Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eszter:nálunk is jól sikerült a karácsony,sütöttünk mézeskalácsot a gyerekekkel,a karifát is együtt díszítettük,aztán anyuéknál aludtunk,és mire hazajöttünk 23-án reggel,itt járt a Jézuska.Kép Nagy volt az öröm,mindneki örült mindennek,bár Bencének leginkább Kata babája tetszett.Kép Nevet,sír,büfizik,ha ringatod,elalszik.Nagyon édes.A nagyok meg remekül eljátszanak a bébijátékokkal.Kép Én kaptam egy szuper új fényképezőgépet,gyönyörű képeket csináltam már vele,ha rájövök a kicsinyítésre,semmi sem ment meg Titeket a családom fotóitól.Kép
24-én mentünk a nagyszülőkhöz,volt nagy gyerekzsivaj,jó sokan vagyunk hála Istennek.KépEgy szóval igazán nagyon szépen telt az ünnep.
Tegnap voltunk lent hógolyózni,Bence most volt először a hóban,nagyon élvezte.Haza sem akart jönni.Kép

A képek nagyon aranyosak mind,olyan ügyik vagytok.Hogy csináltátok ezeket a képeslapokat?Külön öröm volt,hogy a régiek is bejelentkeztek.Kép

Nanda:nem is tudtam,hogy van új kutyusotok! Milyen fajta?

Most mennem kell,mert Bence garázdálkodik,és a többiek még alszanak.Kép

Puszi MIndenkinek:

Anikó
vakili

SziasztokKép

Anikó, Eszter
Jó, hogy jöttetek! És szuper, hogy nálatok is ilyen jó volt a karácsony!Kép

Anikó
Képeket nagyon várjuk! Tanulj meg hamar kicsinyíteni!Kép
Hógolyózás: mi szánkózni voltunk Gergővel egy pár napja, de akkor még nem volt ilyen igazi hó! Most mászkált is benne és Õ is hihetetlenül élvezte, Õ sem nagyon akart hazajönni! Aztán építettünk egy kis hóembert is és közben kiderült, hogy a telken a hó alatt kialakult egy jégpálya, úgyhogy hihetetlen jót csúszkáltunk, ha lenne korcsolyám, akkor korizhattam volna!Kép

Nekünk tiszta nyüzsgés ez a szünet, 25-én jöttek a Hugiék, 26-án anyósomék, mi ma vendégségbe megyünk, aztán holnap jönnek az unokatesómék a 2 gyerekkel, akiket Gergő imád, szóval szuper nyüzsgés van! Nagyon élvezem! Ja, és 2 napja van, hogy fél 10-ig alszunk, mert Anyósom felkel Gergővel! Hát, jól tud esni egy kis lustálkodás!Kép

Most mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

CSak egy BUÉK-ra néztem be, mert addig már nem leszek netközelben.

Egészségben, boldogságban, sikerekben gazdag új évet kívánunk mindenkinek!

Lili, Macs és Apája
maccs

Sziasztok,

Nálunk is nagyon jól telt mind a három napKépSzenteste mi szűk családban voltunk, nálunk ez a szokás, csak hármasbanKépNagyon tetszett Esztinek a fa, meg persze az ajándékok!Rajztábla itt is nagy sikert aratottKép
Aztán 25.-én voltunk a sógoroméknál, 26.-án meg a nővéreméknél! Mindenhol sok szép ajándék, és finom kaja volt!Ja, és persze szép karifákKép
Majd rakok képet is, de most mennem kell.
Eszti is annyi játékot kapott mindenhol, hogy alíg fért be a kocsiba is, pedig kombiKép

Tegnap este mi is kimentünk sétálni a hóesésbenKépAnnyira tetszett Esztinek, még hógolyózni is próbáltunkKép
De amikor ma reggel megláttam, hogy már, hogy elolvadt, és esik az esőKépKépnem tetszett annyira!

Orsi, nyüzsi nálunk is vanKépaz ünnepek között!Jönnek is, meg mi is megyünk barátainkhoz vendégségbe!Ide-odaKépDe szerintem ez olyan jóKépÉn is bíromKép

Eszter, pocilakó, hogy van?Kép

Pussz, manó
manóci

Sziasztok,

Nekem ma extra sz.. napom volt. Zuhogott reggel az eső, mentem ma Győrbe vizsgázni erre valahol Bicske előtt az autópályán kaptam egy defektet. Persze apa céges kocsijával, azt sem tudtam hol az emelő meg a pótkerék. Szerencsére nemsokára jött az egyik szaktársam és ketten megoldottuk. De közben bőrig áztunk és a suliban sem volt fűtés úgyhogy szerintem még meg is fáztam. Utána Győr előtt már szakadt a hó, amúgy is késésben voltunk erre mentünk 60-nal. Egy perccel a tanár előtt érkeztünk meg bár mondjuk mindegy hogy volt foglalt helyem mert a tanár kétszer ültetett át mindenkit, belekérdezett a legapróbb betűs anyagba és no puska... Hát majd meglátjuk. Remélem sikerül legalább ha már ilyen körülményes volt ma eljutnom Győrbe.
Üdv mindenkinek
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Jaj de jók a kis beszámolók!
Jó olvasni, kinél hogy teltek az ünnepi napok! Kép

Kostyika!
Rázós egy napod volt akkor. Azért a vizsga meglesz kárpótlásul jó? Kép
Győr, én akkor utáltam meg, amikor a SzIF-re jártam, pedig a város nem tehet semmiről... Kép

Orsi!
Korcsolyázás!Kép
Apum most épp másodgyerekkorát éli és naponta jár a műjégre 3-4 órára!Kép Azt mondja újra megy neki a koszorúzás is!Kép

Macs!
Buék nektek is!Kép

Manóci!
Hógolyózás!
Mi csak "dódoztattuk" a gyereket!Kép Apa havat lapátolt csmete meg a kis piros szemeteslapáttal utánozta!Kép

nekem mam kellemes nyugis napom volt. Szabinapom van, így csemete Nagyinál, így volt időm finomítgatni Apum honlapját. Mit ne mondjak, egy helyen megtaláltam, hogy összegszerűen mennyi lenne Apu kariajándéka és leesett az állam. magasan ő kapta akkor a legnagyobb ajándékot!
na persze én nem vagyok profi, csak kísérletezgetek, de azt hiszem a szaktársai oldalaihoz képest egészen jó lett. Úgysem bírom ki hogy ne dicsekedjek! Bocsi! Aki gondolja most ugorjon, mert jön az önreklám, de kinek dicsekedjek, ha nem nektek? Kép www.furier.tar.hu
Bocsibocsibocsi....Kép

És ti elveszett többiek?

