Na itt vagyok, nem volt ma net...
Sebi szerencsére jobban van (köszi mindenkinek a jókívánságokat), bár az étvágya még nem a régi, és a hasa is megy kicsit. De remélem túl van rajta, éjjel is már nyugisan aludt.
Laga
Ezen a "koccintás"-on jót mulattam!
Fogadalmat sosem teszek, ne kelljen megszegni...
Boglárka
Nekünk az olajat javasolták előbb a dokinénink és a védőnénink.
Mi is Anyának és Apának hívjuk egymást előtte, (a szüleim a Mami és a Papi, Zs. szülei pedig Nagyi és ... na ez még nem alakult ki) mégis azt mondogatja (főleg rám), hogy "mámámám" (egy ideig "Nya" voltam, de aztán abbahagyta).
Nikcsi
Jövő héten lehet nálunk tali, majd egyeztetek anyámmal, melyik nap nem kell mennem dolgozni (évet zárunk, szóval zűrös időszak), és akkor megírom az időpontot.
Persze ha vki más szeretne rendezni, akkor abban is benne vagyok!
Myra
Mi is már a liftben lefelé menet hiányolni kezdtük Sebit a buli felé menet, de tudjuk, hogy Sebi nagyon szeret anyuéknál lenni (apukám és öcsikém nagy kedvencei és viszont), persze azért este kicsit keres minket, de nem balhézik, tudomásul veszi, hogy most mami és papi kényezteti, és élvezi! És eddig még mindig előkerültünk...
Ami viszont vicces, hogy talán megismeri a kocsink hangját, mikor megérkeztünk (apu mesélte), amint meghallotta a kocsit, közölte, hogy "mámámpáp", lekászálódott az ágyról, és indult az előszobába elénk.
Egyébként mi is nagyon klassz buliban voltunk, és ki tudja, hányszor lesz még lehetőségünk rá (lassan kiöregszünk...
).
Fantasztikus, hogy Lilla így beszél! Nagyon aranyos lehet!!!
Szilvi
Hahó, mi van veletek? Ezer éve nem hallunk felőletek!
Hát Hmmc-ék? Van rá esély, hogy vmikor benéz? (Majd a taliról írok neki sms-t legfeljebb, ha nálunk lesz...)