Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Boldog, békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek.

Üdv: Clair
clair

<font color="119911">Irigykedve figyel most a húsvéti nyúl, mert a karácsonyi bulin a Jézuska az úr!
Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, Legyen szép karácsonyod, és boldog új éved!</font>

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok!

Doren

Kép
Kép
doren

Exdeus, szép, nagy babátok van. A férjed hogy érezte magát a mozi alatt? Kép Kép Kép

Doren

Kép
Kép
doren

Sziasztok !

Mindenkinek nagyon szép békés kerácsonyt kívánunk.

Cila
cila

Sziasztok!

Doren, én is azt néztem, hogy a férjemre ütött. Még alacsony, de már duci! Kép Egyébként a férjemnek nagyon tetszett a mozizás, le se tudom írni az arcát... de kb. ilyen: Kép

Felállítottuk a műfenyőnket. Egész takaros lett, de ha a jó oldalt nézzük, legalább elférünk előtte. Most takarítunk, díszítünk, aztán megint takarítunk, aztán főzünk.

Szép ünnepeket mindenkinek!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok lanyok!

Mi is eleg regen nem voltunk, mert 1 hetig nem volt jo a gepunk, de aztan megelegeltem a folyamatos hibakeresest es uj halokartyat tettem a gepbe, majd ujraformaztam es ujratelepitettem mindent. Igy most mukodik. Kép

Szoval mindenkinek kivanok Boldog Bekes Karacsonyt!
Sziasztok Rita
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a gratulát Olivérhez, bocs, hogy eddig nem írtam, de anyuméknál vagyok, és annyra elkényeztetnek, hogy még a géphez sem érek, tiszta Hawaii.. Öcsém annyira örül, hogy fiam lesz, hogy folyamatosan maszíroz, stb.. ( 5en vagyunk tesók, és egyedül ő a fiú- képzelhetitek..Kép )
Már most kérte a gyereket délutáni sétáltatásokra, hogy majd megy, és könnyebb lesz vele csajozni- tipikus pesti fősulis a drágaKép
Remélem mindenkinek ennyire nyugi volt a kari, ezért nem jeleztetek. Szóval kényeztettesétek magatokat, és pihizzetek.
Satuk (19+0)

satuk

Szia!
Nálunk jól telt a karácsony, kb. 20 perce estünk haza a nagyszüleimtől a vacsiról. A nagymamám szokásához híven kitett magáért: leves, és háromféle második. Kép És sütihegyek.
A férjem nálunk is örül, de én csak várok a masszírozásra. Valahogy mindig kimarad. És egy hétig megint nélkülöznöm kell. Kép Ez van.

Ági (17+1 a legutóbbi UH alapján)
Ui. Ma voltam 72,4 kg.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Már 1000 éve nem írtam.Remélem mindenkinek tökéletesen sikerült a Karácsony!!!
Én Dec.24-én éreztem először hogy mozog a bébi a pocimban!!Nagyon klassz érzés volt.Olyan volt mintha lötyögne bennt egy kis nyomogatással párosítva.
Holnap megyek a gen.UH-ra és remélem minden OK lesz!
Remélem hozzám hasonlóan nem kell mennetek dolgozni csak januárban!Jó pihenést mindenkinek!
Kinga
19+5

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenkinek nagyon jól telt a karácsony és sok-sok családi élménnyel lett gazdagabbKép

Sokat ábrándoztunk férjemmel, hogy milyen jó lesz mert jövő karácsonyra már 6-7 hónapos babócánk itt lesz velünk és 3-ban ünnepelhetünk majd:-)

Még mindig nem mozdult meg:-( mostmár belehúzhatna!:-)

Sajnos én már ma dolgozom:-( de nagyon várom már a genetikai UH-t, hogy megtudjuk minden rendben van e és hogy milyen nemű. Pénteken megyünk majd így a szilveszteri buli előtt kiderül minden.

Majcsi,
Nagyon sajnálom:-( és kitartást Nektek:-(

Mindenkinek szép napot és jó pocakosodást kívánok!

Kari
(18+1)
kari

Sziasztok Kép
Nálunk is nagyon jól telt a karácsony, de a kislányom már 25-ére megunta az ajánékozást, inkább a megszokott dolgaival játszott a nagymamáknál... ők meg csak lestek, h mi baja a gyereknek. Persze ma már azzal kezdte a reggelt, h főzőcskézik az új konyhakészletével... Kép
Sajna a mi apánnak is dolgozni kell már ma, úgyhogy semmi évvégi pihi, ráadásul a szilveszter is 7végére esik, így semmi plusz nap Kép

Viszont a kicsi Bocikám majd kirúgja a ház oldalát, folyton mocorog, már ma reggel is volt egy sorozata Kép Tegnap társasoztunk, egyszer csak felordítok, hát egy embereset rúgott belém, pedig még sztem 20 deka sincs KépKépKép Erős baba lesz és olyan ficánka, mint a nővére! Viszont ha ugyanolyan nem alvós lesz, akkor grrrrrrrrrrr!!!!