És a szilveszter? Hol hogyan?

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Nálunk is jól telt a karácsony, szerencsére vége van a sok kajálásnak. Norbi sírása idáig hallatszott.Kép
Gyerekek megint jó sok játékot kaptak, már tényleg nem tudok hova pakolni.
24-én és 25-én itthon voltunk, 26-án pedig a sógornőméknél.
Apa holnap és holnapután dolgozik, a nagyokat viszem a Kölyökparkba dühöngeni.
Tegnap a Marcival ketten lapátoltuk el a havat, nagyon édes volt, valami iszonyúan dolgozott. Sajnos ez az eső véget vetett a jó kis hónak.Kép

Andi, remélem minden nehézség ellenére azért sikerült a vizsgád!

Orsi, korcsolyázás Kép. Férjem nagyon tud, szerencsére Marcinak is már jól megy (tavaly is és idén is jártak korcsolyázni az osztályával). Jó nagy nyüzsgés van Nálatok! AlvásKép. Irigyellek.

Eszter, nagyon ügyes vagy a honlappal! Apukád mit szólt hozzá? Én most tanulok weboldalkészítést, de még nagyon az elején járok.

Anikó, Gergő mit szólt a Transformershez? Mi is fényképezőgépet kaptunk.Kép Nagyon jó wellness napokat!

Manó, a gyerekeknek én is minden nap főzök, Norbi kaját csak magamnak rendeltem. Kár volt.
HógolyózásKép.

Beszéltem a bőrgyógyásszal, elhalasztottuk Dávid kivizsgálását.Kép Nem kell kórházba mennünk.

Sziasztok
Andrea
tandrea

sziasztok!

Lerohadt a netünk, csak mára csinálták meg.

Először is mindenkinek jó pihit a kükkön, (ja, lehet nem mindenkinek világos: két ünnep közt) és Boldog Új Évet nektek!

Remélem Szilveszterkor mindenki kikapcsolódik v.hogy, gyereket a nagyihoz, és irány bulizni!
Bár még én sem, tudom hova megyünk :-(

Nálunk 24. szűk családi körben telt, azaz hármasban, csodálatos volt látni Levit, alvás után amikor a csillagszórót és a fát, meg a zenét csodálja. Csak állt ott, tátva maradt szájjal, majd mondta, hogy dillag! (csillag)
Majd meglátta az ajándékokat, akkor támadt!
Aztán kiszúrta a játék Bosch porszivót (meséltem múltkor hogy Bécsbe megyünk, mert nem találtunk itthon, na 5 féle közül választhattam kinnt)
azóta teljes a szerelem a porszivójával. Első este meg a köv reggel már az etetőszék tálcáján csücsült a porszinyó, csak úgy volt hajlandó enni. Azóta bekeményítettem :-)
Másnap anyósék, család, este nálunk legjobb barát+család, köv nap anyuék, köv du. kaptunk hugitól mozijegyet, 5 órára beváltható bébiszittyójeggyel :-) szóval jött, és mi moziztunk, így ők építettek hóembert, mi este megvettük a szánkót hogy majd reggel, erre ez a szemét eső...
Ma uncsitesó talákozón voltunk keresztanyuáknál, holnap megint vendégek jönnek. Én is imádom a nyüzsgést, de már alig bírom.. na meg tanulnom kéne nagyon.. puff neki.

Andrea, örülök hogy elkerültétek a kórházat! Hogy tanulod a weboldal készítést?

Nagyon jók a karácsonyi üdvözlőlapok! Mindenkié!!!

Anikó, miért 23- án jött a Jézuska??

Eszter, pocaklakó? Hólapátolás :-)

Andi, biztos sikerült a vizsga, de azért majd számolj be róla!

Orsi, fél 10-ig alvás :-)

mindenkinek puszi,
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Jó reggelt!

Enyém az arany,Szöszi ? Kép
Ne haragudj,nem is válaszoltam a mailedre,a nagy kapkodásban valahogy elfelejtettem. Kép Bocsi-bocsi-bocsi!!!!!!

Mese:Amióta különköltöztünk a szülőktől,mindig is így csináltuk,akkor is amikor még nem voltak gyerekek,mert arra gondoltunk,hogy milyen szomorú lenne a szenteste anyuéknak,anyóséknak a gyerekeik nélkül.Öcsiék is így gondolták,úgyhogy ezen nem is volt vita soha.Én egyébként azóta is ezt a napot szeretem a legjobban,amikor jó sokan vagyunk.Kép

Andi:drukkolok,hogy sikerüljön a vizsgád!Nem semmi utad volt!!!!Remélem nem fáztál meg.Kép

Macs:Nektek is minden jót,és az új évben tessék gyakrabban jönni!!! Kép

Eszter:nagyon ügyi vagy a honlappal,apud mit szólt hozzá??? Koris nagypapa Kép Majd viheti az unokákat is.
Mi itthon szilveszterezünk,mert Bence max.2 órát bír nélkülem éjszaka,úgyhogy mire odaérnénk bárhová,már jöhetnénk is haza.Kép
Hólapátolás aranyos lehetett.Kép

Orsi:alvásért irigyellek,én 6-fél 7-ig tudok csak Bencétől,de volt,hogy fél 5-kor kelt.Kép Én is nagyon szeretem a nyüzsit ilyenkor.KépKicsit el is szontyolodtam,hogy öcsiék,meg apuék lebetegedtek,és nem tudtak jönni,pedig úgy vártuk már.Még jó,hogy a 24-e összejött.
Kori:én még soha nem koriztam,pedig szeretnék,csak féle tőle.Kép

Andrea:micsoda jó hírek!!! Akkor Neked ez a karácsonyi ajándék.Kép
Örült Gergő nagyon a Transformereknek (mert végül kettőt kapott),de minden másnak is,azt mondták,hogy még soha nem volt ilyen jó karácsonyuk.Kép Képzeld el,hogy én hova rakom a játékokat,nálunk csak egy gyerekszoba van.Kép Már gyűlnek a zsákok a pincében.
Milyen fényképezőt kaptatok? Hugodék voltak? Sógornődéknél minden ok volt?

Hát,most ennyi,meg nem említetteknek is puszi:

Anikó
vakili

Sziasztok!

Nem hiszem hogy tudok már jönni, holnap egész napos vendégeim lesznek, ma sütés-főzés. Végre esik a hó! A fiúkat is le kell vinnem a kertbe.

