Új privát üzeneted érkezett!

Kiscsillag!
Itt is szakad a hó! Kép És meg is marad ennek nagyon örülök! Kép
A kell még amit nem tudok, hogy hány éves vagy és majd az hogy mire készülünk 1 lombik?

Igen csak akkor látod ha beszúrom ide, de általában igyekszem minden oldalon szerepeltetni, de van mikor sok a munkám és sokat írnak a lányok hogy nem sikerül. Kép De ma azt hiszem dogok egy újat később, abba már benne is lesze!

Parázni nem tényleg nem kell!!!!!!

Orsi!
mennek a jegesmaciknak a megadrukkok!!!!!

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

29 éves és maradjunk még a vizsgálódásoknál. Láttam olyan is van. Kép Aztán ha lesz konkrét úgyis mondom. Ja, és Dr. Krizsa Kép Nagyon örülnék ha beletennél! Kép Köszi szépen előre is! Kép

Icsilya köszi a drukkokat nagyon, nagyon rámférnek! Kép És viszontdrukk nektek is!! Kép

Képzeljétek lányok, kb. 2 saroknyira dolgozom a kaálitól. Most is itt vagyok. Kép Tűzközelben... :D

Kép
Kép
kiscsillag

Itt már mindent belepett a hó. Olyan gyönyörű minden!
Kép

Borsi
borsókás

itt is itt is itt is Kép Kép Kép Kép Kép Kép
végre!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép
Kép

Limbi!
Téged is betettelek a táblába, majd a hiányzó adatokat megírod? Ez minket nagyon jó irányba terel, hogy látjuk egyre többen vagytok a felső részben, bár ez a narancssárga már nagyon nagyon nagyon nagy! Kép Kép, de remélem a 2006-os évben teljesen elfogy!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép

Majszolom a karácsonyi sütit és közben nézem ahogy esik a hó, hát ez gyönyörű! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

VKOrsi
Gondolok majd rád 29.-én, a két gyönyörű kisfiúhoz, majd meglátod meglesz a kistestvér is. KépKép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló Kép
mi van Veletek? ezer éve nem láttalak sehol.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

VKOrsi!
Nem sokára nekem is indul a lombik. Olvastam, hogy testvérkére vágysz a fiúk mellé. Neked biztosan sikerülni fog kapásból.
Tudod mi lenne igazán szép a tündéri fiaid mellé?! Egy kislány. KépKépKép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jó reggelt!
Kép
ZSebiKép
Most tényleg nagyon elszomorítónak tűnik nekem is a tábla. Limbi javított picit az arányokon, de így sem mondható túl sikeresnek a 2005-ös év.Jól számolom, hogy csak 3 sikeres lombik volt, a másik 3 baba spontán sikerült?
Remélem jövő ilyenkorra már mindegyikünk neve előtt legalább egy zebrácska lesz!!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Zseboroszlán!
Ritkán van időm írni, de munka közben, pihenésképpen gyakran olvasgatlak benneteket.Belőletek merítek erőt a babaprojecthez. 2001-ben kezdtünk neki a lombikozásnak 4 sikertelen inszem után. Elsőre sikerült, de az egyik baba a 10. héten elment, kinyílt a méhszájam és görcsöltem. 9 hónapig feküdtem, szinte fejjel lefelé és Pypolphenen éltem. De 2002-07-26-án megszületett Panna és ez mindent elfeledtetett velünk. Most azonban nekifogtunk a kistesónak, ám nagyo félek, hogy megint úgy járok, hogy végig kell feküdnöm az egész terhességet. És akkor mi lesz Pannával???
Nem tudom, ti melyik városban éltek, én bajai vagyok és a szegedi Kaáliba járunk. A doktornőnk borzasztó kedves, minden Bács megyeinek bátran merem ajánlani.
Felkerülhetnénk mi is a babalistára?
31 éves vagyok, és 4-5 napon belül kezdem szedni a fogamzásgátlót, február közepe felé lenne a transzfer. Köszi!
cjud

Jó reggelt! Kép

Zsebi köszi, hogy betettél! Kép De én is szeretnék már egy táblázattal feljebb lenni! Na, majd belehúzunk!!

