázásra az mondta az orvosom,hogy azért van,mert nem volt p.é.-m.Kép
A closti mondjuk erre szuper gyógyszer!!!!Kép
Na persze korántsem biztos,hogy nálad is ez vanKép

KépKép

KépKép
okr

Kép

anyapoc

Boldog új évet mindenkinek!
Beszéltem a Jézuskával, aki ugyan Karácsonyra nem hozott nekünk kisbábát, de megigérte, hogy minden fórumozónak, aki nagyon vágyik rá, 2006-ban elhozza! Kép
Legalább ilyet!Kép
Ja, és egy malacot is, hogy mindenkinek szerencséje legyen!Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Kép

Ma koccintás után összebújtunkKép,aztán meg megjöttKépSzuper jól kezdődik az év!!!KépVégre vége a szörnyű ciklusomnak,és kezdődhet egy új,ami talán p.é.-t is tartogat!!
A hőmérőm reggel nekikoccant az ágynak ,és eltörött.Sztetek vegyem ezt intő jelnek????
Talán digitálist kéne használniKépKépKép (mert tudjátok,függő lettem)
Holnap vérvétel!Kép
Azán veszek a gyógyszertárban Mastodynon cseppeket(ha kapok).Egy másik fórumon együtt szedi egy lány a bromoval,és használ neki(tudjátok a prolaktinra)

Ada vmelyik nap megtalálta a tamponjaimat,és a fél dobozzal szétbontogatta.Még jó,hogy sikerült belőle megmenteniKépmost jól néznék ki,nélkülük.Ráadásul ma minden zárva van.
Remélem mindenkinek ilyen jól kezdődött a
Kép-s év!!!!!!
Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Képzeljétek, ma a hőm leesett 35,5-ről 36,25-re, de még csak a 9. napon vagyok. A múlt hónapban a 19. napon vont pé-m. Szerintetek ez azért van, mert most korábban lesz pé-m, vagy csak azért, mert egy picivel korábban mértem, mert Zsolti felébredt hajnalban.

Mindenkinek Babákban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!!!

BUEK mindenkinek!
Az ujevi kivansagok megvoltak?

(a ciklusom vege fele cammogok. Varom, hogy tesztelhessek!! Ti mikor szoktatok? Hanyadik dpo-n? A mult honapban is elegge megszivtam az alpozitiv teszttel, ugyhogy most varok meg, de egyre felcsigazottabban.)

Puszi mindenkinek
Es sok - sok kitartast 2006-ra!

p
pitypalatty

Tücsök!
Hogy van ez a hőd?Leesett 35,25-re,vagy 36,25 -ről esett le?
Mindenesetre lehet a 9.napon is p.é.-d.Persze kevés alvás,és korai mérés is eredményezhet alacsonyabb hőt!Az elkövetkező napokban kiderül,miért volt.
Én azt javaslom akciózzatok ma,abból baj nem lehetKépKép

Pitypalatty
A ferti a 16-18 DPO -nál javasol tesztet.Akkor már biztos az eredményKép

KépKép

KépKép
okr

Jóreggelt! Kép
Én tegnap szégyen szemre fél 11-kor elaludtam és a párom sem ébresztett fel éjfélkor! Kép Úgyhogy elmaradt a koccintás, de majd ma! Kép
Kriszti! Ha babonás vagy, akkor veheted intő jelnek is! Kép Én tuti annak venném, mert én szinte majdnem mindenben azt keresek! Lehet, hgoy azt akarta jelezni, hogy tedd most félre kicsit a hőmérőt, legalább a következő ciklusodra, hogy próbálj kicsit másra figyelni! Amúgy sajnálom, hogy megjött! Kép
Mesi! Szerintem 1-2 tized fok ingadozás teljesen normális az első szakaszban!
Pitypalatty! Mikor kellene megjönni? Mert van akinek már 1-2 nappal a mensi előtt is kimutatja, de van akinek csak mondjuk egy héttel utána!
Ti mit főztök ma?