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!

Kép Kép

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Csodalatos ez a hoeses! Mar alig varom, hogy menjunk setalni es szankozni Lilivel, de megvarom mig kisse elall a havazas, mert igy pillanatok alatt meg lehet azni. Hiszen szakad a ho. Mar 20 cm ho esett! Kép Lilinek sajnos nincsen vizallo kesztyuje, igy fogalmam sincs hogyan oldom meg. Majd kitalalok valamit.
Mi jol vagyunk, minden rendben. Nagyon jo volt a Karacsony, Lili nagyon elvezte a nagy nyuzsgest es a sok jatekot. Viszont az unnepek ota en reggeltol estig tanulok, hiszen Endre itthon van, igy kihasznalom az alkalmat. Tegnap este is 11-ig rajzoltam, es ma reggel 5-kor keltem. Kép

Eszter: Nagyon ugyes vagy a honlappal. Kép Bar papad foglalkozasat nem irigylem. Kép Tudod a szormek. Kép

Mese: Lili unokatesoja Mate is kapott porszivot. Nagyon oda volt erte. De mi nem veszunk most neki, mert mar annyi jateka van, hogy elobb elvezze azokat. Most a slager a hintalo es egy kasszagep. Ez utobbival lehet szamolni, kinyitni gombnyomasra a penztarolot, benne penzekkel, a futoszalaga gombnyomasra mukodik es villog, csipog, zenel mindenhol. Kép Szoval Lili imadja. Kép Meg a konyvek! Kapott vagy 8 felet es nem bir veluk. Imadja oket. A kis minikonyhaja mindenfele eszkozzel nem jott be neki, igy azt elpakolom es majd kesobb megkapja, ha nagyobb lesz.

Aniko: Nanda-eknak labradoruk van. Eredetileg Golden-re gondoltak, mint az enyemeim, de mivel inkabb lakasban tartjak, ezert labrador lett. Kép Ha jol emlekszem gyonyoru csokiszinu. Kép

Andrea: David. Kép Ez nagyon jo hir. Kép

Na, megyek. Folytatom a tanulast.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Hali,

Rita,
Nekem is tanulnom kéne, de helyette inkább elmentem délután vásárolgatni egy kicsit. Egyedül Kép Nagyon jó volt, végigjártam jó pár boltot, vettem magamnak két pulcsit, manónak is két pulcsit meg kis bugyit és trikót. Az eddigi 7 db-os bugyikészletet egy nap alatt elhasználjaKép Azért este már neki kell állnom tanulni, mert 6-án és 7-én is lesz vizsgám. Azért még mindig nagyon ügyi vagy a korán kelésértKép

Anikó,
Köszi drukkot, most néztem még nincs beírva jegy. Szerencsére nem fáztam meg.

Andrea,
Ez igazán jó hír hogy nem kell bemennetek. Sajnos nekünk viszont muszáj jan 12-én egy újabb kínzásra menni. Már megint egyre több szemölcs van Kép

Eszter,
Miért utáltad a Szifet? Szerintem pedig egész jó hangulata van. Milyen szakra jártál?

Orsi,
Alvás Kép Manó ma kivételesen 3 órát aludt délután. Biztos apa kifárasztotta délelött amikor kimentek a hóba. Bár nem volt nagyon elragadtatva tőle, nem nagyon akart belemenni. Pedig olyan édes kis anorákjában Kép

Többieknek puszi

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Hú, jó sokat tudtam visszaolvasni!Kép

Kicsit le vagyok fáradva, ráadásul a géphez egész nap nem jutok ide, mert a fiúk rajta lógnak. De nem is nagyon lenne időm.Kép

Jól vagyunk, már nagyon várom a holnapot! Tök jó lesz a családdal szilveszterezni! Kíváncsi vagyok Gergőre, mert mostanában estére annyira lefárad, hogy még elaludni is alig bír, csak nyöszörög, cicizik, nyöszörög, megint cicizik. Sajnálom szegénykét ilyenkor! Biztos a sok élmény!

Szuper volt ma ez a hóesés, mi olyan boldogok voltunk! Mert ez az eső itt is mindent tönkretett, szegény hóemberünk összerogyott és csupa latyak lett minden. Erre ma óriási hóra ébredtünk és itt legalább 25-30 cm esett! Még szánkózni is alig bírtunk, olyan nagy volt! Gergő meg hihetetlenül élvezte, állandóan belehasalt, meg négykézláb mászott benne.Kép Viszont mikor a sógorommal elkezdtük egymást megfürdetni a hóban, akkor lekezdett sírni.Kép Remélem jó pár napig megmarad ez a hó, nagyon élvezzük!

Bocsi, ha most senkire nem reagálok, de ennyit bírtam, iszonyú fáradt vagyok.

Mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Eredményes, BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok mindenkinek!
Most már nem volt időm visszaolvasni, majd jövőreKép
Ismét főzésbe vagyok, mert mi este megyünk egy házibuliba!KépPuszi mindenkinek, Manó

Kép
manóci

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánunk Kép Kép

Míra Robi Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Most csak roviden!
Mindenkinek Boldog Uj Evet Kivanunk!!

Rita, Lili, Endre

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

A következőket kívánom mindenkinek:
Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok lányok!

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK NÉPES CSALÁDOM NEVÉBEN!Kép Kép Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!
B.Ú.É.K. mindenkinek! Kép

remélem mindenkinek jól sikerült az új év első napja is! Kép

Mostanság nem lesz időm jönni, készülünk az útra, így valószínűleg legközelebb 13-a körül jövök! Addig is mindenkinek minden jót!

Ó én önző! Mindenkinek köszö a honlap dicséretet! Jól esett nagyon! Apumnak meg tetszett, de már most azon töröm a fejem, hogy fogom átalakítani, mivel túl sok a szöveg és kevés a kép. De ez ráér... Kép

Puszi mindenkinekl!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Elköszönni jöttem,de úgy látom,nincs kitől.Kép Holnap elutazunk egy pár napra,úgyhogy nem fogok tudni jönni.

Eszter:ha esetleg mégis benézel,jó utat!Kép Remélem picurkáid is jól vannak.

Orsikám:csak nincs valami baj?????? Azért ha más nem is,Te szoktad tartani a frontot.Kép

Nálunk egyébként nagyon szarul indult az új év Kép,ránk fér most egy kis pihenés.
Ja,és enyém 2006.első aranya!!!Ez azért nem semmi,ugye? Kép

Puszi MIndenkinek és vigyázzatok Magatokra!

