Új privát üzeneted érkezett!

Adri, miből gondolod, hogy egyszerűbb lesz a két gyerekkel, mint gondolnám? Hú, én azért félek, mert ma vasaltam, Áron kispécizte magának a vasalót és a vasalóvizet, Csabinak fájt a hasa, tiszta ideg voltam. Bele kell rázódni és ez csak akkor fog menni, ha apa sincs itthon és anyósom se.
Bóbi, de jó, hogy szopiztok ismét. Köszi a dícséretet. Csabi is sokat csuklik, én sem adok citromlevet, csak egy pár korty forralt és lehűlt vizet, és tisztába teszem és feltekerem a fűtést. Ekkor szokta abbahagyni. Õ a pocakban is naponta 2* csuklott és most is.
andry

Én adok neki citromlevet. Nagymamám az első csuklásnál dott neki, hiába tiltakoztam, mert hog ycitrus és hasonlók. De beválik, és nem fáj tőle a pocakja. Már az első napokban sem. Csak egy apró csöppet kap, ez elég ahhoz, hogy fintorogjon, és máshog yvegyen levegőt, amitől eláll a csuklás.
Lnyok, ahogy hallgatlak benneteket, azértegyre erősebb bennem az elhatározás, hogy 2-3 év korkülönbséget szeretnék a 2 gyerek között Kép Az nem túl sok, de nem is ijesztően kevés Kép Tudom, hoyg csak az első hetek ilyennehezek, de akkor is Kép Nekem senki nem lesz, aki segíteni fog tudni...
Na de hol van az még Kép
Tünde

mtunde

Sziasztok! Kitartás a kétgyerkőcös mamiknak! Lenne egy kérdésem: Ha most vagyok 26+4 és pénteken megyek cukorterheléses szöszre (zsemlye+tej), az még nem késő, ugye? (Hát, már egy hete megkaptam a laborpapírokat, de eddig nem volt időm eljutni a karácsonyi hajrában.) Pihenjetek sokat, ha tudtok, a pocakosoknak jó terebélyesedéstKép
Réka
sampa

Sziasztok!Kép
Képzeljétek ma este elöször egyedül vagyok itthon a 2gyerköccel,Apa sajnos dolgozik és már mindegyik édesen szundikál az ágyikójában!Reggel 8ig kell kitartanom!!!Kép
Andi,azt,h. nem lesz olyan nehéz otthon segítség nélkül a Fiúkkal azt arra értettem,h. anno én is kialakítottam magamban egyfajta elképzelést,h. ez meg az hogy lesz,ekkor meg akkor mi lesz...és sokkal rugalmasabban alakultak a dolgok,pedig még az itthon eddig eltöltött 4-5 nap alatt semmi rutint nem szereztünk és mégis ugy érzem hogy sokkal jobb a helyzet,mint gondoltam!Kép
Remélem ez nálatok is be fog jönni,de hiszem,h. a gyerekek is érzik,h. Anyukájuknak máshol is helyt kell állni és türelmesebbek,jobbak lesznek!Én szoktam mondogatni Lillusnak,h. miért kell várnia adott esetben a közös játékkal vagy olykor egy etetéssel...
Szerintem megoldjuk mi ezt...ügyik vagyunk mi Andikám!!!!KépKépKépKitartás Drágám!!!!KépKépKép...aztán pár hónap múlva jöhet a Kistesó!!!(Mi megbeszéltük Férjemmel,h. akkor elválunk!KépKépKép)
Szóval most komolyan...elég most két ilyen Prüntyi !KépKépKép
puszka Nektek!
adriKép
Manó4,mi van Veled?Hiányzol ám!Remélem jól vagy!!KépKépKép
Bóbikám,nem kaptam emailtKép
lillaadri

SziasztokMamikák!Kép
Képzeljétek ma este elöször egyedül vagyok itthon a 2gyerköccel,Apa sajnos dolgozik és már mindegyik édesen szundikál az ágyikójában!Reggel 8ig kell kitartanom!!!Kép
Andi,azt,h. nem lesz olyan nehéz otthon segítség nélkül a Fiúkkal azt arra értettem,h. anno én is kialakítottam magamban egyfajta elképzelést,h. ez meg az hogy lesz,ekkor meg akkor mi lesz...és sokkal rugalmasabban alakultak a dolgok,pedig még az itthon eddig eltöltött 4-5 nap alatt semmi rutint nem szereztünk és mégis ugy érzem hogy sokkal jobb a helyzet,mint gondoltam!Kép
Remélem ez nálatok is be fog jönni,de hiszem,h. a gyerekek is érzik,h. Anyukájuknak máshol is helyt kell állni és türelmesebbek,jobbak lesznek!Én szoktam mondogatni Lillusnak,h. miért kell várnia adott esetben a közös játékkal vagy olykor egy etetéssel...
Szerintem megoldjuk mi ezt...ügyik vagyunk mi Andikám!!!!KépKépKépKitartás Drágám!!!!KépKépKép...aztán pár hónap múlva jöhet a Kistesó!!!(Mi megbeszéltük Férjemmel,h. akkor elválunk!KépKépKép)
puszka Nektek!
adriKép
Bóbikám,nem kaptam emailtKép
lillaadri

Hali Kismamik!Kép
puszka Nektek!
adriKép
Bóbikám,nem kaptam emailt!Lehet nem jött át!Kép
lillaadri

Tiszta "zizi" ez a babanet,2x tette felKép
Bocsi az ismétlésért!KépKépKép
lillaadri

Sziasztok Lányok!

