Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Látom mindenkinél elég eseménydúsan telt el a karácsony. Nálunk se volt ez másképp. Lányok betegek orrfolyás ,köhögés Enikőnél láz. 23-án még délután rohanás doktor néni,persze ha mennünk kell akkor tuti szabin van, délelött helyettesitették , igy este lakására vitte Feri Encsit. Tegnap kijött doktornéni , szerencsére nem nekünk kellett vinni mind a három csajszit , a rendelőbe , hogy még összeszedjenek hozzá valamit. Vörös a torkuk, köhögnek ,orrfolyás. Halom gyogyszer mindenkinek , néha már azt se tudom hogy kinek mikor mit és mennyit.
Karácsonyunk ezenkivűl jol telt szenteste itthon voltunk , Anyukám volt nálunk. Első napján mi meg tesojaim anyunál ebédre voltunk meghivva , másnapján meg Feri tesójáék jöttek hozzánk ebédre.
Kép
Kép
Kép
Kép

Sygnum
Utólag is nagyon sok boldog névnapot kivánok.

Roz, Balim
Sajnálom nagyon hogy megint betegek lettek a gyerekek, mielöbbi gyogyulást kivánok nektek.
Szász doktornéni valoszinű hogy már inkább 60 körül van , anno még Ferinek is Õ volt a gyerek orvosa az meg már nem most volt.

Bepa
Nagyon szépen gyarapszik Benike , pedig mi se vagyunk semmik ,és sirás nélküli oltás nálam csak álom , eddig még nem sikerült csak Enikőnél a 3 évesen . Nekünk most kéne menni a 4 hos oltásra de most a betegség miatt csuszni fog , kiváncsi vagyok hogy hol tart a sulyunk .

Linának ha beszél vele valaki , akkor üzenem hogy kitartás , bizti hogy lesz tejcsike .

Dora
Merre néztek lakást , házat ? mekkorát?

Kobudo
Kamillának nagyon sok boldog névnapot kivánok.

Kép
Kép
Kép
kecsone

balim
mindneki lázas volt
szilveszter itthon lesz nincs is kedvem menni sehova lehet hogy tibor megy én nem hiszem én maradok csajokkal itthon majd csinálok magamnak bólét Kép aztán iszogatok Kép ez most csak vicc volt soha nem iszom nem birom

Kép

Kép

Kép
roz23

kecsoné

gyönyörüek a csajok és ez tigrincses játszó baromi jó nagyon tetszik Kép 60 nem nem mertem mondani annyira saccoltam de mostanában mindenkit elsaccolok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
Tigrises játszot Pesten vettün babaruhabörzén igaz használtan de semmi baja nincs nem is látszik sehol rajta hogy már hasznélták volna, láttunk olyan kerek alakut is de sajnáltam rá a 10000,- ot meg nem is tudnánk már igazán kihasználni mert nem tervezünk egyenlőre több babát / habár én még benne lennék egy pár év mulva, , de apa okosabban gondolkozik és azt mondta hogy ő még szeretné látni hogy felnől/

Kép
Kép
Kép
kecsone

kati
ezzel már én is igy vagyok már az etető székre is sajnáltam volna több 10 ezret kisdni mert 1 van de adri még uralja de már nem sokáig igy csak egy olcsóbbat vettünk és nálunk is igy van hogy én még 1 et szülnék egy pár év mulva de apa egyre inkább lebeszél róla
már ezért sem vásárolok be egy halom ujruhját hanem probálok adrinak több drapp vagy kék cucot venni amit majd áki is tud használni

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hát vége a karácsonynak.

Lili, Nana: nagyon szépek a képek. Kép

Dóra: merre kerestek házat, csak mert a párom is ingatlanirodában dolgozik és hátha van náluk olyan ingatlan ami jó nektek. Kép

Kíváncsi vagyok Lináékkal mi újság van. Meg olyan jó lenne Lilibabáról pár új fotót látni. Kép

Nana: hogy vagy mostanában? Hányinger elmúlt már?