Anikó
vakili

SziasztokKép

Tegnap este már olvastalak titeket, csak nem volt erőm írni.

BUÉK mindenkinek!Kép

Anikó
Nincs semmi baj, nem is volt szerencsére, csak itt volt a család és nem jutottam ide. Tegnap mentek el, így most már nyugisabb lesz megint minden,tudom majd tartani a frontot.Kép
Hogyhogy szarul indult az újév??? Ugye nincs semmi komoly baj?
2006.első aranyaKép Teljesen egyetértek, ez tényleg különleges!Kép Majd a következő talin kapsz meglepit is!Kép

Most ennyi voltam, van ezer dolgom, posta, bolt, stb., majd délután, vagy este jövök, ha tudok.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Én is tanulok ezerrel. Szerencsére a múltkori egyik vizsgám sikerült, 3-as lett, a másiknak még nincs eredménye.

Anikó,
Mi történt? Merre utaztok el? Nálunk is pocsék volt a szilveszter de nem is akarok róla beszélni.

Orsi,
Mikor lesz a következő tali? Kép

Pusz
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok, B.U.É.K. mégegyszer mindenkinekKép
Nekünk naggyon jól sikerült a szilveszter, és Esztinek isKépÕ végigaludta az egészetKépKép
De sajna már újra a 7köznapok, és apa megint dolgozikKépÜnnepek alatt tök jó volt, végíg együtt voltunkKép
A tanulóknak kitartást, és drukkolunk a vizsgákraKép
manó
manóci

Sziasztok!

De pang a topikKép

Nálunk is rossz volt a gép kék halál karácsony előtti napokbanKépRobi a két ünnep közt csinálta meg.Sokat gondoltam rátok mi lehet veletek Kép
Az ünnepek jól teltek de szokás szerint gyorsanKép
Szerencsére a fa állva maradt,a szaloncukrok nagyon ízlettek a csajszinak azt szedegette a fáról Kép
Szilvszterkor egy nagyon régi kedves ismerősnél "buliztunk".Míra kilenckor elaludt,mi meg tök jól éreztük magunkatKép

Anikó,Eszter!
Jó pihit nektekKép

Én kissé kivagyok mert Míra nem alszik karácsony óta napközben, késő délután meg már tiszta nyűgős és én meg amúgy is kissé feszült vagyok.No meg próbálgatja hogy mit lehet és mit nem...Mindenre mászik pakol kifele mindent.És megint köpi ki a vizet Kép Kép KépÉs vigyorog.
MAjd csak túlélem valahogy ezt az időszakot isKép

Pusz i mindenkinekKép
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Anikó, Eszter, jó pihenést!

Nálunk is nehéz napok járnak, Dávid egy hete nem akar aludni, ill. éjszaka többször ébred sírva. Gondolom a foga, mert napközben nincs semmi baja. Sajnos most kevesebbet is eszik és evés közben is sírva fakad.

Vera, hát tényleg nincs más mint túlélni a dolgot. Dávid is pakol ezerrel, tép mindent szét, őszintén szólva már nagyon unom. A másik kettő nem csinálni ezt hónapokig. Ráadásul iszonyú hisztis, ha nem az akarata szerint történik valami akkor ordít.
Eléri a WC-ajtó kilincsét, nagyon kell rá figyelni, mert már többször a kagylóból húztam ki a kezét.

Andi, gratulálok hogy sikerült a vizsgád, remélem a másik is simán meglesz. Jó tanulást!
Tegnap megint voltunk a Heim Pál bőrgyógyászatán, most sajnos 2 órát kellett várnunk.

Rita, jó tanulást! Hogy vagy? Elmúltak a rosszullétek?

Orsi, fiúk nálunk is nagyon élvezték a hóesést! Én is a lapátolást.Kép Kár hogy ilyen rövid ideig tartott!

Sziasztok
Andrea
tandrea

SziasztokKép

Gyors leszek, mert hullaság van.

Vera, Andrea
Látom Ti is küzdtök!Kép
Nálunk is hasonló a helyzet, csak Gergő ezt a pakolást már egy ideje előadja. Most társult hozzá az igazi hiszti, már lefekszik a földre és fetreng, ha valami nem úgy történik, ahogy azt Õ szeretné.Kép Szerencsére már simán ott bírom hagyni, nem reagálok rá és így elég hamar abbahagyja.Kép Õ még nem bírja kinyitni az ajtókat, de ez csak a gombkilincsnek köszönhető szerintem. A wc neki is tiltott övezet, mert Õ is belenyúlkál és imád belepakolni.Kép Így ha kettesben vagyunk, akkor csak úgy tudok bemenni, ha rá is ülökKép, más tevékenységet (pl.hajmosás) már nem lehet Gergő mellett elvégezni. És persze csak porszívózni tudok, felmosni csak akkor, ha Õ már alszik (épp az előbb fejeztem beKép).

Andrea
FogacskaKép
2 órás várakozásKép

Nálunk elég jól alakulnak az éjszakák, most is csak 1x ébredt Gergő, szopizott és aludt 1/4 7-ig, és még akkor is visszaaludt cicin 7-ig. Remélem most már az ilyen éjszakák lesznek a rendszeresebbek.

Na, ennyi voltam.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Csak azért jöttem, mert találtam két nagyon édeset!

Kép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi, te mindíg tök jókat találszKépKép
manóci

Sziasztok!

Megjöttünk a pihiből,nagyon jól sikerült.Melegen ajánlom mindenkinek ezt a helyet: www.aqua-lux.hu .Nagyon kedvesek,jól felszerelt a szállás,iszonyúan tiszta!!!!Bence borzasztóan aludt ott is,sőt ma éjszaka legalább 10-szer voltunk fent,és hiába akart apa leváltani,csak cicin alszik el.Ha 10 perce fejeztük be,akkor is.Kép De ettől eltekintve tündér volt Õ is,a nagyok nagyon élvezték a jacuzzit,én a szolit és a finom kajákat (mérlegre még nem mertem állni. Kép ),apa volt masszázson,sokat játszottunk,nevettünk.Kép

Újév:kis híján végzetes tragédia történt a családban (nem velünk ötünkkel),pont éjfélkor kaptuk a telefont,de erről nem írhatok többet.
Most mindenki kiborult,remélem lassan rendeződik a dolog.