Adrikám, nekem napról-napról nehezebb az élet. Csabi második napja folyamatosan üvölt, ha elalszik Áron felsikítja, Áron éjfélig dorbézol, férjem meghülyült, rólam már nem is beszélve. Szerintem nekem klasszikus szülés utáni depim van. Enni is alig bírok, folyton sírok, üvöltök a gyerekekkel. Bezzeg eddig mindenki rajtunk lógott, most pedig, milyen fura sehol senki, akivel beszélhetnék, leszámítva benneteket. Tiszta dili vagyok és rámtört a bezártság érzés is, tök szar, hogy nem mehetek ki, mert nincs senki, aki vigyázna a picire, egész nap itt rohadok bent a lakásban. Sehol egy megértő szó, semmi a családtól, mindenki hülyének néz, vagy pedig házisárkánynak. Fú, legalább itt egy picit kiírhattam magamból egy kis töredéket a lelkemből. Köszi
Puszi
Andi
andry

Sziasztok Lányok!
Andi: biztosan van egy kis szülés utáni depid,de majd túl teszed rajta magad!Majd ha már nem "tombolnak "a hormonok,helyreáll a hormonháztartás biztosan jól leszel.Mással is megesik az ilyen,nyugi!Ha gond van itt nyugodtan kitombolhatod magad!

Lillaadri: nem vesztem el ,csak próbálom kipihenni a karácsonyt.A tegnapi napunk nagyon nyugis volt,mivel pocsék idő volt,szinte egész nap csak lustálkodtun.Persze csak egy kis takarítás után.
Én jól vagyok,és remélem pocaklakó is.Kedden megyek Mészihez,és megint láthatjuk,már alig várjuk!Elég nagy pocakom van már,de szerencsére még nem híztam.(de jó lenne,ha így maradhatna!)

Pocakosoknak jó gömbölyödést,mamiknak jó babázást!
Sziasztok!!!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Mano, köszi, valószínű tényleg fogok itt panaszkodni egy kicsit, köszi, hogy meghallgattok. Pocsékul érzem magam, most mindkettő gyerek alszik, ilyenkor lenyugszom, aztán egyszerre ébrednek majd sírva, apa is bejön, ő is idegesít és kezdődik előlről. Remélem hamar elmúlik, mert nagyon zavar és a tehetetlenségemet szegény gyerekek bánják. Azt meg nem akarom. Legszívesebben üvöltenék egy hatalmasat.(pont most olvastam egy ilyen terápiáról,állítólag hatásos),lehet,hogy kimegyek az udvarra tombolok egyet.:-)
Te hanyadik hétben is jársz? Hogy lehet, hogy még nem híztál? Ilyen ügyi vagy? Ne tudd meg mennyire irígyelem a pocakodat. Ez egy olyan szép állapot!!!!
Szia
ANDI
andry

Szia Andi!

Lehet,hogy tényleg hatásos lenne,ha kitombolnád magad!Én is hallottam már,hogy ha "üvöltesz" egy nagyot,akkor jobb lesz.Én még nem próbáltam.De ha az Neked segít ,nyugodtan panaszkod itt,majd megpróbálunk valalmi okosat mondani!De meglátod,hogy túl leszel rajta,főleg ha a férjed türrelmes lesz,az sokat segítene.Nincs senki,akire akár fél órára rá tudnád bízni a gyerekeket,hogy kicsit kimozdulj otthonról?
Lehet hogy az is sokat segítene!Addig is próbálj sokat pihenni,hagyd a házimunkát,meg fog várni!
Én hétvégén töltöm be a 15.hetet,és még tényleg nem híztam egy grammot sem,aminek nagyon örülök.
Nem igazán van étvágyam,sokszor nem is tudom hogy mit ennék.Ha eszek is csak keveset,nem tudom miért.

Sok puszi:Eszter

Kép
Kép
mano4

Eszti, a férjem nem tolerálja ezt, hanem nem érti meg és inkább két napja az anyjánál ül, minthogy segítsen nekem és rajtam.Két napja veszekszünk, mármint ha látom napközben egyáltalán pár percre. Anyósomat szoktam áthívni, de szülinapja lesz és napok óta készül.