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska
Ma is tudtok koccintani!KépEgyébként én is majd el aludtam 11 körül,pedig sosem fekszem le éjfélnél hamarabb,egy átlagos napon.Kép
Ne sajnáld,hogy megjött!Én örülök,hogy új ciklus kezdődik.Remélem az előzőnél jobb lesz.Kép
A hőmérő félretételt még meggondolomKép
Egyébként babonás vagyok,egy kicsitKép,pl. amit ma csinálsz azt csinálod egész évben.Épp ezért tegnap főztem.Így van kaja,tele a hűtő ,de főzni nem kellKépHát ezt remélem én 2006-tól.-egy csodahűtőt.
A menü tegnapról:virsli,lencsefőzelék,sertéspörkölt rizzsel. Mert hogy sok pézt is remélek ámKépKép

KépKép

KépKép
okr

Boldog Új Évet Mindenkinek!Kép

SZia Kriszta, itt is! Kép

Üdv Tücsök! Kép A hőddel semmi gond, de ha digitálisod van, az tud hülyeséget mérni! Kép

Timocska, sajnálom Kép

Nagyon reménykedtem ebben a ciklusban, de sajnos nekem tegnap elkezdett csöpögni, pedig kicsit korán van hozzá... Úgyhogy tegnap f*sza estém volt... Mondjuk azóta semmi, de velem mindig ezt csinálja...
Nem megy ez nekem... Annyira bíztam most!!! 15-16. naptól a cicijeim elérték a mensi előtti napi "állagukat", ezt is olyan biztatónak vettem...Kép

Bocsi, hogy panasszal indítom az új évet! Kép

angel37

Sziasztok!

Pálinkás(pezsgősKép) jó reggelt!
Mi is majdnem lemaradtunk a koccintásrólKép...de Villő szemfüles volt,pontban éjfélkor kelt enniKép!

Kriszta

Hőmérő...intő jel...hmmmm...vagy csak ügyetlen?KépKépAzért ha függő lettél,úgy sem tudod azonnal abbahagyni!
Azok a cseppek mire jók?Peteérés rendezése így konkrétan?
Mensi..KépVagy Kép?
Bulcsú is szét szokta pakolni a tamponjaimat,volt hogy arra mentem be a fürdőbe,hogy a vízben játszik velükKép!

Timocska

Akkor most jó kis murit csapjatokKép!
Tényleg jó a bútor,mi is szoktunk a Kikában nézelődniKép...Én sem vennék előre semmit babonálbólKép

Pitypalatty

Elvileg a tesztek a beágyazódás után pár nappal,azazl a peteérés utáni 11-13. napon már kimutatják a babát.De azért lehet álnegatívKép teszt is...Az előződ hogy lett pozitív?Azonnal kétcsíkos lett?Drukkolok ámKép!

Tücsök

Gondolom, 36.5-ről esett leKép,de ez még nem nagy esés,várj még,lesz ennél nagyobb isKép.Majdnem fél fokot szokott esni peteérés előtt a hőKép.

Tontica

Most én is azt mondom,hogy pont jó a 3 év korkülönbség,nálunk ráadásul napra pontosanKép!
Sok gyerek..KépIgen,nálunk is volt most egy Bulcsú korabeli kislány szilveszterkor,eszméletlen jól elvoltakKép!
Pici lány 4 hónapos múlt,iszonyat hisztis,amolyan igazi kislányKép.Nyúl a játékokért,megfogja,de hamar elengedi őket,a kezét tömködi újabban a szájábaKép,oldalra fordul,rengeteget nevet és mosolyog és persze cipelteti magát ölbenKépKép...és jelenleg betegKép...hurutos akármi,szegény alig kap levegőt...Kép

na most megyek,mert Apának túl nagy adag a kaka,hogy megbírkózzon a kisasszonnyalKép!

Pusz mindenkinek így 2206-banKépKép!