Orsi:örülök,hogy jól vagytok,mikor is lesz tali? Kép Díj Kép Édes ez a babás kép.Kép
Éjszakák:húúúú,de irigy vagyok!!!!!!
Attila csinált egy kis tüzijátékot szilveszterkor,nagyon teszett Bencének,pont akkor ébredt fel.Kép

Andi:vizsga Kép
Cserkeszőlőn voltunk egy Wellness Hotelben,és nagyon szupi volt.Kép Olyan rossz,hogy mindjárt itt a hétfő,és apa elmegy dolgozni,a nagyok suliba.Még bírnám ezt a mostani helyzetet.Kép

Andrea:éjszakák Kép Kezet foghatunk Kép
Bőrgyógyászaton mit mondtak?
Bence még nem éri el a kilincseket szerencsére,de ha valaki nyitva felejti a WC ajtót,marha jól eljátszik a kefével.Kép Bele még nem nyúlt.
Ha ez megnyugtat,nálunk sem csinált iyleneket egyik nagy sem,és nem volt ilyen hisztis sem.

Vera:Pakolástól már én is kivagyok,állandó kupi van nálunk,én már úgy szégyellem,ha jön hozzánk valaki.Kép De Bencének is ez a legjobb játék.

Rita:hogy vagy?????

Pusza MIndenkinek:Anikó
vakili

Sziasztok!

Anikó!

Tök jó hogy ilyen szuperül éreztétek magatokatKép
Tényleg rossz hogy az apák mennek vissza dolgozni.Robi is itthon van már kari óta és úgy hozzászoktam.
Orsi!
Mi még a földön fetrengős hisztiig nem jutottunk el remélem nem is fogunk.
A képek meg tök jók Kép Kép

No és hagy legyek egy kicsit negatívKép
Előre is bocs mindenkitől,de ki kell írnom magamból.
December elején teszteltem pozítívat és tök boldogok voltunk.Csütörtökön délután voltama dokinál megnézte a babát uh-on de már akkor valami baj lehetett mert nem látta a szívdobogástKépTegnap mentem ultrahangra a rendelőbe(biztos ami biztos,meg a dokim is ajánlotta) mert már a 8. hétben jártam.Előtte kis vérvétel a szokásos.Mikor már majdenem sorra kerültem az uh-on elkezdtem vérezni.Sajna a baba meghalt,jöhettem haza a cuccokért.Vagyis Robi hozta ki a vonathoz Mírával ne találkozzak mert akkor hatalmas hiszti lett volna,tesom meg várt minket a nyugatinál hogy vigyen a kórházba vissza,befejezni a terhességetKépJövő hét végén kell hívnom hogy a szövettan meg van-e már.
Szegény Mírát sajnáltam nagyon mert egész nap nem látott,nem szopizott,este alig tudták elaltatniKépEngem a doki haza engedett tegnap este szerencsére.Nem bírtam volna a kórházban aludni.Reggel mikor Míra felkelt olyan édi volt adott nagy puszikatKépBeszélgettünk Robival és megállapítottuk hogy milyen jó hogy már van egy egészséges energiagombóc MÍránk és így talán könnyebben túl fogjuk tenni magunkat ezen a szomorú történetenKép
Bocs még1x mindenkitől hogy leírtam

Pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Vera! Nagyon sajnálom hogy ez történt Veletek! Borzasztó szomorú dolog ez, és ki tudja hogy miért történnek ilyenek. Kívánom hogy minél hamarabb kiheverd és egy új élet költözzen a pocidba!
És nem gondolod komolyan hogy bocsánatot kérsz hogy leírtad a Veled történteket!!!!

Anikó, örülök hogy jól éreztétek Magatokat, évkezdés már kevésbé jó!
Mi már benne vagyunk a sűrűjében, bevallom már alig vártam hogy a nagyok elmenjenek itthonról. Állandóan veszekednek, Marci iszonyú szemtelen, Balázs hisztis, Dávid nem is tud rendesen aludni tőlük napközben.

Sziasztok
Andrea
tandrea

Vera,

Én is nagyon sajnálom hogy így történt és együtt érzek veled. Remélem h minél hamarabb sikerül újra Kép Küldünk sok-sok gyógyító pozitív energiát

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok Lanyok 2006-ban !!! Kép

Gondoltam benezek Hozzatok, ugye, jol tettem?Kép BOLDOG UJ EVET KIVANOK MINDENKINEK !!!

Aniko!Kép Mi is voltunk 2.-a es 5.-e kozott egy kis feltoltodesen, Karacsonyra kaptuk sajat magunktol Kép, Galyateton! nagyon jol ereztuk magunkat, rank fert egy kis kenyeztetes!

Vera!Kép Ugy sajnalom, ami tortent, remelem sikerul hamar feledni a dolgot...sajnos, tudom milyen erzes Kép.De jol teszitrek, hogy Miraban keresitek a vigasztalast, en is Balazst csodalom, mikor szomorkodom, hogy nem jon a kisteso...

Andrea!Kép Biztato, amit irsz, en mindig 3 fiurol almodtam Kép Kép Kép. Mondjuk, most tokmindegy lenne, hogy fiu vagy lany kovetkezik...Kitartas, minden csodalatom a Tied!A 3 gyerekeseknek mindig szoktam mondani, hogy vigasztalja oket, hogy mi meg ujra fogjuk kezdeni legalabb 1-2 alkalommal, Nektek egyre konyebb lesz innen Kép!

Orsi!Kép
Hogy vagy??? Meselj az ejszakarol, atviszed magatok koze ebredesnel Gergot? Vagy az uj nagyagyaban mellefersz visszaaltatni?

Rolunk: jol vagyunk, Balazs mindent beszel, ide-oda, fennt-lennt, csipesz, kemeny, mamusz, gyakorlatilag barmit. Elkonyveltuk beszelonek, siman lehet vele tarsalogni, mondatokat is mond, pl "Tata nem nincs ide..." Nem hisztis, nagyon bujcsizos es nagyon jo fiu, imadjuk! Karacsonykor legjobban a fa tetszett neki, majd keresek kepet is.

Puszi!
szoszi
szoszi

SziasztokKép

Vera
Annyira sajnálom!!!Kép Tényleg borzasztó lehet átélni egy ilyet! Remélem sikerül túltennetek magatokat a dolgon!