Jó, hogy nem hízál, de azért vigyázz, mert rohamosan híztam én is kb. a 20-adik héttől, addig szinte semmit, aztán a vége 15kg lett, amiből 7 maradt eddig rajtam. Mondjuk tök mindegy, mindent meg kell enni amit kívánsz, majd ráérsz fogyózni a szülés után. Hányingered is van, vagy hánysz?
andry

Andi!

Akkor már értrm miért vagy annyira kiborulva!Ezek szerint a férjed még tesz rá egy lapáttal!
Nem akarom persze bántani,de most neki kellene a legjobban meletted állnia,nem pedig az anyjához menekülni.Anyósod mit szól hozzá?
Próbálj beszélni a férjeddel,mert ez így nem mehet sokáig,ezt nem lehet bírni.Mi a fene ütött belé!?Próbáljátok megbeszélni!
Attól tartok fogok hízni,a másik kettőnél is nagyon sokat híztam,igaz hamar le is mentek a kilók.Akkor is csak később szedtem fel a kilókat,de az akkori orvosom elnézte nekem,de most félek,hogy Mészi nem fogja,erről az oldaláról még nem ismerem.Van még olyan,hogy diétára fogják a kismamát,ha túl sokat hízik?
Hányingerem nem nagyon volt,és most sincs,szerencsére!
Panaszkodj nyugodtan,hátha az is segít!
Puszi: Eszti

Kép
Kép
mano4

Eszti!

Na igen a férjemnek is szülés utáni depressziója van valószínűleg. Anyósom majdnem mindíg mellettem áll, most beszéltem vele telefonon(szomszédban lakik) és azt mondta, hogy neki segített a készülődésben. Jó mi? Mondjuk anyósom sokat tett értem, nem sajnálom tőle a segítséget én is segítenék, ha tehetném.

Aha, szóval ti már nagycsaládosok lesztek hamarosan. Hány éves az első kettő gyermeked?
Szerintem van még a kismama diétáztatás, bár a kórházban a szobatársam 24kg-t hízott és nem mondott ilyesmit.Amúgy szerintem mostanában nem nagyon foglalkoznak a hízással, ha amúgy minden rendben van, legalábbis Sipos doki, sosem kérdezte, hogy mennyit híztam, talán csak a közepe táján egyszer-kétszer.Hú, neked sem lesz semmi három gyerkőccel. Vagy az már mindegy, hogy kettő vagy három?

Jó neked, hogy nincs hányingered. Áronnal végig hánytam 9 hónapot, napi min.5-ször, képzelheted mennyit híztam volna, ha nem hányok, Csabival összesen 5-ször.
Pussz:Andi
andry

Andi!

Én is akartam írni,hogy inkább a férjednek van depije nem is neked.
Azért nem semmi,hogy inkább az anyukájának segít és nem neked.Ami persze nem baj,csak az adott helyzetben neked biztosan nagyobb szükséged lenne rá.Én a helyében "haza zavarnám" és kicsit helyre raknám!
Persze könnyű kívülállóként bármit is mondani!
Igen,nekünk ez a baba lesz a harmadik.
Van egy "nagy fiúnk" aki 10 éves,és van egy 7 éves csajszink.Nem egy rossz gyerekek,és szerencsére elég önállóak,főleg a fiú.Bízom benne hogy nem lesz vészesen nehéz a 3 gyerekkel.Majd meglátjuk!
Szerencsére egyik terhességemnél sem volt hányás,de még hányinger sem.Biztos nagyon rossz lehetett neked,nem irigyellek!
Ha van még időd ,nyugodtan panaszkodj,hátha jobb kedved lesz!
puszi:eszter

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Hízás kapcsán: én most vagyok 26+5 és +7kg, de a Szathmáry már most a figyelmembe ajánlotta, hogy jó lenne diétázni, azaz max. +3-4 kilót felszedni a terhesség végéig.... Az érdekes az, hogy 20. hétig én is csak két kilót szedtem fel, de azóta.... Megennék mindent, ami az utamba kerül.
Aztán most odafigyelek mindenre, tartom a súlyom, sőt, egy kiló lement, de fogyni azért gondolom, nem kéne.
Andi, kitartás, öntsd ki a lelked inkább mindennap itt, de ne tartsd magadban, az rosszabb! Nem mindenki egyforma és nem minden gyermek angyal, szóval igazad van! A férjek pedig férfianyagból vannak, néha jobb nőneműekkel az ilyen problémákról beszélni, a férfiak néha akkor sem fogják az adást, ha teljesen egyértelmű a dolog.
Pusz mindenkinek
Réka
sampa