Anyapoc

anyapoc

SZia Anyapoc! Kép

2206??? Kép Ejha! Kép

Jobbulást a pici lánynak! Kép

Jó pelenkázást! Kép Én már azt a nagy darab kakit is irígylem! Kép

angel37

Angyal
Én még nagyon bízom benne,ez a ciklus babás lesz!KépA beágyazódás is szokott pecsételéssel járni.
Nagyon -nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
......végtelenig.
Ti is lassan 11 hónapja próbálkoztok(ha jól emlékszem),mint miKépRettentő hosszú idő.Sosem gondoltam volna ennyi eltelik,és baba sehol.Nagyon megértelek,és ezért nagyon bízom benne,nem teheti azt veled most a sors,vagy a jóisten(amiben hiszel),hogy .....inkább le sem írom.
Babás vagy,és kész!!!Remélem,ezt "odafent" is hallották!!!!!

Anyapoc
A cseppek rendezik a ciklust,és csökkentik a prolaktin szintet.Főként az utóbbi miatt szedném,mert a bromot reggel nem tudom bevenni,a mellékhatásai miatt.Ennek meg nincs(állítólag)

A gyerekek kíváncsisága határtalanKépNálunk a férjem próbálta ki,mennyi vízet képes felszívni a tamponKép 2 gyerek is van nálunkKépKép

Puszka:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Drága Kriszta, Kép
köszi, köszi és köszi! Kép
Még a végén elkezdek bizakodni... Kép

Ja, írtam neked mailt vmelyik nap, épp annyi időm volt a neten!

angel37

Köszönöm a mailt!Kép

Én válaszoltam rá?Mert akartam,de lehet,hogy elmaradt,amilyen süsü vagyok néha.

KépKép

KépKép
okr

Nem... Kép

De sebaj, nem igényel választ, csak nem tudtam olvastad-e! Kép

angel37

Ja, még az előzöhöz: ez volt a 10. hónap Kép

Igen, kb ugyanannyi ideje gyűrjük a témát! Kép

angel37

Hát,de hülye vagyok!Tényleg akartam írni,és biztos voltam benne,hogy írtam is!

Olvastam,és köszönöm szépen!Most így értem már a progi-prolaktin összefüggést!Kép
Válaszolok a mailre!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti! Ilyen szempontból én is babonás vagyok: pl. majd kicsordul a szennyestartó, de nem mosok, mert akkor az egész év házimunkával telik! Kép Viszont nem főztem tegnap, úgyhogy most rotyog a gázon a lencsefőzelék! Kép A 10 hónap nagyon hosszú idő, de előbb-utóbb tuti jön a bébi!
Angyal! Drukkolhatok én is? Kép +++++++++
Anyapoc! Már reggel éhgyomorra koccintottunk, kezd is a fejembe szállni, remélem az ebédet nem rontom el! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska,
naná! Kép és köszi! Kép

Hmmm, ez a éhgyomri koccintás nem rossz ötlet! Kép Bár épp most ittam meg egy hatalmas adag detoxikáló teát... Kép

SZtem mi egész évben netezni fogunk! Kép Kép

angel37

2206KépKép...na,azért ez durva...KépDe van mentségemKép!

Angel

Köszi a jókívánságot,szerencsére nem nyűgösebb az átlagosnálKép.Csak az éjszaka durva néha...
Elhiszem,hogy irigyled a kakát és én nagyon drukkolok,hogy mielőbb megtapasztalhasdKép!
PöttyökKép...de legyen úgy,ahogy Kriszta mondja,a beágazódás miattKép.Én is nagyon drukkolok!KépKép

Kriszta

Mik a bromo mellékhatásai????
Két gyerekKép...igen,ismerősKép.De azért tampont még nem láttam a legnagyobb kezébenKép.

Hűűű lányok, 11 hónap,nem semmi...KépNagyon szoírtok ám nektek,hogy minden úgy alakuljon,ahogy szeretnétek!KépNagyon-nagyon drukkolok mindenkinek!!!

Na megyek,bár kaka kicserélve,amíg alszanak a kölykök,addig kumok egyet...de hogy mi lesz az ebéd..Kép!