Olyan jó azoknak, akik mostanában mennek Uhra, nekünk még 2 hét! De kibírom!!! Kép

Ugye már senki se volt rosszul az ünnepek alatt?
Ann
annann

Sziasztok!
Ann, mi is csak jan. 11-én megyünk ugye legközelebb. Ha a nagy megilletődésben nem felejtem el, akkor rákérdezek, hogy még mindig kukacos-e babóca. Kép
Most a miénk úgy elvan magával, ahogy írtam, jó súlyban is van. Kép
Apa miénk megint vidéken van. Már azt is közölte, hogy készüljek, mert nem kizárt, hogy januárban is petrezselymet fogok árulni. Kép Igaz, azt mondta, hogy az utolsó két hetet kiveszi szabinak, mert meg kéne csináltasson egy kisebb műtétet, de addig még azt is le kéne fixálni a dokival...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkinek jól telt a karácsony. Nekünk is Kép. A lányom nem győzte csomagolni az ajándékokat, és fellépett a bőség zavara. Most kezd üllepedni a dolog, és veszi elő egyenként a játékokat.
Mi még nem mocorgunk igaz, hogy én még csak 10 hetes és egy néhány napos vagyok.
Jaj, a lányom szerint kisfiú lesz, mert mikor megkérdezzük tőle, hogy mi legyen a neve, akkor közli, hogy Dalekorej Kisfiú és fütyije legyen. Hát jó.
Majd jan.6-án megyek UH-ra, de akkor még biztosan nem tudjuk meg a nemét, talán majd a következőnél.
Én ma dolgozom, aztán majd januárban. Kép
Mindenkinek további szép napot!

Edit (10+2?)
Tényleg, lehetne kérni egy táblázatot, hogy lássuk hogy is állunk?

Kép
Kép
kanyin

<pre>
Nick ék. Lakhely baba kora szülés várható kórház testvérek
Veráska 30 Siófok 22 hét 6 nap 2006.04.26 Várpalotai kh. elsö baba
Clair 32 Bp. III. ker 19 hét 6 nap 2006.05.17 SOTE I. elsö baba
Acer 32 19 hét 1 nap 2006.05.22 Szt. István kh. fiú
(2004. 10. hó)
Tjuca 27 Budapest 19 hét 0 nap 2006.05.23 Szt. Margit
Dr. Sztanyik L. elsö baba
Pannamari 25 Bp. IX. ker. 18 hét 5 nap 2006.05.25 Schöpf-Merei
Dr. Kósa Zsolt elsö baba
Doren 33 Bp. XII. ker. 18 hét 3 nap 2006.05.27 János kórház Laci
(2004. 01. 20.)
Judit_78 27 Bp. XI. ker. 18 hét 1 nap 2006.05.29 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László 3. baba
Kari 27 Bp. XIII. ker. 18 hét 1 nap 2006.05.29 Schöpf-Merei
Sz.Gy. elsö baba
Hello 34 Bp. XII. ker. 18 hét 0 nap 2006.05.30 Budai Honvéd kh. fiú (1991)
fiú (2004)
Tarhonyanya 31 Bp.. Tárnok 17 hét 5 nap 2006.06.01 MÁV kh. elsö baba
Trita 33 Göd 17 hét 4 nap 2006.06.02 SOTE I. Lili
(2004. 06. 26.)
AnnAnn 30 Hatvan 17 hét 2 nap 2006.06.04 MÁV kh. Hanna
(2003. 11. 04)
Exdeus 23 Szeged 17 hét 1 nap 2006.06.05 szegedi Nöi Klinika elsö baba
Babszem27 27 14 hét 4 nap 2006.06.23 Uzsoki kh. Zsófi
(2003. 09. hó)
Veraa 30 13 hét 4 nap 2006.06.30 Szt. István kh. elsö baba
Verus 31 Baranya m. 13 hét 1 nap 2006.07.03 Pécs, Megyei kh. lány (93) fiú (95)
lány (97) fiú (01)
fiú (03)
Cila (Ildi) 34 Budapest 13 hét 1 nap 2006.07.03 Újpest
szülőotthon Levente
(2005. 01)
Esztianyo 36 Tampere
Finno. 11 hét 6 nap 2006.07.12 Tampere Norbert (98)
Renáta (99)
Kanyin 33 Bp. X. ker. 11 hét 0 nap 2006.07.18 MÁV kh.
T.ZS. lány (2,5 év)
Amica 32 Sopron 10 hét 5 nap 2006.07.20 Soproni kh. 3. baba
Banya 25 Pécs 7 hét 3 nap 2006.08.12 Pécsi Sz.Kl. elsö baba
Gira 24 Szeged 7 hét 0 nap 2006.08.15 SZOTE N.K. Réka
(2005.04.18)</pre>
annann

Sziasztok,

mi is kiélveztük a karácsonyt. Én nagy konyhatündér voltam ismét.Kép (Esztianyó, a profilodban levő címre elküldöm az én-féle mézeskalács receptet, nálunk nagyon bejön)
Képeket tettem a fotóalbumba, innen-->http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6508&page=1&image=182879
kezdődik.
Karácsony előtt megvolt a 12. heti UH. minden OKKép A nyakiredő 1,2 mm, a buksija 2 cm átmérőjű volt és az ülőmagassága -akkor- 5 cm. volt. Vmikor jan. végén megyek afp-re, majd febr. elején a gen. Uh-ra.