Én második hete nem dolgozom és igy még gyorsabban telik az idő. De nem is baj. A karácsony nagyon jól telt. Kép Szinte végig itthon voltunk csak a szülőket látogattuk meg és sokat pihiztünk meg ettünk.
Jó ez a nyugalom, igazatok volt jó hogy nem kell dolgozni. Kép

KépKép
erszényes

erszényes
ti hogy álltok babaszobával holmikkal vettetek már meg valamit?

képzeljétek a barátnőm aki március14 .re volt kiirva volt most nemesnél és bérczinél is 4 ds uh és egymástól függetlenül mind a kettő azt mondta hogy febr 22 körül fog szülni már babája is be van fordulva és 1 ujnyira ki is nyilt sajna szóval most szigorú pihin van mert a baba viszont még csak 1150 gr os

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz: egész jól állunk már, most amióta nem dolgozom sok mindent alakítottunk meg vettünk. Kép

A profilomban vannak új képek. Kép

KépKép
erszényes

Szegény barátnőd. Kép Remélem minden oké lesz a babóval meg vele is. Hiszen ő még 1 héttel utánam van kiírva. Jesszus.

KépKép
erszényes

erszényes hu hát ez már egy kész babaszoba Kép

hol vettétek azt a hálos játéktárolót olyat kerestem talán az ikeát mondták ott vettétek menyi votl?? mi ilyen zöldest vagy sárgást keresnék meg rózsaszineset gyerkövök szobájába

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
Nekünk is van ilyen játéktárolonk , mi a Metroban vettük talán 1200,- ért

Lili, Nana
Nagyon aranyosak vagytok a képeken

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok,

Először is Syg, Boldog Névnapot utólag is!

Mindenkinek köszi a kérdést,jól vagyunk,Karácsony is jó volt,de jövőre másképp lesz....

Linának szorítunk,h legyen tejcsi! Lesz az,nem kell félni,még annyira az elején vannak, majd csak most indul be igazánKép!

Lili,Zsófi nagyon cuki,ahogy nézi-nézi a katicákat.Kép

Balim, Eszter is édes,végre láthatom az arcátKép!

Roz, sajnálom, h betegk vagytok,voltatok!Kép Jobbulást! De úgy látom, h van géped!

Nana,nagyon profi az a kép! A többin is szépek vagytok!

Dora, a Vadvíz utcában is van egy eladó ház, egy hete láttam rá kiírva.

Kob, Kamillának Boldog névnapot! Neked könnyű vizsgákat!
Ja,és ma vettünk cipőt Hannácskának,mert tolja maga előtt a kávéfőző( Syg,ne vess meg, de én szeretm az ízétKép) dobozát,és lépeget utána.Nem mondom, h egyszerű volt,mert ált. 18-t lehet kapni, de szerncsére az Alföldben volt 16-tól,mondjuk 17 kellett, de ez még csak itthoni,hiszen az utcán még nem fog járni8egy rövid ideigKép).

most mennem kell,mert éhen halok,és Hannácska alszik, Apa előszilveszterezik....
Gyors képek

Kép
seriff

Kép
Kép

Kép
seriff

seriff

örülök hoy jeetkeztél te is Kép igen végre mára lett gépem mondjuk jó ismert apa ma megit golfozni megy és ha szerncsém van csemoták beájunak 8 kor és kicsit kiélemmagam Kép már elvonási tüneteim voltak telcsimről is lefogyott pénzem net sem volt gondolhatod Kép
milye ksicipőt vetteek hannácskának? nagyon ügyi "nagylány " hihetteln Kép

kecsoné
köszi az infot akkor utánna nézek ott bár nagyon ritkán járunk arra sok szinben van ez ez mondjuk ami erszényeséknek van 3 . fajta szín a mait láttam a kórházi játszosobában sárga és narancsárga van

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj de édes a kis hanci ezen szánkón Kép tündéri Kép láto, örült neki Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kamilla,
boldog névnapot!
Kép

Lili, Nana, Balim, Kati,
szépek a képek!

Roz, Balim, Kati,
gyógyuljatok meg mindannyian!

Gyógyszert fecskendővel a legegyszerűbb beadni, nálunk legalábbis.
Orrszívó meg tényleg jobban "működik" a porszívó nélkül. Szegény Leona azóta is fél a porszívótól.

Köszi a névnapi köszöntéseket!

Nálunk jól -betegségek nélkül- telt a hétvége. Leonát összekavarta, h fel van forgatva a lakás -Robi akkora fát vett, h alig fér be a nappaliba-, a sok ember, a sok ajándék...
Péntek-szo-vas alig aludtunk, mert éjjel 7-8* ébredt fel, nappal meg nem akart aludni.

De most már talán visszaáll a régi rend.
Mindjárt teszek fel én is képet.

Nekünk is alig van olyan kép, amin mind a 3-an rajtavagyunk, most csináltunk, de Robi becsukta a szemét, nem sikerült.