Anyapoc

anyapoc

Angyal
Mail ment!
Sztem is netezni fogunk!Jó sokat!Kép

Timocska
Szennyestartó nálunk is detto.Pedig tegnap mostam.
Olyan,mint a mesebeli csodacsupor-kifogyhatatlan

Anyapoc
Mellékhatás:álmosság,hányinger,remegés ,szédülés.Van még egy csomó felsorolva,de nálam ezek jelentkeztek eddig.
A remegés a legrosszabb.Néha álmomból is felébredek rá.Pedig parkinsor kórban is használják a bromot.Lehet ott csökken tőle a remegés?Mert ha fokozódik akkor elég ciki.

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc!
Megnéztem az albumod, nagyon szépek a gyerekeid! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

KRiszta

Kép.Hát ezek a tünetek elég,ha akkor jelentkeznek,ha már baba is van...Nekem legalább is a remegésen kívül minden megvoltKép.A remegés nagyon rosszul hangzik...Ennyire durva?Kép
Na ja,parkinson kórnál tényleg ciki.

Timocska

KösziKép.
Éhgyomorra örlök,hogy élekKép,ti meg isztok?KépKépPedig én csak fél pohár pezsgőt ittam,de úgy kiszáradtam tőle,hogy egész éjjel vizet vedeltemKép.
Hééé,nem lehet elsején mosni???Pedig nálam is gáz van már a fürdőben!Egyszerűen nem akar kiürülni a szennyestartó soha..KépKépUtána meg a vasalnivalók nem fogynak...Kép

Na,döglök tovább,amíg lehet...

Anyapoc

anyapoc

Üdv minden "Egész évben netezőnek!" Kép
Nagyon Boldog Új Évet Nektek!
KépKépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok kislányok!

Minenkinek nagyon boldog új esztendőt kívánok! El sem tudom képzelni koccintáskor (vagy álomba merülve) mire gondoltatok, mit hozzon a 2006-os év. Kép

junko
Vendég

Lányok!
Tegnap esete megjött 18 óra körül, akkor ma a mássodik cn.-en vagyok? A closti miatt érdekes. Vagy ma van az 1.cn? Egyébként nagyon gyenge és nem is görcsölök! Azért remélem mensi ez!
Vendég

Ildi
Akkor ma 2.cn,sztem.
Nekem éjfél után jött meg.Összebeszéltünk volna??Kép

Anyapoc
Hát nem valami szuper ,de szerencsére az esetek nagyobbik részében "átalszom" a kritikus időszakot.KépReggel meg egész egyszerűen nem veszem be.
Nem tudom,létezik-e ember,aki ebből reggel 5 mg-ot képes elfogyasztaniKép
Sajnálom ,hogy terhesen volt hasonló gondod.Nem lehetett könnyű.Ott még az sincs,hogy "reggelre nem veszem be"Kép
Nálam nem volt semmi hányás/szédülés terhesen.Inkábbcsak gyümit zabáltam,éjjel-nappal,télvíz idején.Rá is ment szinte a fizum.KépKép

Junko,Zsóka
Nektek is BUÉK!
Nálatok mi újság?

KépKép

KépKép
okr

SziasztokKép
BUÉKKép
Csak egy bekukkantás, a megint megjött-ből!

Ildi, ha este hat után jön meg, akkor az 0.-ik ciklusnap. Így mondják az orvosok, én is a BMC-ben tudtam meg.

Manda

manda

Manda,
nahát! tehát akkor ha este 6 után jön meg, akkor az már a következő napon jött meg? Kép

Ezentúl akkor így számolom! Bár majdnem mindig délelőtt szokott v. éjjel (azt meg úgyis a másnaphoz soroltam)!