Szia Sampa!
Már 7kg-nál szólt a doki,hogy nem nagyon kéne hízni?Hát nem semmi! Az nem igazán értem miért kell minden terhes nőnek 10kg-ot felszedni,és egy dekával sem többet,hiszen nem vagyunk egyformák!Nyilván van aki alig hízik,de pl Én ez elsőnél 25kg-ot híztam és nem vették észre rajtam,még az orvos sem,és ha hátulról látott valaki nem mondta volna meg hogy kismami vagyok.Nem voltam kövér,igaz nagy pocakom volt.Hamar le is fogytam,pedig nem fogyóztam mert szotattam.Szóval nem igazán értem,mi ez a felhajtás a súlly körül.Ha a kismama jól érzi magát a bőrében,és az egészségét nem veszélyezteti,akkor miért nem hízhat annyit amennyit akar,végül is az Õ teste!
Azért vigyázz,ne nagyon fogyj,az nem hiszem hogy jót tenne a picinek.Pár kilót még biztosan összeszedsz,hiszen a baba is fog nőni és hízni.
Nagyon oda kell figyelned ha nem akarsz 4kg-nál többet felszedni. Sok sikert hozzá!!!! puszi
Eszti

Kép
Kép
mano4

De jó,elszállt az egész amit az előbb írtam!!!
Sampa!
Nem semmi,hogy már most diétára fog a doki!
Nem igazán értem,miért kell mindenkinek ugyanannyit hízni.Miért pont a 10kg az ideális?
Mindenki más alkat,nem véletlenül van több konfekcióméret.
Azért vigyázz,ne nagyon fogyj!Nem lehet egyszerű megállni,hogy ne egyél.Sok sikert hozzá!puszi: Eszter

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Eszti, tudni, hogy milyen nemű a harmadik bébi? Neked már tuti dolgod lesz, ott a két nagy segítséged.Apa most lépett le, megy ancihoz, ma van a harmadik nap, hogy nem beszélünk, ő pedig ilyen segítőkész. Azért fürdetni hazajön a drága. Tud valaki egy jó válóperes ügyvédet?:-)

Adri, Kata mi van veletek?
andry

Sziasztok!
Mindenkinek babázós boldog új évet kívánok!
Andrynak üzenem, hogy nyugodtan menj ki az udvarra, és üvölts egy jó nagyot, ahogy a tokodon kifér, mert az jó tesz.
Ha pedig nem múlik a borongós hangulat, akkor kérhetsz segítséget szakembertől, oda el tudsz menni porontyokkal is:-))
Szeretettel: Nováky Rita
nováky_rita

Andi!
Az a jó, ha az ember férjének kicsit női lelke van. Én például a bőgés mellett halálba szekáltam szegényt mindenféle kérdésekkel is. Mondjuk ez még csak első gyerek volt...Kép Kettővel mit csináltunk volna azt nem tudom. Most viszont, hogy így egy éve itthon vagyok, és ő reggel elmegy, este hazajön és akkor is fontosabb dolga van, vasárnap meg megpattan biciklizni, pont amikor főzni is kellene, én meg azt egy gyerek mellett nem igen tudok, néha elgondolkodom, mi lenne, ha összekapnám magam és elmennék sétálni, és otthagynám őket kettecskén, mire mennek. De persze sose csinálom meg. Szóval szerintem is marad az üvöltés. Helyettem is sikíts, mert itt olyan hóvihar van, hogy nem merek kimenni az udvarraKép)
Kriszta
kriszta35

Andikám!Kép
Itt nálunk is teljes lefoglaltság van a két Prüntyi miatt,bár szerencsére én nem panaszkodhatok,hiszen Férjem maximálisan segít mindenben,előbb is Lillussal voltam szánkózni ő meg itthon altatta Bencust és melegítette ebédet!
Ahogy lesz időm jövök Hozzátok!Kép
Kitartást Neked Andi,majd biztos nálam is lesz olyan,mikor kiborulok...de ez természates...
puszi
adriKép
lillaadri

Szia Andi!

Látom az is előkerült amire azt hittem hogy elszállt,bocsi az ismétlésért!

Próbálj meg beszélni a férjeddel hogy mi bánt,és mibe tudna Neked segíteni.Biztosan meijedt egy kicsit,gondolom könnyebbnek gondolta.Próbáld meg rávenni,hogy töltsön több időt a gyerekekkel,ha a picit nem is meri bevállalni,akkor a nagyobbal foglalkozzon többet és akkor neked már csak Csabika marad.Már így is könyebb lenne Neked!
Nem igazán értem a férjed miért teszi ezt veled és a gyerekekkel!
Ha jól emlékszem nem is régen szültél,volt időd kipihenni a szülést?Mert ha nem ,lehet hogy most azért vagy(többek között)így lestrapálva.
Én azt mondom próbálj vele beszélni,mert ha ez így megy nem sok jó fog kisülni belőle.
Még nem tudjuk hogy milyen nemű,talán kedden kiderül.
Az biztos,hogy Nekem könyebb lesz mert már "nagyok" a gyerekek és már elég önállóak.És mivel nyári szünet lesz,biztosan sokat lesznek a nagyiéknál.Ezen kívül a férjem is fog segíteni,itthon lesz szabin.El sem tudnám képzelni,hogy ne segítsen!Mondjuk biztosan nem nyelném le neki!
Nem vagyok egy házisárkány típus,de ha gyereket vállaltunk azt nem csak én vállaltam ,hanem ő is és akkor neki is kell egy kicsit segíteni.De ezzel szerencsére ő is így van.Remélem,hogy nálunk soha nem lesz ilyen jellegű probléma.
Nagyon drukkolok Neked,hogy jóra forduljonak a dolgok!
Ne kezdjétek haraggal az új évet,próbáljátok megbeszélni!Vagy nem lehetséges?Ennyire csak nem rossz a helyzet!
puszi:eszti

Lillaadri!
Biztos hogy jót tesz neked a szánkózás?Nem kellene még "takarékon" mozognod?Vigyázz magadra!

