Lányok
Jók ezek a régi-pasi-történetek...
Az enyém egy érdekes történet, de már rég volt (tán igaz se vót), még egyetemista koromban. Õ is egyetemista volt még akkor. Akkor tanult orvosnak.Itt most nem írhatom le a történetet
Amikor a babanetre rátaláltam, kíváncsi voltam, vajh mit írhatnak róla: és elég vegyes a kép, inkább negatív. Az az érdekes, hogy amiket írnak róla, pont amiatt mentünk szét. De én nem bánom, hogy így lett, mert akkor lehet, hogy most nem lennék boldog ember. Különben is, közben volt még egy pasim, a aztán lett a férjem. Fő vonalakban...Ja, és ez a pasi keresett azóta, pedig tudja, hogy van családom...és neki is van, illetve volt.
Timurr
Persze, leírom, hogy csinálom a tésztákat, még ma. Én is elképzeltem a befagyott fenekes történetet...
Most reál vagy humán?
Zitmi
Jól van, ha jól vagy
Az antennáim fogtak vmit, aztán mégsem.
Nincs olyan rossz kedvem, csak motoszkál ilyenkor bennem vmi, hogy már megint elmúlt egy év...Egyébként jól vagyok, a betegségből kikecmergek, utána csinálok egy lékúrát pár napig és elkezdek tornázni is. És akkor leszek igazán jól. Nagyon be vagyok rozsdásodva, meg duci-juci is vagyok és ebből elég. Van fashion tv-nk és nézem, milyen gyönyörű ruhák vannak. Nem szeretnék kimaradni az örömből, hogy szép ruhákat vehessek, hordhassak. A férjem úgyis mindig ruhákat akar nekem venni, szó szerint összeveszünk rajta (utoljára a szeptemberi esküvő előtt), én meg nem akarok, mert szégyellem, hogy nincs is a méretemre pl nadrág. és sírógörcsöt kapok és akkor egy ideig nem zargat evvel. De ha lefogynék, akkor ő is boldogan vehetne nekem, amit szeretne. ezt találtam ki
A lányaim gipszet öntenek, Ró meg alszik. Róla már rég tettem fel képet. Na, majd bepótolom.
És a férjem még dolgozik. És szerencsére nem kocsival, hanem hévvel ment dolgozni.
V.