Köszi az infót, és BUÉK! Kép

angel37

Igen AngelKép
És nagyon szívesen, bocs,ha bepofátlankodtam!Kép

manda

Ja, Ildi, azt nem írtam, hogy ha mint Niagara jön meg, az számít mensis napnak!Kép

manda

Kriszta

Ez igen húzós lehet,pláne naponta többször...Kép
Hűűű,nekem olyan borzalmas első 6 hetem volt a lányommal,hogy csuda...Bulcsúval egész jól bírtam,bár végig szinte érzékeny voltam szagokra,egyebekre,de Villővel 6 hétig minden reggel hánytam,alig lézengtem,volt,hogy napokig nem mentem ki,mert nem bírtam..KépMég papírom sem volt a terhességről,amikor már rámtört,így mentem a tanácsadóba,hogy írjanak ki.KépDe aztán a 12. héten jobb lett.KépDe addig zacsós levesen,meg gyümölcsökön éltem,mert azt bírtam egyedül megenni...Kép
Remélem,azoknak a cseppeknek nem lesz ilyen mellékhatása,mert ez tényleg kibírhatatlanKép.
Na ja,reggelente nem veszem beKépKép...huh...
Azért csak szedd szorgalmasan,amikor bírod,hogy legyen végre eredményKépKép!

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Reggel irtam egy kisregenyt, kiadtam a lelkem aztan veletlenul ujrainditottam a gepet a labammal, azt hittem megorulok. Kép
Most mar szerintem csak a lelkem felet tudom kiadni. Kép
Iszonyu napom van, egesz nap a lakasban, nem csinalunk semmit, nem megyunk sehova, megorulok!!! Kép Utalom a vasarnapot!!!

Tegnap este egy kicsit becsiccsentettem es ahelyett, hogy jo kedvem lett volna olyan pityergos hangulatom lett es persze elkezdtem a kistesos temat amivel jol elszurtam az egesz estet. Kép
Parom bedobta a durcit en meg bogtem de azert utana JOL kibekultunk am. Kép
Szoval az elso 2006-os igeretem magamnak az volt, hogy ebben az evben megprobalom szoba se hozni ezt a temat, megbeszeltuk hogy visszaterunk ra 2007 januarjaban. Kép Fiam akkor ket es fel eves lesz.
Megfogadtam, hogy nem fogom elszurni a kapcsolatunkat ezzel, nagyon remelem, hogy sikerul tartani a szam. Kép Azert nem szivesen tavoznek ebbol a topicbol mert tok jo fejek vagytok. Kép Minden babas vagyamat kielem a hugom es a topikbeli lanyok azaz a Ti babasodasaitokon /szep szo Kép /
Na ezt most elkuldom nehogy megint porul jarjak. Kép

KépKép
KépKép
tontica

folyt.kov. Kép

Ma ez az egyetlen unalomuzom, ugy latszik en is egesz evben babanetezek majd. Kép

Tucsok: Kép Bator vagy hogy ilyen hamar nekivagsz a tesogyartasnak, egy 5,5 honapos bebivel nem lehet konnyu. Nem tudsz kepet felrakni Zsoltikarol?

Ildi: Kép Ja, meg terhes koromban en is nagyon kemenyen eliteltem azokat a noket akik nem akarnak szoptatni meg bolcsibe adjak a gyerekuket, fujj ilyen anyak Kép megsugom 4honapos koraig szoptattam es egy eves koraban bolcsobe adtam a fiam. Kép Kulon alvas is csak a szerencsen mullott hogy "kifogtunk" egy jo alvo babat. Kép Szoval tanulva az esetbol senkit es semmit nem szabad elitelni latatlanba.
Osszebujas nekem sem menne a baba elott akarmilyen kicsi is, nem tudnek koncentralni. Kép

Kriszta: Rate kisagyban alszik de mar gondolkozunk a rendes agyon mivel fel-le maszik szepen barmire-rol. Kép Persze olyan oldalracsos agyra gondoltam amirol nem tud leesni.
Gorbed: ehhez egy kodfejto lenne szukseges. Kép

Na most ezt megint el kell kuldenem mert papa megunta a kicsi ordogfiokat es a nyakamba sozta.