ExÁgi, én nem merem mérni magamat, pedig igen visszafogottan eszegetek.Kép

Verus

Kép
verus

Sziasztok!
Nálunk így nagyon jól telt e karácsony zsófi ezerrel pörgött nagyon élvezte az egészet.Én ma csináltattam meg a kiskönyvemet 63 kg vagyok és most a 15. hétben de hogy hanyadik nap??....elvesztettem a fonalat
Azt hiszem nekem január 2. hetében kell mennem afp-re és gondolojm rá 2 hétre lesz az Uh vagy nem?

Nálunk zsófi most megbetegedett lázas és szörnyen köhög remélem hamarosan jobban lesz.
Most mennem kell én is dolgozom holnap de aztán márcsak januárban.
babszem27

Sziasztok!
Verus, nekem muszáj, nehogy túllépjem az "engedélyezett" keretet, mivel eddig is voltak súlyproblémáim. Kép
De egyelőre jól állok... Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok Csajszik!

Látom mindenkinek jól sikeült a karácsony. Nekünk is jó volt leszámítva az állandó rohangálást a rokonokhoz.( Így eléggé elfáradtam a végére.)
Mi majd csak jan.4-én megyünk a dokihoz, úgyhogy csak utána tudok majd bövebb infót adni.

Láttam a táblázatot nagyon jó, hogy ilyen sokan vagyunk már.

Addig is mindenkinek sok puszi:
Annamari

KépKép
pannamari

Sziasztok!

Az én életem az ünnepek alatt annyira pörgős volt, hogy a nap semelyik percében nem éreztem (nem volt rá idő, hogy érezzem), hogy babát várok... Csak mindig a nap végén, mikor nagy nehezen ágyba kerültem, akkor volt végre egy kis időm a pocimra és a babámra koncentrálni. Már egy jókora kis púpocska nőtt nekem oda egész a hasam alsó részére, teljesen jól körbehatárolt kis "labdácska" és egy csomószor be is keményedik. És persze rugdos is rendesen a bébi. Amúgy szerintem rajtam semmi nem látszik, mert teljesen elbújik bennem ez a kis gömböc. Szinte semmi hasam sincs még, a ruháim többsége is még mindig jó rám. A súlyommal sincs gond, mivel enni sincs nagyon időm...

Na jó, ennyit magamról. Verus, megnéztem a képeket, nagyon aranyosak és szépek a gyerkőcök!!!

Tjuca, Judit78, veletek mi újság? Rég jártatok erre!

Üdv mindenkinek, Hello (18)
hello

Sziasztok!
Gratulálok minden babócásnak!
Bár én még nem vagyok babás, remélem ez most megváltozik. Ma kellene megjönnie, de nem a menszis tüneteket érzem (csak ritkán), hanem erős feszítő érzést egész nap, valamelyik nap meg erős szúrkálást. Érez valaki ilyet?? Tüneteknek gondolom még nem kellene lenni, mert még csak 1 hét telt el a beágyazódástól.
anna23

Sziasztok Lányok!

Verus,
csodaszép gyerekeid vannak és az egyik lánykádnak ugyan az a neve mint nekem:-)

Babszem27,
Remélem kislányod hamarosan meggyógyul.

Mindenkinek gratulálok a jó Uh eredményhez és az AFP-k-hez:-)! Csak így tovább!

Judit 78,
jól vagytok, mikor mész a S-M-eibe legközelebb?

Olyan jó, hogy ilyen sokan vagyunk az ország különböző pontjáról és még külföldről is:-)

Vigyázzon mindenki magára, mert beindult a hóesés és csúszós lehet mindenfelé!
Kari

ui: Szerintetek az újramelegített 1-2 napos ételtől vagy mélyhűtőből kivett,felengedett ételtől lehet valami baja az embernek?
kari

Hali!
Kari, szerintem nem lehet ettől az embernek baja. Ha rendesen van hűtve, akkor meg főleg! Csak a lefagyasztott-kiengedettet nem szabad visszafagyasztani. De ennyi. Nálunk szinte a hét elején, meg így karácsonykor csak újramelegített kaja van. Kép És még élünk.
Anna, sajna nem tudok neked segíteni, mert én elég rendszertelen ciklus mellett lettem babás. Tanács: ha nem érzel semmi fájdalmasat, akkor várj nyugisan a hét végégig (vagy a jövő hét elejéig), végy egy terhességi tesztet, és hajrá! Kép