Kép
sygnum

Seriff,
nem bűn azt szeretni. Én meg a sütőtököt szeretem, te meg azt nem. Egyébként érdekes, h az én szüleim is és Robié is kávéznak, mi meg nem. Egyikünk sem iszik szinte soha. Nincs is kávéfőzőnk és tiszta ciki, ha vendégek vannak, akkor megyünk a kocsmába -ami a ház alatt van- kávéértKép

Hanci-bébi nagyon huncutKép
De az 1. kép nem nálatok készült, ugye?

Kép
sygnum

Seriff: nagyon édik a képek. Kép Csak nem a karácsonyi ajándékokkal játszik??? Kép

Roz: mi az Ikeában vettük, van 6 rekeszes mint a képen az volt 990 Ft, a 3 rekeszes meg 399 Ft asszem. Mi 3 db-ot vettünk. ITT kecskeméen én még nem láttam ilyet pedig nagyon ötletes. Kép

KépKép
erszényes

Képek:
Itt látta meg a fát:

Kép

A kedvenc ajándék:
Kép

Melyik kell nekem?:
Kép

Este, fáradtan egy utolsó kukucsolás:
Kép

El is felejtettem írni, hogy kiakadtam tegnap. Volt időm vásárlás közben és nézegettem a bébiételeket. Miért van majdnem mindben (húsosak) só, tejszín, cukor? A pépekben, pelyhekben meg miért nem lehet olyat kapni, amiben se tej, se glutén nincs. Ez akkora baromság. Már látom, hogy nem sokszor fog üveges kaját kapni Leona, amíg nem lesz 1 éves.
Na meg arról nem beszélve, hogy a sütőtök miért nem sütőtökszínű, hanem vmi sápadt akármilyen.

Kép
sygnum

Syg: tüneményes a képeken!!! Kép És ezek a szemek az utolsón. Kép Nagyon édi!

KépKép
erszényes

syg

ja de édes a kis leo is nagy nagyon szépek vagytok igy együtt leokávala hintás képen Kép
nálunk is volt kavarodás kari imiatt s meg betegségek miatt is
a sütötököt én is minidg nézem bébikajcsiban hohy miért olyan idétlen szinű és hogy minek bele CUKOR mikor igy is olyan jó édes na midegy nálunk sem igazán kapot bébiételt áki most ugy is mindenki azon agitált hogy miért nem a mi kajcsinakat eszi áki mert hogy jaj hát ebben alig van fűszer nem értenek mindegy én meg őket

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Jó hogy végre beindult az élet! Kép

Megnéztem Minden képet (imádott elfoglaltságom):o

Gyönyörű ez a sok baby!!! Kép
És volt mindenhol nagy ámulás a csilli-villi láttán?

Köszönjük a dicséreteket Kép. Apának is az a kedvenc képe.

Nálunk nagyon jól telt a karácsony. Végre mindennek megadtuk a módját, mert Danus mellett már volt rá elég időnk. Volt nagy öröm amikor meglátta a fát és persze jöhetett az ajándék bontás, amiben nagyon profi lett gyorsan. Kép (tépte ahogy bírta Kép)
Nagyon sok ajándékot kapott, túl sokat is. Amikor még 26.-án is mentünk valahová, ahol szintén hozott neki valamit a Jézuska, az már nem volt akkora öröm. De azért a Kiskarácony... és a csomagolás tépés mindenhol teljesitve volt. Kép

Roz,Balim, Kecsone
nagyon sajnálom a beteg picurkáitokat. Kép Kép és hogy orvosnál, ügyeleten töltöttétek az ünnepet. Kép gyors gyógyulást kívánok!!!

Seriff
Huncut kis Hanna, látom bizti élvezte a karácsonyt. Kép
Mit csinálnál másképp??

Syg,
Nagyon Boldog Névnapot én is Neked! Kép
Ti is nagyon szépek vagytok a képeken, az utolsó kép tetszik a legjobban. Az vmi mesébe illően aranyos.

Kecsone,
a tigrises játszós kép a másik kedvencem. Gyönyörű fejformája van pici lányodnak és az az ujjszopi... Kép

És el ne felejtsem!
Kob, édes kis Kamilládnak is boldog Névnapot!!! Kép
Ezt már reggel óta megakartam írni, de sajna nem jött össze.
Nektek képek??? Vizsga?