Ja, NAGYON BOLDOG UJ EVET MINDENKINEK!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Együtt érzek veled, nekem is pityergősre sikeredett az évvége! Azt hiszem a páromra rájött a kapuzárási pánik, a felelősségről stb. papolt nekem, mire én elkezdtem a bőgést és nekem is a 2006-os fogadalmam, hogy egy darabig nem hozom szóba újra.. de én sem hagynálak itt benneteket, mert nála hihetetlen hullámzó a hangulat! Kép
Junko, neked is BUÉK!
Mesi! Tényleg mutathatnál képeket! És te is Angyal! Kép (már ha nem vagyok indiszkrét!

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Köszi, megfogadom a tanácsotokat, lesz ma este összebújás.

Tontica!
Íme egy kép Zsoltikáról!

Mesi

Kép

Mesi

Kép
tücsök13

LÁnyok! EGyelőre annyi, h megjött. (egyszerre Krisztivel, úgyh. együtt indíthatjuk az új ciklust) Tegnap este 6 körül vettem észre. Az lenne a kérdésem hozzátok, h akkor a tegnap volt az 1. cn vagy a ma? A closti miatt kérdezem, a 3.cn-en kell kezdenem. És egyszerre kell reggel bevennem 2 db-ot. Hallott már v.melyikőtök ilyet, h nem reggel-este egy-egy, hanem egyzerre? Nem ám rosszul leszek a kettőtöl egyszerre?
Vendég

Na furdetes megvolt most megint apa van muszakban es anya szabadsagon. Kép
Szoval, mivel mindenkinek szeretnek irni foly.kov.2:

Timocska: Kép
Hat a ferfiak mar csak ilyenek, betojosak, ha mi nok nem lennek ilyen batrak kihalna az emberiseg. Kép
Az en parom egyaltalan nem ingadozos sajna, o ha azt mondja piros akkor az ugy van megha zold is. Kép Szoval tenyleg jobb lesz ha mi nok okosabbak leszunk egy kicsit es nem dobjuk fol a temat, a baba jon majd ha jonnie kell es akkor mar nincs mese a ferfiak vagy megszoknak vagy megszoknek. Kép

Kriszti: Kép
Ha eltorott vegyel maskat de akkor is irjal Kép
11 honap, hu az tenyleg nagyon hosszu ido, talan ebben a ciklusban, Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Pittypalatty: Kép
Alpozotiv? Ilyenrol meg nem is hallottam. Kép Hanyadik napon vagy?

Angyal: Kép
Mindenkinek f@sza esteje volt tegnap?
Nekem a cicijeim mar sosem erik az a rendes meretuket es allagukat. Kép
10 honap. Kép Kép Kép

Anyapoc: Kép
Szegeny pici Villo, latom mindig beteg valaki nalatok. Te sem teszel fel kepet? Kép Nagyon edi lehet, fiad besegit, feltekenyseg nincs?
Egy napon szulettek? Ez tutti nem veletlen, ha belegondolunk hogy egy evben 365 nap van ez nagyon furcsa veletlen lenne, en fiam szept. 8-an szuletett a sajat es az apja nevnapjan es egy nappal az apja szuletesnapja utan. Kép Szerintem ezek a dogok jelentenek valamit. Kép
Borzalmas lehetett az elso 3 honap a kislanyoddal, en egyaltalan nem hanytam, rosszul sem voltam csak a vegen a kanikulaban.

"Csak" ennyit akartam irni hi-hi

KépKép
KépKép
tontica

TIldiKép
Ha picit feljebb olvasol, én már válaszoltam a cn-os kérdésedre, de még egyszer, ha este hat után jön meg, akkor az a 0.nap, tehát ma van az 1cn-od.

manda

Tucsok: de edes kis szoszi!!! Kép Igazi tundi-bundi kisbaba. Kép

Ildi: sajnalom hogy megjott. Kép

Nekem eddig eleg furcsa a gorbem, nem? Na jo, tudom meg nem lehet megallapitani semmit. Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bocsi, h kétszer kérdeztem. Nagyon "K.O" vagyok, reggel hatkor feküktem le,meg ittam is. A 1*2 db clostiról nem tudtok semmit??
Köszi neked is a választ Manda!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?