Ági (17+2)
Ui: Ann, ha frissíted a táblázatot, akkor engem légyszi írj át 06.04-re, és így egyszerre fogunk "öregedni". Kép Köszi.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Ma voltam a genetiki laborban,a Semmelweis egyetemen!Nem is tudom elmondani annyian voltak!3D vel meg ultrahangoztak és állitólag az alacsony AFP önmagában még nem igazol semmit,mivel fiatal vagyok és az UH-m is jó lett!Ma pont 19+3 vagyok!És ismét kislányt mondtak!Hála töbször nem kell mennem!Lehetett kérni képet 500Ft volt!
BPD:46mm
OFD:58mm
HC:165mm
AC:141mm
FL:31mm
A normálnál kicsit több a magzatvízem!
Az miben lényeg,hogy hol tapad a lepény?Nekem hátsó falon!
Képzeljétek, a páromtol kismama gatyót kaptam!És jó nagyon!Már most nagy a pocim,annyira,hogy 7-en átadták már a buszon a helyet! Azért tök jó,hogy mások is észreveszik már!

Örülök,hogy mindenkinek szépen telt a karácsony!Jövöre ijenkor már mindenki egy taggal bővül!Azért ez tök jó
Sok-sok puszi mindenkinek!
Szilvi 19+3

Kép
szgoron

Anna!Én nem érezten szurkálást inkább sokszor felébredtem éjjel!Szerintem várj még pár napot és ahogy Exdeus mondta vegyél egy tesztet!Ajánlom a Gabrielt elég megbízható,sokaktól hallom!Az már 3 napos terhességet kimutat!Kb.800Ft! Drukkolok!
Szióka
Szilva

Kép
szgoron

Szia Szilvi!
Szerintem az nem baj, hogy hátsó fali a lepényed. Inkább az szokott gond lenni, ha túl lent van - ugye a szülés miatt.
Nekem mellső fali... Kép, ez inkább csak az UH kép minőségénél játszik szerepet, mert felfog belőle pár hullámot.
Nekem gyógyszertári tesztem volt. Én mondjuk egyébként sem bízom ebben az x napos terhességet már mutat szövegben. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Mondjuk annyira én sem,de nálam olyan kicsi volt a terhesség(hamar megéreztem)hogy a teszt csak halványan rajzolodott ki,másnap
is és harmad nap is vettem, az már erősebben kimutatta!Ahogy a hormonok erősödtek!Aztán pozitív eredmény,irány a doki!Az még kise tudta mutatni a terhességet!Szóval nálam hamar kimutatta,de nyilván nem 3-om naposat!Szerintem a legtöbb nő ösztönösen megérzi a terhességet!
Kivi vagy már a nagy genetikai UH-ra?Várod már mi???Az tök jól megmutat mindent és jó sokáig látod a picurkát!
Pusza

Kép
szgoron

Anna, nekem a megtermékenyülést követő 5-6. naptól voltak hasonló tüneteim - előkészletek, beágyazódás meg ilyesmi Kép Szurkolok, hogy csatlaozhass hozzánk!

Hamma "Godgodó"-nak hívja a tesóját, nemtom honnan szedte, de szte születése után Józsefnek nevezzük el KépKépKép (mint a nagyapját, meg a sógoromat)

Ann

Ui: most voltunk havazni, építettünk 2 hóembert.
annann

Üdv!
Szilvi, hát akkor én nem vagyok nőből. Kép Nekem lövésem sem volt, hogy babás vagyok...
Várom már a nagy genetikai UH-t, csak azt sajnálom, hogy a férjem valószínűleg akkor is vidéken lesz, így egyedül megyek. Pedig jó lenne, ha jöhetne (még nem tudom, hogy egyáltalán jöhetne-e), és jönne is, de ez csak hiú ábránd. Egyébként most nyugis vagyok, hogy láttuk babócát, és hogy jól van.
Holnapután megyek a DVD lemezért. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Múlt héten nálunk is meg volt a genetikai uh, minden rendben. Persze a néni szakavatottan méricskélt, mi meg csak pislogtunkKép Nekem egyedül a gerince volt, amiehez semmi magyarázat nem kellett, mert csodaszép. Azt mondták, hogy minden rendben, az AFP-m is jó lett, úgyhogy nagy volt az öröm. Én viszont még mindig nem vagyok benne biztos, hogy Stöpszlikét érzem mozogni, olyan, mikor a lift nagyon gyorsan indul lefeleé, és felugrik a gyomrom, csak most nem a gyomrom, hanem cakkli pakli a pocóm, de ez este fekve is előfordul. Néha van olyan, mintha talán buborék lenne bennem, de nem valami erős. Szóval még inkább arra szavazok, hogy nem érzem a picikét, mint arra, hogy érzem.
Karácsonykor minden volt, családi hiszti is. Túléltük. Nekem a terheléses cukorvizsgálat a nem éhgyomori 7,00 lett, amire azt mondta az orvos, hogy határeset, és ne egyek se bejglit, se szaloncukrot. A sütitől nem tiltott el de azért visszafogtam magam.
Hát röviden ennyi rólunk. Ti mit tudtok erről a cukoreredményről, meddig OK?