Kép
Kép
mano4

Sziasztok Lányok,

Apa végre itthon, úgyhogy most leadtam neki a kis nyavalygóstKép
Mivel nem tudom, hogy holnap itt tudunk e lenni, ezért most kívánunk Mindőtöknek nagyon Boldog Újévet néhány fotóval LillucirólKép!

sok puszi,
Lilla-Bóbi, Kata-Lilla_Bóbimami, Zoli-Lilla_BóbipapiKép

Kép
Kép
Kép
bóbi

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítő szavakat. Mára jobb lett a helyzet, apa szánkózni vitte Áront, Csabi együtt aludt Áronnal 3 órát, addig átültem anyósomhoz beszélgetni, jól esett, nagyjából megnyugodtam. Végül is nem nagyjából, hanem majdnem teljesen. Köszi, hogy meghallgattatok. Azért nem olyan vészes a helyzet. Férjemnek is valami zizi volt az agyában, mert egyébként nem ilyen,bármit kérek tőle, mindíg megteszi, csak ezt olyankor elfelejtem, amikor épp gyagyásak vagyunk.

Kedves Rita, már nem érzem, hogy üvöltenem kellene és ez jó. Remélem nem tér vissza ez a borzasztó levertség. Köszönöm.

Kriszta, az is biztos sokat számít nálam, hogy kb.25 hónapja vagyok itthon és csak pelenkázok,szoptatok, a szórakozás a bevásárlás és a séta, ami most nagyon hiányzik.Az is elég volna, hogy kiegyensúlyozottabb legyek, ha kisütne a nap és mehetnék legalább egy fél órát a gyerekekkel sétálni az utcán.

Adrikám, lehet, hogy holnap én viszem szánkózni Áront,apa meg itthon marad Csabesszal.Csak mi lesz, ha dolgozik? Akkor biztos a szobafogság.Remélem te azért nem borulsz ki, mint én, de ha igen majd te öntöd ki a lelked nekem.

Eszti, nem olyan rég szültem 13-án volt a nagy nap, végül is nem túl sokat pihentem, de inkább szellemileg vagyok lestrapálva. Túl sok volt az izgalom.Azért nem olyan rossz a helyzet, ahogy rosszkedvemben leírva hangzott. Ez csak az utóbbi 3 napra vonatkozott, teljesen átmeneti volt a férjemnél és nálam is, így utólag nem vészes.Õt is megértem, azért neki is új fejezet kezdődött az életében és ő így reagált rá. Csak az a másik fele, hogy én nem tehetem meg, hogy lelépjek napokra, még anyámhoz sem.

Kata, annyira gyönyörű ez a gyerek.

Lányok, köszönöm mindenkinek a lelki támogatást és nagyon boldog új évet kívánok nektek, férjeteknek és azoknak a drága gyerekeknek, akik nélkül ez a jó kis topic sem létezne! Millió puszit küldök nektek szeretettel:
Andi
andry

Kedves Andi!

Örülök,hogy már jobban érzed magad,és hogy a férjeddel is rendeződnek a dolgok!
Valószínű hogy megijedt egy kicsit,csak hát nem a menekülést kellett volna választania.Mert mi lenne Velük,ha Te is lelépnél pár napra ha eleged van? Na mindegy,lényeg hogy nyugi legyen otthon!
Valószínű rajtad is most csapódott ki minden,mert az elején még olyan szépeket írtál.
Végül is két hete szültél,még biztos "fáradt" a szervezeted.Talán ha elmúlnak az ünnepek,nyugisabbak lesznek a napok.Kialakul a napirendetek és a gyerekek is megszokják egymást.Nem lesz ez olyan vészes,meglátod,csak az eljén nehezebb!Neked is egyre több energiád lesz!Szóval fel a fejjel!!!

Nagyon Boldog Új Esztendőt kívánok mindenkinek!
Tényleg Lányok! Készülődtök holnapra?
Mi itthon leszünk,a férjemmel most nem igazán lehet bulizni,du.jönnek anyósomék,és velük kezdjük az új évet.Úgy hogy szolidan de készülődök.
Puszi mindenkinek!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Csak bekukk! Kép Jöttem megosztani Veletek KEDVENC képem! Végre sikerült megörökíteni: Kép
Kép

Imádom ezt a kis szarost! Kép

További szép estét mindenkinek!

