Új privát üzeneted érkezett!

OrsiKép
MA már tényleg csütörtök van!!! NAgyon szurkolok nektek!

NikiKép
Sikerült ma felíratnom a házidokival az utrot, tehát nem kérem a tiédet, köszönöm.

ZsebiKép
Mi kétpetéjű ikrek vagyunk. GYerekkoromban sajnáltam, de kamaszkoromban már örültem neki. VAnnak előnyei is annak, hogy nem hasonlítunk külsőleg jobban, mint a "szimpla" tesók.

Lányok!
Sajnos nálunk nem alakulnak túl jól a dolgok. HAjnali 3-kor elkezdett fájni a hasam, szinte reggelig kinn ültem a slozin hasmanéssel. Miután sikerült kicsit aludnom, megmértem a lázam:37,7°C. Természetesen nem mertem lázcsillapítót bevenni. Voltam háziorvosnál, valószínűleg csak gyomorrontás.(De mitől????) Lázra nekem csak a borogatást, hűtőfürdőt javasolja. Szerinte nem volt akkora láz, hogy le kellene mondanunk a babókról, de én nagyon el vagyok keseredve.
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

BorsókásKép
Ne add fel! Ez még szerintem sem akkora láz, hogy így el kéne keseredned!
Mérd meg naponta többször és ha úgy érzed, akkor irány a kád egy jó kis ejtőzésre!!!
De azt azért számold hozzá, hogy nyomatod a progit és az is emeli az alaphőt 37,2-37,4 körülire!!!!
Na, ehhez képest már egész jó a helyzet ugye?
Mosolygós arcot kérünk!!!!!

OrsiKép
Nagy-nagy drukkok mennek és ha kifeküdted magad transzfer után, várjuk a beszámolót!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Ezt én nem tudtam, hogy a progi ennyit emel a testhőn! Akkor ez épp egy kis hőemelkedés volt!
Te valahogy mindig akkor vagy netközelben, mikor nekem nagyon kell segítség, és mindig tökéletesen megnyugtatsz. Köszönöm!
Kép (Ez már megfelelőbb?)

Borsókás

Borsi
borsókás

BorsókásKép
Sokkal jobb!!!!

Kép
stella9

Helló Lányok!

Életjelet adok magunkról;)
Otthon megint nincs net, most a párom munkahelyén lopakodó üzemmódban kaptam pár percet.
Először is mindenkinek békés ünnepeket és nagyon boldog új esztendőt kívánok! És gyermekáldást, ahová eddig még nem látogatott el a gólya.

Mi jól vagyunk, gyerekek szépen nőnek, már megduplázták a születési súlyukat. Kristófnál van egy közepes erősségű reflux, de állítólag majd kinövi. Addig sajnos bukik, sír, és lassan már nő a foguk.
És rengeteget mosolyognak, gügyögnek.

Puszi Mindenkinek,
kattca

Még mindenki alszik??????
Ébresztő!
cjud

A net kicsit szarakodott, így most küldte csak el a hozzászólást. Egyébként örülök, hogy "felébredtetek".Jó végre olyan emberekkel beszélgetni, akik hasonló cipőben járnak.

Zsuzsi73!
Szegeden Dr. Krizsán Máriához járunk.

Borsókás!
Semmi kétségbeesés!!! Egy pillanatra se gondolj arra, hogy nem sikerülhet, ugyanis velünk ez nem történhet meg. Igaz?!
cjud

Cjud!
Nem semmi miken mentetek keresztül ti is, de azt godnolom nagyon szép a végeredmény. Kép Egy-egy ilyen pozitív történet erőt ad mindenkinek.

Zsuzsi!
Csak véletlen műve hogy eltűntél, este visszavarázsollak. Igazából most bénátzam mert másik programot kell használjak mert olyan sokan vagyunk, hogy az eddig módszerrel már nem tudtam megoldtani a tábla behelyezését. Kép Bocsi

Borsókás!
NE ADDDDDD FEL!!!! Nekem van egy lombikos ismerősm (tudom ilyenkor ez közhely, de ez komoly) belázasodott és mégis ott volt a kicsi. Mondta neki a doki jól is jött egy kis fertőzés mert amíg a szervezete azzal volt elfoglalva a kicsi befészkelte magát. Kérlek bízzál bármilyen nehéz is!!!!!!!!!