Na most megyek és olvasgatok egy kicsit. Kaptam bébikajás könyvet, tök jó receptek vannak benne, egy éves korig korosztályonként. Igazából, ha nem megyek neki rúdmixerrel, felnőtteknek is tök jó kajcikKép

Teszek fel egy képet. Erre a férjem azt mondta, hogy úgy nézek ki rajta mint egy jóllakott krumplibogár. Annan, hátha így jobban beugrok, bár esélye minimális. Akkor még nem voltam ilyen kerek hasbanKép

Kép

Juca

tjuca

Exdeus!
Akkor nem igaz az állításom!Én eddig mindenkitöl azt hallottam megérzi!Kép Nektek tervezett baba volt,vagy csak jött mikor jönnie kellett?Nekünk is is,úgy 5 hónapja nem szedtem a gólya riogatótKép és még semmi nem volt,már kezdtem ilyedezni hogy valami gáz van velem,mikor jött a baba!
Jokor jött mert,3hónapja költöztünk be az első lakásunkba!
Csak el tud menni a párod!
Enyém is nagyon szukolt,hogy ne dolgozzon akkor!
gondolom holnap az első lesz és berakod ahogy megvan a DVD!Ugyi??
Na elrakom magam holnapra!

Juca!Szerintem szép a pocikád!
Nem tudom melyik a jó cukorérték,majd most kell mennem nekem is valamikor!
De nem terheseknél tuttommal 6.00-7.00 között jó!
Hogy nálunk hogy van nem tudom!

Mindenkinek jó éjszakát!
Szilvi

Kép
szgoron

Annann!
Ha nem gond,beraknál engem is a tábliba??
Ék:22(jan23-tól már23-om)
Lakhely:Bp.XV.ker
Baba kor:19+3
Szül.v.időpontja:2006.05.18.
Korház:Nyírő Gyula
Testvérek:első baba (kislány)

Nagyon köszönöm! Szilvi

Kép
szgoron

Sziasztok!

Exdeus,
Köszi én is így gondoltam csak az egyik babás újságban volt, hogy ne egyen az ember ezt-meg -azt. Én is hétvégéről eszem még általában a hét elején, tehát természetes hogy az ember nem mindig tud minden nap frisset főzni. Na mindegy megnyugtattál:-)

Szgoron, Tjuca
Olyan jó nektek, hogy már voltatok Genetikai UH-n.
Mi is nagyon várjuk már és remélem nekünk is minden rendben lesz.

Anna 23,
Nekem az első jele volt, hogy bár mindig imádtam a konzerves paradicsomos halat de este kimondottan még a szagát se bírtam. Rá 2 napra csináltam tesztet amikor már meg kellett volna jönnie és határozott 2 csík volt. mondjuk nekem mindig nagyon pontos volt a ciklusom, így gyakorlatilag 2-3 napra már tudtam, hogy ügyesek voltunk :-)! aztán 5 hetesen mentek dokihoz amikor már a zacskó stb. is szépen látszott. Kitartást és remélem pocaklakó lesz neked is!

Mindenkinek szép napot!
Kari
(18+2)
kari

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, még reménykedem, igaz én mértem az ébredési hőm és ma csak 36.7 volt. Remélem ez nem jelent semmit, mer a tünetek attól megvannak. Még tegnap társult hozzá a "pisiinger".
anna23

Annann!
Azt hiszem engem kifelejtettél a táblicskuból:
Katus :32 év, szülés várható időpontja 2006.06.15.
Békéscsabai Kórház, Békéscsaba, Kata 2002.10.23.

Anna!
A hőmérsékleted egyébként mennyi szokott lenni.Mert akinél sikeres a beágyazódás annál egy pici hőemelkedést szokott mutatni. nekem 37.2 volt a 28 nap után is és még a mai napig ezzel a testhőmérséklettel futok.16+1

Pénteken megyek vérvételre, szerencsére nem kell éhgyomorra mennem és szerencsére a férjem is elkísér.
Hány kémcső vért vesznek le ?
2 kg plusznál tartok, lehet, hogy nem kellett volna annyit zabálni így most 58 vagyok az orvosom biztos nem fog tapsolni.

Kép

Kép
katus73

Kari!
Nem lesz semmi gond a Genetikai UH-n,és pikk-pakk eltelnek a napok!Ott olyan jól látszódnak a pocaklakók mivel az 3D UH!Azon már mindenki felismer mindent.Kivétel a kukit meg a punit,mivel a lányoklnál csak három vonalka látszik(mondjuk,nekünk ki is nagyította de nem láttunk semmit)a fiúknál pedid három köröcske látszik,ha le ereszkedett a golyó!Mert ált.így nézik el,azt hiszik kislány!
Anna!
Én is remélem,hogy csatlakozol hozzánk!Kép
A pisiinger az jó jel!