Anide és Bencus

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!
ANIDE: ahogy elnézem a kislegény sztármosolyát, sok lányka fogja telesírni x év múlva a zsepijét! Nagyon édes!
ESZTER: no, én is úgy gondoltam, hogy nem sok ez a +7, odafigyelek, próbálkozom, de jó lenne betartani, mivel sok visszerem jött ki - ez anyumnál is így volt.
ANDI! Végre akkor rendeződnek a dolgok. Férjeddel beszéltél azért az érzéseidről?
MINDENKI: Nagyon Boldog Új Évet kívánok minden, kisebb és nagyobb topiklakónak!!!!!
Pusz
Réka
sampa

Sziasztok Lányok!
Andi! Én is ugyanígy kiakadtam napokig. Igaz, szerencsére az én férjem nem bolondult meg, de én ettőlmég iszonyat feszül tés borús voltam,és aztán egyik napról a másikra elmúlt. Hála istennek nem lett belőle komolyabb depi, de az sem lenne szégyen Kép
A hízásra az én dokim azt mondta, 8 kgot enged (vékony voltam) mondta,nem érdekli, hoy nézek majd ki, csak akkor nem tudok jól nyomni, ha felszedek többet. Aztán a felénél már tudtuk, hogy császár, utána nem kérdezte a kilőkat.
És bizony a 20 héttől rám is jöttek akilók, most + 8-al vagyok, és kezdtem el fogyókúrázni, mert botrányosan nem jön rám semmi, és nem akarok kicserélni eg yteljes ruhatárat. Egy tornabérlet olcsóbb. Sajnos a tejem elment, így lehet. És sajnos egy deka nem ment le rólam az elmúlt 3 hónapban csak átalakult. Így oda kell lépnem. végülis nőből vagyok Kép. És szeretném visszanyerni az alakomat.
De ezt gondolom megértitek Kép Állitólag a 2. gyerek után jobban megy már.
Lányok, nagyon Bolodg Új évet nektek, és olyan jó, hogy őszíntén tudunk itt nyavajogni is ha az kell Kép
Tünde

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:29-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Eszti,mára minden rendben van, vége az őrületnek, és rájöttem, hogy mi a legnagyobb oka a depimnek, bár lehet, hogy ezt már írtam, az a bánatom, hogy olyan üres vagyok belül és ez a hiány ez az üresség nagyon rossz. Mintha hiányozna valamelyik belső szervem. Az ürességet fizikailag értem, hiányzik a baba bentről.Én is arra várok, hogy vége legyen ennek az ünnepesdinek, szeretnék belerázódni a hétköznapokba.

Anide, nem csodálom, hogy ez a kedvenc képed. Édes!!!!

Réka, igen elmondtam a férjemnek is, hogy ez a belső üresség,ami szó szerint gyötör. Erre azt mondta, hogy de jó és ez meddig fog még tartani???Gondoltam, hogy a következő terhességig.Normális vagyok? Ha egyszer az ember belekóstol a babavárásba, nem tudja abbahagyni.Mi lesz, ha már egyáltalán nem lehet babám, pl.50 évesen? Addigra csak "kinövöm". :-)

Tünde, nekem az első után 3 hét múlva már semmi nem volt rajtam, most meg +6-7kg. És az étvágyam hatalmas. Azért ment el a tejed, mert fogyóztál?

Lilluska, akkor neked is volt szerencséd egy kis depihez? neked sincs sok korkülönbség a gyerkőcök között,igaz? Ez mostani kép? Drágák!

Van köztetek olyan, aki szoptatás alatt él-hal a colá-ért? Annyira kívánom, és egy pohárkával iszom azért, de sokkal több lemenne.

BÚÉK mindenkinek:
Andi
andry

Kedves Andry!

A férjem vörösvári és sokat járunk oda anyósomékhoz...gondoltam egyszer ott is körűlnézhetnénk bababolt ügyben , mert általában mindíg a brendonban vagy a babyplanetben kötünk ki ha kell valamit venni a kiscsajnak. De anyósomék nem nagyon tudtak arrafelé boltot :-(((

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok...

Kati

Kép

Kép
cukipofa

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:29-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Nagyon kevés időm van,de kihasználom és ezúton szeretnék Pocakos és Babás Anyukáknak és természetesen minden Apukának nagyon boldog új esztendőt kívánni!
Köszönöm az együtt töltött eddigi időt és remélem még nagyon sokáig együtt babázhatunk!KépKépKép
Puszi:
Lillus,Bencus,Apa,Anya!
lillaadri

Sziasztok
Andi, nem, most kezdtem el fogyózni, mert már nincs tejem, nem is volt sok, de addig amíg azt a keveset is tudtam fejni, addig nem akartam drasztikus lenni magammal.
Megint csak Boldog Új Évet nektek Kép
Tünde és Benedek

mtunde

Andi!