Andrea
Hát nem lehet könnyű dolgod! Engem 1 is teljesen ki tud borítani. Pl.épp most sikerült letennem, vagy 2 óra próbálkozás után, mert ma sem akart aludni, pedig már támolygott. Remélem az üzenet után eljutok a klotyira is végre!Kép

Szöszi
BUÉK!Kép Jó, hogy jöttél!Kép
A kérdésed jó!Kép Miután megvettük az ágyat még 2x átaludta az éjszakát, akkor már a saját ágyábam, de aztán beindultak a metszőfogai, egyszerre 4 és azóta megint ébred, hol kevesebbszer, hol többször. Így éjfél körül, mikor ébred (azért van néha előtte is ébredés, de akkor csak bemászom mellé), és mikor én is lefekszem, akkor átviszem, és így én is alszom még szopi közben is.Kép Amúgy az ágya szuper, már voltunk benne hárman is.Kép

Na, most ennyi voltam.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Vera!
Annyira sajnálom! Kép Kép Sok erőt kívánok most Nektek,sajnos tudom,hogy min mész keresztül.Azért meg ne kérj elnézést,hogy leírtad,hát nem csak az örömöt,hanem a bánatot is megosztjuk mi egymással,nem? Valahogy attól egy kicsit könnyebb,ha kiírhatod Magadból szerintem.
Földön fetrengős hiszti már nálunk is van.Kép

Orsi:jó kis masszív ágy lehet.KépHány fogacskája van most Mókuskának? Bencusnak 16.Kép
Olyan jó volt dumcsizni és nagyon várlak Titeket!!!! KépMajd csinálok jó kis képeket a szuper gépemmel.Kép

Szöszi:megkaptad a mailemet???? Hol voltatok Galyatetőn,milyen a szállás? Gyűjtöm az infokat folyamatosan,mert szeretnénk még hosszú hétvégét csinálni majd.Kép
Ne szomorkodj,még fiatal vagy,jön majd az a tesó! Kép
Láttad,hogy elloptam az idei "abszolút aranyat" ? Kép Kép Kép

Andrea:mi mindent megbeszéltünk,úgyhogy csak puszi! Kép

Puszi:Anikó
vakili

Szia Drága "legkedvesebb pocaktársam"!Kép

Én is akartam írni, hogy milyen jó volt végre egy jót beszélgetni! De sajnos rövid az agyam!Kép
ÁgyKép Szerencsére masszív!Kép
Szerintem a jövő héten megyünk, csak még Karcsival meg kell beszélnem, melyik nap jó neki kocsi nélkül.
Gergőnek most jön a 4 metszőfoga, így lassan 16 lesz. De sajnos nagyon lassan.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem tudtam jonni, de ejjel nappal tanulok. Minden rendben van es ma voltam UH-n. Jo nagy a baba, kicsit nagyobb mint Lili ebben a koraban. De minden rendben. Jo az AFP is.
Es Lilikenek kishuga lesz. Kép
Mostmar torhetjuk a fejunket a neven. Kép

Vera: Nagyon sajnalom. De mar irtam sms-t, hogy kitartas. En is ateltem mar ezt es latod most is van valaki a pocakomban. Kép

Mindenkit puszilok, most nem nagyon vagyok, leszek aktiv januar vegeig. Minden heten vizsga. De utana megint jovok rendesen. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Vera, nagyon sajnálomKépKépén is!De ott van Mira, és ez most annyira jó lehetKép
Pikk-pakk itt a tavasz, aztán lehet újra próbálkozni, és meglátod minden okés lesz!Kép

Rita, gratula az új kiscsajhozKépLili hogy reagál a kistesóra? Azért már biztos mondogatod neki?

Velünk mostanság nem történik semmi különös! Várom már a jó időt, így, hogy az ünnepeknek vbége már lehetne 20C-ok!Kép
ÚÚÚtálom a sarat, meg ezt a ködös sz.aros időt! Bár most 2 napja egész szép napos volt, de meddig??Kép

pszi mindenkinek, és jó tanulást a szorgalmasaknakKépmanó
manóci

Haliho!

OrsiKép
Mi is leszereltuk a racsokat Balazs agyarol, este ott alszik el cicizes majd mese-enekles-beszelgetes utan. Ejjel ha ebred, akkor ott is vissza lehet altatni, de en ugy szoktam, hogy lustasagbol rogton felnyalabolom es viszem magunk koze. Mar ugy megszoktuk, hogy ott van, hogy hianyzik is neha, jol alszik koztunk es mikor ebred olyan aranyos, puszilgat, simogat, orul nekunk. Ugyhogy mi valoszinuleg azert nem lepunk fel hatarozottan az egyedul alvas mellett, mert tulajdonkeppen (meg) nem is zavar...Lehet, hogy ez hulyeseg...
Bazsi atalakithatos 70*140-es agya is megbir engem meg ot egyszerre...pedig jol meghiztam.
Gergonek biztos, hogy metszofogai jonnek??? azok nincsenek mar kinnt? Nem orlot akartal mondani???

AnikoKép
Galyateton a Hunguest Hotelben voltunk, szepen felujitottak es van wellness reszlege meg gyerekkucko stb. Mi is halalra zabaltuk magunkat, jo volt, igaz, mi hetkozben voltunk es igy nem volt zsufolt, de a wellness azert eleg kicsi, hetvegen sztem elvezhetetlen , azt meseltek. Viszont regnegetg babas, kisgyerekes csalad jar oda, akikkel beszelgettem mind visszateroek voltak,az etteremben legalabb6 db etetoszek volt,tenyleg latszik, hogy a gyerekesek szeretik.( http://www.hunguesthotels.hu/information.php?from=&hotel_id=11&session_language= hun)
Azert ami eddig a legjobban tetszett nekunk wellness (Laci nagyon szereti es mar parszor voltunk itt-ott), az Zalakaroson a Men-Dan Hotel, na az a csucs!!! (http://www.mendan.hu/hu/index.php?pid=hotel)

RitaKép
Gratulalok az egeszsegs higicahoz!!!