Néztem a téli babások topikját,és olyan jó nekik most születtek meg a babáik!Vannak képek újszülött babákról,tünemények!
Ti is szoktátok nézegetni a régi babásokat??
Én onnan egy csomó hasznos dolgot néztem le!
Pl:az UH-n a rövidítéseket meg hasonlók!

Na én is kívánok mindenkinek,szép napot!
Szilvi
19+4

Kép
szgoron

Katus
Ebben a hónapban 37.1 volt a legmagasabb, beágyazódáskor tényleg volt 36.7, utána viszont 36.8 volt 5 napig, most meg 36.7 újra.
anna23

Katus73!
Csabán fogsz szülni?Ott is laksz?Ott laktak a papámék(Jaminába)meg a mai napig a rokonaim,és Sarkadkeresztúron!
Olyan jó ha valakit hallok,hogy csabai mert engem nagyon sok emlék fűz oda,föként mert 5 éves koromig ott laktam!
Ez neked sima vérvétel?Akkor kb.3-4 kémcső szerintem!
Szilvi

Kép
szgoron

Sziasztok,

Hello, Kari köszi a gyerekek dicséretétKép
(Kari, tudom, egyszer meg is jegyeztem Neked, de -brühühü- nem reagáltál rá. Õ is Kari-nak van becézveKép )

Hello, a húsvéti ünnepek alatt már nem leszel ennyire pörgős és "feledékeny"Kép

Juca, helyes a pocakodKép

Ann, én a hóról csak álmodozok..errefelé a havastrutyi és ónos eső a jellemző.Kép Pedig mindjárt vége a téli szünetnek, és igazán ki sem élvezhették még a gyerekeim a "telet".

Szilvi, sztem ilyenkor még nincs leszállva a hasüregből a h.golyó, mert mintha úgy emlékeznék, hogy a koraszülött kisfiúkra jellemző ez a "tünet". Nekünk mindig a kukacot fókuszálta be a doki. (de lehet, hogy rosszul tudom..)

Verus

Kép
verus

<pre>
Nick ék. Lakhely baba kora szülés várható kórház testvérek
Veráska 30 Siófok 23 hét 0 nap 2006.04.26 Várpalotai kh. elsö baba
Clair 32 Bp. III. ker 20 hét 0 nap 2006.05.17 SOTE I. elsö baba
Szgoron 23 Bp. XV. ker. 19 hét 6 nap 2006.05.18 Nyírő Gy. elsö baba
Acer 32 19 hét 2 nap 2006.05.22 Szt. István kh. fiú
(2004. 10. hó)
Tjuca 27 Budapest 19 hét 1 nap 2006.05.23 Szt. Margit
Dr. Sztanyik L. elsö baba
Pannamari 25 Bp. IX. ker. 18 hét 6 nap 2006.05.25 Schöpf-Merei
Dr. Kósa Zsolt elsö baba
Doren 33 Bp. XII. ker. 18 hét 4 nap 2006.05.27 János kórház Laci
(2004. 01. 20.)
Judit_78 27 Bp. XI. ker. 18 hét 2 nap 2006.05.29 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László 3. baba
Kari 27 Bp. XIII. ker. 18 hét 2 nap 2006.05.29 Schöpf-Merei
Sz.Gy. elsö baba
Hello 34 Bp. XII. ker. 18 hét 1 nap 2006.05.30 Budai Honvéd kh. fiú (1991)
fiú (2004)
Tarhonyanya 31 Bp.. Tárnok 17 hét 6 nap 2006.06.01 MÁV kh. elsö baba
Trita 33 Göd 17 hét 5 nap 2006.06.02 SOTE I. Lili
(2004. 06. 26.)
AnnAnn 30 Hatvan 17 hét 3 nap 2006.06.04 MÁV kh. Hanna
(2003. 11. 04)
Exdeus 23 Szeged 17 hét 3 nap 2006.06.04 szegedi Nöi Klinika elsö baba
Katus73 32 Békéscsaba 15 hét 6 nap 2006.06.15 B.csabai kh. Kata
(2002.10.23)
Babszem27 27 14 hét 5 nap 2006.06.23 Uzsoki kh. Zsófi
(2003. 09. hó)
Veraa 30 13 hét 5 nap 2006.06.30 Szt. István kh. elsö baba
Cila (Ildi) 34 Budapest 13 hét 2 nap 2006.07.03 Újpest
szülőotthon Levente
(2005. 01)
Verus 31 Baranya m. 13 hét 2 nap 2006.07.03 Pécs, Megyei kh. lány (93) fiú (95)
lány (97) fiú (01)
fiú (03)
Esztianyo 36 Tampere
Finno. 12 hét 0 nap 2006.07.12 Tampere Norbert (98)
Renáta (99)
Kanyin 33 Bp. X. ker. 11 hét 1 nap 2006.07.18 MÁV kh.
T.ZS. lány (2,5 év)
Amica 32 Sopron 10 hét 6 nap 2006.07.20 Soproni kh. 3. baba
Banya 25 Pécs 7 hét 4 nap 2006.08.12 Pécsi Sz.Kl. elsö baba
Gira 24 Szeged 7 hét 1 nap 2006.08.15 SZOTE N.K. Réka
(2005.04.18)</pre>