Kiscsillag!
Kattca is egy ilyen "kóbor" látogató valaha itt lombikozott velünk és már ő is két csodás kifiú boldog édesanyja, de mivel egy fél évben egyszer jön nincs benne! Szóval vannak babák bőven!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Cjud, ZSebiKépKép
Igyekszem összeszedni magam, bár nem könnyű túlzottan. Egyébként épp most mértem hőt, és csak 36,9°C-os vagyok hűtőfürdő nélkül. Tehát alakul a dolog.
Igazán azért keserít el a dolog, mert annyira odafigyelek rá, mit, mikor, hogyan eszek. ÉS mégi ez történik. Tegnap este ittam egy pohár paradicsomlevet, lehet hogy az kavarta össze a gyomrom. Pedig sose szokta. Kb. az elmúlt 15 évben nem volt gyomorrontásom, mért pont most!?Annyira nehéz eljutni a beültetésig. Aztán meg ilyen kis sz..ságon múlhat!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Csak szeretném elmondani, hogy a lombik előtt, azaz Panna előtt Szegeden ettem egy gombás pizzát, amitől gyomorfertőzést kaptam. 5 napig csak hányás+hasmenés. Aztán hétvégén bekerültem a kórházba infúzióra, mert csaknem kiszáradtam. Innen mentünk a leszívásra. Ennyit a betegségről...
Aztán a beültetés után 10 nappal a kutyám megbetegedett, persze vasárnap este 10 órakor lett rosszul. A férjem elvitte állatorvoshoz, aki hajnali 3-ig műtötte, amíg én otthon bőgtem. Na ennyit a nyugalomról...
cjud

most értem haza Kép mind a 6 felébredt. 3 volt szép, így őket kaptuk vissza :D
most gyorsan kinyomatotm a tételeket, amit tanulni kell és bújok az ágyba, ma még fekszem, ahogy a pasikkal is az első nap Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi!
Mindig kapunk majd levelet az egyesülettől az új besorolásról.A legközelebbi besorolás márciusban lesz. Akkor lesz a következő gólyahíres tali. Itt személyesen közlik a sorszámot. Remélem, 150-re lecsökken. Már szeretnék babakocsit tologatni.

Orsi!
Szuper, hogy sikerrel jártatok. Jó tapadást.

Timi
latimi

OrsiKép
Hurrááááá!Ezek nagyon jó hírek! Jöhet a hugica!Kép

Borsi
borsókás

Orsi!
Szuper hírek!!!!!!! Akkor vigyázz magatokra és előre az ikrekért??? Vagy inkább csak egyre hajtasz?

Borsókás!
Hát sajnos az élet ilyen kegyetlen! NEkem a punkció előtt héten volt full beteg a párom, de nem akárhogy láza volt 5 napig azt hittem el se jutunk a leszívásra mert olyan sz... lesz a spermakép, de egész jó volt. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Hú, Orsi, de izgalmas!!!!

Csak jelentkezem, hogy jól vagyunk, baba mocorog és én imádom.
Üdv az újaknak is!

reno
22+6
renoka

Kép
Kép

Zsebi (remélem most nem hagytam ki véletlen senkit!)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
"Kegyetlen az élet...". NA, valami hasonlót próbáltam megfogalmazni én is hajnalban, mikor rájöttem, mi is történik velem. Hát, egész más szavakkal sikerült kifejeznem magam. TAlán most itt nem idézném!Kép
Az a babóca, amelyik ilyen körülmények között is meg tud kapaszkodni, már biztos nem lesz egy elveszett ember később se.
De nem baj, egyszer el kell jönnie a mi időnknek is. Mindig nem rakhat keresztbe a sors!
Tényleg, nálatok mikor indul a következő lombik?