Borsókás jövő ilyenkor már a baba(ák) fotójának kell ott lenni. Kép

Kép
Kép
kiscsillag

CjudKép
Üdv itt a topikon!Kép
Szörnyű, amit leírtál. De legalább meg lett az eredménye a 9 hónapos szenvedésnek. Akkor Panna lassan 3 és fél éves nagylány. Gratulálok hozzá.Kép
NAgyon jó, hogy ismét csatasorba álltok! Van valami alapja a félelmednek, hogy megint gondok lesznek a terhesség alatt? Kiderült, hogy mi volt a konkrét ok? (Ne haragudj, ha indiszkrét voltam!)

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Igen, kiderült. A baj az volt, hogy a két embrió nagyon közel tapadt meg egymáshoz és Panna kilökte a testvérét. Nagyon jó orvosom volt itt Baján, mindent megtett azért, hogy Pannát minél tovább bent tartsa. Nagyon vigyázott ránk. Ez olyan jól sikerült neki, hogy a mi picúrkánknak esze ágában sem volt megszületnie. Hiába kaptam az infúzót, ő csak aludt, aludt... Aztán mire előkészítették a császáros műtőt, meggondolta magát és hajlandó volt segíteni.
A félelmem oka az első terhességem alatti tapasztalat. Persze egyáltalán nem biztos, hogy ez legközelebb is így alakul majd.
cjud

Tudtok valamit Sesziről???

Seszi merre vagy???

Kép
Kép
kiscsillag

Borsókás!
Ja, valamit elfelejtettem. NAGYON SZORÍTOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
És persze mindannyiotoknak!!
cjud

KIscsillag:Kép
Ha most a három pici manócskánkból egy (kettő-három) velem maradna, akkor jövő karácsonykor már épp három hónapos lenne. Nagyon bízom benne, hogy így lesz. HA nem, akkor már csak az UH-fotó kerülhet a nevem elé a táblába.
De nektek is jó esélyetek van egy karácsonyi babára, ha jan. közepén lesz a konzultáció.Mindent bele!!!!

LimbiKép
Eltüntél. Hogy vagy? Róka koma nem kerülget?

OrsiKép
Továbbra is lehelgetek a Kaáli irányába. LAssan majd telefonálsz. Kérlek utánna azonnal gyere a hírekkel. Nagyon szurkolok a kis eszkimóidnak!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

CjudKép
Köszönöm a drukkokat!
Tehát a véletlenen múlt, hogy ez történt. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy megint ugyanígy lesz. Sőt! Szerintem igen kicsi a valószínűsége, hogy ilyen közel húzódjanak az ikrek egymáshoz, hogy az gondot okozzon. Szerintem azzal is csökkentheted az esélyét, hogy elhiszed, hogy nem így lesz. (Ugye ismered az önbeteljesítő jóslatokat! Ez ne legyen az!)
Egyébként le a kalappal a pici leánykátok előtt, hogy ilyen szívósan kapaszkodott az életbe! Az orvosodért pedig nagyon irigyellek, ő egy kincs lehet.

Borsi
borsókás

CjudKép
Üdv a csapatban!
Nem lehetett egyszerű Panna babával a terhesség, de reméljük legközelebb minden rendben lesz és jöhet/nek a kistesó/k Kép!

OrsiKép
Már olvadoznak....

BorsókásKép
Utro mindenképpen kell!!! Szerezz be minél elöbb!!!!
Amúgy folyamatosan mennek a drukkok!

LimbiKép
Remélem mnden rendben veletek és tudsz majd jelentkezni!

SesziKép
Nekem is hiányzol!!!
Stella

Kép
stella9

Juj, de szép csillagot kaptam! Kép Köszönöm Borsókás! Kép
Igen, igen!! Azért mondtam!! Kép Én nagyon, nagyon, tiszta szívből drukkolok nektek!! Kép Hajrááá!!

Mi is belehúzunk!! ;) Juj én nem is tudom mit kezdenék három babával, még kettő csak-csak, de három! Segítség nélkül. Kép Kép Kép Bele sem merek gondolni! Viszont annyi előnye lenne, hogy mi mindig is három babát terveztünk, így egyszerre le lehet tudni. Kép Tripla öröm! Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Én még csak nagyon erősen vágyom a babákra, egyenlőre bele se merek gondolni abba, hogy három is megtapadhat. Valószínűleg én is megijednék tőlük, de a dokim szerint 1-2 % esélyünk van rá. A segítség nálunk sincs túl közel. A szüleim 120, anyósomék kb. 300 km-re laknak. (De értettem, hogy gondoltad a segítség nélkült!Kép)
Nekem egyébként van egy ikertesóm. Világ életemben arra vágytam, hogy ikreket szülhessek. Nagyon jó ikernek lenni. Most megsokszorozódott rá az esélyem!Kép
Gyönyörű babót tettél fel!