KépKép
KépKép
nana09

Syg,nagyon szépek vagyto! Mintha kicsit ráncolná a homlokát Leo a fa láttán, de az utolsón nagyon-nagyon szép! Nem, az első kép Anyukáméknál készült. Látod, ha ittlaktok majd, csak átszóltok, mi készítjük a kávét és vihetitek! VAgy áthozzátok a vendégeket!Kép

Erszényes, a kezében egy répa van, egésznap ezzel a kezében mászkált, jól bele is törölte a mami szőnyegébe,meg mindenébeKép, meg a szuper kocka,amit tesóméktól kapott, mellette pedig Hápi, a kacsa,aki mindent viszKép!

Roz, cipőcske rózsaszín siesta, még világoskék volt ebben a méretbenKép! A szánkóra még kell csináltatni karfát, mert nem akrtunk olyat rövid karfásat venni, és amit meg kapni lehet hozá ilyen műanyag pánt vagy mi, az elég bénának néz ki, szval,most asztalost keresünkKép!

Nana, ez hosszú....Kép.Igazából eleinte nem nagyon izgatta a karácsonyfa Hannácskát, aztán tegnap már meg is simikéztük, húzgálta a leveleitKép!

most megyek, mert bezsélgethetnékje vanKép

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
seriff

seriff

mi is ezért voltunk gondban a szánkóval mert januári szánkázásnál adri még "kicsi" volt és nem tudta magát ugy tartani meg kapaszkodni és nem volt háttámla most me gnikibe kapaszkodik ( niki nagy örömére Kép )amik vannak háttámlás szánkók olyan gyengének tünnek

kob
hogy haladsz a tanulással ?? pamilla nagyizik még ?

Kép

Kép

Kép
roz23

De nagy a pangás!

Nana, Seriff,
nektek is köszi!

Roz,
Leona nem is zsereti annyira a tököt, sztem túl édes neki, még cukor nélkül is. Fűszerezni meg lehet majd, de zöldfűszerekkel, nem sóval. A tejszín is finom, de nem hallottak még róla, h 1 éves kor alatt nem ajánlott a tejtermék? Persze annál a babánál, aki már kapott tápszert, tulképp mindegy, ők már úgyis találkoztak tehéntejfehérjével. De talán nem kéne mégsem 6 hónapos kortól ajánlani. Nem igazán értem, ezt miért nem szigorítják már meg.

Nana,
az a kép nekem is nagyon tetszik. Pedig akkor már nagyon fáradt volt.

Seriff,
ti lesztek a kocsma?Kép Egyébként már mindenki tudja, h nálunk nincs kávé és nincs hamutartó, még az erkélyen sem engedem, h cigizzenek.

Mit csinál ma mindenki?

Kép
sygnum

szia syg Kép

én ma sütök ezerrel holnap sülinapi buli anyikám megígérte hogy segít de közbejött neki valami és nem tud segiteni igy megint egyedül maradtam baonty szelet már sül egy kis adri ujjlenyomattal Kép még begyúrom holnapra sajtos csigának tésztáját sütök még csokis tallért meg gyümi tortát rendeltük egy csoki tortát és enniy most csak süti buli lesz Kép meg 50 lufi Kép már készítem a tüdöm holnpara fel kell fujnom 50 lufiot és adri szobájába ömleszteni nagyon fog neki örülni meg persze a sok ajándéknak is Kép bár most kari is rengeteg cucot kaptak

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nagyon szépek a képek mind, amit nézegettem.

Nana, Lili nagyon szépek vagytok

Ti kioldót használtatok a 3-as képhez, vagy valaki fotózott? Sajnos nekünk alig van közös képünk, viszont Bence már szépeket tud rólunk készíteni. Kép Mi hagyományos gépet használtunk, majd januárban apa bescaneli.

Syg

Utólag Boldog Névnapot kívánok! Fotók nagyon édesek. Kép
Ne haragudj, hogy mindig téged nyúzunk homeós problémákkal, de lenne egy kérdésem. Megrendeltem nagyobb kiszerelésben a Virginia Hamamelist (9CH) viszérre. Erre kaptam ugyanakkora dobozzal 15CH-sat, 4 g. Ezt most hogy szedjem? Eddig volt 2*5 golyó, most feleztem a napi adagot ezzel 1*5 golyóra. Jól csináltam?