Örülök hogy otthon minden rendben van!
Csak most érzed ezt a nagy ürességet,később már "megszokod" és nem fog annyira hiányozni,meglátod!

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet kívánunk!!!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Helló,
Kati, akkor ismerhetem a férjed, ha vörösvári.

Lilluska, elég rossz lehetett az az év neked és a családodnak is. Mit mondtak a dokik, mitől volt és miért tartott olyan sokáig a depi? Nagyon nehéz volt eleinte a két gyerekkel?Tök jó nevük van. Akkor te már dolgozol? Olyan jó volna, ha Áron már ovis lehetne.

Adrikám, alig vagy itt, olyan rossz!!!!Neked is BÚÉK!!!!

Tünde, neked is boldog új évet!

Eszti, nekem Áron után sem múlt el ez az üresség, csak amikor a helyét Csabika kitöltötte.

Üdv mindenkinek és BÚÉK!
Andi
andry

Sziasztok, és BUÉK mindenkinek!
Nem tudjátok, hogy mikor kell mennem terheléses vércukorszint mérésre (asszem ez lesz a köv. vizsgálat, a 20. hetet kezdem ma).
Egyébként a Kútvölgyiben ez cukorsziruppal, vagy tejjel csinálják? És kell vinni valamit?
Köszi az infót előre is!
Mindenkinek jó napot és jó kedvet! Kép
Satuk+Olivér (20+0)

satuk

Satuk!
Nekem vinnem kellett a reggelit: Valamilyen zsemle, és tej, vagy joghurt. Kb amit amúgy is reggelizel. A büfében is reggelizhetsz, d etej ott nincs, h aazt is akarsz inni!
Legalábbis a dokim ezt kérte. (Hegedűs)
Tünde

mtunde

Tünde!
Végre valami jó hír!! Nagyon nem bírom a tejet, a cukros lötty meg alapban sokkoló.. remélem Vidánál is meg lehet ezt tenniKép
Te hányadik hétben jársz?

satuk

Sziasztok Lányok!Kép
Itt vagyok,nem tűntem el,csak elég nehéz így az elején összeegyeztetni a két gyerköccel a napjainkat,de mától Lilla bölcsiben,ugyhogy talán egy kicsit sürűbben tudok jönni Hozzátok!
Ünnepek nagyon jól teltek,karácsonykor már vendégségek voltak,szüleim,Anyosómék,Dédik,Keresztszülők,Barátok!Szilvesztert a Picik is jól bírták,f1felé dölt ki Lilla és Bencus is!(Bence hatalmas szemekkel nézett fürdetés után,de szerencsére aztán mikor tesója is elálmosodott ő is elaludt)Apával még romantikáztunk egy kicsit kettesben,aztán hn2felé mi is elaludtunk!Kép
Bencus nagyon aranyos kisfiú,nem sírós és eddig még a pocakunk sem kezdett fájdogálni!Eddig...
KépKépKép
Én egy picit fáradt vagyok,de szerencsére azért tudok pihenni,meg este mindig leviszem Lillust sétálni,ha Apukája hazajött a munkából!
Satuk!
Nekem tejet és zsemlét kellett vinni a vércukorvizsgálatra!Leveszik a vért,majd megreggelizel és 1óra múlva ismét vért vesznek!Mészáros a dokim és ő mindig csak a tejet engedte!De a helyedben én is bepróbálkoznék a joghurttal!Kép
Lilluska,nagyon aranyosak a gyerköcök!!!KépJó lenne,ha Lilla és Bencus is ilyen nagy lenne már!Kép
Andykám,örülök,h. megnyugodtál,nagyon szomorú voltam,h. ennyire rosszkedvű voltál!Nekem is nagyon hiányzik a pocakom,de szerintem ez természetes,viszont ilyenkor próbálom magam vigasztalni,h. mennyire szerettem volna akkor,h. kijöjjön Bence és akkor megnyugszom kicsit!Kép
De tényleg nincs a terhességnél jobb dolog!!!!
Frissítek,nehogy ne menjen el!!!KépKépKép
lillaadri

Folytatom,szerencsére elküldte és most nem 3x!KépKépKépKép
Colára visszatérve...
Nemhogy a Colát,de minden buborékost egyszerűen nagyon kívánok!Tiszta gáz...Apa meg itt issza előttem a finomabbnál finomabb üdítőket én meg nyomatom a szoptatós teát!KépDe azért nem vagyok mindig kisangyal...az az egy kis pohárka nálam is bejön néha!Kép
Olyan mérges vagyok!!!Azt mondta a gyerekorvos és a védőnő,h. ma visszalátogatnak 9felé!Erre sehol senki és ha ezt tudom akkor visszafekszem egy picit pihenni...így meg f9óta "harci díszben" várom őket!
Leesett reggelre a köldökcsonkunk!Kép
Bóbi,tündéri a kicsi Lillus,köszönöm az emailt és az sms.eket is!Kép
Eszti!Remélem jól vagy és az ünnepek is jól teltek!Megpróbálok sürűbben jönni és emailt írni!KépMikor mentek Mészihez?Nem tudta még megmondani a Prüntyi nemét?Olyan kiváncsi vagyok!KépHa tippelnem kéne szerintem kislány lesz!!!De ez csak olyan megérzés!Nem teszel fel majd képet a másik két gyerköcről?
Én sajna nem tudok képet feltenni,de küldök Anide.nek és majd ő felteszi Nekem Bencust és Lillust!Õ profi Csajszi!!!KépKépKép
Most mennem kell mert Bencus nyöszizik!
Puszi Mindenkinek!Kép
adriék
lillaadri