En is utalom ezt az idot, Szilveszter utan tenyleg marcius-aprilisnak kellene jonnie, mikor mar ugy sut a nap es kezd ebredezni a park, lehet nagyokat setalni a gyerekekkel...mostanaban kesz tortura az indulas is, annyira nem szeretem...

szoszi
szoszi

SziasztokKép

RitaKép
Óriási gratula!!!Kép Mégegy ilyen tündér kiscsaj, mint Lili!Kép Remélem hamarosan én is beszámolhatok hasonlókról!Kép Bőszen próbálkozunk!Kép

SzösziKép
Persze, nem szemfogak, hanem metszők, csak én ezeket előszeretettel összekeverem.Kép A rágófogai már kint vannak.
Együtt alvás: szerintem nem hülyeség! Én is szeretem, mikor ott ébred és ha jól kipihente magát, akkor mindig tök vidám és játszik.Kép Amúgy mikor az ágyában aludt reggelig, akkor nagyon nem hiányzott, mert úgy aludtam, akár a tej!Kép Eleve, már 16 hónap nemalvás után olyan mélyen elalszom, hogy ha addig nem ébredt én elaludtam és utána sírt fel, akkor nem hallottam meg!Kép Úgy látszik túlélésből a szervezetem kihasználja, ha már alszom, az olyan mély, hogy hasznos legyen.Kép De általában megvárom az első ébredését, pont e miatt és fél 12- fél 1 között fel is ébred. Aztán Õ is jön hozzánk.Kép

Képzeljétek, tegnap az egyik csaj a babaklubból azt mesélte, hogy neki a dokija azt mondta, hogy nem szabad egy gyereket 1 éves korán túl szoptatni, mert akkor túl erős kötődés alakul ki az anya és a gyerek között! Normális ember az ilyen??? Kicsit kiakadtam! És a csaj már most görcsöl a 8 hónapos gyerekkel, hogy akkor majd mit csináljon.Kép
Gondolom ez majd kivált itt egy kis aktivitást köztetek, ezért is írtam le!Kép

Mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Ma nem volt túl jó napunk, ma voltunk a bőrgyógyászaton újfent szemölcsleszedésen Kép Ismételten szörnyű volt látni ahogy ömlik belőle a vér és ott fekszik kiszolgálatottan. Megint majdnem sírtam. De azért azt is elmesélem hogy olyan ügyes volt, már nyújtotta a másik lábát a nővérkének hogy azt is kenje be és énekelt először a gázmaszk alatt Kép Olyan volt mint ha be lett volna rúgva! Aztán szerencsére elaludt és így nyugodtan le tudták szedni a szemölcsöket. Sajnos nem bíztattak azzal hogy már nem jön ki több, de annyit elértem hogy ha kijön akkor nem az ambulanciára kell menni és várni újabb hónapot hanem meg kell keresnem ezt az adjunktusnőt és azt mondta hogy soron kívül beszorítja pár napon belül h ne terjedjen el megint ennyire. Ráadásul azt mondta h lappanghatott áprilistől (ekkor voltunk utoljára usziban) augusztusig amikor először kijött a szemölcs. Most pár napig megint kennem kell Bethadinnel, majd egy hétig egy másik krémmel és ha nincs szemölcs akkor két hét múlva kontroll.

Rita,
Gratulálok a jó eredményekhez Kép Milyen nevekben gondolkoztok?

Orsi,
Szerintem ez tényleg baromság! Miért pont az 1 éves kor a határ? Akkor nekünk már nagyon ragaszkodó gyerekeink lesznek Kép Én már szeretném abbahagyni a szoptatást de manó ragaszkodik hozzá. Igaz ő már csak reggel szopizik, de pl ma hogy nem lehetett olyan keservesen sírt h majd meg szakadt a szívem.

Andrea,
Megkaptad már a pelenka próbacsomagot? Milyenek?

Vera,
Hogy érzed magad?

Bocs h most a többieknek nem írok de tanulnom kell még, holnap van az utolsó vizsgám és még nagyon sok van hátra úgyhogy most megyek is tanulni.

Puszi mindenkinek
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

OrsiKép
Megint osszekeverted!!!Kép Kép Kép Nem metszo, hanem SZEMFOG!!! Metszo az 1-es meg a 2-es. Nekunk is most jon a felso ket szemfog (majdnem metszot irtamKép)!!!
Fog temaban legalabb olyan jo vagy, mint Bori! O is osszekeveriKép...
szoszi

Sziasztok!

Rita, gratulálok az újabb kislányhoz! Emlékszem 1x írtad hogy másodszorra is lányt szeretnétek. Hát ez bejött!

Andi, jobbulást a lányodnak! Tényleg egy kis hős volt!
A próbacsomagot megkaptam, kipróbáltam mindegyiket és már rendeltem is tőlük 100 db pelenkát. Nekem megfelelnek, bár éjszakára nem merem ráadni, akkor a jó bevált Huggies'-t kapja. A Huggies' kb. 55 Ft-ra jön ki, ez pedig 36 Ft/db. Átázás még nem volt.

Vera, hogy vagy?

Orsi, én azt nem értem hogy miért baj ha anya és gyermeke között erős kötődés van. Nekem tetszik.Kép
És mit jelent az hogy "túl erős"?
Mi is kicseréltük Dávid ágyát, én igyekszem őt itt visszaaltatni. Ha nem sikerül, irány a mi ágyunk.

Manó, tényleg vacak ez az idő. Ma ki sem tudtunk menni, mert babakocsiban már nem merem Dávidot
tenni mert 1 perc alatt elalszik. Sétálni meg nagyon hideg volt. Annyira édes amikor kézenfogja sétál velem és mindenre rácsodálkozik!

Szöszi, nem a 3 fiú a probléma, hanem az én türelmem végessége.Kép Szép terveid vannak.Kép
De jó hogy Balázs már ilyen sok szót tud! Dávid még mindig nem mond értelmes szavakat, összesen 3 szó a tudománya. Mindenre mutogat, próbálja visszamondani, de nagyon kezdetleges.

Sziasztok
Andrea
tandrea

Orsi, valamelyik topikban meg arról vitatkoztak hogy egyes mamák szerint az 1 éven túli gyerekek szoptatása "vissszataszító, undorító, stb."
Na lehet, hogy kapok a fejemre, lehet hogy ők meg ezt a topikot olvassák.Kép
tandrea

Sziasztok!
megjöttünk reggel hétkor. Akkor fogtunk pesti talajt! Kép Szép volt, de már most tudom mennyi hátulütője lesz a kis kiruccanásunknak. Kép A nyári francia túra jobb volt Olivér szemszögéből!
Visszaolvasgattam, de még nincs bennem szusz, így csak Verának:

Minden veszteségünk erősebb alapot ad a jövőnknek!
Puszi!
Vigyázzatok magatokra és Mirára! Szépek vagytok és egészségesek, hamarosan elmondhatjuk ugyanezt, csak négy főre!Kép

Ritának pedig gratula!