Roz

Nagy járvány van most, remélem már sokkal jobban vagytok. Lehangoló lehetett az ügyeleten karikor. Bence is még köhög, nagyon nehezen múlik ez a hurutos bajság. Jó, hogy kész a géped, nem is maradtál le sokmindenről, nagy volt a csend ünnepek alatt.

Lina

Már nagyon kíváncsi vagyok rátok. Anyukád biztos majd kiugrik örömében, hogy nála vagytok. Kívánom, hogy legyen sok tejcsid.

Nekem nagyon sokat keményedik a hasam a napokban, pedig folyton csak pihenek. Ma volt hasmenésem is, meg hányingerem. Rögtön az ugrott be, hogy itt mondta valaki, hogy így kezdődött a szülése. Még nagyon korai lenne. (35+2 nap)

Nekünk nagyon jólt telt a kari. Jézuska nagyon aranyos volt és gazdag. Sok-sok meglepi volt a fa alatt. Rengeteget játszunk együtt Bencével így az ünnepek és a szabi alatt. Már a betűvetőt is elővettük. Enni viszont nem tudok egy jóízűt. Nagyon válogatós vagyok, és talán nem jó a szájízem. Ma csinálunk rizskókot, hátha az bejön.

Megyünk sétálni, mert viszereimnek nem tesz jót ez a sok pihi.

Kép

Kép
cukkermáz

Syg

Mi sem kávézunk, tartunk itthon nescafét, persze az nem az igazi annak, aki kávézik. Már gondolkodtam rajta, hogy venni kellene kávéfőzőt, de csak a helyet foglalná.

Cigit én is útálom, hiába megy ki az erkélyre, bejön a szag. Sajnos a debreceni barátaink nagy bagósok. Évente kétszer vannak itt nálunk 3 napot, de nem tudom nekik megtiltani. Persze neked van igazad. Remélem, ha majd pici baba lesz, visszafogják magukat. Egyébként nagyon szeretem őket, kár, hogy ilyen messze laknak.

Kép

Kép
cukkermáz

cukker

kösz jobban vagyunk adrika köhögése viszont nemmulik agyon fulladva köhög egy nagyobb ugrálás után és főleg kajcsi után és igy általában ki is cucol a drága Kép

syg
bago el s feljtetem az előpbb irni nálunkapós rettnetesn cigizik mesélte tibor hogy anno bent lakásban cigizet ugy hogy minden csukva voltKép utálja is még szagát is miko ritt van és rágyujt már kimegy de csak ide az uvegteraszra nagyon hargszunk érte pedig

megyek mert beég gyümiorta alapom Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Syg, ha gondolod, még az esküvői italokból is van lent a pincében jócskán, szóval akár kocsma is lehetnénkKép! Cigizni nálunk a teraszon lehet, már aki akar, bent sose akart senki,szerencséreKép.Na, hamutartó is csak vmi reklámdarab van,azt is Apukám adta, h ne a befőtteskupakot használjukKép.
Én vettem is ilyen bioételízesítőt tegnap a Tescos Herbáriában, ebben nincs só, meg E,meg tartósítóKép.

Roz, olyan jó lenne, ha kicsikét tudnál pihenni, persze tudom szülinap, de akkor is,kérlek! Ja, és az álmod nem igazKép!

Cukker, pont este gondoltam Rád, h mi lehet Veled!

Mino, Nálatok hogy teltek az Ünnepek? Minden okés,

Bea, Zsolt,Lillakirálylány?

Most mi is elhúzunk sétálni...

Kép
seriff

Sziasztok!
Na gépközelbe jutottam.Nálunk a kari gyorsan eltelt.Szenteste Zsolti szüleinél voltunk,de Lilla elég fáradt lett,mire az ajándékbontásra került a sor,úgyhogy volt nyügi.Egyébként sok szép dolgot hozott neki a Jézuska.Kép
Másnap elutaztunk anyukámhoz.Hétfőn kimentünk apukámhoz a temetőbe,aztán jöttünk is haza.Úgyhogy a karácsonyt idén is átutaztuk.
Lili,Nana,Balim,Kecsoné,Syg,Seriff nagyon édesek a gyerkőcök.
Lina mi újság veletek?Hogy vagytok?Tejcsi?Hiányoztok ám!Ha tudtok jelentkezzetek!Ja és képet a Picurkáról!! Kép
Seriff milyen az az ételízesítő,amit vettél?Mi van benne?
A cigit mostmár én is nagyon utálom.Sajna a terhességwem előtt cigiztem.KépÜgyeletben ha volt egy kis időnk, állandóan pöfékeltünk.Hát,nem vagyok rá büszke.De mióta letettem,azóta a szagát sem bírom.Nem tudom,hogy régen,hogy bírtam a számba venni.Úgyhogy cigizés nálunk sincs,csak kinn a teraszon.
A karácsonyi képek nem igazán lettek jók,mert Lilla nagyon nyügi volt,ezért mindegyiken dobálja magát.
De itt egy másik kép róla.
Képzeljétek,mászom!