StellaKép
Még egy jó pár napig elég, de be fogom szerezni! Szerinted kapható recept nélkül? VAgy felírhatja házidoki?

Borsókás

Borsi
borsókás

Rossz képet raktam be.
Ezt akartam, na! Kép
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Három a kislány? HIHIKép

Borsi
borsókás

Én is ikreket szeretnék, mindig is ikreket akartam. Kép Neked van ikertesód? Nahát! És ő már babázik?

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok Lányok !

Borsókás ! Gratulálok a kis margarétáidhoz, vigyázz rájuk, hidd el, nem számít, hogy 6 vagy több sejtesek. Erősek és élni akarnak !!!
Az utrot a háziorvosod is tutira felírja. Ha esetleg nem megy, küldök neked postán 1 levéllel !

Limbi : elérzékenyülve nézegettem az UH-s képet ! Gratulálok a két babához !!

Ha valaki volt már bárányhimlős, akkor sem mehet terhesen bárányhimlős közelébe ?
Egyébként a bátyám gyerekei is elkapták, igaz, ők már a 2. hetet tapossák. Ilyenkor is fertőzhetnek még ? (nálunk voltak a hétvégén...)

Orsi : nagyon nagyon drukkolok, hogy felébredjenek az eszkimókáid ! Nekem spec. az izomba adott tüszőrepi fájt nagyon.. KépKép

Dedina : jó, hogy benéztél, mostanában nem nagyon írsz Kép Hogy vagy, lelkecskéd gyógyulgat ??

Magamról annyit, hogy a tegnapi kaális látogatás nagy örömet okozott Kép Krizsa megnézett UH-n és "közölte", hogy ebben a ciklusban volt peteérésem, tüszőrepedésem SPONTÁN KépKép Valószínűleg az előző havi Serophene még éreztette hatását. Nagyon boldog vagyok, mert apával időben voltunk együtt és ez reményt ad.
Ha nem jönne össze, akkor már januárban elkezdem a fogigátlót és február elején meglesz a 3. lombik és ahogy K. mondta, feltesszük az i-re a pontot KépKép

mniki

NikiKép
Úgy örülök, hogy írtál. Nem csak Edina, de te is ritkán jársz erre. NAgyon drága vagy, hogy küldenél nekem utrot. Ha nem sikerülne másként, jelentkezni fogok érte. (Persze csak ha kifizethetem.)
NAgyon jó, hogy nemsokára kezdhetitek ti is újra. De hátha előbb felkerül arra az I-re a pont, mint K. gondolta.Kép
Én egyébként úgy hallottam, hogy csak a kiütések megjelenéséig fertőz a bárányhímlő. De kismaminak utánna se tanácsos a közelébe menni.

Borsi
borsókás

Limbi
Nagyon gratulálok a két kis manóhoz!Kép Vigyázz rájuk és magadra is nagyon!

Niki
Gyógyulgat a lelkem, de azért még van a szívemben gyász. De már elkezdtem bízni tudni a tavaszban.És nagyon reménykedem abban, hogy jövő ilyenkor már a szülés környékén leszek.

Borsokás
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok neked!

Icsilya
Remélem minden okés!Kiváncsi vagyok hányan jöttek vissza?1000DRUKK

Edina
dedina

OrsiKép
Mi újság? Már biztos telefonáltál! NAgyon izgulok értetek!

Borsókás

Borsi
borsókás

NikiKép
De jó lenne egy újabb spontán baba!
A bárányhimlőről konkrétabbat nem tudok, de én tutira nem kockáztatnék!
Az az anyára jelent veszélyt, hanem az embrióra/magzatra! Neki még nincs védettsége!