Sziasztok!
remélem hamarosan magamhoz térek(-rünk)! Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok,

Andi,Kép jó, hogy túl vagytok rajta! Emlékeztem, hogy valamikor mostanság kell mennetek, pont akartam is kérdezni. De szerencse, már lekéstem, és ti meg túléltétekKép
JobbulástKép

SzopiKéplehet, hogy undorító, lehet, hogy káros mi még mindíg szopizunkKépKépKépKép
Igaz, igyekszem már csak az estire szorítani, de azért ha napközben nagyobb trauma éri, vagy jön a foga mint egy hete, akkor bíz adok neki nappal is! Különben is, olyan ari ahogy cicizik, és neki is jó még ezt érzemKép Akinek meg más a véleménye, vagy nem tetszik, az tehet egy szívességet, kit érdekelKépMindenki úgy csinálja ahogy neki, és a babájának jólesikKép,
Hú, na Orsikám én leírtam a véleményem. Jöhetnek a többiek is;))
manóci

SziasztokKép

Na, ez az amit vártam!Kép Ez az én jó kis topikom!!!Kép

Mindenkivel egyetértek, én is imádom a szopizást, legalább annyira, mint a fiam és majd akkor fogja abbahagyni, amikor Õ akarja! Remélem minnél később!Kép

Andi
Szegénykéim!Kép Ismét jobbulást lánykádnak és lelkileg Neked is! Azért ez a 2 hetes kontroll jobbnak tűnik, így már csak nem jön ki rajta!

Szöszi
KépKépKép Most megpróbálom végre megjegyezni, hátha a szemeimre asszociálva sikerül.Kép Ez van, már csak ilyen matekos hülye zenész vagyok.Kép
Megnéztem a Zalakarosi oldalt és totál beindultam, csak az a baj, hogy nekünk ennyi pízünk nem lesz ilyenre.Kép Hacsak nem nyerünk a lottón!Kép
Borinak átadod, hogy pusszantom?Kép

Andrea
PusziKép

Eszter
Üdv itthon!Kép Majd mesélj, ha kihevertétek a fáradalmakat!

Manó
Köszi, hogy ilyen kis vehemens voltál!Kép Kíváncsi vagyok, lesz-e ezekre valahonnan máshonnan is reakció?Kép

Emlékeztek lányok a kedves kis Judyra? Hátha megint megkapom a beosztásom.Kép

Sajnos át kell adnom a gépet, így megyek hímezgetni.

Ezt csinálom most Mókuskának:
Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Kostyika!
Veronikának nagyon boldog névnapot kívánunk és nagyon bátor ügyes kislányod vanKép Kép Remélem most már szemölcsmentes hónapok évek következnekKép

Köszönöm az érdeklődést jobban vagyok bár néha gondolkozom és akkor borul a bili KépDe van a durinyuszi Míra és ez segít.Ma kell felhívnom a dokit hogy a szövettannak mi lett az eredménye már ha megvan egyáltalán.A doki azt mondta még egy hete ha lehet akkor két hónapig ne nagyon csináljunk babát erre a kedvesem kijelentette akkor 2 hónapig nuku sexKépDe közben röhögötKép
Karácsony óta még mindig nem alszunk napközben szóval nem sok energiám van már estére.De az éjszakáink legalább nyugodtak.Valamit valamiértKépBár fürdés közben állandóan lecsuklik a feje fogat sem lehet mosni szinte.Pillanatok alatt bealszik.Bár megint nem emlékszem hogy hogy került éjszaka közénk KépMost is itt mászik egyfolytában és a klaviaturával szemezgettKép
Állandóan jelzi ha pisi vagy kaki van a pelusban,akkor cserélni kell mert addig nem nyugszik.
Eddig szinte mindennap valami újat csinált a rendszeren Robi és nem igazán tudtam netezni.Tegnap pl. LInuxunk volt valamelyik vinyón.
Meg rengetegett sétálunk,lakik mellettünk egy kisfiú aki három hónappal idősebb és velük csavargunk.A kissrác folyékonyan beszél összetett mondatokat mond.Teljesen ledöbbentemKépMírát haramiának hívjaKépTalálóKépEgyik nap kivettük a babakocsiból őket és kézenfogva sétáltakKépFgép persze nem volt nálam.Olyan zabálnivalók voltakKép
Eszter!
Hol voltatok?Lehet hogy írtad de én lehet hiogy átfuttotam rajta.Én is megnéztem ám a honlapot és tetszetős,mindent meg lehet tudni a szakmáról.
Orsi!
Tök jól néz ki ez a naptár,ezt is keresztszemessel hímzed?
Szopi:nálunk egyik rokon mondta hogy már nem jó h. szopizik MÍra már rossza tejem.Lehet meg kellett volna kérdezni honnan veszi ezt a marhaságot.De már lepereg rólam.Különben már én is szeretném csökkenteni a szopik számát,de nem engedi Míra iszonyatosan ragaszkodik hozzá.De világossá vált h. elvan nélküle is akár egy napig is.
Rita!
Tök jó hogy megint kislányotok leszKép Kép
Szöszi!
Jó hogy írod melyik fog,melyik mert én is szoktam keverniKép
Tandrea!
OLyan sokszor megyünk el az utcátok előtt kocsival mindig gondolok rátok.Dáviddal mi van ?Viszitek dokihoz?
Anikó!
Neked még nem is köszöntem meg a képeket a talirólKépKÖszönömKép
Bencus hogy alszik mostanság?
Katának Gergőnek hogymegy a suli?
Tök szép helyen voltatok.HA jól emlékszem mostanság van a szülinapodKépNagyon boldogot kívánunkKép
Megyek mert már csimpaszkodik megintKép
Pusz mindenkinek
vera

KépKép
viranka

sziasztok, csak egy gyors bejelentkezés, mert én is folyamatosan vizsgázom, +albérletet keresek, mert mindjárt bontják a tetőt a fejünk felett..már találtam egyet, de 10 perccel előttem kivették. Kicsit voltam csak dühös. De most gyors leszek legközelebb :-)

Vera, annyira sajnálom! De tényleg hipp- hopp lehet újra próbálkozni!
Mindenkinek puszi, és kitartást a pakolósak miatt. Vizsga után majd jövök rendesen, de most nem fér bele, sorry.
Még1: elfogadta Levi a tápszert, kénytelen volt, Szilveszter este anyuéknál bulizott :-) aztán már tőlem is néhány napja, igy most a fekvés előtt van szopi, 1szer hajnalban+egy adag tápszer, és alszik mint a bunda! Sikeresen vesszük az akadályokat leszoktatás ügyileg. Én meg örülök hogy alszik, mert olyan álmos vagyok állandóan.. 20- án van az utcsó vizsgám, addig csak kibírom valahogy..

puszi
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?