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Ja majd el felejtettem.Összegyült a DM-es pontunk,a 15% kedvezményhez.Ha valakinek kellene v.mi a DM-ből,pelus,popótörlő,v. bármi más,akkor írjon,v.hívjon!Nagyon szívesen hozunk.Holnap délelőtt megyünk.

KépKép
KépKép
sbea

Bea, várj idehozom a zacsit:úgy hívják: Natúr vega-mix sómentes ételízesítő, összetevők: sárgarépa, pasztinák, zeller, fehérrépa, póréhagyma, petrezselyem, pritaminpaprika, fűszerek-ez nem tudom mit takarKép. 1 liter,vagy 1 kg ételhez 1 evőkanál javasolt.Ezek az összetevők vannak így felaprítva és megszáírtva ahogy nézem. nem használtam ám még, csak egy barátnőm ajánlotta. Királylány édes,ahogy mászik!Kép Sztem büszke lehetsz, h abbahagytad a cigit!Kép

A mai sétánk 15percig tartottKép...

Kép
seriff

Seriff köszi az infót!
Sajnálom a rövidke sétát. KépCsak nem fázott Hanci?

KépKép
KépKép
sbea

seriff
mi történt hancival ???? nem tetszet neki az idő??
pihenek Kép
csak addig még anyu hozza a margarint mert elfogyott a liga ráma van de ugye azt adri nem eheti rámát sajtos csigához használtam ez auz egy kajcsi lesz amit ő nem ehet többi mindent az ö kénye kedvére Kép

bea
nagggyon ügyi lilácska és gyönyörű mint mindig Kép
nagyon aranyos vagy hogy felajánlottad köszönjük
most még kitart egy darabig a pelusunk bár nem sokáig mert 1 hét és egy zacskó (52) tesco pelus elmegy egy héten most hozott kob. ( pamperst)és mino is (dm-st)
már gatyánk rámegy pelenkákra Kép adri-badrinak mostmár el kell kezdeni bilit lassaKép

na megyek itt margarin folytatom sütögetést

jaj még annyi

syg a gerinc mellett egészent lent mi tud fájni ugy medence csont tájékán mert baromi fáj napok ott van hogy cska egy rossz mozdulattól mivel kenjem be ?? köszi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok

szép babák mindenholKép
na az oltás bekeményedett de csak höemelkedés volt.Úgy terveztem hgy Beni majd velünk alszik de 11kor átraktam kiságyűba és 2kor én keltettem mert tele volt a cicim(nem vagyok fejéspárti föleg hogy mellszívót tesómnak adtam)aztán reggel 6kor szopi és 8.30kor ébredt.ma már nem aludt csak a szokásosat,de mintha kicsit melegebb lenne.de semmi komoly.
Fiús anyák:fitymahuzogatásról mi a véleményetek:kell vagy nem, mert mindkettőt hallottam,de doki tegnap mindta próbálgassam????

roz!amíg sütsz gyerkök mit csináknak?

KépKép
KépKép
bepa77

bepa

niki adri jól elvannak de persze ez sütés nem arról szól hogy csiálom -csinálom hanem csinálom megálok etetek pelenkázok játszunk... niki adri segit ez most nekik tök nagy buli áli hol az etetetőszéken aszisztá lha nyügizik felveszem mászkál játszik ... a nagyrészét akkor csináltam mikor ő aludt 12-2 ig aludt most addig megsütöttem lapokat most csak diszitgetünk és sajtos csigából kiprobálunk egy adagot de ez más mint 1 gyereknél itt elvannak egymással niki adri már nagylány szineznek épitőznek barbiznak és van mikor éáki is hozzájuk csapodik megy ez kisebb nagyobb megszakításokkal Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Hát Roz ügyi vagy,minden elismerésem.KépÉn nem hiszem,hogy így össze tudnám hangolni a dolgokat.
Bepa nagyon ügyi a kicsifiad,hogy ilyen szépen alszik.Remélem az oltással nem lesz semmi komolyabb gubanc.Kép
Itt van még egy kép az én kis leányzómról:
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Nem vesztünk el, és vasárnap jövünk haza a nagymamától és akkor Lina részletesen beszámol az elmúlt hete eseményeiről.
Addig is itt van három képek rólunk:

