Sziasztok!
Csak egy gyors beköszönés, mert főznöm kell!
Azért még nem adtam fel, hogy egyszer egy "normális" országban fogok élni! Ma is erősödött bennem a vágy, hogy el innen, minél messzebb! Az előbb jöttünk haza (a két lurkóval - babakocsival) a Spárból, ami tőlünk viszonylag messze van. Át kellett vágni a városközponton (nagy hely ez a Cegléd!), de egyszerűen babakocsival kész tortúra az egész! Ma eddig felváltva esett hó és eső, most kezd megfagyni, ezekről persze a természet tehet, de a járdák egyszerűen katasztrófálisak! Még normális időben is, hát még ilyenkor ... Alig bírtam tolni a kocsit, és akkor még az útpadkáról nem is beszéltem! Eleve olyan babakocsit vettünk, aminek nagy a kereke, de ezekhez az utakhoz szerintem nincs elég nagy és tökéletes kerék! (Nyilván a németek sem ilyen aszfalthoz tervezték ezt a kocsit, úgyhogy javasolnék a babakocsigyáróknak egy napot, amikor is gyakorlatoznak a magyar járdákon!)
Na, szóval megint felhúztam magam és elhatároztam, hogy, ha kell bankot rabolok, de jövőre valahogy szerzünk egy autót!
Chopin! Jártál már azokban az országokban, ahová gondoltad, hogy majd ott fogsz egyszer élni (Franciaország, Anglia ...)? Mert én voltam Svédben és Svájcban is többek között, és ezek fogtak meg leginkább.
Biztosan azért, mert nagyon szeretem a hegyeket, amik kis hazánkban ugye nem igazán vannak.
Plusz, ott vannak ismerősök.
Most megint elhagylak Titeket, de legkésőbb hétfőn jövök! (Lehet, hogy olvasni tudom az üziket, csak írni nem lesz lehetőségem)
Ha nem találkoznánk, sikerekben és szeretetben gazdag új évet kívánok mindenkinek!
Adri
Ja, Kinga! Az jutott eszembe, hogy szerintem én is 100% pamut harisnyát szoktam venni Bálintnak, úgyhogy megnézem a bababoltban itt Cegléden és valahogy eljuttatom, ha nem tudsz venni! OK?