Borsókás

Borsi
borsókás

Zsebi Kép
elvileg 9én megyek vérvételre Kép és elvileg nem tesztelek (a tesztekkel kapcsolatos negatív hozzáállásom mindenki ismeri Kép)... aztán, hogy elvileg, meg gyakorlatban mi lesz... az majd kiderül.

puszi Nektek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok csajok,

Orsi,
Hat ez igazan szuperul alakult, gratulalok !! Elore az ikrekert Kép Tulajdonkeppen el sem tudom kepzelni, hogy ne sikeruljon !!

Borsokas,
Ahogy mar irtak a lanyok, a progi felnyomja a hot, szerintem minden ok ettol, ne izgulj. Es tenyleg mindenkinek van ilyen tortenete, en is voltam mar inszem elott tok beteg, megis szep erett tuszom lett....a doktorno is azt mondta, hogy ennyit ki kell birniuk a kis petiknek/babocaknak KépNe is gondolj arra, hogy baj van....minden szepen halad a maga utjanKépKép Egy het es mar jonnek is a zebrak !!

Kattca,
Orulok hogy jol vagytok, jo hallani neha a regi 'bajtarsakrol'

Cjud,
Nem semmi tortenet, de tenyleg remenyt ad azoknak, akik hasonlo uton jarnak, hogy egyszer szep vege lesz Kép

Timi,
Marciusra szerintem mar sokkal kozelebb kerultok a 100-hoz KépDrukkolok nagyon !
Zsebi,
Koszonjuk a tabla karbantartast, neztem is hogy most valahogy elesebbek a kepek a fenti soron, nagyon ugyi vagy! Mi lesz szilveszterkor ? Mentek valahova ? Remelem lesz valahol egy nagy buli sok barattal, vagy inkabb a tesodekkal ?

Nalunk nagyon farasztoan teltek az unnepek, nem kellett volna ennyi vendeglatast bevallalnom...de szerencsere 27-en ki tudtam pihenni magam, nekem az volt az igazi unnep Kép Annyi babas konyvet kaptam, van mar etrendes, fitt mamas es kulon fiukrol szolo is Kép))) Olyan muvelt leszek hogy nagyon !!
Tegnap benn is voltam, mar majdnem a teljes asztalomon rendet raktam, kidobaltam mindent...nagyon keszulok a vegere KépKép Meg 2-3 het es annyi KépKépKép
Ma es holnap itthonrol dolgozom, de csak par emailem volt szerencsere...ugyhogy kozben selejteztunk, foztem, vasaroltunk....igy ki lehet birni. Szilveszterre pedig Miskolc kornyekere megyunk baratokhoz, ott legalabb lesz igazi ho! Hurraaa...
Na jo, nem omlengek tovabb magamrol...

Kriszta
24+5

Kép

KépKép
kriszta71

Orsi!
A táblába csak a megszokás vezéri a teszt szót Kép Kép
Már 9-én mehetsz ezt hogy sikerül mindig elérned? Emélkeszem a fiúkkal is korábban mehettél? Áruld el a titkát, hgoy legközelebb nekem se kelljen kivárni azt az idegtépő két hetet.

Borsókás!
Hát nem tudom még megmondom őszintén hogy mikor szeretnék legközelebb nekivágni, majd amikor úgy érzem lelkileg teljesen kész vagyok erre a feladatra és hogy talán fel fogok tudni viselni adott esetben egy újabb csalódást, mert nekem akárki akármit mond valahol az embernek el kell fogandi hogy nem biztos hogy sikerül. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
Készülj is fel rá lelkileg nagyon a legközelebbire, mert annak most már sikerülnie kell.Kép

KrisztiKép
Most, hogy írtad, utánnaszámoltam. Holnaphoz egy hétre kell tesztet csinálnom. Vánszorog az idő, de azért lassan már a fele letelt ennek a szörnyű 2 hétnek.

Borsókás

Borsi
borsókás

Lánykáim!
Már sajnos idén nem tudok netezni, de ezúton szereténk mindenkinek nagyon boldog új évet kívánni és kívánom hogy mindenkinek a legszebb álma teljesüljön!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta!
Köszönöm a dicséretet, megmondom őszintén nagyon szeretem szerkesztgetni a táblát főleg most hogy sikerült egyszerűsítenem a saját dolgomat. Kép
Te még meddig mész dolgozni?