A barátnőm sajnos elvesztette a babáját, valószínű azért, mert találkozott egy olyan gyerekkel, akiben csak lappangott a kór (még nem voltak kiütései). Neki (mármint a barátnőmnek nem lett semmi baja), de a baba elhalt a 11. héten.
Ezért jobb félni, mint megijedni!!!
Stella

Kép
stella9

Stella : köszi az infot. A kiscsajon már múlóban voltak a himlők, úgyhogy nem is féltem, hogy bármit is elkaphatok tőle, ezért is válltuk el őket. Bár, akkor még nem volt szó semmilyen spontán eshetőségről KépKép

Hogy vagy, a fiúk kirúgják már az oldaladat ? Kép

Borsókás : m.kiralyn@freemail.hu -ra írjál, ha segíthetek utro ügyben !

Holnap kimegyünk Bécsbe, a páromnak hátha tudunk egy-két leértékelt jó cuccot vásárolni. No, meg én is szeretnék egy szép bőrtáskát Kép Persze, egy kis városnézés is benne lesz, nem kifejezetten a pénzköltés miatt megyünk KépKép

mniki

KiscsillagKép
Az előbb te teljesen kimaradtál. Bocsi!!!
Nálunk rendesen halmozódik az ikerszülés dolog. Anyai nagymamim és anyukám is a 2. terhességükből szültek ikreket. Anya az első gyerek, ő nem iker.
Az én "másik felemnek" még nincs gyerkőce, egyenlőre még korainak tartja.

NikiKép
Én egyszer Czeizeltől hallottam, hogy ennyire korai szakban, mikor az anya még nem is sejtheti a terhességet, biztosan nem árthat a vírus a magzatnak. Ha pedig ráadásul már leszáradóban voltak a kiütések, akkor tuti nem történhetett baj.
Írni fogok, ha szükségem lesz a bogyókra. Még egyszer köszi!

Orsi?
Kép

Borsi
borsókás

Bosókás 28 évesen korainak?? Kép És ha ne adj isten, tényleg nem kívánom, de neki sem jönne össze? Kép Én már annyira sajnálom, hogy nem elöbb kezdtem el dokihoz járni. Ha rajtam múlt volna én már 18 évesen anyuka lettem volna! Kép Hmm... na mindegy. Kép Mikor szeretne 30 felett??

Kép
Kép
kiscsillag

Orsi = Icsilya???? Esetleg ma van valami vizsgálat azért kell izgulni érte???

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Én is ezt kérdezem tőle mostanában elég gyakran. Ha későn állnak rá a projektre, és kiderül a baj, kisebb eséllyel indulnak. Igazából nem önmagát érzi fiatalnak az anyasághoz, hanem a párját éretlennek a gyerekneveléshez. Ebbe én már nem akarok beleszólni, nekik kell eldönteniük.

Orsi valóban Icsilya néven fut. Úgy tudom, holnap kapja vissza a fagyibabáit.Ma de. kellett telefonálnia, hogy mennyi kis eszkimót sikerült kiolvasztani. Ehhez mennek neki a drukkok!!!!!

Borsókás

Borsi
borsókás

Hali Kép
én írtam valamit félre??? holnap lesz a nagy nap!! Kép Kép Kép
de írtó aranyosak vagytok, hogy így izgultatok Kép Kép

komolyan elbizonytalanodtam, hogy akkor most mi is van.....
mindjárt megnézem, hogy tényleg holnap lesz-e....

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

.... no... ezt írtam: "dec. 29. de. 10kor telefon, hogy felébredtek-e a manócskák, ha igen, akkor 12 körül transzfer. "

megnyugodtam, hogy nem ma kellett volna mennem Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép
Ezer bocsi!
Nekem folynak össze itthon teljesen a napok!
Egész nap azt hittem, csütörtök van, csak most jöttem rá, hogy szerda.Kedden írtad, hogy holnapután telefonálsz, tehát holnap kell menned!bocsi, bocsi, bocsi!!

Borsi
borsókás

semmi gond Kép nálad megbocsátható Kép biztosan a hormonok Kép Kép

puszi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nem baj, azért maradt erőnk holnapra is a drukkoláshoz! Kép Kép Kép
Holnap már én sem dolgozom. Ma vagyok idén utoljára, de otthoról majd be-be nézek! Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Látom, bő termés volt a levelezésben.

Orsi!
Holnapra megy a drukk ezerrel.

Niki!
Jó városnézést. Érezzétek jól magatokat!

