Röviden összefoglalom a tegnapi eltűnt hsz-omat. Először is elmondtam, hogy mennyire sziporkázóak voltatok tegnap. Régen röhögtem ilyen jókat, mint a tegnapi termés végigolvasása közben. Aztán írtam a 86/87-es nagy télről. Nekem a suli még hótorlaszokkal sem lett volna több fél óránál (arany j. utcánál laktunk, és a deák téri suliba jártam), de azért nem bánkódtam, hogy nem kellett menni. Nálunk az a nagy hó baromian összehozta a bérházak lakóit (ami ritkaság): a férfiak együtt lapátoltak, a nők forraltbort és teát vittek nekik, mi gyerekek pedig hógolyóztunk. szóval nekem ilyen szép emlékeim vannak róla.
fenékméret és egyéb kényes pontok: azt hittem fogytam. ránézésre úgy tűnt. aztán jött a mérleg kegyetlen szava: dehogy fogytál, te balga nő, csak a nyúzott képed miatt tűnik úgy
connie: küldjél át nekem lécci Ákos-videókat, mert továbbra is html-ként akarja lementeni a gépem a fájlokat, és ha átnevezem, akkor meg hibát jelez. másoktól is nagyon szívesen látnék videókat: képen is nagyon édesek a babák, de amikor mozgás, hang is társul hozzá, az még jobb. koskrisztakukacgmailponthu.
szegény Ákos! Mi még nyáron lejátszottuk az ágyról leesés című nagyjelenetet. brrr.
zitmi: szívesen átküldök 1-2 jobb videót, ha érdekel, csak nem akartam leterhelni a freemail-ed.
ja, és persze mindenkinek nagyon köszönjük a dicséreteket! annyira aranyosak vagytok, olyan jó lesz majd személyesen is megismerkedni veletek.
cseriviola: ijesztő lehetett, hogy nem sírt fel a babus rögtön, de a lényeg, hogy minden jól alakult.
zsana: de jó Vilit is látni! annyira huncut szeme van! nagyon szép kisfiú.
Patri/Szilvi, Kingu: megy a drukk a vizsgákhoz!!!
Juszti, Timurr: kívánom, hogy gyorsan elmúljon a nyűgösködés!
Timurr: valóban, micsoda ennivaló combik!
a töltött kiflit mi is nagyon szeretjük. én ma oldalast sütök estére, hagymás krumplisali lesz mellé. persze lesz virsli is. ebédre quiche-t nyomtunk, tisztára beleszerettünk a férjemmel, csinálok mindenféle változatot (brokkolis, spenótos, husis, sonkás stb.). persze lencse is lesz, nehogy ezen múljon a szerencsénk
LÁnyok, majd valakitől átvehetem a nyáron ezt a 2005-ös események videót? Nagyon jó ötletnek tartom. Mi aznapi újságot is raktunk el, amikor Flóra született.
Amúgy milyen a szilveszteri tévéműsor? Emlékszem, hogy a 90-es évek elején volt 1-2 nagyon jó év. Azóta viszont zuhanórepülés (mondjuk a magyar tévékultúra úgy általában szerintem).
Kriszta