Mi barátokkal megyünk Siófokra "bulizni" nehézkeds volt a szervezés szóval remélem minden jól alakul!

Az biztos hogy Miskolcnál lesz hó mert mi karácsonykor jártunk arra és még szánkózni is tudtunk Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Neked is nagyon boldog, beteljesült vágyakban gazdag új évet kívánok! Jó bulizást szilveszterre!
Kép

Borsi
borsókás

Zsebi!
Neked is nagyon boldog, beteljesült vágyakban gazdag új évet kívánok! Jó bulizást szilveszterre!

Borsi
borsókás

Kriszta!
Még visszanézek azért ma! Kép

Teszek fel neked és természetesen a többieknek is egy pár képet amit karácsonykor csináltunk a sétálás, szánkózás és pincelátogatás közben. Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
én annyit mondok Kr. dokinak, hogy nem szeretnék tesztelni, hanem bejövök a 11. napon vérvételre... nem ellenkezik sosem Kép
de ehhez amúgy sem kell semmi beutaló, így ha bemész reggel, leveszik a vért.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Ilyet lehet? A vérvétel már a 11. napon is megmutatja, hogy mi van? Ha lehet, én is inkább kihagynám a tesztelést!

Borsókás

Borsi
borsókás

Orsi!
Értem, de én most amikor a 13. napon mentem a nővérkék ott agonizáltak hogy akkor teszteltem vagy nem vagy mi van? De legközelebb én is így járok el és akkor megmondom a dokial meg van beszélve aztán ennyi. Azért köszi!!!!!!!!!

Borsókás!
Vérvételre mindenképp lehet menni, de a Kaáliban a nővérek "szeretik" ránkbeszélni a tesztet. Pedig én utálom nem is csináltam még soha, mert ha negatív addig úgy sem nyugszom míg alá nem támasztják hivatalos papírral, így jobb szembesülni a ténnyel, szerintem. Próbáld meg te is a 11. napon. Kép Látod máris nincs olyan messze az az eredmény! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás Kép
a BMCben a 11. napon van vérvétel. persze, hogy mutatja Kép egyébként kb. a 8-9. naptól Kép csak akkor még nagyon alacsony és sokra nem lehet belőle következtetni.
a 11. napinál pl. már kiderül, ha ikrek Kép azért szeretem azt, mert ahhoz vannak referenciaértékeim Kép

egyébként meg ha megkérdezik, hogy teszteltél-e. Persze, igen... de tőlem ilyet sem kérdeztek. Montam, hogy ezért jöttem, oszt annyi Kép Kép Kép
de Kr. doki is simán rábólintott.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hát ezt még meggondolom. Így már kedden kiderülhetne mizujs odabenn. KépKezdek beparázni...Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Lányok!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony, sok ajándékot hozott az angyalka!

Orsi!
Nagyon szupi, ügyesek voltak a kis eszkimók! Mit mondtak, hogy viselkednek a mieink a szomszédban?

Zsebi,
nagyon boldog, zebrás új évet kívánok!

" á
évgr#erfrr5r dvevGHHGBTBT656Q23Y23SC" ezt pedig Andor írta nektek Kép Alig lehet letépni a billentyűzetről Kép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Kép
Megvagyok én is, csak erős iramban zajlott a kis életem és nem hagyott energiát a netezésre.
Még nem volt időm visszaolvasni, csak bejelentkezek, hogy megvagyok, majd talán az új évben kicsit lesz időm szusszanni.

OrsiKép
Mennek a drukkok! Remélem te leszel mindenki példaképe, hogy hogy kell igazán ügyesen és hatékonyan csinálni ezt a lombik dolgot Kép

BorsókásKép
Neked is drukkolok. De példát Orsiról vegyél. Most ikrek, aztán másfél-két év múlva jöhet a következő menet. OK?

Puszi mindenkinek:
Wish

wish

WishKép
Régen adtál hírt magadról! Igyekszem Orsi után, ahogy szerintem itt a többiek is. Egy héten belül kiderül milyen sikerrel.

Kép

Szép napot mindenkinek!

Borsókás

Borsi
borsókás

OrsiKép
Jaj, de jó, hogy ilyen szépen felébredtek a manók!!!
Nagyon drukkolok!
9-e pedig rögtön itt van!