Timi
latimi

OrsiKép
Igen, a hormonokra most minden ráfogható!
Kép

Borsi
borsókás

sziasztok!
Informálódnék milyen hely a Kaáli költségeire volnék kiváncsi tényleg mindenért fizetni kell? Emberségesek? I.Női meddőségire járok igaz fizetni nem kell semmiért csak a szurikért de a lelkeddel nem törödnek elég életunt pasas a doki nem törödik az érzéseiddel és kérdezni meg alig merek. Ja és idegörlő a várakozás.
Ha ezt az intézetet választom kit ajánlotok?
köszi
judger

Sziasztok Kép

Borsókás:olvaslak ám titeket,a háttérből nagyon szorítok neked és Orsinak is a fagyibabákhoz.Róka koma kerülget de nem hagyom magam!

Stella:eddig minden rendben,6-án megyek ismét ultrahangra.

Mniki:köszönöm szépen,én pedig drukkolok a spontán babához Kép
Bárányhimlő:mielőtt kijönnek a pöttyök előtte 2 hét és a pötty után is fertőz amíg le nem száradnak Kép

Dedina:Vigyázok.

Zsebi:küldöm az adataimat:Kaáli,Dr Kovács,32,1 lombik,2006 augusztus 20
limbi

JudgerKép
Üdv itt nálunk!
Én a bp-i Kaálit csak ajánlani tudom neked. Itt a többség Krizsa dokihoz jár. Róla majd gondolom írnak ők szépeket. Az én orvosom Dr. Szmatona. NAgyon korrekt ember, tárgyilagos. Nem hiteget semmivel, de nem is tiporja el a reményeinket. Most volt az első lombikunk. Minden alkalommal pontosan elmagyarázta, mit és miért fogunk csinálni. Minden alkalommal időpontot kaptunk legközelebbre. Többnyire időben sorra is kerültünk. TAlán egy-kétszer kellett egy fél órát várnunk.
Ami a pénzt illeti, itt szabott ára van minden vizsgálatnak, UH-nak. Ezt az első konzultáción a kezembe nyomták, tehát nem volt zsákbamacska. A szükséges kivizsgálásokat a doki mindig felírta, és saját nődokinál, háziorvosnál is meg lehetett csináltatni. Tehát nem csak náluk, pénzért. Így sokat lehet spórolni. Attól kezdve, hogy beindul a lombik, már ők sem kérnek a vizsgálatokért pénzt. Ezt már a Kaáli felé is finanszírozza a Tb. Ami még fontos pozitívum itt, hogy nem hogy nem várják el a pénzes borítékot, de nem is szabad adni.
Hát ennyit röviden. HA van kérdésed, szívesen válaszolok rá. Szerintem kérj telefonon egy konzultációs időpontot (10.000 Ft), és még azután is eldönthetitek, hogy váltani akartok-e.

LimbiKép
Ne is hagyd magad legyőzni! Zavard errefelé azt a rókát!

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás
Köszi
judger

Cjud!
Természetesen be is tettelek! Kép
Szívesen látnánk képet a kicsi lányodról. Meg ha írnál még magadról, hogy miért is kerültetek lombikra! És tessék sűrűn jelentkezni ez a táblában maradás feltétele! Kép

Borsókás!
Ne is mond ezt a mikor is fog baba születni.Bele is gondoltam ha spontán nem sikerülne akkor már csak 2007-ben fog születni maximum a mi babánk, azért ezek nagyon durva dolgok ha az ember belegondol. Kép
És ti egypetéjű ikrek vagytok? Én azért vagyok teljesen oda! Kép

Niki!
Ezek nagyon jó hírek!!!!! Szuper!
Akkor előre a spontán babóért!!!! Kép

Limbi!
Beírtam! Remélem nem baj, hogy ezeket az összecsavarodott zebrákat tettem neked, szerintem olyan helyesek.Kép Ha teszel majd fel uh képet akkor már őket fogod ott látni. Nekem jó a múltkori is de nem találom a helyet ahol meg lehetett nézni. Kép

Judge!
Csak Borsókást tudnám ismételni. Bár én Krizsa dokihoz járok és én speciel vele magyok maximálisan megelégedve. EMberségesek lehet kérdezni (ez bármelyik orvosra igaz). És nincs hálapénz!!!!!!!

Wish!
???????????????????????????????????????