Kissé megbolondult az Excel, remélem, nem kavarta meg a dolgokat Kép
Ann
annann

Babszem27/Kriszti! Kép

Mi asszem ismerjük egymást! Kép És nagyon-nagyon régen beszéltünk egy hülye félreértés miatt, olyan rég volt, nem is tudom pontosan mi volt az. KépKép

Én olyan szívesen beszélnék Veled, mi újság Veletek?! Priviben, ha gondolod. Kép dori_bp kukac yahoo pont com

Bocs' lányok a belekontárkodásért! Kép

Dóri (2005.őszi topikból)
Vendég

Sziasztok!

Juca, szerintem tök csini vagy! Nagyon formás a pocid! Kép A mérete meg a terhességi korodhoz képest sztem pont jóóóóó!

ExÁgi! Még nem is mondtam, hogy nagyon jó az uh-s kép! Gratulálok!

Szerintem a fiúknál inkább a heregolyót szokták keresni az uh-n, még akkor is, ha a hasüregben van, hiszen ott is nagyon jól látszik! (Ha van Kép) Pont ha a kukacot keresik, akkor szokták a lányokat fiúnak nézni, mivel sokszor véletlenül a lábak közé került köldökzsinórt nézik annak! Egyébként, nekem a fiamat a 34. hétig 100%-ra lánynak mondta a profi uh-s doki, akinek ez volt a 30 éves pályafutása során a 2. tévedése!! (Még az állítólagos nagy- és kisajkakat is kinagyította, hogy elhiggyük neki! (És tényleg annak tűnt, még nekünk is!!!) Aztán, amikor végre megfordult őkelme (34. hétig faros volt ugyanis), akkor lehetett remekül látni a szép nagy golyóit! Kép Jó nagy volt a döbbenet részünkről, gondolhatjátok... Apája persze halál boldog volt az ő fiacskájával, engem kicsit jobban megviselt a dolog (odáig végig Szávának hívtam a picikét, ugyanis az lett volna a neve...) Még féltem is, hogy később nehogy vmi lelki károsodást szenvedjen attól, hogy végig lányként dumáltam hozzá Kép Na szóval, ennyit a fiú-lány témához!

Anna23! Nekem az első tünetem akkor, mikor meg kellett volna jönnie, az keresztcsont-tájéki fájdalom volt, ami azért volt furcsa, mert az első kettővel semmi ilyesmi nem volt. Csak a terhesség vége felé fájt nagyon sokszor a keresztcsontom, de az akkor már normális is. Szóval, hajrá, a teszt nemsokára kimutatja, és akkor jöhetsz hozzánk! Kép Kép (Meg pesze amúgy is Kép)

Verus, hát igen, Húsvétkor talán már nem fogom elfelejteni egész napokra a pocimat... Kép

Üdv, Hello (18+1)
hello

Hát én nem tudom,hogy hogy van ez a fiú lány dolog!Még nem szültem:csak azér írtam le azokat, mert tegnap a Genetikai laborban ezt mondták, meg a kismamák is akikkel dumcsiztam!
És a golyóleszállos sztorit meg a genetikus mondta!
Na mindegy,ezekröl is annyi féle variáció van!
Még jó,hogy csak két lehetőség van!!Kép

Annann!
Köszi,hogy beraktál a táblázatba!
Mennyien vagyunk már!

Kép
szgoron

Lányok!

Hogy-hogy Ti ilyen korán voltatok terheléses vércukron? Azt nem 23. vagy 28. héten szokták?

Én különben úgy hallottam, hogy elsőre levett az 6 körül jó és a másodiknál a határ 7-7,2 ha e felett van akkor diéta kell vagyis kevesebb édesség és szénhidrát de inzulin csak 8-9 felett kell. De pontosan nem ismerem az értékeket, meg gondolom, mint ahogyan az AFP-nél itt is korháza válogatja mi még a normális érték.

Tényleg jó sokan vagyunk már!:-)Meg jó, hogy egyre kevesebb a hányingeres kismama már köztünk:-)

A Húsvét azért még olyan távolinak tűnik, persze lehet hogy hamar eljön az is.

További szép napot!
Kari
kari

Kari, ezt a vizsgálatot is kórháza válogatja..
Én. pl. a Margitban szültem, ott az afp-vel együtt veszik le az első terheléset, majd a 28. héten a másodikat (ja, és csinálnak egy éhgyomrit vmikor a 12. hét körül). Itt, Pécsen csak a 27-28. héten kell mennem. Éhgyomriról meg még szó sem esett..
És a vizsgálati módszer is mindenhol más és más..van a régi (egy zsömle, 2 deci tej) módszer, és van az újabb (75 g. cukor 3 deci vízben).
Ebben még nem sikerült összehangolódniuk a magyar terhesgondozóknak.