BorsókásKép
Szerintem is jobb a vérvétel a tesztnél!!!
Mert hiába negatív a teszt reggel, még akkor is reménykedik az ember, hogy talán korai volt.

KattcaKép
De jó, hogy jelentkeztél!!!
Jó lenne ha gyakrabban lennének ilyen lopott perceid apa melóhelyén!!!

Unique???? Seszi?????

Mindenkinek nagyon boldog, babás új évet kívánok!!!!
Stella
25+1 KépKép

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

Sajna, most nem tudok sokat visszaolvasni - rohanok és ügyintézek folyamatosan. Maradt némi elmaradás év végére... Kép

Borsókás és Orsi! Izgalmas napok, szorítok én is!
Zebrát ide!!!
11. napi vérvétel - jól hangzik. Én már most fogadalmat tettem, a következőnél semmi teszt. Igyekszem majd betartani Kép

Mindenkinek szép babás és babavárós új évet!

Leona
leona

Sziasztok!

Én is már csak jövőre leszek gépközelben, ezért NAGYON-NAGYON BOLDOG, BABÁS ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNOK!
Judit
cjud

Borsókás nem lesz semmi baj! Fel a fejjel! Szorítok Neked nagyon, nagyon, nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi az a fagyibaba? Kép

Én is kívánok mindenkinek nagyon Boldog, és főleg Babásodós Új Évet 2006-ra!!!!! Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Egyre nehezebb nem lógatni az orromat. Kegyetlen lassan telik az idő.
Vánszorog csak, mint a Kép

Ha sok szép petikét sikerül megtermékenyíteni, előfordul, hogy sokkal több indul osztódásnak, mint amennyi egyszerre visszaültethető. Ilyenkor pl. visszaültetnek hármat, a többit pedig lefagyasztják. Később pedig lehet jelentkezni értük, ha esetleg nem tapadtak meg a beültetett manócskák, vagy ha tesót szeretnétek. Elkerülhető így az újabb stimu. Remélem érthető voltam.

Borsókás

Borsi
borsókás

Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk. Teljesüljön a legszebb álmunk. (családonként 1-2 pocaklakó).
Timi és a párom Imi

Kép
Kép
latimi

Nagyon boldog új évet kívánunk mindenkinek,
és azt, hogy a zebrák csordákban érkezzenek hozzánk a következő évben.
Kép

Borsókásék

Borsi
borsókás

Sziasztok,

Mindenkinek nagyon Boldog es Babas Uj Evet kivanok KépKépKép Remelem mindenkinek teljesul az alma, es jovo ilyenkor mar Kaalis mini-ovink lesz KépKépKép
Jo bulizast holnapra !!

Kriszta
24+6

Kép

KépKép
kriszta71

Drága Lányok !

Mindenkinek babaesőben gazdag Új Évet kívánok !

Niki

mniki

BUÉK lányok, és fiúk is. Mert mi is itt vagyunk. Kép

Kép Kép
lazarus

Kívánom, hogy a következő év legyen mindenkinek a beteljesülés éve!!!!
BUÉK!!!
reno
23+1
renoka

Sziasztok
Boldog Újévet Kívánok mindenkinek, és 2006-ra boldog babásodást:Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!
Mindenkinek boldog,sikerekben gazdag ,új évet kívánunk!Bő gyermekáldást az egész kaális topiknak!
Zsuzsa&Sanyi
kavicska

Hello,

Farkasok megérkeztek az egy hetes család látogatásból, azaz kiásták magukat.
Végre a Bakonyba visszaköszönt a gyerekkoromból jól megszokott TÉL!
70-80 cm hó, 80 km/h széllel.
Persze csak kerülő úton tudtunk jönni, félúton még hóban.

Majd visszaolvasunk!
Előre is mindenkinek jó bulizást!
BUÉK!

Farkasok

Kép
farkasok

Ezúton szeretnék mindenkinek egészségben, szeretetben gazdag, békés, boldog, szerencsés, babaillatos új évet kívánni!

Szeretettel: Süni Renóca
Kép
süni_renóca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?