Edina!
Ez a tavasz a mi tavaszunk lesz meglátod!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép

Kiscsillag!
Azért csalóka a tábla, mert van aki azóta már nem ír ide és nincs benne de Woodi, Angelini is idén szült szóval azért lennének többen is, de sajnos sok kismamának nincs ideje írni és így előbb utóbb kiveszem az adataikat, mert már különben rettentő sokan lennénk. A nari részből is van aki már kikerült mert nagyon nagyon rég nem járt és többszöri szólóngatásra sem adott jelet magáról. Kép

Timi!
Akartam már kérdezni, hogy ilyenkor nektek kell "mindi" telefonálni hogy éppen hol tartotok a sorban, vagy időnkétn ők jelzik?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán!
Nálunk korán kiderült, hogy valami nincs rendben!Alig hogy összeházasodtunk, kimaradt a vérzésem, az orvosom nem tudta eldönteni, hogy állapotos vagyok-e, ezért kiírt mindenféle vizsgálatot. Kiderült, hogy iszonyúan magas a prolaktin szintem, ezért nincs peteérésem. Na erre 1 évig szedtem a gyógyszert(nem sok sikerrel)+ hormonok és pontosan kiszámolt, rendkaívül "élvezetes" együttlétek.
Ezután elmentem a pesti Kaáliba dr. Menyhárt Rékához. Õ küldött el endokrim vizsgálatra, ahol kiderült, hogy alulműködik a pajzsmirigyem. A pécsi doki, akihez jártam "roppant Kedves" volt. reggel 9-kor kezdett rendelni, mi 5.30-kor értünk oda,és már 65-en voltak előttünk. Mikor megkaptam az eredményt, közölte, hogy XY gyógyszert kell szednem életem végéig. Ja, és felejtsem el, hogy valaha gyereket fogok szülni. Közölte mindezt 2 perc alatt 5000 forintért. Jelzem szék sem volt a rendelőjében, hiszen nem ültette le a betegeit, meg sem vizsgálta őket. Kiírta a vérvételt, kihúzta a fiókot, ahová be kellett tenni a pénzt.
Na, itthon a nődokimnál elbődtem magam,ő szerencsétlen 1/2 órán keresztül vígasztalt, majd felhívta egy endokrim orvos ismerősét Dombováron-aki közölte, hogy abból a bizonyos gyógyszerből 4x annyit kell szednem , mint előtte, hisz ezzel az adaggal tényleg soha nem lehetnék terhes....
Közben a Kaális doktornő elment szülni és mi átkerültün dr. Tóth Tímeához.Õ csinált egy inszemet, de nem volt szimpatikus. Inkább ORVOSKÉNT viselkedett, mintsem emberként. Így egy hosszabb időre leálltunk és bíztunk a csodában. megint eltelt egy év és az orvosom elküldött Szegedre Szőlőssi profhoz, aki szintént csinált 4 inszemet, majd kértem, hogy írja le, hogy lombikra javasol. Ekkor már volt időpontunk a pesti Kaáliba.De.
Mivel a szegedi klinika udvarán van a Kaáli intézet, gondoltam, nézzünk be. Teljesen más volt, mint a pesti. Jóval kisebb, közvetlenebb. Kaptunk időpontot, átkérték a papírjainkat és 2001-09-28-án kezdtünk. Közben Dr. Krizsán Mária javaslatára a párom megnézette magát urológussal, aki műtétet javasolt( herevisszérsérv miatt kevés és rosszul mozgó spermái voltak) Ez szeptemberben megtörtént, majd nov. 11-én beültették PAnnát. "Röviden" ennyi.
Úristen, el sem hiszem, hogy ennyit írtam!

Az örökbefogadóknak!
Láttátok kedden Viasat 3-on a Bölcső Alapítványról szóló műsort? Ott is próbálkoztatok? Õk is 2-3 hetes újszülötteket adnak örökbe, állítólag viszonylag rövid idő alatt.
Most egy kicsit dolgozom, de egész nap drukkolok!!!!!
cjud

Cjud
Melyik orvoshoz jársz Szegeden a Kaáliban?

Zsebi, kikerültem a táblából? Kép De hiszen én szoktam rendszeresen írni. Remélem, hogy csak véletlenül felejtettél ki. Kép

Kép
zsuzsi73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?