Sziasztok!
Hát ti aztán állandóan írtok,nem győztem végig olvasni
Csípem,hogy nálatok így zajlik az élet mint egy nagy családban.
Csajok!
Akik nem kapták még meg a Liberó teknőst akkor azok ne késlekedjenek telefonálni!!!!
06-40-200-049
kitartás kell hozzá,mert nehezen lehet őket elérni.
Én az ilyen leveleket ajánlva szoktam feladni,de így sem biztos hogy odaér.
Mi is így jártunk ezzel,aug.19-én feladtam ajánlva,de mint kiderült még november elején sem ért oda,így a nő rendes volt és küldött egy másikat helyette.Megkérdeztem,hogy az újabb kérdőívet és a figurákat hogyan adjam fel,hogy oda is érjen,azt mondta hogy rám bízza és kb.január végére itt kell lennie a textilkönyv nyereménynek,különben hívjam újra őket.
Ti se godolkodjatok tovább ezen,hívjátok fel őket!
Hadri
fogzásra nekünk a Panadol bébiszirup vált be,bár nekünk szerencsére csak 1-1 fog jött ki egyszerre.
Connie,Vezso
igazatok van a 23-ai díszítéssel kapcsolatban meg az előkészületekben.Mi is jövőre előző nap megcsináljuk amit csak lehet,így nekem is kikapcsolódás lesz az ünnep és nem idegeskedés.
A gyerekek is egész nap játszhatnak az ajándékokkal és este hamar le lehet őket fektetni,nem úgy mintha aznap este kapnák meg.
Zitmi
Édesek a lányaid,szépek a nevük.
Mennyi idősek?
Pviki
édes a kislányod,nekem is a tornasoros kép tetszik a legjobban.
A cicás párnát hol vettétek nagyon tetszik,nyávog is?
Milyen autósülést vettetek?Háttámláját lehet dönteni??kg-tól?kg-ig használható?Mennyi volt és hol vettétek?
Nekünk is venni kell mert a Vikinek eddig a hordozója volt,de már igencsk kinőtte.
Kinek milyen autósülése van?Mik a tapasztalatok?
Nebula
jó tudni,hogy a kislányom egy napon született a férjeddel és II.Rákóczi Ferenccel
A fényképedre reagálva,sajnos én sem vagyok egy vékony alkat,nekem is elég nagy a hátsóm
((
Juszti75
Jobbulást nektek!!
Édes a Boldi ahogy játszik és milyen csinos a Micimackós és Tigrises rucikban,ezek együttesek?
A vezetéshez is van érzéke ahogy nézem
A cumis kérdésedben nem tudok segíteni,Vikinek nincs és nem is volt sem cumija sem cumisüvege szerencsére/ezzel nem felvágni akartam/.
Vezso
Jobbulást kívánok neked is!!!!!
Ügyesek a nagylányaid,hogy besegítenek a beteg anyukájuknak kishúguk ápolásában,így biztos hamarabb meg fogsz gyógyulni.
Jégvirág
gratulálok én is a vizsgáidhoz,ügyes voltál!!
Milyen suliba jársz?Milyen szakra?Mennyi van még hátra?
Skinga
pamutharisnyát én a kislányomnak sima harisnya és zokni szaküzletben vettem,nálunk Tatabányán nem kell feltétlenül bababoltba menni érte,de gondolom máshol is így van .
Connie
nagyon jók a kreatív képek,hol találtad őket?
Delfinke
csodálkozom,hogy Tibi/gondolom a párod/depressziós,általában az anyukák szoktak azok lenni.
Remélem találtok valami jó szakembert és hamar meggyógyul,jobbulást neki!
Jó súlyban van a kisfiad
szeretheti a hasát
Viki 3920 gr és 52 cm volt születéskor,most pedig 7850 gr és 73 cm,mondjuk ő kislány.
Remélem mindent leírtam amit akartam,sziasztok:Erika