Lilibaba, aki anyukája szerint inkább Lilicica
Kép

Lilibaba és anyukája
Kép

Lilibaba és apukája
Kép
liliapukája

Roz,
hozdd el a lufikat, felfújom én neked! A fuvola megedzette a tüdőmet. Na meg az állandó beszéd munka közben.
Most szólt Bácsika, h ő is segít fújniKép
Valószínű meghúztál egy izmot. Próbáld masszírozni és forró fürdő. Kencék nem érnek sztem semmit.

Cukker,
próbálj naponta 1*5 golyót, de ha kevésnek érzed, mehet ebből is 2*. Rossz most nagyon az ellátás, mi is alig kaptunk meg néhány szert, a tejszaporítókból meg már régen nincsen. Jan. közepétől lesznek újra, akkor próbáld megrendelni.

Seriff,
italból nálunk nincs hiány, Robi gyűjti őket, bármikor csinál egy koktélt. Van itt vagy 40 üveg.
Miért volt ilyen rövid a séta?
Mi el sem indulunk, mostanában 1 óra alvás 1,5 óra ébrenlét, 1 óra alvás...Így telnek a napok. Én meg ki vagyok dőlve az éjszakáktól.

Bea,
Lilla is nagyon ügyi már, látod megtanult ő is mászni, nem kell aggódni. Most már én is tanítgatom az én kis lustikámat, de nem nagyon érdekli.
Ezt a fűszerkeveréket lehet kapni a dm-ben is.

Bepa,
ehhez nem értek, de azt hiszem, én nem húzogatnám.

Kép
sygnum

Bea,
én is , én is kérek ilyen sapit! Hol vettétek?

Szláva,
nagyon szép a legújabb kis topikhercegnő!

Kép
sygnum

Roz,
ezt Adrinak küldjük:

Kép

Kép
sygnum

Ezt olvassátok el gyorsan:

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnana
k a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bt
euk hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés
porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mnie
dn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.

Én rendesen kezdtem el olvasni, nálam nem működött a dolog.

Kép
sygnum

Syg

Hogy miket találsz te. ))))Nekem sikerült elolvasni.
Köszönöm a felvilágosítást. Januárban már remélem nem kell ez a viszeres bigyó, de elkérném a tejszaporító nevét.

Bepa

Én lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de úgy voltam annak idején vele, hogy én aztán nem húzogatom minden nap a fütyijét. Van, akinek magától is felszakad. Nem akartam, hogy megútálja a fürdést, másrészt féltem attól, hogy benne marad ez a húzogatás, és később káros lehet a nemi identitására. Szóval mennünk kellett dokihoz SZTK-ba. Sajnos elég brutális volt. Általában a gyerekorvos is meg tudja csinálni, de nekünk eléggé letapadt. 2 éves volt akkor, azóta el is felejtette. Egyébként 2 perc volt az egész, akkor ordított, de ahogy kiértünk már nem sírt. Egy tanács, akinek ezt meg kell csinálni. Előtte menjetek el pisilni, mert a friss sebbel fáj a pisi.

Sbea

Lábad hogy van? Nagyon aranyos a kép. Kép Kis sportos két fogú vagány csajszi. Kép Azt hiszem már nem veszel rugit többet. Ilyenkor már nem jó mászáshoz.

Liliapuka

Jó rólatok hallani és látni gyönyörű hajas Lili babát. Kép

Roz

Milyen figyelmetlen vagyok. Adrinak nagyon sok boldog szülinapot kívánok.

Már én is készülök Bence szülinapi zsúrjára. Volt itthon gumi betű, abból már kiraktam a feliratot, csak valamire majd fel kell ragasztanom. Meg venni szeretnék néhány lufit, krepből pedig hajtogatok díszítést. Most csak 4-5 gyerekkel tartanám szülők nélkül. Tavaly még és az előző években 13 gyerek volt+szülők. Abból elegem lett.