Sziasztok!
Satuk, én 4 hónapja már pocak nélküli vagyok Kép Egyébként az volt a taktikám, hogy nem nagyon faggattam, mit kell enni. Kérdeztem: normál reggeli? Azt mondta, igen. Nos, mivel reggel soha nem iszom tejet, hát nem is ittam... Kép Egyébként a vizsgálat célja csak az, hoyg megnézzék, jól működik-e az inzulintermelés. (nagymamám cukorbeteg, és ő sem iszik tejet terhelésnél!) Vagyis 1 óra alatt lebomló dolog kell... Való igaz, a tejcukor bomlik leghamarabb, de 1 órával kaja után már abszolút képet lehet kapni az inzulintermelésről... Főleg egy kis édes joghurttal, vagy hasonlóval. Én ettem egy falat csokit is Kép
Úgyhogy szerintem, ha Vida nemmond semmit, te ne faggasd.... Kép
Tünde

mtunde

Sziasztok!

Adri, ennyi emberre főztél karácsonykor? Hogy viszed Lillát a bölcsibe? Vagy apa viszi? Neked mit mondott a védőnéni, mikor mehettek sétálni Bencussal? Te is úgy tudod, hogy megszünt a Kútvölgyiben a csípőszűrés? Nekünk még kő keményen áll a köldökcsonkunk. Bencus mennyit eszik? Csaba ma evett először 120g-ot.Éjjel hány óránként szoptatsz? Cumizik és teázik? Hú, most jó sokat kérdeztem.Ma volt két óra szabadságom, elmentem itthonról a barátnőmmel és marha jó volt.Puszi

Nekem is zsemle volt és 1dl tej.

Adri, érdekel még a tesófelálló? 15 ezerért lehet kapni. Mi kaptunk egyet karira.
Ui:Mindkettő rosszcsont alszik, nem is tudom mit csináljak, pihenjek vagy takarítsak?
Sziasztok
Andi
andry

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!
Én már nem bántam hogy vége van,bár most meg olyan szürkék lettek a napok.
A terheléses vérvétel engem is izgat,mert én sem szeretem a tejet,de a cukros lötyit sem.Annak idején nekem reggeli után kellett menni vérvételre,ami lehetett tej helyett 2dl cola(aminek nagyon örültem).Nem igazán értem miért ragaszkodnak a tejhez,remélem sikerül valami "finomat"kialkudnom a dokinál.
Lillaadri!
Ma este megyünk Mészihez,és már nagyon szerteném tudni a nemét,remélem látni fogjuk.Örülnék ha bejönne a tipped,bár pont tegnap este mondtam a férjemnek hogy biztosan fiú,mert olyan nagyon gyümölcs ehetnékem volt(este10-kor),és Zolival is mindíg gyümölcsöt ettem.Boginál viszont édesség után sóvárogtam állandóan.Persze ez nem jelenti feltétlenül hogy most is bejön,de majd talán estére többet tudok.....
Megpróbálok képet feltenni a gyerekekről ,remélem sikerül.
Este még jelentkezem,addi is puszi:Eszti

Kép
Kép
mano4

Helló Lányok!

Ha minden igaz akkor a következő oldalra sikerült feltenni képeket,ide sajna nem.
http://babanet.hu/album/main.php?album=7280

Kép
Kép
mano4

Bocsi! Az lemaradt hogy a Bogi és Zoli címen találjátok meg a gyerkőceimet!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Eszti, nagyon szépek a gyerekeid és jó neked, hogy már nagyok és önállóak.Mit szólnak a tesóhoz?
Tudod mit, én is tippelek, szerintem fiú lesz, csak hogy ne mondjuk ua-t Adrival. Várjuk az eredményt.
Szia
Andi
andry

Szia Andi!

Nagyon örülnk a tesónak és izgatottan várják.
Inkább kislányt szeretnénk,de persze igazából mindegy.Talán este már megtudom.
Köszi a dicséretet.
Puszi
Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Mtunde, jól beletrafáltam, mi??Kép
Majd megpróbálok jól taktikázni a Vidánál, remélem nem szívom be a löttyökkel, de mindegy egyébként.. végülis egyszer élünk.. (igazi buddhista vagyok, mi?!)
Sziasztok: Satuk

satuk

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?