Kép
verus

Sziasztok!
Cukorhoz annyit, hogy az éhgyomri értéknél az, amit én "cukros" létemre normálisnak tekintek, az 5,5 mmol/l. Ha nálam ennél több lenne, én gurulnék. Mondjuk, így gyógyszer mellett elvagyok. Kép
Szilvi, terveztük a babát, de nem gondoltam, hogy jókor szólok a férjemnek, hogy bújjunk ágyba.
Annához hasonlóan én is mértem az ébredési hőmet, és volt egy nagy kilengés, amikor riasztottam a párom. Kép De bejött.
Kari, ha AFP-re mész, akkor az egy kémcső, össz-vissz. Ha van más labor, hepatitis, vércsoport, akkor ehhez még jön kb. 4. De mivel ezek közül nálunk csak az AFP a nem éhgyomros, gondolom, erre mész csak.
Ma elmentem a DVD lemezért. Nem sok van rajta, de olyan jó nézni. Öcsém első reakciója: jé, mozog! Kép (megjegyzem, elmúlt 20 éves). Feltenném egy helyre, de épp nem működik. Ha üzemképes lesz, és sikerül odatennem, szólok.
Addig is a többi adat róla:
BPD/OFD: 4,46/5,60 cm
HC (fejkörfogat): 16,41 cm
AC (haskörfogat): 11,64 cm
CRL: 10,78 cm
FL (combcsont): 2,57 cm
súly: 211 gr

Ági és
KépKép
exdeus

Exdeus, nekem külön jó nézni az adataidat, mert az én bocim is kb. ekkora Kép 20 dekásan is akkorákat rúg!!! Már nemcsak nyugalomban érzem.

Terheléses cukker nálunk a 26-28. héten van, most meg az AFPvel vettek éhgyomrit (az 4,7 volt). A terheléses nálunk a 2 deci tej + zsemle verzió (legalábbis 2 éve ez ment), jobban tetszik, mint a béna glükóz szirup. Kép Amúgy nekem külön érdekes, m a dokim ugye Pesten van, de én ide járok 60ba mindenféle laborba - mondjuk ehhez az is kell, h a dokim elfogadja ezeket a vizsgálatokat.

Juca, valóban csini pocakod van, nekem is k ekkora - ha akarom nagyobb KépKépKép

Ann
annann

Sziasztok !

Jó hogy mindenkinek jól telt a kari. Én nem merek mérlegre álni túl jó lett a beigli.( anyuka csinálta) Nem tudom abba hagyni., Minket megszáltak első nap a nagyszülök Levi azt sem tudta mi történik csak bámult nagyokat megtépkedte a papírt.
Én jan. 11-én megyek legközelebb orvoshoz APF kvetkező héten. Aztán meglárjuk. Nekem tavaly a terheléses vércukrot a 20. héten csináltak és azt mondta a doki 7 alatt kell lenni. Cukros vizet kelett inni, ami nagyon rossz volt mert bár a beiglit szeretem nem vagyok édes szájú mindent sósan eszek, erőt kellet venni magamon, hogy le tudjam nyelni.

Kismama ruha ügyben a C&A - ban 7.500 ,- ft - ért volt bársony gatyó szuper jó pocak szabással elegánsabb igaz kicsit vékony szövet gatyát 5.000 Ft-ért találtam a felsők itt is 4.000 - től felfelé.

Verus tüneményesek a gyerekek.

További jó pihenést
cila

Üdv!
Hát nekem még annyira nem formás a pocim. Kép De ez ugye annak tudható be, hogy eleve nagy darab vagyok. Kép
Cila, nem tudom, hogy vagy vele, de én sem voltam sose édes szájú, de a cukros lötyi, némi citromlével még nekem is iható volt, pedig azt gondoltam, hogy az első korty után viszont látom, de kibírtam. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

És hát az igazi terheléses vércukornál ez egy tényleges, kimért cucc. Míg a tejben csak egy körülbelüli átlagot vehetnek alapul, de akár a zsemlét is írhatom: ahány gyár annyiféle. Mer' régen volt a TEJ, oszt' kész. Most meg...olyan is van, hogy tehenet sem látott..
Én is citromlével ittam meg a cukros lötyit(egy felet belefacsartam) és mivel 10 percig kell iszogatni, a vége felé már kevésbé kívánkozott kifelé..Kép

Cila, kösziKép Hahh, bár egy napra vagyunk kiírva, de engem a 23.-ai hétre hívtak be Afp-re.
Bár tul.képpen az is még a 16. hét..Kép

Kép
verus

Verus, nekem seperc alatt kellett behörpiznem a lötyit az éhgyomros vérvétel után, aztán két óra múlva mehettem vissza.
Amint ebből is látszik, kórháza válogatja a módszert is.

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?