Mino

Hogy vagy?
Szoktatok madártejet csinálni, vagy amihez vaníliás cukor kellene? Égen földön kerestük a diétás vcukrot, aztán a bio boltban 340 ft-ért vettünk port. Tök ugyanaz vele is.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Én ma egész nap Pesten rohangáltam, csak gyorsan BEPÁNAK. Bocsi többiek, holnap jövök. Kép

Én is hallottam ezt is azt is a kuki huzogatásról. Mi húzogattuk neki, ill. nem én hanem a férjem (én képtelen voltam rá. Pedig tudtam hogy nem fáj neki, de mégsem. Kép )
Szóval nem is volt semmi baj, szépen ment a dolog, aztán a doki nénink 2 éves kora után mégis javasolta a kisebb beavatkozást és mi belementünk. Hát az volt eddigi életünk legkeservesebb 5 napja. Kép Kép Én nem tudom mi lett volna ha nem engedem meg, hogy rántsanak rajta, de az bizti azóta nagyon könnyen "megy a dolog" és azóta semmi baj nem volt vele.

KépKép
KépKép
nana09

Még jó, h lányoknál nincs ez a szarakodás. Az állatoknak mellesleg ki húzogatja?

Cukker,
Robi találtaKép
A visszértágulat bármikor visszajöhet, meg is maradhat terhesség után, jó ha megjegyzed a bogyót.
Tejszaporító az Urtica urens CH5, Ricinus communis CH5 és a Lac caninum CH5-7-9. Néhány napig napi 4*, aztán 2*. Kinek melyik jön be.

Ezeket mondanám Linának is, de sajna nem lehet őket kapni.

Miért nem jó a rugdalózó, ha mászik?

Kép
sygnum

Cukker,
minek a vaníliás cukor, miért nem használtok sima vaníliát? Az legalább igazi, nem csak aroma, az íze is jobb és nem cukor.

Kép
sygnum

Sziasztok,
újra itthon...
Ma reggel is volt egy vizsgám, aztán hétfőn, kedden és szombaton is lesznek.

Köszönöm Kamilla nevében is a jókívánságokat, Õ most mamázik egy kicsit, majd elsején megyek utána, és maradunk is egy kicsit. Tanulok.

Sajnálom a betegeskedőket, nálunk csak egy kis orrfolyás van.

Syg,
holnap otthon vagytok? Itt vannak a pelusok, amiket Nektek hoztam, elvinném valamikor. 6 csomag maradt, kell mindegyik?
A rugdalódzó azért nem praktikus, mert lecsúszik a lábfejére, persze az, amelyik nem elég passzentos.

Seriff,
a vega-mix jó,én is azt használom, aztán van egy jó kis vegán erőlevespor, bár ezt csak a saját kajánkhoz használom, mert van benne valamennyi só. Egyébként a vegetát a nátrium-glutamát miatt sem szeretem.

Húú, sokat akartam még írni, de gazdaságtörit kell tanulnom.

Ja,
Lina,
nagyon szépséges Lili!

Holnap rakok fel képeket a karácsonyunkról!
Majd elfelejtettem, Emese is megajándékozott bennünket szenteste: átfordult! Kép Kép

Kép

Kép
kobudo

Syg,
mail ment!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!
Lillácska elaludt,úgyhogy van egy kis időm.
Kob. hát nem irigyellek a sok vizsga miatt,viszont a tanulásért igen.Már nekem is hiányzik nagyon egy kis agytorna.Jövő szeptembertől én is tanulni szeretnék valamit.Valamelyik nap elővettem az angol nyelvkönyvemet,aztán frissítgettem a tudásom.Teljesen felélénkültem tőle.Kép
Bezzeg annak idején mikor a nyelvvizsgára készültem,akkor a hátam közepére sem kívántam. Kép

Lina és Liliapukája nagy-nagy gratula mégegyszer,a gyönyörű lányotokhoz.Nagyon édes!Olyan kis nyugodt babának néz ki.
Már nagyon várjuk Lina beszámolóját!Kép

Hááát,ehhez a fitymahuzogatáshoz én sem tudok hozzászólni,de mintha úgy emlékeznék,hogy a keresztfiunknál nem igazán huzogatták.Szegény fiú babócák!Kép

Syg. a sapit most kapta karácsonyra,csak még egy picit nagy.De szerintem itt vették Zsolti tesójáék v.hol Kecskeméten.Kérdezzem meg tőlük?
Egyébként a kúszás-mászás az elején Lillát sem érdekelte.Aztán mikor már nem fárasztottam vele,akkor ő kezdte el magától.Kép

Roz.Boldog Szülinapot Adrinak!!!!

Cukker köszi jól van a lábam.Mostmár megmaradok.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?