Sziasztok!
Mariann: Én is örülök, hogy írtál, és ismerős is vagyok Komáromban, oda jártam középiskolába 6 évig! Nagyon szerettem.
Lilla: Bocsánat, ha nem olvastam vissza pontosan, de január 1-én van Dávid szülinapja? Csak mert annak a kertvárosi rokonunk kislányának is most volt az első szülinapja december 31-én.
Sok boldogságot, jó egészséget kívánunk Dávidnak!
Lola: Mi is festettünk gipszformát! Olyan büszke voltam, ki is tettem a bejárati ajtó fölé a fenyőgirlandra középre amit Bálint festett. Olyan szép lett! Majd készítek egy albumot, és felteszem ezt is.
Kérdeztétek a karácsonyi ajándékokat. Bálint megkapta a villanyvonatot férjem szüleitől, meg egy nagy táskában még 6 kisebb-nagyobb járművet, Benedek gumi-állatokat kapott, 1 mesekönyvet, karácsonyi dvd-t, meg egy plüss kutyát. Szüleimtől: Bálint legó helikoptert, tüske építőt. Benedek nagy hengert, amiben színes labdák vannak, + egy neki való autót. Nővéreméktől pizsamákat-olyan szépek benne!, + sátrat, macis képet(a szobájukban minden macis
)Bátyáméktól Bálint 2 legóautót, nem a szokványos, vannak benne nagyobb darabok is. Benedek zenélő vonatot. Férjem öccsééktől Bálint mágneses rajzolót, + rendőr- autót, helikoptert, tűzoltóautót. Benedek egy nagy leopárdot.
Tőlünk kaptak egy nagy szánkót, 2 egyforma pulcsit, 2 könyvet,2 burágó autót, Bálint mega garázst kis autókkal, Benedek bébitaxit. Dédimamától illatszereket, édességet...Másiktól szabadidő ruhákat. Hál' Istennek nem játékot...
Még leírni is sok volt.
Bálint a házikónak örült, a mega garázsnak, tüske építőnek, legóknak, szánkónak. Ezekkel játszik felváltva. A villanyvonat nem érdekli. Egyszer-kétszer odaült, de unalmas neki, semmi érdekes nincs benne, csak megy körbe. A rengeteg új autó sem érdekli, néha játszik csak velük. Volt már egy tele polc autónk, nagyok is, terepjáró is, versenyautó is, meg kukás, meg mindenféle. (mi csak a parkolóházhoz vettük piciket, mert olyan nem volt)
Benedeknek a csillagszóró tetszett a legjobban, tetszik neki a szánkózás, a bébitaxizás Bálinttal, kergetjük körbe a lakásban, csak a derekam fájdul meg.
Mi itthon voltunk tegnap. Bálint félt kicsit a durrogástól,, nehezen aludt el, kérdezgetett, hgoy mikor lesz vége stb. Benedek éjfélkor felébredt, de utána aludt 3-ig, pedig nem szokása. Lehet, hogy zajban jobb aludni?
Ági: Az nagyon jó, hogy jól eszik Dorka, lehet, hogy műtét után kicsit visszaesik. Az meg főleg nagyon jó, hogy van tejed, beteg babáknál ez nagyon fontos. Az éjszakázás babáktól függ. Még nagyon pici ahhoz, hogy egész éjszakát kibirjon, bár biztos van olyan, aki ilyenkor is végig alszik. Meg nálatok a sok kórházi élmény is bezavar. Szerintem majd hozzászoksz, legalább is én így vagyok. Persze, később meg is "taníthatod" aludni, csak nálatok nem biztos, hogy jó, ha sírni hagyjátok.
Gondolunk Rátok!
Remka: Engem érdekel a pelus, majd ha lesz időm.
Most mennem kell. Sziasztok